Epifanija

Sieviete (51)
uzzināt vairāk par Epifanija

26 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
No cilvēciskā faktora darbā vienmēr sanāk kaut ko vairāk izdarīt un par paveikto arī pēc tam prieks, bet ir tādi, kuri uzmana, ka tik viņam kaut ko vairāk neuzliek izdarīt un jau ...

Kādam jūsuprāt ir jābūt pirmajam randiņam, lai tas nekļūtu arī pēdējais?
Varat pasapņot, izteikt savas fantāzijas, vēlmes, lai mums būtu jautrāk, utt.

Vai tiešām visi un visas ir vienādi?
Vai nebūtu pareizāk, izsakot savu viedokli tēmās par attiecībām, rakstīt - attiecināmo uz visām sievietēm, tā vietā, sieviete ar ko man radās šāda pieredze, vai arī , ne visi ...

Jūsuprāt iemesli, kāpēc, piezvana bijušais vai attiecīgi - bijušā?

Vai tiešām tā ir izklaide?
Tēmas šeit piesaka arī garīgi nelīdzsvaroti īpatņi, vai arī apreibinošo vielu iespaidā, bet atbildes ir nenopietnas un "asprātīgas", vai tiešām šāda nodarbe īsina jūsu laiku un ...

Kā tu novērtētu savas attiecības ar kaimiņiem, labas, neitrālas, ignorēju, nezinu tādus, vienmēr svi

Kopā svinēt svētkus ar mīļoto sievieti, vai tomēr ar labāko draugu?

Ko tu iesāktu ar €15000 algu mēnesī?

Vīrietis drīkst, bet sieviete nedrīkst, ja, izvēlēties ar kuru iepazīties?!
Kādēļ, man būtu jāiepazīstas ar vīrieti ar kuru negribu iepazīties un tādēļ es esmu egoiste, vīrietis taču arī izvēlas ar ko iepazīties, kādēļ to nedrīkstētu darīt sieviete - ...

Kā skatāties uz to, ka dāma viena pati atnāk uz klubiņu, krogu?
Vai drīkst dāma doties viena pati uz klubiņam, krogiem, bistro, kafejnīcu un citām iestādēm, kur var mēģināt iepazīties vai tomēr šādu sievieti uzskatītu mūsu valstī par padauzu? vai ...

Kā pievērst sev vīrieša uzmanību, lai viņš būtu pārliecināts, ka iniciatīva ir nākusi no viņa puses?

Vai te vispār kādam var iepatikties, jūsu pieredze?

Vai tuvojoties pavasarim jūtaties savādāk, kā bargajā un aukstajā ziemā?
Kā tas iespaido jūsu organismu un kādas sekas tas atstāj uz jūsu domāšanu, vai neesat agresīvi noskaņots uz cilvēku, kuram ir prieks par pavasari, bet jums tas neko neizsaka, vai savukārt, ...

Vai pretējais dzimums ir jau noskatīts OHO, pavasaris jau tuvojās?!
Gribējās jau rakstīt vai pavasara Apolons ir jau noskatīts, bet tik pat labi - vai dieviete Afrodīte uz ko tēmēt, tādēļ katrs pielāgo jautājumu sev, pagaidām vēl kā pie normāliem ...

Vai jūs vīrieši esat pārliecināti, ka rakstat vēstuli sievietei?
Vai jūs vīrieši esat pārliecināti, ka rakstat iepazīšanās vēstuli sievietei? Ja šeit cilvēkam ir vairāki segvārdi, ko oho politika it kā nepieļauj, bet visi zin, ka tas netiek ...

Cik ilgam laikam ir jāpaiet, lai tā labi viens otru iepazītu?

Jums sievietes nav bail iet uz randiņiem ar oho vīriešiem?
Un ēst ēstuvēs vēl uz viņu rēķina, par sekām esat padomājušas, vai arī esat tādā badā, ka jums ir vienalga?

Kā svinēsim mīlestības dienu 14.februāri?
Jā, jā, jā... Bet nu tomēr, kā? Kā šo dienu padarīt par īpašu sev, kādam citam vai vienkārši par to pasmaidīt, kā jūs pavadīsiet šo dienu?

Lūdzu, izskaidrojiet man, kas ir vientulība?
Naktīs miegs nenāk un jāsēž ir virtuvē, nav ar ko parunāties un jāiziet ir ielās, lai apskatītos kādi izskatās cilvēki, nav savu bērnu, kas veido vientulību, varbūt tā ir diagnoze?

Cik daudz jūs esat padalījušies ar kādu?
Saprotams, uzsākot attiecības un rozā briļļu iespaidā esam dikti dāsni, arī jautājums, kā vārdā, vai lai iepatiktos, vai arī pats no sevis saprotams - mīlestība, viens otram?! Tā esot ...

Kā tas tagad sanāk?
Ka šeit vīriešiem nav neviena paša viedokļa par aizsardzību, kā aizsargāt valsti x stundā, bet tiek filozofēts par slēpšanos un bēgšanu? Kas tad mums te mājo, biksiņās cisinātāji?

Jūs gribētu kopā ar savu mīļoto cilvēku piedalīties erotiskā fotosesijā?

Sieviešu negācijas šeit un viss ap to!
Daudzas sievietes šeit tēmās izsaka savu viedokli dzērumā un velk uz kašķi, vai tās ir alkoholiķu izklaides šeit vai kā?

Jums vīrieši nav bail iet ar oho sievietēm uz randiņiem?
Izterēs jūsu visus iekrājumus, novilks jums pēdējās apenes un paņirgs, uzrakstīs rakstu par jums Delfos, izplatīs par jums baumas, pazvanīs jūsu mammai vai bijušajai, atstās jūs gribot!

Apprecēties ar hologrammu!
Iespaidīgi, bet, kāpēc, gan ne?! Nākotnes vīzija vai tuvākās nākotnes realitāte? Intelektuālās sarunas un cilvēces glābšanas no vientulības, pasaules pārapdzīvotības laikmetā?Jūsu ...

Kas veseliem pietrūkst?
Vecā, lūk, izstāsti man, ja esi gudra, kādēļ, cilvēki osta, lai panāktu slima cilvēka līmeni, kas viņiem veseliem pietrūkst?

450 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Klusā nedēļa.
Nu tā, viss perimetrs oho krustāmšķērsām pārlasīt, var iet tagad gulēt!

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Neviens jau nevēlas uzgrūst kolēģim savus darbus un pats neko nedarīt, šeit es vairāk domāju par komandas darbu, kad visi ir ieguvēji un neviens nav abižots, bet tā jau vēl mēs nespējam domāt, līdz tam vēl neesam izauguši, žēl gan!

Chysler 300c - vājas vietas, atsauksmes
Tikai uz priekšu, nekad neesmu mēģinājusi atpakaļ!

Chysler 300c - vājas vietas, atsauksmes
Es labāk pirktu zirgu ar visu drošku!

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Nē, tie nav mani padotie, jo tie būtu viņu pēdējie atvadu vārdi! Parasti uz tādiem noskatos, kad šamie dirsas plēš uz pusēm, bet palīdzēt neeju, jo pan par palīdzēšanu arī nemaksā, vienīgi varu pieiet un pakomandēt, kā pareizāk darīt!🤣

Klusā nedēļa.
Aizdomīgs klusums!

Vai pazīsti mežu? Kam pieder šīs štātes?
Alnis, tas ir alnis, kas paliek pāri no aļņa pēc alkatīgajām sievietēm, izģērbj pliku un pat spalvas nodirā!

Klusā nedēļa.
Kāds atkal droši vien nespēj izlemt no kāda dārgmetāla iegādāties tualetes podu, ja jau jānobliež no kātiem uzreiz 30 000 koku, pofig atmosfēra, toties kaimiņi no skaudības zaļi!

Klusā nedēļa.
Kas tur tik zaļš? Bazhixam jautājums, viņš sapratīs

Klusā nedēļa.
Vai tad kāds pielietos to pozitīvi, ja ir iespēja iznīcināt un pierādīt savu varenumu, ko citi neatzīst?

Klusā nedēļa.
Tas ir pats elementārākais, pats vienkāršākais, ko cilvēks atklāja, vai kāds ļāva tam atklāties, jo pārējām cilvēks vēl nav gatavs, paskaties, kas notiek tagad ar atoma bumbu, tā ir formula, kādās bailēs un stresā tagad dzīvojam, lai tikai kādam idiotam neienāktu prātā doma iznīcināt visu!

kaadam veel ir iluuzijas?
Aizejiet paskatīties uz svētajiem un arī tie jau būs grēkā krituši! Nevar izmainīt sistēmu, tikai tādēļ, ka kādam ir žēl, ka kāds dzīvo labāk, ir jāmainās domāšanai, ir jāmainās sabiedrībai, ir jānomainās paaudzēm, ir jāmainās vērtībām!

Klusā nedēļa.
Kāpēc, man būtu cipari jāparāda visumā, ja es to varu izdarīt te pat uz zemes, piemēram katra cilvēka dzimšanas un miršanas cipari, respektīvi katra cilvēka liktenis, kas ir uzrakstīts ciparu valodā, daudz kas slēpjas zem cipariem, ja tikai to varētu izlasīt!

Klusā nedēļa.
No cipariem sastāv viss visums un tas nav cilvēka rādīts!

kaadam veel ir iluuzijas?
Ar ko tu pats atšķirtos, ja tiktu saeimā ievēlēts, plikdirsi, tu tak grābtu vairāk kā piekariņš, tikai tagad vari zobus klabināt un citus kūdīt uz savstarpējām negācijām, jo ne plāna A, ne plāna B tev nav!

Eiropas klubu izvirtības
Nu līdz šim NEpidari neko nav spējuši izdarīt, kā tikai apzagt valsti!

Klusā nedēļa.
Nekas, nekas, nedēļas nogalē varēs pat sauļoties!

Klusā nedēļa.
Pat kaķis ir sabozies, nevar saprast, kas tam par vainu, arī nepatīk aukstais laiks, kad bija saulīte, lēca aiz priekiem pa gaisu un aste kliņģerī!

Eiropas klubu izvirtības
Taksists savā taksometrā esot savu cinci apgrābstijis divu pasažiereņu klātbūtnē, lūk tā ir augstākā pilotāža! Taksist, tas tavs kolēģis vai kā?

Klusā nedēļa.
Es ceru, ka šī ir pēdējā ziemas diena, vai nē?

Par foto un vispār ....
Krāpnieku profilos tieši sēž resnais nēģeris no Nigērijas! Vīriešiem patīk, ka viņiem karina makaronus, tagad viss ir otrādi, kā jāapietas bija agrāk ar sievietēm, tā tagad ar vīriešiem, medutiņu lej ausīs un nevajadzēs tev seksīgas formas, šams aizlies acis un neko neredzēs lieku!

Klusā nedēļa.
Bet lai nu kā, paldies par to!

Klusā nedēļa.
Par mani nevajag satraukties, par mani jau gādā un aizstāv, iepriekšējie manis skolotāji, viens ir nodzēries līdz kliņķiem un varbūt jau kapos, otrs "laimīgi" precējies un vecenei zem tupeles, kur arī viņiem vieta!

Klusā nedēļa.
Nu protams, kad cepure ir izlaizījusi tev veiksmīgi pēcpusi, tad vienīgā un vainīgā pie visām šeit esošām negācijām esmu es, lūk, cik labi, ka ir tādas prasmes!

Klusā nedēļa.
Nu protams, kad tev ir izlaizīta pēcpuse, tad es esmu tā vienīgā un vainīgā - tavuprāt, kā gan varētu būt citādāk!?

Klusā nedēļa.
Tā kā kvantu fizika darbosies arī turpmāk, kā attieksies pret mani, tādu attieksmi arī dabūs atpakaļ!

Klusā nedēļa.
Es domāju, ka tas ir tikai lieki izšķiest laiks, jo kur Tu esi redzējis divas saimnieces vienā virtuvē, bezjēdzīga nodarbe samierināt, līdzvērtīgi nošaut divus zaķus, neiespējami!

Klusā nedēļa.
Kādā veidā?

Klusā nedēļa.
Kāpēc, man būtu jāpārzina kvantu fizika, lai komunicēt ar citiem, droši vien arī to gribēji pateikt, ka man nav māksla izsmalcināti komunicēt, a es tev pateikšu, kādēļ, es nelaizu, jo man nav mērķis, atšķirībā no šeit citām esošajām, man nav jāapliecina sev, ka esmu pati labākā, jo es vienkārši tāda esmu un to vēl jo vairāk pasvītro, šeit esošo kundzīšu ...

Klusā nedēļa.
Saproti, man ir vairāki varianti, ko saprast, bet vai tie sakrīt ar to, ko Tu gribi, lai saprotu, maz iespējams, tādēļ runā skaidru valodu un ar izslietu muguru!

Klusā nedēļa.
Labi, ka saproti un tālāk, kas man ir jāsaprot?

Klusā nedēļa.
Un kas man būtu jāsaprot?

Klusā nedēļa.
Ar tādām laizītājām, te ir pilns oho!

Klusā nedēļa.
To tu vari cepurei skaidrot, kas tu esi, uz mani tas neiedarbojas, kaut vai pāva asti izplet, pilnīgs poh!

Klusā nedēļa.
Te tikai ir vienai ir problēmas ar pozicionēšanos, visu laiku ēnā un tādēļ es te nevaru būt?

Klusā nedēļa.
Jūsuprāt, es šķiet esmu vienīgais šķērslis, lai jūs nesatiktos, nesmīdiniet manas čībiņas!🤣

Klusā nedēļa.
Izlaizīs tev visas vietiņas, lai tikai iepatiktos, neskatoties uz to, ka esot it kā precēta, bet visiem pa priekšu vien grozās, māk!

Klusā nedēļa.
Kas man darīt nav ko, kā ķerstīt večus pa oho, te jau pietiekoši ir tādu, ieskaitot cepuri!

Klusā nedēļa.
To iespēju ar pareizo attieksmi es viņiem atstāju, tikt pie manis!🤪

Klusā nedēļa.
Tev jau ir kopīgas intereses - dzeršana!🤣



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu