DanaL

Sieviete (55)
uzzināt vairāk par DanaL

190 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Vai pazīsti mežu? Kam pieder šīs štātes?
04:01, Tu toties ar sw...pi gan sadziedājāties mineta sakarā. Varbūt kāds no jums tās spalvas pazaudēja?

Zinzino
Konkrēti par šo dzirdu 1x. Bet cik zinu, visi kā viens sola veselību. Cerams, ka arī no šī vismaz sliktāk nepaliks, kaut izvēlas nereģistrēt savus produktus ZVA.

Labi, ļauni un nesaprotams kādi.
Cilvēki dažādi. Cilvēki mainās. Pirmais iespaids par kādu bieži vien maldinošs. Ir tādi, kas uzmetas par draugiem, pēc tam ... uzmet. Un ir pelēkās peles, kuri it kā stāv nedaudz atstatus, bet tieši viņi grūtā brīdī pasniegs roku. Vai tie pirmie ir sliktie, bet otrie labie? Tas būtu diezgan primitīvs dalījums. Daudz ko nosaka konkrēta situācija, ...

Kā jums patīk VK vīriešu kustība?
Tak kustieties uz nebēdu. Kas jums liedz? Cīnieties. Piešķiriet paši sev ordeņus. Atgādināsu, ka papildus visām autora nosauktajām ekstrām - gāzes plītij, veļas un trauku mazgājamām masīnām pastāv arī gumijas sievietes.

Kā jums tāda demokrātija?
Vārda brīvībai arī ir robežas. Tiklīdz tā apdraud kādu sabiedrības daļu vai demokrātijas pastāvēšanu, tad tā tomēr tiek cenzēta. Bet ne par to stāsts. Būsim godīgi, tiktoks ražo apšaubāmas kvalitātes infu. Tev tas tiešām tas ir vajadzīgs?

Kā jums tāda demokrātija?
Nav dūmu bez uguns. Datu aizsardzības un kiberdrošības, kas Ķīnai ir pie pak...ļas un kuras kompānijai tas tiktoks pieder, apdraudējums nupat uzņem nopietnus apgriezienus ar neprognozējamām sekām. Vispār apsveicu pasauli ar to, ka sāk mazliet ierobežot visatļautību, ko daudzi slēpj zem vārda "demokrātija". Un kas tas tiktoks tāds ir, ka bez viņa nevarētu mierīgi ...

finansu pratiba
Apsveicu (aplausi). Naudu pelnu kā māku, tērēju tāpat. Pietiek man un maniem hobijiem.

Sods dzērājšoferiem
ĀrprāC! Cik daudzi argumenti dzērumam pie stūres! Un kas tie par "slepenajiem" pētījumiem? Apgalvoju tieši pretējo, man kājas aukstas, kad redzu, kā mans kaimiņš brauc uz veikalu pēc brokastu šņabja. Ikreiz lūdzu dievu, lai visi paliek dzīvi. Viņam trīc rokas, kamēr nav uzņemta dienišķā deva! Un šad tad bremžu vietā uzspiež gāzi. Vai aizmirst pēc ...

Sex vai prāts
16:59, 18:21 un jozolsen a priori, Kā man jūs žēl, tūlīt apraudāšos!

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
O, Margarita, lai nu kā tur ar tiem tipiem, lai kas nu viņi tur tādi ir un kurus, tu tur "praktizē" online kursos, bet transformējošās meditācijas par kvantu fiziku... tur tiešām var pārrēkties. Un galvenais, - kāds tam visam sakars ar atkailināšanās tēmu?

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Tracer, baidos tevi sarūgtināt, bet pēdējos 10-15 gadus apavus un apģērbu iegādājos tikai internetā. Ā, un elektroniku arī. Nav ne laika, ne gribēšanas klīst par bodēm. Klātienē tikai pārtikas veikali un aptiekas. Nu un visādi tur ksenukai un Dārzam un mājai un tmldz. Piedod, ka tev atkal garām 🙃.

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Cilvēkiem gribas izrādīties. Krievu laikos uzmanību varēja izpelnīties, sadabūjot, piemēram, firmas džinsus. Patiesībā jebkuru "firmu". Jo pastāvēja jebkādu normālu preču deficīts. Tagad deficīta nav, labas mantas varot atrast pat humpalbodītē. Mēs vispār savulaik ļoti īpašu uzmanību veltījām apģērbam, tam bija jābūt ne tikai tīram un kārtīgam. Tagad ...

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Jā, patiešām, Kriksi, kāpēc kaunies? Vai kautrējies?

Sods dzērājšoferiem
Zinu 2 gb, kam atņemtas mašīnas. Tas arī ir vienīgais iespējamais sods, kas viņus tagad attur no braukšanas reibumā.

Attiecības pie mums atgādina kariņu.
08:30, Ōi! Pat neglaimo sev, no tevis te toč neviena neko negrib. Kur nu vēl diedelēt.

vai nabadzigam but ir kauns?
Kaunam vajadzētu būt tad, ja ir trūcīgs tikai un vienīgi pats sava slinkuma pēc. Tad, ja slinkums aiz sevis pat savus mēslus savākt un sašķirot. Un vēl ņirgāties par tiem, kas to dara.

biski cemmi uzsita
04:34, Bet tev nepazīstamie lauvas, kuri ēd gaļu, nemirs??? Dīvaina alegorija vai oligofrēna optimisms?

biski cemmi uzsita
Leksi, 00:32, Muldēšanas un liekulības paraugstunda. Ne nu tu nes kaut ko uz zupas virtuvi, nedz viņi ņem apšaubāmas izcelsmes pārtiku no apšaubām izskata onkuļiem. Pasakas stāsti savam kaķim.

ka garsigi pagatavot?
Nekāda taupīšana nesanāks, ja sapērk pa lēto to, kas nav vajadzīgs vai nezina ko ar to iesākt,un pēc tam izmet to visu miskastē. Kaut kā grūti iedomāties Gvenu barojoties ar cūku ādu čipšiem. Nu vienīgi, ja paralēli skatās hoķi un piedzer aliņu... katram savs, saprotams.

ka garsigi pagatavot?
Man liekas, ka tas ir tipiski vīriešu garā - sākumā nopirkt un pēc tam domāt, ko ar to darīt. Sievietes tomēr gudrākas.

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Tām "sievietēm", kuras tev izmaksā kafiju, starp kājām ir tas pats, kas tev. Un visi pārējie, izņemot tevi, tās sauc par transvestītiem.

Liela gadu starpība slēpjas psihologijā.
Ja augsta pēcpuse, tad garas klājas. Kam nav ne viena, ne otra, tam tādi novērojumi baigi cērtas acīs.

Liela gadu starpība slēpjas psihologijā.
Riskēju tikt pieskaitīta antigundas koalīcijai, tomēr pilnībā pievienojos 2024-04-13 13:18 True viedoklim (+++). Tomēr noliecu galvu to priekšā, kuri spēj komentēt beztēmu.

Kā dabūt smaku ārā no jauna paklāja?
17:32, Ūdens ar jodu? Un kādā krāsā pēc tam tas paklājs būs? Smakai ar laiku vajadzētu izvēdināties. Paturiet laiciņu uz balkona.

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Varbūt man sabojāta gaume, bet laimējies aiziet uz randiņiem, kur izmaksā vīrietis. Un nav tā, ka man nav naudas, ar ko samaksāt.vienkārši zinu, la piedāvājums maksāt pašai liktu tiem vīriešiem sajusties muļķīgi, visu sabojātu un randiņš ciestu pilnīgu fiasko. Cita lieta, ja randiņš sarunāts tālu no kafeijnīcām vai citām ieskrietuvēm. Paņemt līdzi kādu ...

Tikšanās realitātē
Lai strauss atrāda pats savu urīnpūsli. Domāju, ka problēma, kāpēc viņš to tik bieži piemin, ir paša "aparātā".

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Jāiet uz randiņu ar pašai savu kafijas aparātu padusē.

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Es domāju, ka pareiza barankas grozīšanas tehnika ļoti labvēlīgi ietekmē ... čakras :) vai kko tmldz. :)

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Ot, pametīšu ideju traceram, pilnīgi bez maksas, - tu tagad varētu atvērt savu kanālu Youtube un mācīt kā jāgroza baranka vai vēl kaut ko diži gudru. Ja labi izpildīsies un savāksi sev pieklājīgu sekotāju baru, tavā blogā sāks reklamēties un varēsi raust piķi, neizveļoties no gultas. Tev patiks.

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Pēdējā laikā to, kas grib pamācīt citus, paņemot par to smuku naudiņu (gan tiešraidē, gan attālināti), saradies krietni vairāk nekā to, kas vēl grib mācīties. Jābrīnās, ka cilvēki vēl pavelkās uz to visu. Jau parādās tendence, ka visi tie mācītāji vai influenceri vai hvz kā vēl viņus tur sauc, sāk plūkties savā starpā par auditoriju, tipa - neklausies, ko ...

Rīkstnieks
Rīkstnieks nav šarlatāns. Neesmu ne dziedniece, ne ekstrasense, bet rīkstīte man klausa. Vai otrādi - es klausu viņu. Tikai nezinu visas tās nianses - labās, sliktās, utt. Manam tēvam tāpat. Mammai un brālim - ne. Vīratēvam arī klausīja. Un nekādas tur viltības ar apaviem vai citādi. Lēnām gan. Man savukārt jābrīnās, ka citiem neklausa, jo uz āderēm reāli tie ...

Tikšanās realitātē
Palasot tādu lekšu un tracer komentārus, ne tikai uz randiņiem iet negribas, bet pat komentēt neko negribas.

Daudzi sevi novērtē dīvaini , mazliet pārspīlē ...
OMG!

pazinjas jokainaa riiciiba
Man arī nav īsti patīkami klausīties visus tos "keisus", "iepingoja", u.c.visu to putniņvalodu, ko patlaban lieto tā paaudze, kura grāmatas nekad nav lasījusi. Kaut kā tas viss izklausās nedaudz neīsti, nepatiesi. Lai gan tāpēc vien es nevienu nebloķētu, vienkārši izvairītos no kontaktiem.

Kad katru no mums sadedzinās kā raganu vidusslaikos?
Teoretizēt riņķī apkārt varam dajebko, bet fakts ir fakts - sūdzības ir par atsevišķiem personāžiem un vairumā. Darba (mācību) vietā vispār jānodala privātās lietas no profesionālajām, jo tas traucē ne tikai tos 2 iesaistītos, bet arī visus pārējos apkārtējos, sevišķi tad, kad tas pārvēršas nopietnā kašķī. Ne velti pastāv prakse, ka tad, ja vienā ...

Kad katru no mums sadedzinās kā raganu vidusslaikos?
Nu nez, Kriksi. Ja nu vesels bars profesoru iesniegtu sūdzību, ka viena konkrēta studente viņus visus demoralizējusi, nepiedienīgi izsakoties un bāžot viņiem roku biksēs, gan jau arī viņas vārdu mazliet pavazātu.

Kad katru no mums sadedzinās kā raganu vidusslaikos?
OK ir tad, ja abpusēji, neatkarīgi no vecuma un/vai smukuma. P. S. Nav ne jausmas, kas ir Stelmahers, bet, ja viņš izmanto savu dienesta stāvokli, lai nesodīti uzmāktos, tad, jā - drīksti viņu sadedzināt kā pretīgu raganu.

Kad katru no mums sadedzinās kā raganu vidusslaikos?
No vienas puses raugoties - briesmīgi tā uzreiz, bez pierādījumiem izvazāt cilvēku pa dubļiem. No otras puses, - bet kādus pierādījumus tad var uzrādīt? Kā pierādīt, ka tas siekalainais onkuls tev izteicis nepiedienīgus komentārus, laidis puņķus un siekalas tavā virzienā vai nepiedienīgi pieskāries? Labākajā gadījumā var pierādīt, ka uzmācies pa telefonu vai ...

Vai Jums arī mēdz
Arī tad, ja rezultāts neapmierina?

Ķermenja temperatūra 35,7?
Tāda t⁰ var būt arī dažu medikamentu blakne.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu