saulite34

Sieviete (55)
iepazīties ar saulite34

58 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Tā laikam ir sava veida novirze ....
Nevajag šeit pasakas stāstīt par vīriešu varenību,varbūt vajag plašāk paskatīties cik dažādās profesijās strādā sievietes un par daudz mazākām algām un vēl tas visvarenais vīrietis iemanīsies viņas apčakarēt. tādu pat par vīrieti nevar saukt ,kurš gadiem nīkuļo iepazīšanās portālā gaudodams par savu grūto likteni sēdēdams uz sievas pleciem.

Tā laikam ir sava veida novirze ....
Vislielākā novirze ir tad ,kad cilvēks nezin ko ar sevi iesākt un lai kaut kā savu garlaicību aizpildītu sāk citos visādas novirzes meklēt.

Kāpēc cilvēki apzīmē sacu ādu?
Ja jau tas tetovētais cilvēks tikko ļoti bāžas virsū,kur ir problēma,lai viņam apjautātos,kāpēc ziemas spelgoņā staigā vestītē un kas tas par tetovējumu.

Kāpēc cilvēki apzīmē sacu ādu?
Neesmu vēl nevienu tetovētu cilvēku satikusi,kurš censtos uzmākties apkārtējiem cenšoties sevi izrādīt,vairāk problēmu un saucienu pēc palīdzības ir tiem ,kam visi traucē un kuri nespēj pieņemt ,ka cilvēki drīkst izskatīties tādi kādi viņi paši vēlas.

Ko tu iesāktu ar €15000 algu mēnesī?
Savas fantāzijas pasakas tu vari tam savam sapņu princim stāstīt,visiem nabagiem parasti ļoti gribās lielīties ar to kā viņiem nav.

Ko tu iesāktu ar €15000 algu mēnesī?
Ja nezini ko iesākt,vari pārsūtīt kādam sapņu princim uz tālajām zemēm,lai viņš var atbraukt ciemos palīdzēt svinēt.

Kopdzīve ar rutīnu nogalina jebko ?
To,ka vecis vēlas iepazīties,bet nevēlas kopdzīvi ar rutīnu.

Paradīze?!
Lasi , tici un sapņo droši par paradīzi,ja paveiksies,tad varbūt ari nokļūsi savā paradīzē.

Cikos ir pieklājīgi..?
Vispieklājīgāk ir ar tukšu pļāpāšanu vispār netraucēt cilvēkus.

Par randiņu..
Ja jau vīrietis ir dāvinājis ziedus ,smaidu un savu sabiedrību,tad sarunās var uzzināt kas konkrēti patīk vīrietim un dāvanas jautājums būs atrisināts.

Vai te vispār kādam var iepatikties, jūsu pieredze?
Tiem,kam krīt uz nerviem citu cilvēku uzdotie jautājumi šeit, paši nezin ko ar savu garlaicību iesākt.

Kā pievērst sev vīrieša uzmanību, lai viņš būtu pārliecināts, ka iniciatīva ir nākusi no viņa puses?
Ja jau tu tam vīrietim patiktu,tad pats jau sen tev būtu pievērsis uzmanību.

Kā skatāties uz to, ka dāma viena pati atnāk uz klubiņu, krogu?
Ja dāma ir pieradusi viena pati apmeklēt dažādas vietas,tad viņu vispār nesatrauc sabiedrības domas,ko par viņu padomās un vismazāk viņu satrauc ar mazvērtības kompleksiem slimojošie apkārtējie,kuri visu laiku dzīvo bailēs,ko par viņiem citi padomās.

Kur vairāk domā par tautu
Vieglāk jau sēdēt internetā un ņerkstēt cik viss ir slikti,tad ,kad tu reālā dzīvē ar tādiem dievticīgajiem saskaries,tad paši ar kājām zemē otru iemīcīs ,lai tikai kādu materiālo labumu nepalaistu garām un,ja pareizi saprotu ,tad tēmas autors nemaz nezin kā padomju laikos parastā tauta dzīvoja,gadiem kopmītnēs,komunālajos dzīvokļos un visa dzīve daudziem pagāja ...

Piedošanas spēks
Ja par daudz lasa Bībeli,tas arī neko labu nedod cilvēkam,jo visu laiku publiski savu gudrību gribas izrādīt.Nav sevi ar varu jāspiež kādam lūgt piedošanu,un ,ja kāds mākslīgi lūdz piedošanu ,tad diez vai dvēsele tiek dziedināta.

Kur vairāk domā par tautu
Tagad tu vari savu Dieva vārdu skandēt uz katra ielas stūra un brīvi apmeklēt savu baznīcu,tā kā izmanto savu iespēju ticēt Dievam un mazāk domā par ļauno naudu.

Ir tikai Labais un Ļaunais
Dievs ari kaisa ceļu ar rozēm ,naudu un citiem materiālajiem labumiem un tas viss ir rakstīts Bībelē.

Pēcnāves lifts
un tava pasaku stāstīšana ir tieši tāda paša cilvēku maldināšana un vari tu te tēlot svēto un izlikties labāks par citiem un censties visiem uzspiest savu vienīgo un pareizo viedokli,bet no pagraba neesi pasargāts,tā kā domā tikai par sevi un saviem pagrabiem un liftiem un savu dzīvi.

Pēcnāves lifts
Ja jau tik ļoti satrauc tas pēcnāves lifts,tad tik atliek pašam sev uzdot jautājumus un saņemt atbildes par savu dzīvi un saviem darbiem.Gan jau tevi tas pēcnāves lifts no viņsaules atkal izmetīs šajā pasaulē un varēsi atkal turpināt dzīvot un izlabot savus darbus.

Slinkums! Kāpēc cilvēki paliek slinki, ne nevīžīgi bet tieši slinki.
Labāk jau būt slinkam, nevis visu laiku izmisīgi dzīties pēc nevajadzīgām lietām,kuras pēc tam tiek atkritumos izmestas.

Ja mīlestībā neveicas...
Pēc šejienes onkuliņu seksa var vispār tādu vārdu kā mīlestība un veiksme aizmirst,pietiek jau tos onkuliņu žultainos komentārus palasīt šeit par ļaunajām sievietēm ,kuras no nabadziņiem pieprasa kafiju un ,ja vēl kāda naivule nejauši tiek pie bērna pateicoties seksam,tad viņu ar visu bērnu dzīvu apraks žultainais onkuliņš.

ko dariit?
Kur tu esi šeit izlasījis,ka cilvēki nevar atļauties tērēt 4 eiro pusdienām,cilvēki tērē daudz lielākas naudas pusdienām,tava problēma jau ir tā, ka tev neiedeva papīra gabaliņu,kuru tu savā caurajā naudasmakā nevarēji ielikt un tev te vienkārši iesaka,kā tu vari lētāk paēst,pats taču raksti ,ka tev pašlaik nav vairāk naudas un neko dārgāku nevari atļauties,kur ...

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
realitātē tādi arvardi ir tikai muļķa burbuļi,kuri tikai prot internetā gudri vāvuļot un citus apriet,un realitātē paši ir tautas apzadzēji.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Būtu interesanti izlasīt,ko tautas gudrinieks arvardu mums šeit burbuļa muļķiem ir spējīgs ieteikt.

ko dariit?
Labāk satraucies par saviem nenomaksātajiem nodokļiem un savu sirdsapziņu.

Vientulība
Daudz sliktāk ir tad ,kad apstākļu spiesti cilvēki dzīvo kopā un tāpat ir nelaimīgi un vientuļi,un ja sievietei tik ļoti satrauc vientulības tēma,tad taču te ir pilns ar vīriešiem,kurus vientuļā sieviete var adoptēt.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Pēc vēstures lasīšanas esmu izdarījusi secinājumus,ka nabagi un bagātie ir bijuši visos laikos un kad nabagi iesēžas bagātnieku krēslos,tad kļūst tieši tādi paši bagātnieki -šķērdētāji un ballīšu rīkotāji un vēl ātrāk iemācās melot un zagt.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
lapsene58,dari tos citus darbus un liec man mieru ar to savu slimnieces piezīmju grāmatiņu un par kādām tur siltām atmiņām tu tur fantazē,pati tak vienreiz rakstiji ,ka tur tavs atmiņu cilvēks tagad ir nabags bez naudas un tev vairāk tāds nabags nav vajadzīgs un ,kurš tev liedz dzīvot leiputrijā,mazāk murgo tos savus trulos dzejoļus un varbūt būs vairāk laika priekš ...

Par principiem un principialitāti
Savas dzīves noteicēji ir tie,kas brīvi ļaujas dzīvei,nevis ieliek sevi kaut kādos rāmjos.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
lapsene58,tavs reālais darbs pašlaik ir šeit tava piezīmju grāmatiņa,ar kuru tu te centies mani kontrolēt un tā tava dienasgrāmata,kurā tu tur periodiski izkliedz savu sāpi par zudušo mīlu un iesēdinātu tevi tādu valdībā,tu tāpat zagtu un apkrāptu parasto tautu,tāpat mūsu godīgais taksists,ja tiktu valdībā būtu tieši tāds pats zaglis un krāpnieks.Es no valdības ...

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
nekur šeit vēl neesmu izlasījusi,ko piemēram reālu ir izdarījis traceris,lai kaut kas mainītos,lai katru dienu šeit atgremotu visas internetā izlasītās tenkas daudz prāta nevajag,labāk palasi pats savus pretīgos augstprātīgos komentārus ar kuriem tu šeit aplej sievietes un tu domā,ka tagad sievietēm būtu jāiet cīnīties par tavu labāku dzīvi,kamēr tu tāds slinks ...

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Ko tad visi šitie godīgie cilvēciņi,kuriem ir tik daudz brīva laika,lai visu redzētu un zinātu,ko ir konkrēti izdarījuši,lai mums šeit būtu labāka valdība. un ja saliktu visus jūlīšus ,bumbīšus,taksistus valdībā un tauta tāpat labāk nedzīvotu.

Vai jāpaskaidro otram, ja nevēlies veidot attiecības?
nabaga raivīti,ja pareizi saprotu, tad tu no bada katru dienu vāvuļo tos nesaprotamos murgus,labāk pakustini smadzenes un varbūt vairāk pelni,lai vismaz varētu normāli atļauties paēst un šeit tie bada murgi nebūtu jāraksta katru dienu.

Vai jāpaskaidro otram, ja nevēlies veidot attiecības?
Alma,kādas attiecības tu vēlies ar vienreizlietojamiem onkuliņiem,te taču tik daudzi gadiem nīkuļo visiem mēģinot iestāstīt ,cik ļaunas ir sievietes.

Swedbank brīdinājums , par krāpniecību !
sprediķotājs pats pārdosies ar visu savu dvēseli,tam,kas gatavs viņa murgiem ticēt.

pieeja!
Ja uz jautājumu ,kā iet,tiek sniegta atbilde,ka iet labi,tad nezin kāpēc pats jautājuma uzdevējs kaut kur pazūd,un,ja atbildēs,ka iet slikti,tad jautājuma uzdevējs vēl ātrāk pazudīs,tā kā tēmas autors pirms apvainoties uz ļaunajām sievietēm,labāk lai pats uzraksta, ko viņš vēlas no sievietes un tie ,kas nezin savu ģimenes stāvokli,lielākoties ir precējušies.

Swedbank brīdinājums , par krāpniecību !
Ja nedarbosies kādas sistēmas,tad arī tava skaidrā nauda neko nepalīdzēs.

Cik ilgi finansiāli atbalstīt bērnus?
Vispareizāk ir katram pašam izlemt kad palīdzēt saviem bērniem.

Lai izdzīvotu...
dusi vectante saldi Tvaika ielas renstelē un droši par sevi uzjautrinies un tik turpini rakņāties pa mēsliem.

Lai izdzīvotu...
vectante,ej ārstējies un mazāk lieto tos grādīgos dzērienus,kad nokļūsi cietumā ar saviem draudiem ,tad varēsi tur sevi izrādīt pa pilnu programmu.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu