CoCoSan

Sieviete (51)
uzzināt vairāk par CoCoSan

320 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Dzīve ir viena interesanta lieta. Nevienam prātā neienāks maximā pie kases pateikt - es maksāju par šo baltmaizi un vēl divām šķēlītēm no cita klaipiņa. Bet nezin kādēļ šis princips strādā darbiņos. Sākumā tev palūdz cilvēcības vārdā, nākošā reizē, jo tu vari un jau proti, bet trešajā reizē tev vairs neviens nevaicās, jo tas jau būs kļuvis tavs pienākums, ...

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Nu tas ir tikai normāli nekļūt par malējo zirgu, kuru pēc noklusējuma vai personiskās iniciatīvas nemanot nokrauj ar visiem darbiem, kurus negrib darīt pārējie. Var jau protams uzņemties pestītāja lomu un tēlot pasaules glābēju, ja veselība vinnēta lotorejā, bet grozi kā gribi, ar izdevumiem kardiologam, endokrinologam, onkologam un ilgstošam antidepresantu kursam tad ...

Labi, ļauni un nesaprotams kādi.
Jā, mani arī pārsteidz tas salkanais pozitīvisms. Grūti iztēloties, kas ir tie cilvēki, kuriem izdevies mūžu nodzīvot rozā cukurvates mākonī, ne reiz nesastopot cilvēka dabas tumšo pusi, kurā pat mēness neiespīd.

Vai pazīsti mežu? Kam pieder šīs štātes?
Tās putnu spalvas varētu būt sīlim, bet stirnai tik gara spalva būt nemēdz.

Labi, ļauni un nesaprotams kādi.
Cilvēki nemainās. Un labie ir līdz laikam. Bet ok, katram sava pieredze vai arī tās trūkums.

Labi, ļauni un nesaprotams kādi.
Visi ir labi līdz brīdim, kad tiek skartas viņu intereses. Un tad nāk ārā viss, kas klusi snaudis vai prasmīgi slēpts.

kaadam veel ir iluuzijas?
Inc vai tālavas trakais taurētājs piedalījās vēlēšanās un par viņš ko balsoja?

Kā jums patīk VK vīriešu kustība?
Okē. Tas takā būtu pieņemts "ja tomēr izmaksā vīrietis tad minets kā minimums par uzsaukto cienastu." Bet, ja izmaksā sieviete?, tad virtuves remonts arī kā minimums par uzsaukto cienastu vīrietim?

Sekss ar saistībām.
Tikai fantazēju, kādas saistības sievietei jāuzņemas pēc sexa ar vīrieti: - būt pieejamai jebkurā diennakts laikā, tajā skaitā atrodoties reanemācijā vai morgā; - kļūt uz mūžiem uzticīgai vīrietim; - izbeigt jebkādus kontaktus ar saviem bērniem, vecākiem, radiem un draudzenēm; - būt vizuālā un fiziskā formā kā sievietes no pornofilmām; - neko neprasīt ...

Kā jums tāda demokrātija?
Žēl, ka ASV Senāts neatbalsta iespējamu soctīkla “oho” aizliegšanu Latvijas valstī drošības un vispārējās veselības apsvērumu dēļ.

finansu pratiba
man nav problēmu, ja tracers lasītu to, kas uzrakstīts, nevis to, ko gribas izlasīt 😅, kā arī izpratnes par komfortu, taupību un finanšu pratību mums kardināli atšķiras. 😉

Eiropas klubu izvirtības
Nav saprotams kādēļ Berlīnē starp Pestīšanas armiju un kitkat, Spodris izvēlējies klubu ar plikām sievietēm un gejiem.

finansu pratiba
Pāris dzīvokļi nopelnīti...tā raksta autors. Un kur ir ienākumi no malkas apkures dzīvokļiem? Vai finanšu pratība autora ieskatos ir pašpatēriņš un ikmēneša uzturēšanas izdevumi? Nja...katram sava izpratne par finanšu pratību. Taupība uz gāzi, tv, elektrību, malku, ēdienu, frizieri, apģērbu un zobārstu protams savā ziņā var uzskatīt par pratību, bet vai tā ir ...

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Malacis mākslīgais intelekts! Sniedza gudru un delikātu atbildi tam, ka diezgan interesanta situācija radās senatnē un pie zināmiem apstākļiem rastos nākotnē - demonstrējot dzimumorgānus, tb, nonstopā atrodoties kaili, vīrieši ar erektētiem dzimumorgāniem radīja/radītu problēmas paši sev. Nu piemēram, ja publiski saceltos uz māsu vai drauga sievu.

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Humpalas ir dažādas. KiloMax krasi atšķiras no humpalas kalna preiļu tirgū.

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Nuu, kauns nav morāles mērvienība, kauns ir genòma bāzes emocija, tāpat kā bailes..tu tās nevari baigi viegli apslāpēt bez ilga treniņa.

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Nenu, ja tā pavisam filozofiski, tad jā....šai pasaulē vairs nav palicis nekā no tīrā, no noslēpuma, galabeigās kauna....jā, kādēļ vairs kaunēties no atklātas dzimumorgānu demonstrēšanas? Dzimumaktus filmās tak rāda gan rīta, gan dienas laikā. Ko tur vairs maikstīties, kajau tajau līdz galam jāiet..

Bagātība vai nabadzība mūsdienu rietumu pasaulē ir vairāk psiholoģiska.
Par veselību, aso prātu un finansiālo drošību rūpējas no jaunības. Ja no jaunības dzīvi kurina vienai dienai - dzer, rij ko pagadās, nekustas, smadzenes nekustina un slinki darbus atliek no dienas uz dienu, no gada uz gadu - kāds tur brīnums, ka vecums piezogas nemanot - ar slimībām un nabaga tarbu.

vai nabadzigam but ir kauns?
Kāaatad, inteliģente 12:14 🤣 Tāda pati ķeskēdāja, kura dzīvi nodzīvojusi vienai dienai, un tik meklē, kurš nu tagad vecumdienās pabaros.

vai nabadzigam but ir kauns?
Kur tad ir ķeskēdāju bērni? Kādēļ pieļāvuši, ka mātei jāēd vistu ādas? Sacīts, ko sēsi, to pļausi. Un ja pļaujā ķeskas, kkas nav pareizi sēts.

vai nabadzigam but ir kauns?
Izskatās, ka kauns ir nepārtikt un neēst ķeskas. Kauns ir dzīvot labi, kauns ir nelielīties ar nabadzību, kauns ir nepārtikt no pabalstiem un minimālās pensijas. Nicinājums nav par ķeskām. Nicinājums pret dzīvi, kura notrillināta līdz ķeskām.

ka garsigi pagatavot?
Parasti uz patieso seju iekrīt jautātāji. Tāāaada oho pļerzaku dīdītāja, bet izrādās pati no ķeskām pārtiek. Ups, sanāk ka arī shmex sevi atzinis par pļerzaku, jo gvena vīriešus citādi nesauc kā par pļerzakiem. Ne tu viena tāda, sarkangalvīt. Bet vai tādēļ karogi jāvicina, ka proti gan gatavot, gan galdus klāt. Bet ja pavicināsi, tad ķesēdēji nodirsīs, ka par ...

biski cemmi uzsita
Kraukšķīga vistas ādiņa uz stilbiņa vai spārniņa ir viens, un pavisam cita lieta ir katls ar ādām vai vistu pakaļām. Kretinē visi šitie upurveidīgie, bet kā mutes plātīt, ierēksies līdz savām aknā. Nabaga tantiņa atradusies, ka tik ne arī.

biski cemmi uzsita
Pilnīgi pareizi - jūs esat oho pasažieri. Un šie pasažieri oho piebeigs līdz galam, padarot to par bomāru padibeni.

biski cemmi uzsita
Es varu atļauties visu dienu un nakti dirnēt oho. Man jau nav jāēd ķeskas. Bet plušķei un aļņu medniecei gan derēja pastrādāt, lai nav jāēd vistu ādas un pakaļas.

biski cemmi uzsita
Tu maz zini, kas ir tas cilvēks, kurš "lūdza" "padomu"? A ko tā kažociņu pārmainīji, vēl nesen ārdījies kā olas būtu applaucējis par pļerzakiem? Aizmirsās? Vai tiešām pļerzaks. Izziņai. Desas neēdu. Vīriešu mīlu nemeklēju, tādēļ regulāri pavadoni1971 sūtu na@ui. Pļerzakiem un ķeskēdājām gribētos gan, lai kaunos, ka savu ikdienas ēdienkarti un visu ...

ka garsigi pagatavot?
Nu rūdītajām vecmeitām ir pilnīgi cita prakse, kā rāda dzīvē gūtie novērojumi. 🤣

ka garsigi pagatavot?
Akla esi vai? Tā gvena ir jūsu iemīļotā epifānija citā nikā. Mūžīgā fortūnas džentilmene un lutaušu meklētāja, kura vecumdienās nodzīvojusies līdz ķeskām rītā, pusdienās un vakarā.

ka garsigi pagatavot?
Uzskatiet ticamos apstākļus, kādēļ cilvēks darbspējīgā vecumā lai barotos no vienas bļodiņas ar suni?

Klusā nedēļa.
Tātad kāds jau paspēja viņai izsaukt ātros.

kaadas juusu domas?par ameriku
Ko 16:20 īsti gribēja ar to pateikt? 17:08, un pirms ASV kura padla izraisīja karus visas civilizācijas vēsturē?

Klusā nedēļa.
Raudāja mēness debesīs....iebuskējušās klusās nedēļas dēļ.

Klusā nedēļa.
300

Klusā nedēļa.
Raudāja meita...

Klusā nedēļa.
Raudāja māte..

Klusā nedēļa.
Nav ne jausmas. Un kā pati domā?

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Nu ok, pārliecinājāt, jo nav ne jausmas, kā mēdz uzvesties sievietes randiņos ar vīriešiem. Ja tas tā tiešām ir, kā rakstat, nu drausmīgi, nu. Bet vai tad vīrieši no starta pirms randa nevar pateikt sievietei, tiekamies uz 5 min, apskatīsim viens otru, lai saprastu vai ir abpusēji. Ja tā tupa satiekas, plāna nav cik ilgi un uz kurieni dosies, ko darīd, tad jau skaidrs, ka ...

ka garsigi pagatavot?
Kāaatad! Tagad augsciltigās kundzenes vainīgas, ka vienai no vistu ādām jāpārtiek! Izskatās, ka šamā pati profesionāli orientējās 444 receptēs, kā pagatavot vistu ādas un astes. Epifānij, tu?

ka garsigi pagatavot?
Man domāt labāk paēst pie krišnām, nevis līdz vistu ādām un astēm nolaisties.

Klusā nedēļa.
A tu vecā lauku kurva atbrauc no saviem pāķiem uz galvaspilsētu un pasaki man to personiski. 😅



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu