Sanija_

Sieviete (58)
iepazīties ar Sanija_

68 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Ezoterika un attiecību veidošana
Tā, vienkārši, ir cita pasaules uztvere. Pasaules redzējumam ir jāsaskan, citādi atšķirības ir pārāk lielas. Esam dažādi, muļķīgi šķiet kādu nosodīt tikai par to, ka viņš savādāk redz pasaules uzbūvi. Vai tad var būt tikai viens vienīgs pareizais viedoklis? Uzticies zinātnei? Pastāv taču arī smalkā pasaule, par kuru izpratni var gūt tieši ezotēriskajos ...

Vasaras sajūta
Saule, jūra, mīlēšanās un šampanietis saulrietā!

Jūsu bērnības spilgtākās atmiņas?
Bērnības atmiņas - dusmīgais gailis laukos, kurš klupa virsū katram, kurš ienāca sētā. Tad viņam nocirta galvu, viņš skrēja kādu gabalu bez galvas un tad to izvārīja zupā. Vectēvam bija truši, kurus visus viņš sauca par Jankām. Ugunsgrēks, kad laukos nodega saimniecības ēkas Jāņu vakarā. Lasot avenes mežiņā , kādā brīdī blakus nostājās alnis. Garšīgākais ...

Pirms attiecību veidošanas jāatrisina problēmas?
Šķiet, ka daudziem nav skaidrs, kas domāts ar vārdu - problēmas. Cilvēks, kurš ir gatavs jaunām attiecībām - neraud spilvenā par bijušo, ir pašpietiekams arī viens pats un otrs nav vajadzīgs, lai aizpildītu tukšumu dzīvē.

Pirms attiecību veidošanas jāatrisina problēmas?
Bitīt, katram savs. Tev tas ir plāksteris, bet man jauns sākums.

Pirms attiecību veidošanas jāatrisina problēmas?
Jaunas attiecības nekad nedrīkst būt plāksteris iepriekšējām attiecībām, kā arī mēs netiekamies ar kādu, lai tas darītu mūs laimīgus. Attiecības ir abpusēja enerģijas apmaiņa,taču cilvēks, kas nav ticis ar sevi galā, ir kā iztukšota aka.

Liels dzimumloceklis
Veči sarosījušies kā skudru pūznis, ka tikai iedzelt, mazvērtības komplekss vai. Bet jautājums taču bija dāmām! Labāk lielais izmērs kā mazais, taču vienmēr tas ir ļoti individuāli.

Ko lietot lai mazinātu ēstgribu ?
Vajag fiziskās aktivitātes atbilstoši uzņemtajam kaloriju daudzumam.

Krākšana
Visbiežāk krākšanu izārstēt nevar. Palīdzēt var kvalitatīvi ausu aizbāžņi otram. Staigāšana pie otra naktī var novest pie attiecību atsaluma un šķiršanās, jo zūd emocionālā saikne.

jocigs baudas guushanas veids
Tracer, tavs vilciens ir aizgājis. Īstā dzīve ir tur, ārā.

Grāmatvedis - ārpakalpojums vai seksa partneris.
Darbu nevajag jaukt ar privāto dzīvi.

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Tu neesi mans tips, parasti saka pēc neperspektīvas vārdu apmaiņas, lai kulturāli izbeigtu sarunu. Pēc foto var pateikt, ka vizuālais pilnīgi noteikti ir garām. Ja 50:50, vērts turpināt ar sarunu.

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Vīrieša izskats vienmēr ir svarīgs, vai nu jaunām meitenēm, vai kundzēm gados.

izdegšanas sindroma ārstēšana
Izdegšana ierosina veģetatīvo distoniju un tas nav tik primitīvi kā ārstēt ar šampi. Tai pamatā ir psiholoģiski cēloņi. Saprast to ir katra paša ziņā.

izdegšanas sindroma ārstēšana
Izdegšanas pamatā, manuprāt, ir sevis nemīlēšana, savu problēmu neatzīšana un neizrunāšana. Risināt var mainot domāšanu un iet pie sevis dziļumā.

😍Flirts, 💃🏻priekšspēle🕺🏻 vai naids😡?
Visbiežāk sievietes par vecām dēvē viņu vecuma vīrieši, kuru anketās vēlmes ir pēc 20 gadus jaunākām sievietēm. Vai nav dīvaini? Saprotu, ka vēlmes ir dažādas un sapņot nav aizliegts, bet turi taču muti ciet un neapsaukā sava vecuma sievietes. Tas tikai norāda par vīrieša morāles pagrimumu.

No kā Tu staro?
22:35 Tā bija sieviete un izdrāzt viņa mani pilnīgi noteikti negribēja.

No kā Tu staro?
Mazie laimes mirkļi var būt neparedzami, vienkārši ir un tas ir sajūtams. Pašreiz smaržo gaiss, zied liepas medainiem ziediem. Saņem SMS no sveša cilvēka ar sirsniņu un laba vēlējumiem.. Satiec cilvēku, kurš garāmejot uzsmaida un sasveicinās. Vakara saruna ar draudzeni lodžijā pie vīna glāzes. Putnu treļļi daudzbalsīgā koncertā. Dzīve ir skaista.

Vai ir kas nosodāms, ja
Galvenais, lai nodokļus nomaksā.

dariit labu
01:30 viņam tak taksis vairs nav, ar palešu mašīnu vizina.

Uzpumpētās krūtis un lūpas sievietēm
Varbūt mazāk vajag skatīties uz citiem, bet vairāk uz sevi. Tetovējumi nepatīk, botokss nepatīk, tad nedari to. Katrs pats lai dzīvo savu dzīvi kà vēlas. Bet màcīties no citu pieredzes gan nenāktu par skādi. Mana paziņa veica injekcijas starp acīm, lai grumbas samazinātos, bet noslīdēja acu plakstiņi. Varbūt tikai viņai tā sanāca, varbūt tas ir kaut kā ...

Hialuronskābe
Hialuronskābe piesaista mitrumu, Tā strādā mūsu audos, saistot un pievelkot ūdeni, veicina elastīna un kolagēna sintēzi, aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem un palīdz izskatīties jauniem. Tai nav nekāda sakara ar apaļāku seju, lielākām lūpām vai dibenu.

...tuvojas Ligo Nakts....
Šeit atrast kādu, ar kuru mesties kopā, ir diezgan bezcerīgi.Jāskatās atkal radu un draugu virzienā.

Pirmais randiņš
Vai pirms randiņa nemaz nekomunicējat? Man patīk gūt priekšstatu par cilvēku pirms randiņa, tad nav jāviļas. Būtu žēl iztērētā laika un emociju neveiksmīgos randiņos.

Vai vēl kāds vīrietis ir palicis...
Man patīk tetovējumi, tā nav mode, tā nav vēlēšanās izcelties, tā nav mēģināšana kādu atdarināt. Mana pašizpausme ir šāda un tā es labi jūtos. Man patīk arī, ja tetovējumi ir vīriešiem. Esmu sava ceļa gājēja, tādēļ man mazsvarīgi sabiedrības stereotipi.

“Tikai sekss”
Manā uztverē tas ir primitīvi. Nodarīt lietu un šķirties. Esam taču augstāk attīstīti par dzīvniekiem, un arī tiem ir emocionālā pasaule. Varbūt kādam ir vajadzīgs tik primitīvā veidā izmantot otru, man nē.

Kas nosaka sievietes vērtību?
Vīrieši paši meklē vispirms ārējo skaistumu, tagad runā kaut ko par gudrām galvām. Ārējam izskatam ir nozīme, kā vīrietis vai sieviete par sevi rūpējas, lai labi izskatītos un arī justos. Tad nākošais ir dvēseļu, intelekta un interešu saderība. Vērtēt kādu tikai pēc ārējā izskata ir primitīvi.

Kas jūs saista šeit?
Īstā dzīve jau tāpat ir tur, ārā. Šeit ir tikai tās spogulis, ar tikpat dažādiem personāžiem un dzives peripetijām. Reizēm skaties kā teātri, bet jautrības un pozitīvisma te maz. Tāpat savu īsto atrast ir kā meklēt adatu siena kaudzē.

Kāpēc lielais vairums iepazīšanās
Laba humora izjūta man nesaistās ar truliem jokiem un rupjībām, kā arī apvainošanos par kādu joku. Vienmēr ir jāprot pasmieties arī par sevi. Ja nesaskan ar otru, tad ne jau joku dēļ.

Viela pārdomām...
Tā dzīvē notiek. Vai viņš būtu laimīgs, nolaizdams latiņu? Taču nē. Tikai reizēm grūti saskatīt, ka tas, ko meklē, ir tepat. Un dzīvot dzīvi tagad, šobrīd, katru mirkli.

ko jums vairak žēl?
Vispār jau, ja cilvēks ir empāts, tad viņš ir vienlīdz jūtīgs gan pret cilvēku sāpēm, gan dzīvnieku. Vai tad to ir iespējams nodalīt? Tā būtu liekulība.

Motivācija.
Es teiktu - tici sev, tu vienmēr tiksi ar visu galā un paļaujies tikai uz sevi. Bet vai tāpēc es būtu rīkojusies savādāk, diez vai.

Kāpēc sievietes ir tādas gudras nelietīgas maitas, bet vīrieši tādi dumji cēlie muļķi?
Deavid, ja tu būtu īsts vīrietis, tad tev būtu pašlepnums. Taču tu ļaujies, lai sieviete uzaicina, izmaksā un uzskati, kā tā rīkojas īsti vīrieši. Zeme, atveries. Cieņai jāveidojas pavisam uz citiem pamatiem, nevis kurš kuru paliks zem tupeles.

Kāpēc sievietes ir tādas gudras nelietīgas maitas, bet vīrieši tādi dumji cēlie muļķi?
Tā jau ir diagnoze - visas sievietes apčakarē. Vai autors to citē no savas slimības vēstures?

Vīrietis - Sieviete
Kādēļ pastāv uzskats, ka vīrietis 50+ vēl grib radīt savus bērnus? Nobalsojiet, šeit esošie vīrieši, ko jūs īsti gribat. Kādas vērtības gribat saskatīt savā partnerē?

Vīrietis - Sieviete
Cēzars, Napoleons un citi izcilie karavadoņi bija spēcīgas personības ar asu prātu un harizmu, jo ņergas vienkārši par tādiem nekļūst. Mūsu pusmūža vīrieši, kas sapņo par sievietēm meitas vecumā, ir , maigi izsakoties, dīvaiņi, ar kaut kādām nepiepildītām, nerealizētām ilūzijām.

Kādēļ pļerdaki vienmēr atgādina, ka 50 nevienam nav vajadzīga?
Zeme atveries, līdz kam esam nonākuši. Es iepriekšējā tēmā tieši tāpat uztvēru no viena, zināma personāža, ka sievietes 50+ nav nevienam vajadzīgas. Savu misiju esmu izpildījusi, ir bērni un mazbērni. Tagad tik baudīt dzīvi. Vīrieši, cik ļoti esat devalvējuši vārdu - vīrietis. Vai tādi vispār vēl ir?

Pensionēšanās vecums un vēlēšanas.
Nez vai tie vēlētāji, kas balsoja par zaļajiem zemniekiem, nejutàs uzmesti? Vai partijām ir atbildība par priekšvēlēšanu solījumu nepildīšanu? Nē. Vai atsevišķiem personāžiem ir atbildība par valsts budžetam nodarīto kaitējumu? Nē. Ja es iešu balsot, tad tikai par mazāko iespējamo ļaunumu.

Laikam ir daudz cilvēku ar mazliet īpatnēju raksturu .
Tračuk, man zināmām sievietēm mājās ir akumulatora skrūvgrieznis un viņas prot to arī pielietot! Vīrietim ļoti jāpilnveidojas, lai viņš bez ķeblīšu skrūvēšanas arī ko citu prastu darīt!

Laikam ir daudz cilvēku ar mazliet īpatnēju raksturu .
Kādu brīdi, kad Gunda nerakstīja, te iestājās pārlieku liels miers. Gunda, raksti! Vismaz pīļu dīķis sašūpojas, tauta var izteikties!



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu