lailux7

Sieviete (61)
iepazīties ar lailux7

6 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Tikšanās realitātē
Ir jau gan. To arī dara. Bet... ja vēlas satikties un domā, ka varētu tuvināties, tad savā profilā neliek muļķīgu vārdu, mazticamu vecumu/svaru utt., bet ieliek reālus parametrus. Radies arī iespaids, ka daudziem vīriešiem ir problēmas ar rakstīšanu un viņi cer, ka dzīvajā atklāsies citas viņu īpašības. Daudzi pirmie randiņi paliek pēdējie tāpēc, ka dalībnieki ...

CSDD ---privātkantoris ar valsts atbalstu!!!??
Tāds ir sovjetisms – pilnīga uzticēšanās "paziņam" un nespēja ieiet CSDD lapās vai likumi.lv.

KK demisija
"Nebēdā! Valdiņš aizies par Eiropas Komisijas prezidentu un tad tu ar otro numuru tiksi par Eiropas Parlamenta deputātu. Gana esi mocījies."

Interesanti ko Jūs parasti ņemat
Tas atkarīgs no somas lieluma, kas savukārt atkarīgs no pasākuma. Ikdienā - lielai meitenei piestāv liela soma. Ja jāvazājas apkārt ar klēpinieku, tad atkal viss citādi. Ideāli būtu kā rekvizitoram teātrī salikt somā visu, kas būs vajadzīgs, jo trakums ar rakņāšanos ir destruktīvs. Viedtālrunis arī ievieš korekcijas, piemēram, pirku Amazon´ē maciņu pie ...

Krievijas agresijas jaunie plāni?
Amerika ir spējīga uz karu televīzijā. Satriekt muslimu nabagus. Vai Amerika ir gatava iznīcināt Krievijas vadību? Praktiski? Amerika nekad nav karojusi ar Krieviju. Acīmredzot Krievija ir Amerikas apakšprojekts.

kaajnieku miinas
Manuprāt, mīnas liek tad, kad kādu gaida. Bet tagad ir jāgaida un faktiski jau jāsaņem hibrīdkara "hibrīdiskā" puse: propaganda, spiegošana, hakerēšana un zaļie cilvēciņi (kuru jau saradies tūkstošiem).



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu