Sigvarts60

Virietis (64)
uzzināt vairāk par Sigvarts60

72 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Что за хрень ?
Sludinājums pie durvīm: «Cienītās dāmas! Lūdzu, mīļākos izvēlieties no vietējiem, citādi kaimiņiem nav, kur noparkot automašīnas!»

Что за хрень ?
Laikam tikai pašiem vientuļākajiem cilvēkiem šovasar vēl neviens nav piedāvājies paņemt kabačus. :D

Что за хрень ?
Žurnālists jautā trakomājas galvenajam ārstam: – Kā jūs nosakāt, vai pacients ir izveseļojies? – Mēs pielejam vannu pilnu ar ūdeni, blakus noliekam tējkaroti un lielu krūzi un liekam pēc iespējas ātrāk izliet ūdeni no vannas. Žurnālists smaidot saka: – Ikviens normāls cilvēks ņems krūzi. – Nē, normāls cilvēks izraus vannas korķi. :DDD

Что за хрень ?
Pobedas izcelsmes valsts ir Vācija - es vairs neatceros, kas tas bija par prototipu, bet to fabriku pēc kara pilnībā atveda no Vācijas, tik vien kā nosaukums ... :D

Что за хрень ?
Ja jau retro veļļuks sievietei, tad laikam Ērenpreiss. Ozolnieki pirms kara ražoja tikai baigi smagos un tikai vīriešiem. Ērenpreisam bija vēl interesants tīkliņs uz pakaļas rata. :)

Что за хрень ?
Lepna bērnība Tev ir bijusi. Man nācās iztikt tikai ar Moskvič 407, bet vienaudži mani tāpat apskauda :)

Что за хрень ?
No vecajām tačkām man vislabāk patīk ZIM - tas ir izcils eksemplārs. Vēl arī Pobeda, Volga Gaz 21. Kad atvērās rietumu skond hand tirgus, tad tur bija vecie Mercedess, arī kabrioleti ar nolaižamu jumtu, kam nekādi aerosoli nepalīdzēs, Ford Granada ar vismaz 4 kvm apdzīvojamo platību, arī AUDI 90 burbulis, un vecie BMW (biznes, money, woman). Klasika, bet ļoti laba klasika, ko ...

Что за хрень ?
Uz Muunameģi ar moci jābrauc, teiksim IŽ Jupiter ar blaķeni, bet tas tikai, ja Tev vārds ir Lāsma. Pārējās uz Muunameģi nevedīs - jābrauc pašām :D

Что за хрень ?
Man šķiet, ka jaunas automašīnas smarža ir vienkārši sastāvējušās plastmasas noliktavas smaka. :) Kādu vēl modeli? Vecas mašīnas modeli?

Что за хрень ?
Vot, būtu par tevi vecāks auto, tad jau būtu šiks pavedējs, ne tikai vecs :D

Priekšnieki
Par priekšniekiem iet tie, kas par padotajiem nav derīgi. Nevienam nenovēlu būt par priekšnieku. Īpaši, ja padotie nav spējīgi saprast ko viņi dara un kāpēc, ja vienīgais ko viņi saprot ir tikai algas lielums :)

Что за хрень ?
Tad jau var iepūst arī ..., mož jaunavības sajūta arī no aerosola rodas :D

Что за хрень ?
Ar jaunu auto vairs nevienu nepārsteigsi - tos dala uz pēcmaksu tāpat kā jaunākos telefonus. Vot, nopirkt vecu auto, tā gan ir problēma un izaicinājums. :))

Что за хрень ?
Svari ir laba lieta. Arābijā par katru kilogramu maksājot kilogramu zeltā /nespēj noticēt šai pasakai, bet izklausās labi/ :))

Что за хрень ?
Gan jau nu sieviešu un vīriešu pakaļas ir vienlīdz baltas. Pupi gan atšķirsies :D

Что за хрень ?
Nūdisti pludmalē arī savas rotaslietas ņem nost? Un saulesbrillēs arī staigā? Tas arī it kā skaitās apģērbs :D

Что за хрень ?
Prognozes rāda, ka vēl īsi pirms pusnakts rīt būs +27 grādi. Pat pēc saulrieta uz atpestīšanu nevar cerēt :))

Что за хрень ?
Jūs nekad neesat mēģinājuši ielīst ledusskapī? Kā jūs zinat, cik liels jāpērk? ;)

Что за хрень ?
Kad aizver durvis ledusskapim, tad iekšā ir tumšs. Neviens nevarēja logu izdomāt durvīs? :D

Что за хрень ?
+35 jau ir tuvu Latvijas rekordiem - pat no krāna vairs aukstu ūdeni nesagaidīsi. AuGstās zupas arī nebūs - būs remdenā :D

Что за хрень ?
Uz elli vēl brītiņš jāpagaida. Varbūt rīt :))

Что за хрень ?
Neredz ka te kāds kaut ko tukšu nestu. Visi ar pilnām pudelēm staigā, kam alus, kam ūdens. Tad jau laikam tuksnesis nebūs. :D

Что за хрень ?
Savu ēnu atradu, bet no tās nekāda labuma. Varu aizņemties tavējo? ;)

Что за хрень ?
Kā nu kuram. Man šādā laikā problēmas ar apģērbu - vairs nav nekā ko šodien novilkt :))

Что за хрень ?
Termometrs pārkāpis komforta slieksni :))

Что за хрень ?
Katrs taču dzīvē kaut reizi vēlas ne tikai ķert, bet arī tikt noķerts ;))

Laikam lielākā daļa sievietes ir garlaicīgas , parastas?
Kad krāsni vajag kurināt, tad pie malkas grēdas roka pati stiepjas pēc tām taisnajām un gludajām (garlaicīgajām) pagalēm, un tad beigās pa šķūnīti tur mētājas tās zarainās un līkās. :)

Mani un Tavi Līgo svētki?
Reliģiju var ar likumu aizliegt, bet nav tādas varas, kas spētu aizliegt cilvēka ticību (iekšējo pārliecību), tad nav arī jēgas aizliegt reliģijas.

Что за хрень ?
Tie Gaujmalas meži tādi ir, uz visām pusēm vienādi, apmaldīties viegli. Tajā vietā vajadzētu varēt vismaz šoseju saklausīt (ļoti labs orientieris), un galvenais pāri dzelzceļam nepāriet, tad gan var Sedas purvos ieklīst un pazust bez galiem :))

Что за хрень ?
Tas pats princips, kas izpārdošanā - jābrauc, tur ir, var dabūt! :D Lācenes nav dzērvenes, ir jāzina uz kuru purvu braukt, kurā purva vietā lācenes meklēt. :)) Un Pura Velli ir, kārdina purvos, arī Vadātājs vilina brist dziļāk un nezin uz kuru pusi. :))

Что за хрень ?
Mani neiekārdinās ar izpārdošanām :))

Что за хрень ?
Neiespējamā misija dabūt salasītām lācenēm tās lapiņas nost, kamēr oga nav nogatavojusies un pati atvērusies. Tas tāpat kā ar sievietēm - jābūt pacietīgam, ar varu nesanāk :))

Mani un Tavi Līgo svētki?
Kas gulēja Jāņu nakti, tas arī mierīgi un netraucēti dabūs izgulēties visu vasaru. :)

Что за хрень ?
Lācenes parasti sākas no jūlija sākuma. /bērnību atceras/ Var jau būt ka šogad viss ir ātrāk. Man tā oga ne visai, jo tā zaļa vēl jālasa. Kad mazi bijām, tad pa purvu staigājām un gatavās ēdām uz vietas. Tagad par tādu blandīšanās pieļaušanu laikam vecākiem bērnus noņemtu :))

Mani un Tavi Līgo svētki?
Papardes nezied, tā zinātnieki esot pierādījuši. Viņi neko nejēdz! Papardes ziedu nevar papardēs atrast, tas sev krūtīs jāmeklē. Kad/ja viņu atrod, tad uzzied papardes un arī viss visapkārt, arī tas kas nezied un nekad nav ziedējis, un arī nevar ziedēt.

Что за хрень ?
Tur kur dzērvenes lasa nav nekāda sēdēšana - tur viss jāprot izdarīt stāvus :D

Что за хрень ?
Nu gan samuldējies! :D Latvijā līdz mežam nevienam nav tālu - ir tikai slinkums aiziet :D

Что за хрень ?
Meža zemenes, avenes, arī brūklenes lasa tikai izcirtumos. Vienīgi mellenes aug mežos, bet cērtamajos vecos mežos tām nekādas ražas tāpat nav - tie mellenāji jau ir pārāk veci, tikpat veci, cik koki - labāk tās meklēt 50-70 gadus vecos mežos. :)) Pīlādžus un irbenes jāmeklē meža malās, bet ja grib salasīt krūkļa ogas ... /apklust/ :)

Что за хрень ?
Aizvadītās Jāņu nakts spilgtākais moments. (valoda atbilstoša tēmas pieteikumam) "У Ивана жена пяна Лииго лииго" un tālāk jau citā balsī "Все ебут а ей ...

Mehanizaacija.
Nezinu cik tūkstoši tādu atrastos, kas ar spaiņiem, iepirkumu maisiņiem, var būt kāds ar ķerru nestu kilometriem granti ceļa būvei vai ko citu līdzīgu darītu, bet viesiem viņiem būs vismaz minimālā alga jāsamaksā un vēl par viņiem arī nodokļi, lai arī cik maz viņi būtu izdarījuši. Vai nu pašam ar saprašanu švaki, vai arī tikai par mums ņirgājas? :))



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu