raina1970

Sieviete (54)
iepazīties ar raina1970

18 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Ezoterika un attiecību veidošana
Ja es pati neko nezinātu par ezotēriku - un otrs to visu praktizētu ar fanātismu-- nu nekā nebūtu.. tā ir gana specifiska attieksme, pasaules redzējums, koncepcija-- tajā visā ir "jāiebrauc"-- lai neliktos, ka tas otrs ir mazliet nobraucis no fāzes..

Kā piereģistrēt vēsturisko motociklu kuram nav dokumentu
Meklē rāmi ar dokumentiem...un pārkaisi visu uz tā un reģistrē.

Priekšnieki
Nepiekrītu ..man ir ļoti labs boss.

Pirms attiecību veidošanas jāatrisina problēmas?
Tas būtu ļoti saprātīgs piegājiens- abpusēji.. Un pat ne tikai - ar iepriekšējām attiecībām saistītos jautājumus... protams- šādas vai tādas sadzīves, ikdienas, lielākas , mazākas problēmas rodas itin bieži- un risināt tās vajadzēs vienalga-.. tomēr tadas nopietnākas- kas dikti maisa dzīvot - derēja atrisināt -pirms aicina kādu savā dzīvē blakus.

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Tie apzīmējumi- stalts, skaists, glīts- ir tik subjektīvi, ka neredzu jēgu uz to iespringt-- katrai sievietei būs savs viedoklis par to- kāds ir glīts/neglīts vīrietis.. Sakopies- bez fanātisma- tas gan, tas būtu aktuāli. Spriest pēc foto- tiešām ir diezgan nepteicīga štelle- jo kadrs var būt neveiksmīgs, bilde- pasena, vai arī pamatīgi apstrādāta ar mūsdienu ...

Ko gatava ir sieviete ir izdarīt ar otru sievieti, vīrieša dēļ?
Neko. Jo katram dalībniekam tajā - daudzstūrī- ir savas izvēles un pieņemtie lēmumi. Ja kādu var viegli kaut kaur aizmānīt- nu i nafig man tāds būtu vajadzīgs- vienalga kurā frontes pusē es esmu.

Kā Tu domā tikt pie vīrieša?
Jo mazāk kaut ko plānos, shēmos, prātos un zīmēs -- jo interesantāk un feināk var sanākt.

Vai Jūs domājat vēl precēties ?
Ja ar kādu cilvēku kopā esot abiem būtu ok-- un visu to pasākumu gribētos ilgtermiņā- tad neredzu iemeslus, kāpēc nevarētu arī būt precēts pāris.

Hialuronskābe
True- ja Tu vēl piebildīsi, ka hialuronskābe var būt augsti molekulāra vai zemu molekulāra-- ar dažādiem veidiem kā iedarbojas uz virsējiem vai zemakiem ādas slāņiem-- nu vispār būsi neatvairāms..

Hialuronskābe
Hialuronskābe kā tāda neko nepalielina-- tikai pārnes vai piesaista mitrinātājus.. Filleros tā ir kā saistviela. Liela polisaharīda molekula.. ( vienkāršāk izsakoties- cukurs). Ja nepareizi apietas ar šo labumu- efekts būs pretējs- hialurons piesaistīs šūnās jau esošo mitrumu un rezultāts būs- vēl sausāka āda, vēl vairāk grumbu..Par šīm injekcijām-- vispirms - tas ...

Kādēļ, netiekam pāri sadzīves likstām?
Sadzīves šaizes spēj izšķirt tos- kuri nav īsti viens otram piemēroti... Ja ir tā, ka satiktais cilvēks - ir savējais, tad tās nebūšanas ikdienas sadzīves jomā risinās gana vienkārši- kopā.

Vai attiecības pilsētniekam ar laucinieci varētu būt
Gan pilsētniekam ar laucinieci. .gan pilsētniecei ar laucinieku-viss var būt,notikt,satikties,iepatikties..atrast daudz kopīgā-un turpināt jau kopīgi...Tas nenotiek bieži,bet notiek...ja ir kopīgas intereses un dzīves redzējums.

Kas nosaka sievietes vērtību?
Skaistums ir tik subjektīvs jēdziens- ka būtu liekams vienā no pēdējām vietām visu labumu uzskaites skalā.. Kā tajā teicienā- kam māte, kam meita, kam kleita, a kam -papagailītis..Un sievietes vērtība ir- viņa pati- kā personība, kā cilvēks, kā sieviete.. Ar savu attieksmi, darbiem, domām, izpausmēm, interesi par dzīvi.. Pašcieņu- un cieņu pret citiem.. Stabilu nervu ...

Kāpēc lielais vairums iepazīšanās
Mandomāt- ar vārdu- laba— tiek drīzāk domāta- līdzīga, piemērota.. Un tiešām- tas nav mazsvarīgs moments.

Jautājums sievietēm
Nē. Lai nu kā censtos šādu situāciju kompensēt ar visu ko citu-- grāmatu lasīšanu, pārgājieniem, dejošanu, u.t.t.-- agri vai vēlu būs jāskatās patiesībai acīs- -un nekas patīkams tas nebūs. Pareizi šeit jau kāds no komentētājiem teica-- būtu prātīgi skatīties pēc sev piemērota cilvēka- arī šajā jomā. Un tas jau katrai dāmai var būt savādāk-- kādai ir ...

Motivācija.
Uzsistu uz pleca- un teiktu- klau, viss ir oki. Un tā arī turpini.

Kāds ir neparastākais
" Mammu, tu esi maza , bet stipra, veca , bet smuka"-- tā man pirms gadiem 20+ komplimentu teica viens no dēliem.

Kā tu novērtētu savas attiecības ar kaimiņiem, labas, neitrālas, ignorēju, nezinu tādus, vienmēr svi
Labas, pat ļoti. Esam tāds kā klubiņš- māja nav liela,cits citu pazīstam...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu