sandra111

Sieviete (49)
uzzināt vairāk par sandra111

10 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

kaadam veel ir iluuzijas?
AITAM visu var iestastit,vel jo vairak-durtam aitam,,,kada valsts??? IDIOTI-viss balstas tikai uz trastu ligumiem. velesanas-murgs,cik DEBILAM jabut ,lai vel kam tadam ticetu.

ka garsigi pagatavot?
tas ir domats ka sarkazms? anekdote?

CSDD ---privātkantoris ar valsts atbalstu!!!??
esmu patikami parsteigta,ka seit ir SAPRATIGI DOMAJOSI UN SITUACIJU IZPROTIESI CILVEKI! viss ko raksta julija-piekritu 100%. tiesi ta,trastu ligumi beidzas un teretorija ir jaattira un janodod likumigajiem ipasniekiem. ta,ka visi teatri kas notiek ir tikai bisssssssnessssss-pretigo parazitu izpildijuma. jautriba saksies,kad durtie idioti sapratis ,ka zaudejusi visas ciilveka tiesibas.

Pāvests Francisks : seksuālā bauda Dieva dāvana.
italija normali itali so AKSTU ,NEKAD nav saukusi par pavestru! vins ir bergolio. un tulit religiskais aitu bars dabus jaunu religiju-HRISLAMS,,,

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
IDIOTI piebazti ar kolonialas okupacijas varas mesliem! ko jus idioti aizstavesiet? kadu mantu-grabazas par minimalo algu sapirktas? kadu savu zemi-par kuru jums ples 3 adas un cel nin ipasuma nodokli??? kadu valsti-trastu,kura darbibas laiks jau beidzies??? resno kuilu materialas intereses ??? ukraini-15 gadigus bernus ker uz ielam un baz businos un piespiedu karta ved uz vietam ,kur notiek ...

Vai attiecībām ir nākotne,ja
kada HERA pec sevi mocit? tikai lai butu kads biksu valkatajs blakus? UZSKAUDI! tikai ar to ir verts but kopa ar kuru pat elpo viena ritma,,,ar kuru pat klusums sagada baudu,,,un vinam atnakot vins atnes to- ko esi ievelejusies -bet slinkums bijis vinam zvanit un palugt nopirkt .

paarmainjas peec par eenu ekonomiku
lekainits mums panoramas,zinatnes svakcinu un valdibas TICIGAIS? tatad lv NENORMALI UZPUSTAIS ierednu aparats nemulsina? jebkuras nozares lobesana no cuku siles pietuvinatajiem NELIEK ieslegt smadzenes? to ka tieslietu sistema strada pec principa -kurs vairak sapikos to iesedinasim?tu saki tik vajag pikot,,,AMURS!

paarmainjas peec par eenu ekonomiku
pievienojos traceram. BET mes tacu ruditi biznesmeni,NEMAKSAJU UN NEMAKSASU. vel jo vairak cuku siles kuiliem ko vozglavljajet kalamazu paligskolas idiots un rudita maukele.

Snieg un sasnieg dziļi, dziļi sniegi... Prieks vai..??
lv ir tik bagata,,,4 gadalaiki ko baudit,,,dievinu sniegu,,,tadel lidoju uz lv,,,;))))))))

Mājas sajūta. Kas Tev rada mājas sajūtu?
smarza,siltms.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu