Ajisata

Sieviete (63)
iepazīties ar Ajisata

18 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
Fargo - malacis! :)

Jūsuprāt iemesli, kāpēc, piezvana bijušais vai attiecīgi - bijušā?
To True,,,ja visām vudū lellēm sadurstīji adatas, tad jau būsi viņas attālināti nomušījis..., (moderns zellis - strādā attālināti par mušītāju)... :))), beigtas ar aukstiem pirkstu kauliņiem tak nevar piezvanīt... :)))

Paradīze?!
Šad tad autora šeit rakstīto palasu..., viņš nekad nav plātījies, ka būtu visgudrākais. Un to par ko raksta, godīgi pasaka, ka ir lasījis kādu publikāciju un vēlējies ar ko interesantu padalīties šeit. Tāpat neesmu manījusi, ka viņš kādu šeit nonievātu, apsaukātu..., tad cik gudrs vai godājams ir civēks, kurš pats savā šī vakara tēmā riebīgi izrunājas un ...

Vai Jūs šodien savām kolēģēm, draudzenēm, dāvājāt ziedus ?
Vēl tagad priecīgi noraugos uz dāvātajām skaistajām rozēm un gardi mielojos ar zemenēm. Un dubultprieks bija redzēt dāvinātāja acīs dāvināšanas prieku. Lūk tādi mirkļi ir ko vērti!

Kurš izvēlas..kura izvēlas "princeses/prinčus"!?
Princeses un prinči...kā tukši vēja ziedi, vai kā tauriņi koši...ar īsu mūžu. Daži vārdi no dziesmas: "viņi dejoja vienu vasaru." Jau pavasaris klāt..., lai sniegpulkstenītes raisa jūsos smaidu un uz labu cerīgas domas! :)

...un problēma pārvērtās par iespēju. Jums ir tā bijis?
Jā, ir.

Swedbank brīdinājums , par krāpniecību !
Tencinu par sarkano nošļukušo īkšķīti..., patiesība sūri kož! :)

Swedbank brīdinājums , par krāpniecību !
Visu cieņu par Danas L profesionālajiem komentāriem banku darbībās, piedāvājumos un attiecībām ar klientu..., tikai vai tikpat dedzīgi var aizstāvēt skandināvu finanšu korifejus/varoņus, kas laupījuši un zaguši no ļaužu 2.līmeņa pensiju fondiem!? Protams atkal var profesionāli un lakoniski ieteikt - mainīt fondu ieguldījumu pārvaldnieku, bet vai nākamais zags mazāk vai ...

Vai pērkat loterijas biļetes? Ja jā, tad cik procenti no tām ir ar laimestu?
Jauka vienprātība šovakar pašlaik... :

Vai pērkat loterijas biļetes? Ja jā, tad cik procenti no tām ir ar laimestu?
Nepērku. Savai naudai varu atrast labāku pielietojumu. Pirkt loterijas biļetes, t.i. kā brīvprātīgi aplikt sevi ar papildus nodokli valsts labā.

Būt vai nebūt remontam?
Mazliet smaidu par labestīgo naivumu :)

Būt vai nebūt remontam?
Nez no kurienes tāds pareģojums ?

Malka vai briketes?
Apkures katlā lieku gan malku, gan briketes. Esmu pamēģinājusi arī šeit minētās apaļās briketes, būtisku atšķirību neredzu no kantainajām briketēm. Cena gan ievērojami atšķiras.

Būt vai nebūt remontam?
Jāāā, man arī brīžiem piezogas autores doma! Kapitāli remontējot māju, mierinu sevi, ka māja atrodas pierīgā meža malā... :) , sliktākā gadījumā pamukšu mežā... :)), ja paspēšu. Konservus gan neesmu iepirkusi pagraba plauktiem..., gudri ļaudis pērkot un labiekārtojot pagrabus.

Kur plānojat Rīgā sagaidīt 2024?
Laikam mājās.

Vīrietim dāmai vai jaunkundzei šad tad jāsaka , kā tev patīk , ko tu domā , kā pagāja diena ?
Ir mašīnas, kuras patīk vai nepatīk, un ir vīrieši, kuri patīk vai nepatīk...vai nav vispār uzmanības vērti. Mašīnu pērku kādu varu atļauties, un kāda patīk...

Kā izklaidējas tauta uz svētkiem ?
Biju sacerējusies, ka Ziemassvētkus omulīgi sagaidīšu jaunajā mājā, bet remonta meistari saslimuši. Pasaule jau nesagrūs, izcepšu kūku tagadējā mājā. Lai visiem jauks svētku gaidīšanas laiks! :)

Vai merkantīlai dāmai ir viegli atrast kungu?
Mani arī var apsaukāt par merkantīlu..., visu, kas man ir vai nav pati esmu nopelnījusi. ;)) P.S. cepumiņš par teikto cien. Hērai un AV 2!



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu