Skarlete

Sieviete (53)
uzzināt vairāk par Skarlete

2 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Dzīvot priekš sevis!
Te bieži var lasīt no sievietēm pusmūžā...bērni izauguši, aizgājēji pavadīti, ir darbs, jumts virs galvas...es tagad dzīvoju priekš sevis un katru mīļu brīdi viņas ir te. Ko Tev ...

Ja mīlestībā neveicas...
Kas to var kompensēt? :)

35 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vai Jums ir bijis emocionāli vēss , auksts partneris ?
Visas Zivis ir tādi!:)

Cilvēks kontrolē mazāk nekā viņam šķiet
Un kur autors ir nonācis ar savu padziļināto interesi par garīgo pasauli?? Nirvana? Svētlaime? Varbūt nobērts ar zeltu? Tukšai filosōfēšanai bez reālām darbībām ir nulles vērtība!:)

Ja mīlestībā neveicas...
Kūciņas palīdz un sirsniņkonfektes! :) 🍓🍦💕

ko dariit?
"te oho papilnam taadu kuri uzskata ka latvijas nodoklji tik humaani"...vnk te ir daudz valsts ierēdņu, penču un izdienas penču, kuriem galvenie ienākumi ir no nod. max naudām!:P

ko dariit?
Nezāģē zaru uz kura paC sēdi!:)

Cik pieņemami vīrietim...
Sliņķiem un dzīves nogurušajiem, kādi te ir vairākums, patiks noskatīties, nepieceļoties no sōfas!:)

Jūra krāc un vēji pūš!
Tev gan ir raksturiņš katru rītu atzīties mīlestībā...ar kājām plecu platumā vai plašāk?! :) Kladzini, Kladzini...gandrīz jau viena esi palikuse! :P

Jūra krāc un vēji pūš!
Eh, En! Cik žēl ka jaunā nav FiFas tēma...būtu daudz vieglāk Spamam iet ar līkumu. :P Atzīties mīlestībā!? Prātīgi cilvēki bieži to nedara...:)

Dzīvot priekš sevis!
Aizdomājos par to "vīrieti - mājas saimnieku"... kkā matemātiski vairs nesanāk. Ja viņam ir saimnieka talanC, tad jau viņam pašam vajadzētu būt saimniecībai. Ja kkādu iemeslu dēļ pusmūžā vēl būtu vēlme saimniekot, tad vajadzētu takā ar papīriem to nostiprināt. Ja man (DanaiL) ir, bet Onkam pretī nav ko likt, tad laulību līgums jāraksta... Ja līgums, tad: ko Tu man ...

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Starp citu, kā stāstīja kāda ukr bēgle, viņi mērķtiecīgi gatavojās aizstāvēties jau no 2014. gada un tad vēl redz kā iet...brīnijās ka mēs neko nedaram savai drošībai.

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Lai gan šajā jautājumā neatbalstu pašdarbību, cienu tos kas stājas Zemessardzē un atstrādā konkrētu rīcību, izsaku savu atzinību Jozim par patriotismu! Par Traču nebija šaubu.:)

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Esmu uzņēmusies atbildību par trīs senioriem ( 83, 82, 75) Pirmām kārtām gribētos saprast kur ir/būs tuvākā patvertne! Skumji, ja viņi sak: mēs paliksim tepat dzīvoklī... Rīga tomēr.

Kašķis.
Ja sex-am ir tikai fiz.slodzes vērtība, tad vienalga sex vai 10 000 solīši = emocionālais fōns ir vienāds.:))

Kašķis.
Autors, Onka cienijamos gados būdams, nezin ka mums "meitenēm" nekas TUR nespiež un dižais "radīšanas brīnums" ārā nelaužās, kas varētu būt par iemeslu neapmierinātībai...pārējais ir tikai spēja/nespēja menedžēt savas emocijas.:)

Vai tas ir Jums svarīgi?
Jā, svarīgi...lai var iet vienā virzienā!:)

Lai izdzīvotu...2
Kko līdzīgu novēroju lielveikalā un uz ielas...cilvēki gados veido savus grupņikus...drošības, finansu, mājokļa dēļ...pēc interesēm vai iespējām, vrb radniecības. Ne jau vnm viņi ir zili, zaļi, sarkani, rōzā. Katrā ziņā uz Valsti/pašvaldību paļauties ir pēdējā glupība.:) Par sevi - dzīve rādīs...ir plāns A; B; C; D Visi bērni ir tepat LV Visu mūžu esmu ...

Lai izdzīvotu...
Pašpietiekams nenozīmē ka tu dzīvo viens, nošķirts no sab., pats sevi izklaidē... Pašpietiekams nozīmē, ka tu jebkurā situācijā PATS atrodi izeju, risinājumu. Autōre tak nav tādā vecumā, kad par panCionātu jau būtu jāsāk domāt!:)

Lai izdzīvotu...
Nav bijusi vajadzība, bet ja par zālēm runā, priekš kam tad visas tās e-aptiekas? Kurjeram tak vajadzētu saprast ka aiz durvīm nopietns vīruss var gadīties!:) Nu ja man būtu tāda liksta...kkur te DG bija Trača nummuriņš! Viņš tak neatteiktu, ko?:) Vai jebkurš vecais brūdžiņš.:)

ko dariit 50+
Nu pabļaustīsimies un tālāk?! Iesim un darīsim!:)

Kādu jūs redziet pasaules nākotni?
Kam ir, tam tiks dots, un tam būs pārpilnība; bet, kam nav, tam tiks atņemts arī tas, kas tam ir. /Mateja 13:12/

Dāvana
Ko domājat par dāvanu samainīšanu, tālāku dāvināšanu vai atgriešanu atpakaļ? Priekš kam glabāt nevajadzīgu mantu?!:) Man ir rotaslietu kolekcija no krustmātes uz 18, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 gadiem. Jautājums tak nebija tikai par gadumijas dāvanām?!:)

Dīvainie...
Tas ir psiholōģisks izaicinājums...palikt šajā barā un nepalikt ļaunam/riebīgam. Nevienam vēl nav izdevies!:))

interesanti paskirstiit
Viens ir augšāmcēlušies....otrs, pa trīs reizēm jau te iepazinušies, izsķīrušies un atkal meklējas...:)

interesanti paskirstiit
Vsp rakņājas tie, kuriem patīk smaciņas...:)

Dīvainie...
Kam tos Onkas?! Jaunākus vajag...daudz optimistiskāki, pozitīvāki un organisms vēl funkcionē pilnvērtīgi!:)

Dīvainie...
A teici, Felix, ka "mīlestības pārpārēm"...nepagāja ne pusdiena, kad sāc razborkas un indeszobs parādās. Nav, nav te tīrradņu!:)

Dīvainie...
A ko tur nevar attālināti izdarīt??! Nu paziņojiet laiku...gribētāji savācās...katrs jau nopircis sev interesējošo dzērienu, tēju, kafiju...izvēlējies mūziku...papildinājis i-netu...var IG vai Spamā, lai raitākas sarunas un tērzē uz nebēdu pēc garastāvokļa...piedalos... Neinteresē man nevienu dīvainīti redzēt klātienē!:)

Kā naudas izteiksmē vērtētu savus dzīves gadus?
Pa manam arī nevar salīdzināt tos laikus, kad biju bērns, ar tag. gulošu vājinieku...mani mamma ņēma uz darbu līdzi, nevienam netraucēju!:)

Kā naudas izteiksmē vērtētu savus dzīves gadus?
Pa manam, būtu godīgi no brāļa lūgt 1/3 palīdzības, kaut vai naudas izteiksmē!

Dāmas, "izmērs" Jums vislabāk tīk?
Pie tiem 25%...pārējie jau neatzīsies!:)

Dāmas, "izmērs" Jums vislabāk tīk?
...nē nu kāpēc!? Pat Vinnij Pūkam bija "mīļākais izmērs"!:) Ir šādas tādas atšķirības... Vidējs "izmērs", tas tā ikdienai. Bet dzīvē, kā zināms, pats interesantākais ir ārpus standartiem. :))

pirmo reizi ko taadu redzu
Ir redzēts, kur pirms pagrieziena šoferis atver logu un izbāž/rāda taisnu vai saliektu roku...skaidrs - tas ir Tracers!:))

Dzīve vīriešiem pēc prostatas vēža operācijas
Par mēli nav infas...vajadzētu telef. nr-iņu, bet topiks tak ir ar pirkstu/iem drukāC.:)

Dzīve vīriešiem pēc prostatas vēža operācijas
A tur ir kkāda izvēle? Dzīvē ir arī citas interasantas nodarbošanās. Kājas tak klausa!?

Vēlie bērni - vecāku egoisms jeb normāla parādība
Onkas dikti lepni stumj bērnu ratiņus...tjipa, redziet ko es vēl varu...:)



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu