DanaL

Sieviete (55)
uzzināt vairāk par DanaL

114 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Rakstīt, - nerakstīt?
Vajadzēja pateikt, ka labi vien ir, viņa tev tik un tā par vecu un par resnu 🙂

Priekšnieki
Nē, visi nav. Bet, pasargDies no tiem, kas jaunāki par 30, beiguši kkādu līderības akadēmiju, biznesa vadību vai tmldz h*iņu, - ceļā uz karjeras virsotnēm mierīgi pārkāps pāri pat paša mātes līķim.

Jums krakšķ mugurkauls?
TikaiTu, Nebēdā, tev toties varbūt augsts asinsspiediens vai trokšņi ausīs 🙂

Jūsu bērnības spilgtākās atmiņas?
Bērnības atmiņu daudz un dikti. Bet ja turpinam kriksīša tēmu par gaļu, man arī ir viena. Reiz es kategoriski atteicos ēst zaķa sautējumu. Tad tētis man pateica, ka esot kļūdījies, un tas patiesībā ir sautēts vilks, apēdu visu palēkdamās un palūdzu vēl. 😊

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Sen bija laiks bēgr no Rīgas. Es to izdarīju pirms padsmit gadiem. Tiesa, ne dēļ luksoforiem un kamerām 🙂 Bet luksoforus tagad tiešām redzu ļoti reti. Welcome!

Kādi vēl apsaukāšanās vārdi tiek lietoti?
Òsti nedapratu, par ko jārunā, ja tēmas izklāsts par AI un valstīm, bet apakštēma -Attiecības, psiholoģija. Tāpēc es par sevi - tuvāko un mīļāko. Un pie viena, par lamāšanos arī 🙃 Cenšos neapsaukāties un nelamāties, bet ne vienmēr izdodas noturēties. Pēdējā laikā ir izdevies atrast jauku latvisku, gandrīz cenzējamu vārdiņu subjekta apzīmējumu ...

Vai Jums ir kāda filma kuras iespaidā mainījāt ko savā dzīvē ?
Ļoti patika vienas galvenās varones somiņa. Ilgi meklēju kaut ko līdzīgu, bet neatradu

jocigs baudas guushanas veids
Latvijas dievietēm ir reāli piegriezies Labrador ar saviem komentāriem par Latvijas sieviešu ļaunumu, merkantīlismu u.c. citiem ttūkumiem visos, bez izņēmuma, komentāros. Un vēl Latvijas sievietēm interesē, no kurienes Labrador ir savācies šo stipri īpatnējo statistiku. Murgi neskaitās.

jocigs baudas guushanas veids
Labi ja katrs desmitais, kurš uzrunā, ir intereses vērts vai tāds, ar kuru gribētos satikties arī klātienē. Bet arī tad ir dažādi šķēršļi, kas tikšanos klātienē padara gandrīz neiespējamu, tāpēc sarakste ar laiku tik un tā izsīkst. Cik ilgi tad tiksi rakstīsies vien... Šad tad ir sanākusi jauka un sakarīga sarakste par kādu DG vai PA tēmu, komentāru. Bet ...

Draudzība precētu pāru starpā
Būtu forši - uzraut kārtis, iedzert vīnu... Kas vecīšiem vēl vajadzīgs?

Grāmatvedis - ārpakalpojums vai seksa partneris.
""2 in 1", - tas tagad moderni 🙂

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
23:05, ar laiku sapratīsi, kuru personāžu komentārus var mierīgi izlaist, tas pilnībā attiecas arī uz tevis pieminēto pacientu, - labāk papriecājies par viņa sievu - vismaz kādai vairs nebūs jāklausās vai jālasa visādus mēslus.

Vai jums to vajag?
TikaiTu, ... un vislieliskākaus iemesls iepazīties 🙃

Vai jums to vajag?
Labāk bez seksa vispār, nekā visa tā "miroņu" reanimēšana. Pardon! Bet attiecības jau nav tikai sekss, kā jums, šejienes vīriešiem šķiet. Sevišķi jau uz vecuma pusi. Es, ot, tikko saņēmu kārtējo krāniņbildi no 38-gadīga ohujista. Tas nabags tak ar´ laikam grib kādam pierādīt, ka kaut ko vēl var.

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Jā, diezgan svarīgi. Nav kaut kādu īpašu skaistuma kritēriju, bet tā, lai koptēls ir sakopts, sakārtots. Nepatīk pārāk skaļie, vēderainie, bārdainie, notetovētie, kuri cenša demonstrēt savu alfatēvaiņa būtību. Tas, ka bildē izskatās sašņurciis, arī vēl nav tik traki - kad nokļūst tavās gādīgajās rokās, tu viņu izmazgā, izgludini, noskuj, iesmaržo, un ...

Ko gatava ir sieviete ir izdarīt ar otru sievieti, vīrieša dēļ?
Bet problēma tak nav ar to otru sievieti, bet gan ar vīrieti. Ja ir gājējs, tad aizies, ar šo vai nākamo. Un nelīdzēs ne rokudzelži vai pieķēdēšana pie radiatora. Ja grib cīnīties ar vējdzirnavām, tad tik uz priekšu. Bet pa manam labāk palaist, lai iet uz visām 4 debess pusēm, bet viņa vietā iegādāties aizkariem pieskaņotu minku. Vismaz estētiska vide.

Restorānu randiņi
Kriksi, tev kā veģetārietim randiņi restorānā nemaz neder, tev tie jārīko biešu vai burkānu dobē.

Kā Tu domā tikt pie vīrieša?
Mēs visas labi zinam, ka jums vajag seksu. Mums arī to vajag. Atšķirība tāda, ka vienam otram no jums ir pilnīgi vienalga, ar ko, tad mums, sievietēm, 99%gadījumu nepavisam nav vienalga.

Vai Jūs domājat vēl precēties ?
Es arī nevaru vien nociesties kādu noprecēt, iejūgt mājas un dārza darbos uzgrūst viņam kaklā savus 15 mazbērnus un katru mīļu dieniņu zāģēt un zāģēt.

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Kriksi, tu nejūti, ka sapinies pats savos izteikumos?

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Kriksi, tātad tev nav iebildumu, ka kniebj kniebj tavām meitām un mazmeitām? Kāpēc es nebrīnos par daža laba pasažiera degradāciju?

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Interesanti, ka uzskrūvējusies mūsu kontrolētāju un manipulētāju auditorija, kamēr pārējie - vīrieši, kas māk uzvesties un ir veiksmīgi tiek galā ar saviem kompleksiem paši, saprot, par ko stāsts, un viņus tas ne mazākā mērā nesatrauc.

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Jebkura apsūdzība ir jāpamato ar pierādījumiem.

Vai būtu jāsoda sieviete?
Jebkura krāpniecība ir sodāma.

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Bumbiņ, stāsts nav par mani, CCS vai kādu konkrētu sievieti. Ja tev nošpļauties par tev svešām sievietēm, tad varbūt padomā par savām tuviniecēm . Kā tev patiktu, ja kāds pretīgs murmulis uzmāktos tavai sievai, mātei vai meitai? Iedomājos ainu, kad atnāk pie tevis meita un stāsta, kā skolotājs stāsta jēlus jokus, bet tu viņai nu jāsaka tev tas pats kā DanaiL - maz ...

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Gribētu redzēt, kādu dziesmu pats dziedātu, ja tev visu laiku uzmāktos kāds visai nesimpātisks onkuls ar nepiedienīgiem priekšlikumiem un līstu apčamdīt tavu bikšupriekšu.

Kas tās par ped er astiskām reklāmām visu laiku lec ārā??? Vai var kā tos sūdus izslēgt???
Sīkfaili ālējas.

Jūsuprāt, kā ir pareizāk?
Pareizāk - ēd, lai dzīvotu, dzīvo, lai ēstu.

Apavi
Koptus.

Uzpumpētās krūtis un lūpas sievietēm
Tas ir kompleksu jautājums. Ja sieviete ir mierā ar to, ko augšminētajās vietās iepumpējusi Mātedaba, ta gan jau ir kāda cita zona, kur kaut kas pašai īsti nepatīk.

Vonegūts,Zimmels,Apdaiks
08:40, Interesanti, ka sāc sevi uzrunāt daudzskaitlī. DG ieeju un palasu to, kas varētu būt interesants. Ziņas lasu un skatos citur. Tavu proletārisko narratīvu "tovarišči, kāpjam atpakaļ kokos" zinu tāpat, nav jēgas tērēt laiku.

Vonegūts,Zimmels,Apdaiks
Starp komatu un nākamo vārdu jāliek atstarpe, teikums jāsāk ar lielo burtu.

RailBaltiс.
jā, Kriksi, tie kravas furgonu tūkstoši, kas ik dienu kursē pa Latvijas ceļiem, pārvadā košļenes. Uzminēji!

RailBaltiс.
TikaiTu, tieši to arī zinu, ka esošās dzelzceļa līnijas derīgas tikai pērvadājumiem ar Krieviju, jo Eiropā ir pavisam citi sliežu ceļa izmēri. Tāpēc kravu pārvadājumiem citos virzienos izmanto auto.

RailBaltiс.
Interesanti, vai tādi paši negatīvi priekšstati bija arī tad, kad pirms 100 un vairāk gadiem būvēja lielās būves - ceļus, ēkas, tiltus utt. Lietojam vēl tagad un lietos pēc mums. Kāpēc gan mums neparūpēties par pēcnācējiem. Atšķirībā no citiem grandiozajiem projektiem - bibliotēkas, koncertzālēm u.c., kuru izmaksas, rēķinot uz apmeklētāju un citu noslodzi, ir ...

Hialuronskābe
Par to varētu spriest tie, kas izmēģinājuši. Tikai man aizdomas, ka viņiem tā hialuronskābe papriekš jāiekačā smadzenēs.

Benzīna zāles trimmeris.
Priekš kam benzīnnieks uz 200 m2??? Tas tak ir labi ja stundas darbs. Man ir BOSH ar akumulatoru. Miera vējos kapāju pati, tiesa ar vienu uzlādi diez vai vairāk par 50-80 m2 nesanāk. Bet 3-4 piegājieni...un nevienam nekas nav nedz jālūdz, nedz jāprasa.

Kāpēc plikām sievietēm
Nē, nav kauns. Jā, ir bail, ka tie, kuri grauž tikai kāpostus un burkānus, aiz sajūsmas apkritīs un vairs nepiecelsies.

...tuvojas Ligo Nakts....
Vai ta´ mūsu vecumā Līgo nakts nav tāda pati kā Ziemassvētkos - klusa, svēta ...? :)

Vai attiecības pilsētniekam ar laucinieci varētu būt
Drīzāk nē nekā jā



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu