merlina200

Sieviete (55)
iepazīties ar merlina200

11 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vai būtu jāsoda sieviete?
Dānijā un vēl dažās valstīs ir obligāts paterrnitātes tests jaundzimušajam, ar mātes teikto ir par maz. Bet, ja tēvs jaundzimušo ir pats atzinis, tad vēlāk nav ko žēloties.

Vislabākais modelis cilvēkam
Dānijas valsts modelis pašlaik ir ļoti tuvs tam valsts modelim, kuru agrāk skolā mācīja kā komunisms. Bagātajiem Dānijā ir tik lieli nodokļi pat līdz 90 procentiem no ienākumiem, ka realitātē atšķirība starp bāgātajiem un trūcīgajiem ir nenozīmīga. Tāpat ir ļoti liels atbalsts sociāli neaizsargātām grupām, tas ir līdzvērtīgs vidējiem ienākumiem. Ārkārtīgi ...

Kas nosaka sievietes vērtību?
Varbūt kādos sen senos laikos sievietes cēla savu vērtību ar vīrieša palīdzību, tagad tas vairs nav aktuāli. Ja citu vērtību nav, tad varbūt ir arī tādas, kuras ceļ savu vērtību ar smuka vai bagāta vīrieša palīdzību.

Darbs slēgtā tipa darba vietās.
Atgriešanās pie labprātīgas verdzības...

Gejovīzija
17.09 Tā ir mūžsena patiesība, ka sievietes fano par vīriešiem, bet vīrieši par sievietēm. Tie vīrieši, kuri patīk sievietēm nemēdz patikt arī vīriešiem, jo kritēriji ir atšķirīgi.

Labi, ļauni un nesaprotams kādi.
Diemžēl esmu satikusi cilvēkus, kuri ir centušies apmelot, piesavināties mana darba rezultātu, apzagt, bet dīvainā kārtā viss tūlīt, vai pēc neilga laika nāk gaismā, atklājas un atgriežas atpakaļ. Esmu satikusi arī ļoti pozitīvus, gaišus cilvēkus, tomēr tādi, liekas, ka ir mazākumā.

jociiga taa publika
Lasīju, ka ķīnieši pašlaik aktīvi gatavojas karam ar Krieviju, lai atgūtu savas atņemtās teritorijas, tikai gaidot piemērotu brīdi.

Ķermenja temperatūra 35,7?
Esmu novērojusi, ka elektroniskie termometri uzrāda pazeminātu temperatūru. Kopš vairs nevar nopirkt dzīvsudraba termometrus, kuri pareizi rādīja temperatūru, man arī ir it kā pazemināta.

Kāds ir neparastākais
Mani notrieca velosipēdists, smagi sasitu galvu un gulēju savu asiņu peļķē, kāda sieviete izsauca ātro palīdzību, un uz jautājumu cik man, jeb cietušajai, ir gadi, viņa atbildēja tā apmēram ap trīsdesmit, jāsaka, tā kā man ir stipri vairāk, tad uztvēru to kā komplimentu.

Amerikāņu filmās vīrieši saskatījušies , ka sievietes vajag uzturēt .
Patiesībā jau sievietes nestrādāja, bet audzināja kuplu bērnu pulku un saimniekoja mājās pirms padomju laikos. Tātad visi dzīvoja no apgādnieka algas. Ar filmām tam nav nekā kopīga.

Ir kāda laba santehnika Padomju māju standartiem?
Ražotāji ir sapratuši, ka ražot ilgi kalpojošu tehniku ir ļoti neizdevīgi, jo neviens vairs nepirks jaunu, tāpēc mērķtiecīgi ražo produktus, kuri nokalpo garantijā paredzēto laiku. Turklāt vēl cenšas izveidot tā, lai remonts būtu neizdevīgs. Ja vēlies, lai ilgāk kalpo, jāpēta garantijas termiņš.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu