Arnolds

Virietis (66)
iepazīties ar Arnolds

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vai tu jau parakstījies?
Šī ir laba iespēja parādīt "jaukajai" valdībai reāli parādīt ko mēs par viņu domājam nevis tikai lamāt no stūra. Apturot apšaubāmus likumus pavērsīsim viņus visai tautai nozīmīgu ...

4 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

kaadam veel ir iluuzijas?
Ir tāda cilvēku kategorija kas neklausās citu viedokļus, vai tos tendenciozi kropļo. Es pilnīgi noteikti neatbalstu izšķērdību. Es rosinu nevis noliegt valsti kurā mums dzīvot bet saprātīgi risināt problēmas. Šajā gadījumā- ievēlēt taupīgu valdību.

kaadam veel ir iluuzijas?
Kas tie par trasta līgumiem un cik debīlam jābūt lai tiem ticētu. Kariņš no katra "nobrauca" 50 centus. Kapeikpi**ji šūmējas kā aptrakuši. Tie kas tic valstij varētu mēģināt ievēlēt taupīgākus vadoņus, tiem citiem atliek vien izmisumā lekt pa dzeloņdrāti.

"BOLT" kaste uz auto motora pārsega
Nevienam nav tiesības bojāt manu īpašumu, ieskaitot arī citas tautas. Un tiem kas tos piesaista, jāuzņemas atbildība. Konkrētajā gadījumā firmai vajadzētu pārkrāsot bojāto detaļu. Jau tā ar kovārņu bojājumiem problēmas un tagad vēl cita tauta.

Vai tu jau parakstījies?
Tātad šito valdību esam pelnījuši. Un tagad izdabāsim grenderiem (sociālais dzimums)kuri jau izsaka pretenzijas mūsu valodai jo ir tikai "viņš´,"viņa", vārdi netiek locīti trešajā dzimtē(viņš nācis, viņa nākusi, grender nāc???). Paredzu ka turpmāk valdība aizņemta ar šī trešā dzimuma ieviešanas problēmām.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu