Vitaalijs

Virietis (45)
iepazīties ar Vitaalijs

11 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Te nav tik interesanti ...
Domāju ka vecāku miesu aiztikt nav velējušies visos laikos . Diemžēl mēs tikām radīti un izaudzināti vietā kur to var izdarīt tikai ja ir nauda . Citādāk mēs dzīvot nemākam . Bet šeit ir tikai padzīvojušu cilvēku forums . It kā publikai vajadzētu būt prātīgai un nosvērtai jau šajā vecumā . Taču lasām un rakstām visādas samazgas . Jāmācās citu cilvēku pieņem ...

aljo babulji
Tas tikai liecina par to ka tu vairs neinteresē konkrētam babulim kā vīrietis . Nav nekādu primitīvo vai citu dziņu lai ar tevi būtu kopā kā vīrieti . Esi apnicis, apriebies , derdzies , besī kā tu gremo , vairs tevi nemīl utt. utp .

Ko tu iesāktu ar €15000 algu mēnesī?
Nepazaudē un piefiksē to brīdi kad nauda sabojās tevi . Būs atskaites punkts no kura sākt visu no sākuma . :)

Vai ieraugot nepievilcīgu sievieti, jums rodas vēlēšanās kritizēt viņas izskatu?
Vai kādam maz ir tiesības kādu kritizēt ? Kāds jūtās pārāks par citu ? Tās ir tikai tavas sajūtas , kuras nekādi nekrustojās ar citu dzīvēm .

Vai attiecībām ir nākotne,ja
IvetaJaunzeme varbūt es netā izteicos . Bet viņi jau ir tikušies un ja dzīvo dažādās pasaulēs . Vai viņiem to vajag zinot savu vecumu , pieredzi un nostāju ? Ja ir īssavienojums tad tas būs īss kaislīgs un spraigs . Bet tas nav slikti ;)

Vai attiecībām ir nākotne,ja
Ja jūs jau pašā sākumā viens otru kaitināt ar savu nostāju tad noteikti ne saistaties tīri fiziski ja ir kaisle :) Pakniebsieties , sastrīdēsietes , izšķirsieties !

Par joža tēmu,par Ukrainu.
Tas ka tu zini , māki konkrētas tautas valodu , nenozīmē ka tu saprotu to tautu un mentalitāti . Jūs nekad nerunāsiet vienā valodā kaut sapratīsiet par ko katrs runā !

Par joža tēmu,par Ukrainu.
Julianna es tev pilnībā nepiekrītu jo mēs nerunājam vienā valodā . Tad kad mēs viens otru sapratīsim tad mēs varēsim padiskutēt . ;)

Par joža tēmu,par Ukrainu.
Nezinu vai tā ir tendence bet cilvēki ir kļuvuši vai varbūt visu laiku tādi ir bijuši , vienaldzīgi pret to kas notiek blakus . Bailes iesaistīties . Bailes dabūt bietē . Katram savas iemesli . Šausmīgākais ir vienaldzība . Pirms mēneša vai nedaudz vairāk blakus dzīvoklī apkodies dēls savu māti gandrīz aiz matiem vilka kāpņu telpā ārā un neviens neizgāja pat ...

Ceriņi šķiras , visi šķiras pie tā jāpierod ....
Dzīve ir tik īsa . Visas dzīves nepietiktu lai apraudātu kaut daļu to nepatīkamo emociju ko saņemam dzīves garumā. Jāmācās gūt baudu no katra mirkļa !

Par joža tēmu,par Ukrainu.
Sabiedrība nekad nedomās kā tu ! Un tu nekad nedomāsi kā sabiedrība !



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu