anis
Virietis (72)uzzināt vairāk par anis
3 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:
Kokapstrāde
Nu, ja tā pēkšņi,tad gan nejēdzība... Bet ar iepriekšēju sagatavotību,tas būtu pa smieklam!
Viss atkarīgs no konteksta(vēstures).
ka garsigi pagatavot?
Nu, visam ir kautkādas blaknes. Bet vislabāk cepinās ārā-arī par griestiem nav jāuztraucas...
ka garsigi pagatavot?
Vai jūs traki-ņirgāties par produktiem? Astītes dod recekli-kopā ar ausīm vispār ideāli. Ādiņas noder visur... Man vislabāk patīk sautētos kāpostos. Bet reti kam vēl-par stipru esot... Nu un uz uguns pacepinātas vistu ādiņas-kas var būt labāks,par šo... Nav nederīgu produktu-ir tikai nemākuļi un ņergas...
<< atpakaļ