elsa

Sieviete (52)
iepazīties ar elsa

85 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Kā jums patīk VK vīriešu kustība?
Vīriešu pienākums jau mamutu laikos vienmēr ir bijis stiept mamutu mājās, sievietes - uzturēt siltu pavardu. Mūsdienīgi to pārfrāzējot - vīrietim jābūt vīrišķīgam visās izpausmēs. Autors bābiski uzvedoties rada priekšstatu par sevi ne visai glaimojošu.

Sex vai prāts
gunda10 jauns profils?

Sex vai prāts
Pēc nika XL vai XXL var saprast, ka pats ar savu bagātību lepojas. Urrā, mums pievienojies jauns trollis. :D

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Autors īsti nepārzin, ka krūtis nav dzimumorgāns, tās vnk ir krūtis. Neesmu redzējusi sievieti pozicionējam uz ielas savas kaunuma lūpas... bet virinātājiem ir gadījies no manis atrauties ar iepirkumu maisiņu, kad pustumsā mēģina mani izprovocēt uz šoku. palasies te: https://medicine.lv/raksti/dzimumorgani_pme

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Jautājums atbilstošs pubertāti sasniegušam perdelim. Vari tak rādīt, nekautrējies, tiesa, ne man. Man nav kauns savus orgānus izrādīt savam vīrietim vai ginekologam, man tas ir pat svarīgi. Bet ja ir par maz uzmanības, uz priekšu. Nākamā tēma ko krisīša būs par ievainoto pašlepnumu, ka neviens sajūsmā nespiegs, izņemot kameras biedrus vai psihenes palātas iedzīvotājus

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Tu arī esi no tiem, kas visām onlainā esošajām sūtu savu sardeli un gaidi, ka visas sūtīs savus orgānus? Rāda tam, kam tas ir jāredz, nevis visiem pamuļķiem onlainā.

Sods dzērājšoferiem
Lexx, jālido uz Kanādu, tur atļauts arī vieglā žvingulī, kamēr nesataisi mēslus. Es gan nemēģināju.

Sods dzērājšoferiem
Tie , kas dzēra un brauca arī dzers un brauks, lai cik arī lieli sodi nebūtu.

Attiecības pie mums atgādina kariņu.
Kārtējais murgainais savārstījums. Varbūt uz nakti apēd kādu miega ripiņu nevis šmigu.

Kādam jūsuprāt ir jābūt pirmajam randiņam, lai tas nekļūtu arī pēdējais?
Jābūt abpusējai patikai. Viss.

kāpēc?
Atkal viens nesaprasts, neiz*ists. Lielākajai daļai sieviešu ir gaume.

vai nabadzigam but ir kauns?
Nekad nelien svešos makos un dzīvēs. Ja nepatīk savs apģērbs, nopērc tādu, kas patīk. Ja nepietiek naudas, meklē iespējas pelnīt vairāk. Man ir pilnīgi vienalga, ko nēsā pārējie - kankarus vai zīmolus, galvenais lai apģērbs ir tīrs un bez smakas.

biski cemmi uzsita
Jēziņ, tak lai katrs ēd/dzer to ko vēlas un uzskata par garšīgu, galvenais lai cilvēkam ir interese un vēlme ko apgūt. Es pat nestāstīšu, ko es ikdienā gatavoju un kāpēc tirgi visur , arī Centrāltirgus, ir manas iemīļotākās iepirkšanās vietas. Sanija, zini, kas man ceļojumos visvairāk patīk? Tas , ka es varu izzināt no kā pārtiek parasti cilvēki, nevis restorānu, ...

ka garsigi pagatavot?
Skarlete, nekā provokatīva, normāla tēma ko pietirsa ar ķengām. Es varu atļauties gandrīz visu, ko vēlos, bet cūkādiņas ir mana delikatese. Čipšos, jo uzpūstie veikala čipši nav ēdami. Vai sagriezt salmiņos , sačurkstināt uz pannas, klāt āzijas garšvielas, sasutināt un sajūties kā ķīnā. Tāpat gatavoju vistu kājiņas. No ādām var gatavot dažādas pildītas ...

ka garsigi pagatavot?
Cūkādiņas čipšos, vistu astes esmu redzējusi, ka nokūpina. Bet čīpši sanāk izcili. Ja ir karstā gaisa krāsns, tad arī ātri.

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Ar kapeiku p*sējiem vispār nevajadzētu ielaisties. Nav problēmu man tīkamam vīrietim izmaksāt krogu, bet ir viens bet - kaķis, ko pirms gada izglābu no drošas nāves, mēdz piestaigāt, labāk pabaroju viņu.

Kā dabūt smaku ārā no jauna paklāja?
Sūtīt atpakaļ.

KUR NOPIRKT KAPU APMALES
mezavecim - var jau pats no betona salipināt, bet vai tā nav klajas necieņas izrādīšana pret aizgājušajiem?

KUR NOPIRKT KAPU APMALES
Beidzot taksistam viens sakarīgs koments.

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Nja, nekad nav bijusi situācija, kad rodas jautājums, kurš maksās. Varbūt rūpīgāk izvēlies pļerdakus? P.s. te klejo pacients ap 70 ar niku jurasvilks, kurš pirms pāris dienām piedāvājās mani nopirkt. Tev ideāli piemērots.

Te nav tik interesanti ...
Tevi neviens neņem, to jau mēs zinam. Beidz kost,pīpēt laminātu vai ko tu tur osti.

Daudzi sevi novērtē dīvaini , mazliet pārspīlē ...
gunda joprojām kodienā.

Ķermenja temperatūra 35,7?
vairāk kustēties.

Kāds ir neparastākais
Raivis, komplimenti nav jānopelna, ir cilvēki, kas tos izsaka spontāni - emociju iespaidā. Pamuļķiem un tupi tizliem ļaudīm to nesaprast.

Pateicība ārstam.
Lexx, es ļoti labi zinu, kā viss notiek pa etapiem ja vien tā nav kaut kāda privātklīnika. Ja darbinieks dara savu darbu, tad nevienam nav nekādas norādes jādod, tas ir konkrētā cilvēka darbs, tāpēc uzskatu, ka pateicība pienākas visiem, nevis tikai vijoles virtuozam. Tas ir normāli visā pasaulē.

CSDD ---privātkantoris ar valsts atbalstu!!!??
Lapsācij, Tu Juliannas rakstībstilu nelabvēlīgi ietekmē...es saprotu, ka viņa izkropļojusi sev īpašu izteiksmes veidu, bet ja grib izteikties tēlaini īpaši, pieraksti viņu pie sevis kursos. Riebj to savārstījumu burtot.

Kā tu novērtētu savas attiecības ar kaimiņiem, labas, neitrālas, ignorēju, nezinu tādus, vienmēr svi
Man ar man tuvākajiem kaimiņiem ir izcilas attiecības - ja kādam vajag palīdzīgu roku, nekad nevienam nekas netiek atteikts, vasarā kopā pasēžam , uzcepam gaļu, kaut ko izdzeram, ar vienu kaimiņu kopā apmeklējam koncertus - mums līdzīgas gaumes.. reizēm viņš nopērk kādu biļetei, reizēm es...reiz gan abi nopirkām viens otram pārsteigumu - viena koncerta biļetes... tad ...

Pateicība ārstam.
Nelasīju visu stabiņu, bet - ne jau ārsts un anesteziologs ir lielākie darba darītāji... pārējais apkalpojošais personāls ir ne mazāk svarīgs - apkopējas, māsu palīgi, māsas, laboranti un visi citi speciālisti, kas konsultē, piedalās operācijas, atveseļošanās procesā. Kāpēc tikai 2 cilvēkiem kaut ko vajag iesmērēt?

Kuru apkures veidu izvēlētos Jūs?
Nja, taksometra operatoriem dzīve nav sarežģīta, bet grūta...visādas problēmas jāuzklausa, nekā pozitīva. Par katliem -šobrīd ir caur telefonu vadāmi katli. Ja ir pašai savs mežs, ko izstrādāt, tad viennozīmīgi katls.. un ja ir kāds , kas to malku sagatavo.

Kāds ir neparastākais
Kompliments? Viena tāda nav...tik daudz visādi teicēji bijuši....bet kkad nesen viens - kad dzirdu tavu papēdīšu vienmēr skrejošos klaudzienus, mana sirds pamirst. :D Es daudzus gadus strādāju lielā vīriešu kolektīvā, tad nu pret komplimentiem esmu imūna. Bet man patīk, ka ārzemēs svešas sievietes uz ielas pienāk un izsaka komplimentus. Tad ir daudz vērtīgāk par vīriešu ...

Kultūru krustpunktā
Nevajag sarežģīt , viņas vnk turp dodas iepazīt kultūru, kaut ko jaunu apskatīt, ja patīk , tad dodas atkārtoti. Tik pat labi var doties padsmit x uz jebkuru valsti, kuras kultūru, dzīves stilu grib iepazīt. Es uz Itāliju varētu doties kaut 100 x, ko tas par mani saka? Dievinu Itāliju.

KK demisija
Gan jau saņēmis uzaicinājumu uz Briseli.

Vīrieši patiesībā negrib kaut cik nopietnas attiecības ...
Gunda, esi dzirdējusi par dzīvi bez globālām problēmām?

Cik maksā Audi Q7 zobsiksnas maiņa?
Man izmaksāja 600 , tas gan pirms pāris gadiem.

vai dzivojat taupīgi?
Nē, dzīvoju sev, lai man ir pēc iespējas ērtāk un daru to,ko vēlos.

Cik daudz cigarešu blokus var vest lidojot uz Itāliju ?
Pasažierei Gerberai - man neinteresē jūsu privātā dzīve, jo mans komentārs nebija veltīts jums un ieteiktu vēlreiz pārlasīt tēmas jautājumu. Nikotīnatkarīgajiem ir svarīgi zināt, vai nebūs jāiedzīvojas nikotīna paģirās. Pat tirgošanu tur bija kāds vārds?

Logu mazgāšana.
Paskaties tik tok, tur visu ko reklamē.

Baisais seksuālais noziegums
Krisīt, tev bērni ir? Vēlams meitas.. Iedomājies sevi situācijā, kad kāds tava vecuma kretīns kaut domās beigtu uz tavas meitas krūtīm... labi, ja ne citur. Bet ja par tēmu - studente arī daļēji vainīga, ja atbildēja tāda rakstura ziņām.

Cik daudz cigarešu blokus var vest lidojot uz Itāliju ?
Pārej uz veipu, tur šķidrumiem gandrīz tādas pašas cenas kā te.

Vīrietis drīkst, bet sieviete nedrīkst, ja, izvēlēties ar kuru iepazīties?!
Atkal no pirksta izzīsta problēma aiz neko darīt.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu