Reds

Virietis (36)
iepazīties ar Reds

86 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Nu gadījumi gan jau ka dažādi, bet, kad darbinieks kurš pusi dienas sēž telefonā, nevar puķes aplaistīt, nu tas rada jautājumus par attieksmi pret darba vietu. Bet katram sava dzīves pieredze arī. Domāju ka cilvēcīgi parunājoties var atrast risinājumu. Bet nu nevar jau ignorēt ka ir pieauguši cilvēki, kas sūdzas ka viņiem nemaksā par to ka aiz sevis savās MĀJĀS ...

Kā jums tāda demokrātija?
17:45 - feisbuks pilns ar krāpniekiem kurus pats feisbuks piesedz, tāpat kā pedofiliju, vardarbību un visu pārējo, kas atbilstot viņu standartiem. Kāda Ķīna, kāda kiberdrošība?

Par foto un vispār ....
"Krāpnieku profilos , par kuriem vīrieši nesūdzas" - itkā sievietes nelielītos ar saviem Nigērijas prinčiem :D , tikko ziņu portalos lasīju vienai pusslavenībai esot superpielūdzējs ārzemēs, bet redz te Latvijā gan neviens viņai nepievērš uzmanību. Ir kategorija kurām vīriešu nav un ir kuras nevar atkauties un ar tievumu vai jaunību tam nekāda sakara - nu tā pirmā ...

Eiropas klubu izvirtības
Pats aiziet uz kaut kādu bdsm geju klubu un tad brīnās par kaut ko. Ko tu doma ka pie mums savādāk tādos klubos ir? Praidā tak viņi to pašu visu tepat parāda.

Vai tiešām visi un visas ir vienādi?
Sieviete ar ko man radās šāda pieredze un arī tā otra ar ko bija tāda pati pieredze, un trešā. Zini kā ir? Īsāk ir teikt "visas" un ja nu tur tomēr kāds izņēmums gadās, tad to var atsevišķī uzsvērt. Un pat tad sanāks ka viņa nav kā "visas".

Sods dzērājšoferiem
Pievienojos Lexx viedoklim 14:36 - pēc praida , kurā piedalās arī bērni , uz ielām mētājas izlitoti prezervatīvi, 4 klasē mācīs masturbēt, bet mēs te par pieaugušo dzeršanu satraucamies. Pāri ielai iet, neskatoties vai tevi palaiž - pastāv tāds pats risks arī ja visi skaidrā. Ceļi mums arī nav tādā stāvoklī, ka visas sadursmes var norakstīt uz šoferiem.

Vai tiešām tā ir izklaide?
Nu paradi piemēru un ieliec kādu normālu tēmu. Nelīdzsvarotie vienmēr bijuši, bet agrāk te bija kaut cik jēdzīga proporcija normālo.

Attiecības pie mums atgādina kariņu.
Izlasu pusi pirmā teikuma un ir pilnīgi skaidrs, kas raksta - vot tas ir līmenis tā mācēt izcelties.

Pārdomas...
Tāpēc ka cenu nosaka pārdevējs, ja vien nav galīgs izmisums pārdot. Redzi stāv kemperis, netiek lietots, bet tas jau nenozīmē ka tagad viņu par velti atdos kādam - nav jau tā ka kemperi nevar izmantot kā noliktavu vai ko citu. Attiecīgi cena ir atkarīga no tā cik rīcībspējīgs ir pārdevējs.

ka garsigi pagatavot?
Ā, jautājums laikam sievietēm bija.

ka garsigi pagatavot?
Noliec sievu virtuvē un gaidi kamēr gatavs.

kaadas juusu domas?par ameriku
Ljekainiitis - īsāk sakot, propagandas iespaidā, pat neaceries vairs kāpēc karš vispār sākās - neviens tur nevienu nekad nav glābis, pat oficiālajos iemeslos nekāda glābšana nefigurēja.

kaadas juusu domas?par ameriku
Nu bet kā tad sankcijas var strādāt, ja mēs to pašu "sankcionēto" krievijas gāzi iepērkam par cik reizēm dārgāk kā pirms kara? 8X 10X? Viens kurš uz visiem citiem rāda ar pirkstu un sauc "kremļa aģenti", pats ir tik daudz par labu kremlim un par sliktu Latvijai sastrādājis, bet nu turpinam tik balsot kā iepriekš un tēlojam sankcijas. Es par to farsu ap ostām, kas ...

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
"ko domajat?vai kada sevi cienosa sieviete satiksies ar pļerzaku kas randinā liks pašai par sevi maksat pat kafijas tasi?" Es domāju ka sevi cienoša sieviete par šo jautājumu nedomā ilgāk par 10 sekundēm, kur nu vēl publiski.

shoreiz par nato
Nu bet kas tev traucē, paņem rekur tepat amarilli ar viņas savervētajiem skuķēniem tieši šim mērķim - cilvēku sišanai - un ejat uzbrukumā.

Te nav tik interesanti ...
"Jaunības kults" - pirmkārt kā problēma parādās tikai noteiktā vecumā, jauniešiem kaut kā tas nekas slikts neliekas. Otrkārt - "jaunības kults", hehe... "kults" vai bioloģija ka cilvēks bērnus rada jaunībā un attiecīgi meklē tos, kas arī vēl ir spējīgi ko radīt.

Vivaro
Nu vai tad tik grūti uz skati izņemt laukā mēbeles, it īpaši, ja tāpat nav nostirpinātas. Pilna pasaule siltinātām kravas kastēm.

Vai Jums arī mēdz
"Sabiedrībā mīlētie uz oho nenāk kā uz darbu" - itkā pati nebūtu piekomentējusi visu PA katalogu :D

CSDD ---privātkantoris ar valsts atbalstu!!!??
Tracer pareizi te raksta, pēc tā ko progresīvie ekstrēmisti dara Rīgā ir pilnīgi skaidrs ka viņu vēlētājs pie mašīnas nav ticis un nemaz arī netic ka kādreiz spēs nopelnīt, lai tādu "ekstru" atļautos. Attiecīgi arī kāda starpība vai centrs izput vai nē, tāpat neko noprkt vai aizet uz kafejnīcu nevar atļauties. Bet viens pluss tam varētu būt ka beidzot reģioni sāks ...

Amerikāņu filmās vīrieši saskatījušies , ka sievietes vajag uzturēt .
Kādās filmās? Ja jāizvelas starp tevis nosaukto amerikāņu sievieti, kas attiecībās grib būt tā vājā, trausla, lutināmā vai vietējo feministi, kas izplata uzsaukumu sievietēm iet kauties ar vīriešiem. Nu feministes neizvēlas pat galīgi antiņi, kas neko nevar dabūt, tāpēc jau viņām ir tik nenormāls negatīvisms uz visu pasauli - nevienā darba kolektīvā iekļauties ...

KK demisija
rokons - tur jau tā lieta ka atceras kā bija pirms, auzās jau bija sabraukts krietni pirms covid. Turklāt visās jomās, nav jau tā ka tikai ekonomika sadirsta.

Varžacs
Pēc tam kad mūsdienu medicīnas pāksteris beidz savu darbu, tāpat ar viduslaiku metodēm ir jānokasa to, kas pats nenokrīt, ar cerību ka izkasīsi visu saknīti, jo pretējā gadījumā tam jēga pilnīgi nekāda. Nu tas ir tad ja tur ir kaut kas lielāks par adatas izmēru, tās super mazās varbūt var arī nekasot atrisināt.

Ja vīrietis paņem kredītu un īpašumu uzraksta uz civīlsievas vārda ....
Floriana - jautājums bija par to kā piegulētājam izprasīt dzīvokli kredītā, pēc tam viņu pamest nu dzīvokli paturēt sev, turklāt domājot ka lohs ir ne tikai bijušais, bet arī banka, kas par to dzīvokli aizmirstu pavisam un kredītu joprojām atprasītu bijušajam. Un atbilde bija jauki samurgota par mantojuma tiesībām. Ja psrs un loham būt nozīmē mācēt lasīt, tad ...

Ja vīrietis paņem kredītu un īpašumu uzraksta uz civīlsievas vārda ....
Nu re PRECĪZI kā es teicu, pati - "negribu kaitināt". "ja "citas sievietes" ir tik daudz organizēta mobinga saņēmušas kā es" - nav, nav, te ir pilnīgi skaidrs ka nav. Un nevis "ja nav", bet NAV - tā nav nekāda nejaušība ka viena sieviete dzīvo pasaulē kurā sievieti visvisādi apspiež, bet citas dzīvo TAJĀ PAŠĀ pasaulē, kur viņas uz rokām nēsā. Naids vai skaudība ...

Ja vīrietis paņem kredītu un īpašumu uzraksta uz civīlsievas vārda ....
amarille pati dos pa purnu vai tikai mudina citas atrauties? Izdari kaut ko vērtīgu reizi mūžā - aizlaid uz Ukrainu, parādi priekšzīmi un sadod tur visiem sliktajiem pa purnu, būs par vienu sieviešu nīdēju mazāk Latvijā. Ir gadījumi, ka cilvēki pavelkas uz idejām, kuras paši līdz galam nesaprot, bet šī ir apzināta tipiska feministu taktika - pašas labi apzinās ar ko ...

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
Nav bijis un neinteresē - rokas man tāpat tikai divas.

Ja vīrietis paņem kredītu un īpašumu uzraksta uz civīlsievas vārda ....
Civilsieva sacerējusies izkrāpt īpašumu :D Un kāpēc lai viņš maksātu to kredītu, nevis ļautu bankai to dzīvokli savākt, ja jau īpašums tāpat paliek kaut kādai krāpniecei?

Kāpēc vīrietim grūti pieņemt
"Mūsdienās tak tāda vienlīdzība" - mūsdienās ir tāda vienlīdzības propaganda, ka dikti šaubos ka pat feministes, kas to propagandē, pašas to savā dzīvē praktizē. Lasīju interviju ar vienu dzejnieci- viņa arī laida tekstu par kaut kādu vienlīdzību un to ka savās attiecībās nekad darbus neesot dalījusi vīriešu un sieviešu darbos. BET malku skaldījusi arī nekad ...

Baisais seksuālais noziegums
DartaC - "Palika sieva ar bērniņiem bez apgādnieka!" - nu malacītes, jāsauc tik urrāāāā tagad vai ne!

Baisais seksuālais noziegums
14:21 - "Ja nu tas skuķis tiek nostādīts izvēles priekšā" tieši tā, izvēle IR. Un eksāmenus var pārkārtot neitrālu pasniedzēju komisijā, ja kāds pasniedzējs tiešām mēģina izgāzt studentu. Bet tad protams ir jāspēj to eksāmenu nokārtot vismaz uz 4. Bet tas ka progresīvo teritorijā - mūzikas un mākslas akadēmijās uzrodas vietējā me too kustība, gan nav nekāds ...

Baisais seksuālais noziegums
"Nezināju, ka tas ir noziegums, par ko bija jāziņo policijai" - ja grib no vīrieša izspiest naudu, tad jāziņo vien ir. Šitādas feministu kārtējās kampaņas tikai mazina ticību sievietēm kuras tiešām no tā ir cietušas. Un tas arī ir otrais mērķis tam pasākumam uzreiz aiz biznesa.

Sieviete,kas apzinās savu vērtību!
Nevarēji viņam pašam paprasīt? Varētu mums arī pastāstīt ko tas nozīmē.

Vīrieši cik Jums ir svarīgs sievietes izskats ?
Ņemot vērā cik neticami sliktas izvēles sievietes izdara izvēloties savu vīrieti - izskats tur neko nemaina.

Krievijas agresijas jaunie plāni?
Es vairāk ticu ka Putinam pietiks prāta neatvērt fronti gar visu Eiropas robežu, nekā ka vietējie lohi neturpinās izdomāt veidus kā to izprovocēt. Pēc tās pašas propagandas ko tu tur esi salasījusies, krieviem nemaz nav ar ko karot, nu tur pirmā pasaules kara tehnika labākajā gadījumā, tā ka nezinu par ko uztraucas pat tie, kas visam tic ko izlasa internetā.

Dzīvoju un strādāju AK 15 gadus bet neesmu izdeklarējies no Lv ,līdz pensijai 3 gadi, vai Lv man pēc
Nu pāris gadus pirms vīrusa šai pašai valdībai tāda ideja bija, ievākt nodokļus arī no tiem, kas strāda un maksā nodokļus jau citā valstī. Kamēr starptautiskie fondi dod kredītus, gan jau ka esi drošībā, bet kad viss būs izzagts, šito domu kāds noteikti acerēsies.

Kas pelna vairāk, cilvēki ar bērniem, vai bez?
Varbūt, bet diez vai ka cilvēks pēkšņi sāk pelnīt vairāk, kad parādās bērni. Man šķiet ka vairumā gadījumu ir otrādi. Svarīgi jau nav kuram apgrozījums lielāks, bet vai kaut kas paliek pāri pēc visu izdevumu apmaksas.

Klubi Rīgā 50+ vecuma cilvēkiem
ko_nu_vairs - pati jau arī "par visu ko, tikai ne par klubu. Jūs lasīt neprotat, jeb atbildēt uz tik elementāru jautājumu par sarežģītu?" Pēdējo reizi, kad biju Alā - tur visa vecuma auditorija un mūzika arī , kas visiem vecumiem ir saprotama. Tendence ir gan ka daudzi nāk jau grupās, bet ir arī pa vienam, diviem.

Atradu viltus profilu
Ā starp citu: "Labākajā gadījumā viņš atnāk uz tikšanos viens pats un, nevienu nesagaidījis, dodas mājās." - sievietes kavē, atkal droši vien ka no vecuma grupas atkarīgs , bet minūtes 15 mierīgi. Tieši tāpēc nevajag iet uz randiņiem pirms neesi samainījies ar telefona numuru, tad nav ne jāgaida, ne jāmin, būs vai nebūs. Ierodies pats ar 10min nokavēšanu, uzzvani, ...

Atradu viltus profilu
Nu nobijās pats no savām domām, ko darīt. Būtu parandiņojis, būtu pieredze - zinātu ka viltus profili nekādus randiņus un tikšanās nesarunā, un nekādi cita izskata cilvēki arī nenāk. Viena sīkā agrāk stāstīja ka reizēm piekrīt randiņam ar vairakiem reizē vienā vietā, tā lai speciāli jāizbrauc vīrietim un tad ar draudzenēm sēžot krūmos un skatoties kā tie ...

No onanīma izveidot reālu pielūdzēju -iespējami?
Izdzēs kontu, nobloķē vēstules vispār un problēma atrisināta. Ā... bet tad jau nevarēs vairs fantazēt par neesošo masturbētāju baru. Nākamais izmisuma līmenis ir, kad jebkāda uzmanība ir laba - ieliek te dažas tēmas tā ka pus portāls brauc virsū par tādām muļķībām, bet toties viņa ir pamanīta, kāds viņai veltīja savas 2 minūtes jeeeiiiii. Cik maz sievietem ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu