merlina200

Sieviete (55)
iepazīties ar merlina200

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Krievijas agresijas jaunie plāni?
Arvien vairāk ir informācija, ka Krievija jau sāk domāt par jauniem iekarojumiem Baltijas virzienā. Vai tiešām Krievija cer, ka visas tās tālās vadības raķetes, kuras ir nomērķētas uz ...

15 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

jociiga taa publika
Lasīju, ka ķīnieši pašlaik aktīvi gatavojas karam ar Krieviju, lai atgūtu savas atņemtās teritorijas, tikai gaidot piemērotu brīdi.

Ķermenja temperatūra 35,7?
Esmu novērojusi, ka elektroniskie termometri uzrāda pazeminātu temperatūru. Kopš vairs nevar nopirkt dzīvsudraba termometrus, kuri pareizi rādīja temperatūru, man arī ir it kā pazemināta.

Kāds ir neparastākais
Mani notrieca velosipēdists, smagi sasitu galvu un gulēju savu asiņu peļķē, kāda sieviete izsauca ātro palīdzību, un uz jautājumu cik man, jeb cietušajai, ir gadi, viņa atbildēja tā apmēram ap trīsdesmit, jāsaka, tā kā man ir stipri vairāk, tad uztvēru to kā komplimentu.

Amerikāņu filmās vīrieši saskatījušies , ka sievietes vajag uzturēt .
Patiesībā jau sievietes nestrādāja, bet audzināja kuplu bērnu pulku un saimniekoja mājās pirms padomju laikos. Tātad visi dzīvoja no apgādnieka algas. Ar filmām tam nav nekā kopīga.

Ir kāda laba santehnika Padomju māju standartiem?
Ražotāji ir sapratuši, ka ražot ilgi kalpojošu tehniku ir ļoti neizdevīgi, jo neviens vairs nepirks jaunu, tāpēc mērķtiecīgi ražo produktus, kuri nokalpo garantijā paredzēto laiku. Turklāt vēl cenšas izveidot tā, lai remonts būtu neizdevīgs. Ja vēlies, lai ilgāk kalpo, jāpēta garantijas termiņš.

Kurš izvēlas..kura izvēlas "princeses/prinčus"!?
Mūsdienās nav materiālas vai ideoloģiskas nepieciešamības dzīvot ar kādu kopā, tāpēc, ja kopā nav labāk, kā vienam, tad pārsvarā visi arī dzīvo atsevišķi. Bijušie tāpēc arī ir bijušie, ka neizrādījās tik atbilstoši kā gribētos.

Vai jūs ticat pasakām un saprotat tajās iekodētās lietas?
Arvien vairāk pārliecinos, ka pasakas nav domātas tikai bērniem. Katrā pasakā ir kāda noderīga atziņa paslēpta. Nāks laiks, nāks padoms. Kodus atklāj ar laiku, kad dzīve piespēlē atbilstošu situāciju, tad arī kodu jeb padomu ieraugam.

Vai tuvojoties pavasarim jūtaties savādāk, kā bargajā un aukstajā ziemā?
Mani pavasaris iepriecina, jauns sākums, jau zied sniegpulkstenītes, drīz viss skaisti saplauks...grūti noticēt , ka kādam nepatīk pavasaris.

Kādi gari mums ir apkārt
Kā mežā sauc, tā atskan. Ja pasauli uztver ar ļaunumu, tad tādu to arī saņem un sajūt. Ir ļoti daudz pasaku, kurās tas aprakstīts. Piemēram, Maija un Paija.

Kādi gari mums ir apkārt
Ja mēs kaut ko neredzam vai nezinām nenozīmē, ka tas nepastāv. Labāk neatkārtot svešus baznīckungu apgalvojumus, kuri tikai cenšas iegūt lētticīgu cilvēku prātus, lai tos pakļautu un barotos ar viņu enerģiju un naudu.

Augstskola uzdeva veikt aptauju. Tagad man jāiet stavēt pie veikala ar bloknotu?
Samet anketas savā vai kaimiņu mājas pastkastītēs, ar piebildi, ja atnesīs atbildi tad dabūs dāvanu.... Man kolēģi un paziņas regulāri lūdz aizpildīt aptaujas, vienmēr pazīstamiem izpalīdzu.

Vai jūs nevajā vienādu ciparu kombinācijas?
Jā, ļoti bieži, it īpaši 11:11. Arī citas sakritības, es mazliet kavēju, un transports arī kavē, lai es paspētu, pārsvarā patīkami veicas. Piemēram gribu nopirkt konkrētu preci un palikusi tieši viena un ar atlaidi. Bieži tieši tās preces ko gribu pirkt ir atlaidēm, vai man palikusi viena pēdējā. Tāda sajūta, ka kāds lasa manas domas un par mani ļoti rūpējas, lai man ...

Jums vīrieši nav bail iet ar oho sievietēm uz randiņiem?
Kārtējais provokatīvais jautājums, lai izvērtētu ar kuru noteikti nav jāsatiekas.

Kas veseliem pietrūkst?
Raivi , bet daudzi netiek nošpricēti, un neko nelieto, jo izvēlas vietas uz kurieni iet un ko dzīvē grib sasniegt.

Vīrietim dāmai vai jaunkundzei šad tad jāsaka , kā tev patīk , ko tu domā , kā pagāja diena ?
Visa pasaule pilna ar ļoti dažādiem cilvēkiem, kuri konkrētam cilvēkam ir neatbilstoši, vislabāk to apzināties, iet garām, nesatraukties un meklēt savējo. Katram ir tiesības domāt un dzīvot tā kā prot un vēlas, un mums nav tiesību viņus kritizēt, tāpat kā mēs nevēlamies, lai mums traucē dzīvot un kritizē.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu