CoCoSan

Sieviete (33)
uzzināt vairāk par CoCoSan

303 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Blēņas
Padomā ja, ko? tracers, izskatās, elektriķa talantu bezjēdzīgi iemainījis pret šlangošanu taxī. Nu stulbi, nu, nelietot to, kas no debesīm dāvāts.

Kā jūs sevi raksturotu?
Vari minēt vienu reizi, skaistule.

Ezoterika un attiecību veidošana
Pamāji ar baltu lakatiņu, lai diskusija paliek ģenētiski citai sugai.

Ezoterika un attiecību veidošana
Nav jau strīda, ka tā , vienkārši, ir cita pasaules uztvere. Runa par to vai šī pasaules uztvere harmoniski iekļaujas divu cilvēku attiecībās un uzskatos. Ja abi ir līdzīgi domājoši, domubiedri vai otrai pusei nav iebildumu,- kādēļ ne? Problēmas jau rodas, ja sadursme starp divām dažādām vai diametrāli pretējām pasaules uztverēm. Nu līdzīgi, ja vegāns dzīvo ar ...

Ezoterika un attiecību veidošana
Ja cilvēkiem ir krasi atšķirīga vērtību orientācija, diži ilgi nobūt kopā diezvai izdotos.

Padomju laika karstais stāvvads - jau trešā sūce šogad
Tas ir nevis padomju laika karstais stāvvads, bet Padomju laika Domāšana, kad ir dzelžaina pārliecība, par savu dzīvokli un māju jāatbild namu pārvaldei vai izpildkomitejai. Nomaini stāvvada posmu savā daļā, un nekas vairs nepilēs. Pats uztaisi savas grīdas kapitālo remontu ar jebkurām sevis izvēlētām tehnoloģijām, kas nodrošinās siltum un skaņas izolāciju.

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Senīlais sīkpimpīti, seko saviem pirkstiem, ko drukā. Ja demence -> vērsies pie ārstiem savlaicīgi. To tu rakstīji uz manu pavasara izbrīnu, ka Rīga ir tukša. Par kādiem velosipēdiem runa, tev gļotas smadzenēs saviesušās? Tas, ka esi konkrēti bāba ar bābu gājieniem, zināms sen, taču līdz tādas vagīnas līmenim sevi esi demonstrējis 1x. ...

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Ui. Vēl pavisam nesen saldais zobgalīgi iesmēja, ka Rīga neesot tukša. Kā tad tā, kas mainījies, lai tā mainītu viedokli, saldais, m?

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Nu mani visvairāk besī noparkošanās problēmas. 1kārt faktiski vairs nav bezmaksas vietu, 2kārt grūti atrast vietu maksas zònās, kas atrodas uz ielām.

Kā Jūs guļat?
Guļu labi, labs miegs ir veselības, laba izskata un enerģijas pamatā. Varbūt tā mošanās naktīs ir saistīta ar nepareizu miega režīmu, veselības problēmām, bioloģiskajām pārmaiņām organismā vai paaugstinātu stresu?

Liels dzimumloceklis
Baidos vaicāt, 23 cm ziemas peldes laikā?

Latvijas medicīna , kurš ir bioloģiski vecāks pēc 40 gadiem ?
Ko iesāksi ar šo informāciju? Desās laidīsi slimākos vai veselākos?

Vīriešu draudzība
jožik, neviens neapstrīd vīriešu draudzības pamatus un kritērijus. Runa bija par sviestu saistībā ar bullām un tā tālāk.

Vīriešu draudzība
jožik, labāk nepazòrījies rakstot visādu huiņu. Kādas pakāpes, kādas bullas, kādas verdzenes. Izvilcis kkādus teikumus no pakaļas.

Vīriešu draudzība
Skat kā! Vēl stāvu zemāk pilsonis Atvars interesējās par kristāltīru, kā maza bērna asariņu, draudzību starp pāriem. Pūlis metās priecāties par večukiņiem, kuri sadevušies rociņās spēlē monopolu, catanu, dambreti un lec tautasdejas ar trīsžuburi. Taču izrādījies, ka pilsonim Atvaram nav iebildumu padarīt laimīgu draugu un viņa sievu, ja šamējā parāda šitāda ...

Vīriešu draudzība
Incanti būtu noskaidrot, cik pilsoņa 13:37 sievietes ir nostenējušas zem viņa draugiem. Zivs meklē, kur dziļāk, cilvēks - kur labāk. Tādēļ ir samērā bīstami draudzēties un čupoties, kā strazdiem uz drāts. Dzīvē arvien ir periodi, kad kopābūšana ir visvājākais posms. Un kas šādos brīžos bieži mēdz notikt?-pareizi, draudzīgais plecs vai draudzīgā krūts, uz ...

Draudzība precētu pāru starpā
Mha. Un kādas ta tās būtu citas domas prātā? Koklēšana astoņrocīgi vai izšūšana krustdūrienā? Dvēseles radniecība starp pāriem reti kad beidzas labi, ja vien laulības būtībā jau nav jau izirušas.

Draudzība precētu pāru starpā
Līgana laipa, es teikšu, un laika jautājums.

Kalanhojes stādiņš
Jā zied, arī ārstnieciskā, bet mājās man tāda nav bijusi. No skolas laikiem atceros, dzīvoja uz palodzēm un ziedēja smalkiem ziediņiem.

Kalanhojes stādiņš
Ja tik izturīga, kādēļ neiedod autorei to stādu?! Kalanhojai vajag plakano podu, dziļais neder. Kalanhojai nu OBLIGĀTI ir jāguļ un jāguļ ir ilgi, lai ziedētu, piekam jāguļ tikai zināmajā gadalaika periodā. Kā noprotu, par visu šo jums izstāstīs detaļās MeloniX

Kalanhojes stādiņš
Ech, labprāt atdotu, bet kāreiz šoziem nosprāga. Baigi jau nu cimperlīga viņa.

Grāmatvedis - ārpakalpojums vai seksa partneris.
Yò, sex ir spēcīgākais posms biznesā.

Grāmatvedis - ārpakalpojums vai seksa partneris.
Nomierinies. Gāmatvede, ja labi gribēs, tevi appi@sīs ar vai bez raidariem un pasaules uzskatiem.

Nūdisti
Varēt padomāt pliks rumpis ir baigā vērtība. Ko tad plikie sevi tik lēti pārdod darba devējiem, tā vietā, lai valdītu pār šo pasauli, nu īstās preces vērtībā?

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
...vai tòletes papīru ar puķītēm 🤣

Vai jums to vajag?
Ok, torpedo no saraksta izsvītrojam.

Vai vīrieši šeit esošie taisa mājās ēst ?
Padalīsies ar plova recepti?

Restorānu randiņi
Chris! Atkārtošana - zināšanu māte! 😅

Vai vīrieši šeit esošie taisa mājās ēst ?
Jāaaa, nu kĀāatad, mājā sievietei vienīgais, kas jādara - jānoslauka puteklīši. A negrib kāds mājas īpašnieks pats pamēģināt, kā tas ir "slaucīt puteklīšus"? Māja ir pilnas slodzes darbs, kā sievietei, tā vīrietim.

Restorānu randiņi
Jāaaaa, kas to būtu domājis, ka oho sēž vieni plušķi.

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Sasmējos par 18:19. Vēl smieklīgāk būtu "nūtriju jebonātiem nepieteikties!"? 🤣

Seja - dvēseles spogulis ?
Kas ir gvapitons?

Seja - dvēseles spogulis ?
Protams, ka var. Jokaini, ka pusmūža cilvēki to vēl nav iemācījušies.

Ko gatava ir sieviete ir izdarīt ar otru sievieti, vīrieša dēļ?
Kādēļ trijatā? 4atā vēl vienkāršāks un daudzpusīgāks skats uz dzīvi.

Restorānu randiņi
Ja ēd pašas, Nu un pēc kā tad var novērtēt vai vīrietis nav žmogs un siksna? Jeb vīrieši adopcijai tiek meklēti?

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Varat melst ko gribat, iepazīšanās stadijā vizuālajam ir pat ļoti liela nozīme. Kā tad tā pirmā nakts notiks ar atbaidoša paskata vīrieti, ko, m? Droš, ka ne visas tik ļoti dzer.

Что за хрень ?
Domā Zīvere tur joprojām dzied?

Veselības apdrošināšana
Nu vsp normāla darba vieta skaidro saviem darbiniekiem polises limitus un kompensācijas mehānismus. Tāpat, drošāk ar šo jautājumu vērsties pie apdrošinātāja nepastarpināti, nevis konsultēties oho, kur saskries bars ar padomdevējiem, kuriem veselības polises mūžā nav bijušas.

Ko gatava ir sieviete ir izdarīt ar otru sievieti, vīrieša dēļ?
👍 Šitais iespārda konkrēti: veču atmazkas - Šķiršanās iemesls vienmēr ir uz apvāršņa parādījies , šķietami veiksmīgāks vīrietis. Šķiršanās iemesls ir nevis cits veiksmīgāks, bet šitas neveiksminieks, kurš neko netaisās darīt, lai kļūtu veiksmīgāks.

Что за хрень ?
Es jau sen teicu, ka šitā lauku plušķe vēl tā afēriste un emma!



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu