Aina_Ko

Sieviete (54)
iepazīties ar Aina_Ko

10 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Kas jūs saista šeit?
Lai padancotu pa vieniem un tiem pašiem grābekļiem.

Kāpēc lielais vairums iepazīšanās
Gan jau tāpēc, ka lai tīsu prāt apvainojot var teikt, ka es pajokoju

Jautājums sievietēm
True. Vai tad es teicu, ka vajag šujmašīnu? Sarežģīto mehānismu vajag uzturēt kārtībā, lai tas vismaz darbojas. Visbiežāk vīrieši pret savu veselību izturas pavirši un ap 50 ir tik liela buķete visādu slimību, neskaitot dzeršanu un smēķēšanu, tad ko var gribēt? Kad jau ir galīgā pakaļā, tad dodas pie daktera, lai izraksta medikamentus un izrādās pat tos nespēj ...

Jautājums sievietēm
LaskovijM..Es tā arī vienmēr nodomāju, ka vaina ir manī. Tagad varētu pat likt sludinājumu, ka man ir īpašas spējas vīrieti padarīt nespējīgu. 😃 Taču, ka to ko minēji ir divas dažādas lietas, gribi pateikt, ka jau impotents vīrietis sajūtot blakus modeli, pēkšņi var kļūt varošs? Nu nenotiek tā dzīvē. Ar prātu jā, bet ne darbos.

Jautājums sievietēm
Iepazīstoties ( ar tādiem +50 -)kaut kā neviens neatklāj, ka ir nespējīgs. Kad nonāk līdz tuvībai, tad pirmā neveiksme tiek norakstīta uz stresu, jo sen nav nekas bijis, bet tiek apgalvots, ka ar laiku un regulāri tiekoties viss būs ok. Ar laiku saproti, ka sen tur nebija kam būt, jo potence tu-tū.! Vienas vienīgas vilšanās.

Kā nomierināt vīrieti.
Alkohols pat visvarošāko veci ar laiku padara pa nevarošu. Pieņemu, ka smēķē arī

Kāpēc attieksme pret attiecībām kļūst aizvien merkantīlāka?
Pat nekopts bezzobains vecis ir izvēlīgs, jo meklē ideālu, bet nav spējīgs būt viņas līmenī. Tad skan pārmetumi, ka sievietēm vajagot tikai vīrieša naudu. Fakts ir tāds, ka ne jau naudu vajag, bet gan apzināties, ka vīrietis spēj vismaz par sevi parūpēties. Līdzvērtīgu partneri atrast nav viegli.

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Saki vai nesaki, tāpat uzticētais darbs jāpadara.

Zinzino
Šāda veida kompānijas sliktas lietas nepiedāvā, tikai jāveic izpēte pēc atsauksmēm.

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Man nav iebildumu par sevi samaksāt, taču vīrieti vērtēju pēc attieksmes šādā situācija. Es jau uz randiņu neeju, lai paēstu, to es varu arī mājās izdarīt , tāpēc izvēlos pieticīgāku maltīti. Tā vairāk ir kopīga pasēdēšana sabiedriskā vietā, lai redzētu otra cilvēka manieres un sarunas raisītos, kaut vai par to kā patīk tā vieta un apkalpošana.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu