ketija64

Sieviete (59)
iepazīties ar ketija64

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vecums un skaistums? Kašķigums un cieņpilns miers?
Sakiet lūdzu, kāpēc viens cilvēks var būt patīkams, skaists pat 90 gados, bet cits izskatās tik nepatīkams, vecs un neglīts pat 40 gados? Kas to ietekmē?

33 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Egocentrisms - nelaimīgu laulību , attiecību pamatā ?!
Nelaimīga laulība ir, ja apprecas dēļ mantas, naudas, nevis dēļ mīlestības 🖤

Liels dzimumloceklis
Vīrelis pēc 60, laikam līdz šim tikai ar kungiem to darījis, ja reiz nezin ko domā dāmas! 😀 Vecumā izdomājis orientāciju mainīt!!! Labi vēl ka ne dzimumu!

jocigs baudas guushanas veids
Nav jēgas atbildēt, jo katrs tik ļoti pārņemts ar sevi, savu cēlo personību. Ja raksta tikai es, es, man, man... Ko tur atbildēt?!

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Romantikas periodi ir jau skaisti, sevišķi jaunībā. Tomēr jo lielākas dāvanas, jo lielākas sāpes šie devēji sagādāt spējuši! Ja tin dzīves filmu atpakaļ, daudz rūgtuma brīžu! Vai to vairs vajag, protams, ne! Arī sievietes ar gadiem paliek spēcīgas un nevar vairs ievainot neviens dvēseli, lai kā censtos. Rozes var nest uz kapiem, bet šokolādi, lai uzēd kavalieri paši.

Ar ko nodarbojaties atvaļinājumā? Kā to pavadiet?
Adīt zeķes un gaidīt "gruntigo ņēmēju"! 😀

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Sveša cilvēka BILDE=0 vērtībā! Izskatam, protams ir nozīme, bet pēc foto spriest par cilvēku nav jēgas. Daudz glītu vīriešu ir Nakts patversmēs, stāv zupas virtuvju rindās utt. Par cilvēka izskatu un cilvēku kā tādu var spriest tikai tad, ja redzi reāli un vismaz 15 minūtes aprunājies. Ar bildēm apmainīties var cilvēki, kas reiz bijuši pazīstami, kaimiņi, skolas ...

Restorānu randiņi
Ne jau rēķina apmaksa kādā ēstuvē ar eļļas smaku, pierāda to, ka vīrietis ir vīrietis. Manuprāt, ir pavisam citi kritēriji.

izdegšanas sindroma ārstēšana
Atpūta. Ņem darba nespējas lapu vai atvaļinājumu.

Vecums un skaistums? Kašķigums un cieņpilns miers?
Varētu būt, ka grūtības vienus salauž, citus tikai stiprina. Iespējams tie cilvēki, kas netur ļaunu prātu un ne lamā visus pēc kārtas ir tādi viedi un mierīgi, līdz ar to skaisti. Manuprāt ļauns =neglīts.

Nūdisti
Nebūs taisnība par to mieru nūdistu pludmalē. Pirms pārs dienām viens kails vīrietis ar sarkanu cepuri izbiedeja sievietes. Slēpās aiz krūmiem, tika saukta policija. Liepājā tā nūdistu pludmale skaitās tikai nosacīti! Labāk un mierīgāk bija pirms izlika zīmi Nūdistu pludmale. Tā kā ir salīdzinoši tālu no centra, tad slimie un visādi ziņkārības māktie tad nenāca. ...

Kā Tu domā tikt pie vīrieša?
Labāk jautā kā tie vīrieši pie sievietes varētu tikt. Domāju tur problēmu daudz, sevišķi mana vecuma vīriešiem.

Brieduma gadu sindroms
Dažam labam paliek mazāk vajadzību līdz ar vecumu/briedumu! Var sēdēt pie dīķīša ar makšķeri, nav jāskrien pa mežu vai jākāpj viškaa! Tomēr ir, kas nezaudē modrību, vēlas palikt aktīvi brieži līdz mūža galam. Un kādam tas veiksmīgi izdodas. Ja ķermeni ne trenē, tas ierūsee. Sieviete, lai saglabātu šarmu līdz mūža galam arī ir aktīva, tieši tāpat jābūt ...

Tramps vai Baidens?
Lai vēl ko grib! Tautai ir dotas tādas tiesības! Mums diemžēl nav tādu tiesību un tas ir nožēlojami.

Vai būtu jāsoda sieviete?
Ja īsti nezina, kurš ir tēvs, tad klusē. Ja zin ka nav, tad pie šķiršanās tomēr jāsaka taisnība. Tomēr cik sieviešu, tik viedokļu! 😀 Ja man dēlu sievas gribētu dāvināt svešu mazbērnu, tad domāju uzreiz atšifrētu!! 😀 Mūsējiem ir savs dzimtas kods. Kas attiecas uz sodīšanu, tad tikai Dieva sods.

Vai attiecības pilsētniekam ar laucinieci varētu būt
Reiz bija, bet... ļoti ātri beidzās! Cilvēks bija ne tikai no laukiem, bet arī stipri aprobežots.

Kādēļ, netiekam pāri sadzīves likstām?
Cilvēki nemaz nepasaka īsto iemeslu citiem, kāpēc izšķiras! 😀 Apnika, atrada labāku, nodzeršanās, krāpniecības, palika slinks, nevīžīgs ne mazgājas! Zeķes nemaina un nagus negriež! 😀 Tomēr pārsvarā izšķiras, ja pazūd mīlestība 😍!

Pērles meklējumos.
Viss atkarīgs no tā cik pats esi gatavs tajos mēslos rakties. Starp citu jūras mēslos atbilstošajā vēja pūsmaa var atrast prāvus dzintara gabalus.

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Virtuālā vidē, ar segvārdiem gan jau nav kauns. Ja pie urologa, proktologa, venerologa, ginekologa realitātē, tad ir grūti cilvēkiem.

Kādam jūsuprāt ir jābūt pirmajam randiņam, lai tas nekļūtu arī pēdējais?
Nu, varētu kāds onkulis uzaicināt uz kartupeļu stādīšanu! 😀 Ja nekas nesanāktu, tad vismaz uz kartupeļu novākšanu būtu atkal jāaicina! Citādi naktīs ne gulēs, sirdsapziņa grauzīs! Aicinātu pati kādu, tikai diemžēl lauku nav vairs.

kāpēc?
Noteikumi noliedz atrasties te, ja arī nevēlas sexu ar kuru katru kustoni! 😀

shoreiz par vegetaarieshiem
Cilvēki neizprot kas ir vegans, veģetārietis, kas vnk gaļas neēdājs! 😀 Sabāzt visus vienā maisā grib! Es nelietoju uzturā neko, kur klāt gaļas produkti. Visi manējie to sen zin un nekad nav problēmu ne viesībās, ne ikdienā. Katram cilvēkam ir savi iemesli, kāpēc nelieto uzturā kādu produktu. Galvenais nebazties citiem virsū ar savu pārliecību.

biski cemmi uzsita
Te tagad domu biedri var sev saimnieces izvēlēties. Arī par randiņu kafejnīcām atkritīs tēriņi, paņems līdz ādiņas pagrauzt un laime pilnīga. Man kā gaļas neēdājai viela pārdomām! 😀

Vai Tu nākamajā dzīvē arī gribētu piedzimt Latvijā?
Es gribētu piedzimt Japānā! Latvijā arī ir ok, šajā dzīvē te piedzimu, tomēr īsti nejūtu piederību, jo neesmu latviete.

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Īsts vīrietis diez vai! Parasti uzturamie saucas alfonsi.

Liela gadu starpība slēpjas psihologijā.
Divi cilvēki, kad iepazīstas nejauši taču neprasa viens otram pases datus! Mērķtiecīgi meklējot partneri ir citādi, katrs meklē sava mērķa vadīts. Viens meklē, kas palīdzēs materiāli izdzīvot, cits meklē ar ko kopā ģimeni veidot un bērnus radīt. Vīrieši 40-gadnieki, kas nav radījuši bērnus, bet ir veidojuši apstākļus, iegādājušies dzīvokli, auto, protams meklēs ...

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Nav jāēd, var kā jaunībā satikties un iet uz dīķi pīlītes pabarot! 😀 Pasaki, lai paņem baltmaizes kukuli līdz un nāk!

Tikšanās realitātē
Straut, kas tad tā lamājas! Sivēnmates, celulitpakalas, noslīdējuši urīnpūšļi???? Tiešām ir tik ļoti traki 🤪????

Daudzi sevi novērtē dīvaini , mazliet pārspīlē ...
Saules aptumsums ietekmē tēmas iekš oho! 😀

Kad katru no mums sadedzinās kā raganu vidusslaikos?
Uzmākšanās, mobingi, bosingi, apmelošanas ir pretīga padarīšana. Katrā šādā gadījumā, pirms publiskošanas, būtu jāveic kārtīga, neatkarīga izmeklēšana! Jāizmanto melu detektori. Te žurnālisti publisko bez pierādījumiem un tas nav labi. Stambulas konvenciju grib iekustināt vai arī grib pazemot, iznīcināt kādu.

Vai Jums arī mēdz
Dažreiz ir kā uzlabojas, jo sanāk labs griezums un ieveido perfekti. Dažkārt tieši otrādi ir jāmeklē, kas izlabos sastrādāto! 😀 Frizieres mainu pēc noskaņojuma!

Kuru apkures veidu izvēlētos Jūs?
Ar granulām sanāks ļoti dārgi + vēl pašai par kurinātāju strādāt! Labāk pilsētas siltumam pieslēgties un regulēt siltumu pēc vajadzības.

Pateicība ārstam.
Cik zinu, ārsti saņem algu! Ja operācija būs bezmaksas, tad var pateikties ar labu konjaku vai balzāmu. Ja operācija maksas, tad par pateicību nav pat jādomā. Jādomā kā ātrāk atveseļoties.

Kopā svinēt svētkus ar mīļoto sievieti, vai tomēr ar labāko draugu?
Ne visi svētki ir jāsvin! Var priecāties vienkārši par brīvdienām un atpūsties.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu