eel86

Virietis (54)
iepazīties ar eel86

47 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Kas ir mīlestība ?!
Dabas ieplānoti hormonālo vĕtru periodi kad pazūd kritiskā domāšana un prevalĕ vairošanās instinkts jeb rozā briļļu periods lai notiktu atraźošana,kad tas beidzas tad sākas dzīve aiz aprēķina!

Kāpēc tauta nesaprotas ?
Dzīvē kā dźungļos ,labi dzīvo tikai tīğeri in ziloņi bet zaķīši ir tāpat kā tauta kura kalpo tiem kuri uzkundzējas,jo rada materiālās un pakalpojumu vĕrtības,tas jau gĕnos ir latviešu kalpiem,bet lungi nāk no cotiem sociālie sāņiem kuri prot šĕmot,appist apiet,noslĕpt nodokļus,vårdsakot kuri neprot strādāt ar galvu tie strādā ar rokām un ...

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Bez iztēles ir godĩgie bet tēlo maukas un maukuļi,nevajag dzīvot sapņu pasaulē,dzīve vairumam ir kā masku balle kur katrs tukšpauris cenšas sevi pasniegt kā dievu,latviešos puritānisms pateicoties kristietībai ir dziļi iesakņojies,tāpēc ka visu laiku maskējad zem kaut kā,zem krieviem ,amerikāņiem,pederastiem un transvestıtiem ,pat saulgriežos nespēj uzvesties ...

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Iztēle parasti beidzas pēc pirmā sexa,jo tā darbojas tik rozā briļļu periodā un kad tās nokrīt, sākas rutīna,tāpēc draudzeni jāizvēlas nūdistu pludmalē ,kā latvju nerātnās dainas māca : bez lupatām jeb maskām,maskas atstāsim karnevāliem!

Tramps vai Baidens?
USA par prezi tiks kāds cits izņemot Bidonu un Trampu jo viņi abi nerubĩ fišku un ir veci marazmātiķi,iespějams bűs Nikija Heilija!

Nūdisti
Pagaidām puritāņu likumi un vairākums meatļauj to darĩt bet cocosana garantēs man neaizskatamĩbu tad esmu gatavs iet jebkur pa pliko un uzkārt nũdistu karogu pie valdĩbas durvĩm lielāku par lgbt un ukraiņu !

Nūdisti
Sāksim ar to ka cilvēks piedzimst kails un neviens no tā nekaunas un nemet krustus,esmu nũdists ar vismaz 30 gadus un Vecāķu pludmale nav nekāda klusa vietiņa bez cilvēkiem jo nũdisti ir visĩstākie cilvēki bez puritāniskiem kompleksiem kuri piemĩt vairumam apġērbto, ja kāds(a) vĕlas atpũsties pa pliko tad nevajag slĕpties pa krũmiem jo ...

Jūsuprāt, kā ir pareizāk?
Strædāt lai RRaganu varětu izvizinæt uz sava slotaskāta!

Jūsuprāt, kā ir pareizāk?
Strædāt lai Raganu varětu izvizinæt uz sava slotaskāta!

No kā Tu staro?
No tā ka atbraukšu uz Vecāķu nūdistu pludmali un tur jau mani gaida pliki zaķi!

Laikam lielākā daļa sievietes ir garlaicīgas , parastas?
Kæpēc sievietes garlaicıgas! Tāpěc ka tikai 2% no viņām grib sexu bez benefitiem bet pārějām tas ir tik lıdzeklis citu měrķu sasniegšanai!

Mehanizaacija.
Viss jau věl priekšā ,kad slides indiešus - velo rikšas tad tehniku nevajadzĕs, bũs biznesmeñiem lětais darbaspěks kurš pārvadās da jeb ko pa grašiem bet latvieši atstās šo izlaupıtāji teritoriju jo valsts jau nav,pat karogs ukraiñu lielæks par LV pie saeimas un LGBT karogi arĩ dominěs visur!

Vislabākais modelis cilvēkam
Dānijas modelis ir optimāls bet LV darbojas laupītājkapitālisma modelis,tāpēc Ka likumi ir radīti tādi ka bagātie paliek bagātāki bet nabagie nabagāki ,tāpēc arī LV būs dzīves līmenis pēdējã vietã ES kamēr tauta nesapratīs tos, nekas nemainīsies!

Kas nosaka sievietes vērtību?
Cik skaistu tas attiecas uz vīrießiem - Jo nbagātāks Jo skaistāku dabū bet sievietēm atslēgārds ir bagātu

Lancia LYBRA 1,8 benzīns, dzimusi 2001 gadā.
Galvenais ir dizains ja patīk un or braukßanas kārtībā tad par 300eiro var ñemt

“Tikai sekss”
Nevajag seksi vienmēr sasaistīt ar draudzību,Jo saka arī Ka draugus nedrāzz bet smukas stervas gan ,ja grib mullāties pa draugam ,ta var palikt garlaicīgi, jāspëlë lomu spëles,kas LV puritāniskajā sabiedrībā ir reta parãdība!

“Tikai sekss”
Sekss notiek vai nu par benefitiem KO parasti grib sievietes, vai no kīmijas,kad ir labãk Jo tad abi apmierināti, bet ja padraugam tad sākas vērtēßana kurß Kam vairāk devis

Skrējējiem: ko Jūs dariet ziemā?
Tie kuri cepas par skrießanas inventāru ir iesãcēji kuri domã Ka labās krosenes paßas skries un nevajdzēs piepūlēties bet visa jēga ir piepùlē ja pēc kāda laika nejūti slodzi, tad jāpalielina attālums vai(un ) ātrums bet es iesaku intervāla skrießanu: 4 min uz 90%,,tad 4lēni un tā atkārtot 4reizes ,tas ekonomē laiku un dod maksimālu trenētību īsã ...

Skrējējiem: ko Jūs dariet ziemā?
Ziemā vajag slēpot it sevißki ja ielas slidenas, Rīgā Bikernieku trasē, ja nav sniega tad ar riteñslēpēm jeb Nordic skating!

Kura no šejienes sievietēm būtu gatava plika bildēties xxx žurnālam?
Nu ja ,gadus 10 atpakaļ vēl varēja atrast kādu Rĩgā ,bet tagad neviena neatsaucas,laika vecas palikušas!

Kāpēc sievietes ir tādas gudras nelietīgas maitas, bet vīrieši tādi dumji cēlie muļķi?
Gribētu satikt kādu gribošu sievieti lijdz 45 uz atvaļinãjuma laiku no 25 jũlija lıdz 15 augustam kurai patīk pludmales volejbols un citas sportiskas aktivitātes!

Kāpēc sievietes ir tādas gudras nelietīgas maitas, bet vīrieši tādi dumji cēlie muļķi?
Ir tāds pētĩjums ka tikai 2% sievietes grib sexu bez benefitiem ,bet vĩrieši 98%, tāpēc arı sanāk tā ka viņām sex ir lĩdzeklis citiem měrķiem bet vīriešu vairākumam diemźēl jămaksă!

Motivācija.
Es teiktu ka vairāk bija jā sexso, jāceļo un jāsporto!

Vīrietis - Sieviete
Cilvëks jeb homo sapiens sākās ar gaļu ,tas ir kad sāka lielā daudzumā medĩt mamutus un tas arĩ vecināja dzimstĩbu jo nevajdzěja zělět zaļbarĩbu kā gorillām visu dienu , un tāpěc bija daudz laika un vělěšanăs nodarboties ar sexu

Tenisa kortu īre Rīgā - vai tiešām tik dārgi?
Sorry,Kur?

Tenisa kortu īre Rīgā - vai tiešām tik dārgi?
Fargo,lur tas ir pie jums?

vai nabadzigam but ir kauns?
Brī ZZ iem liekas kă bagãtajiem naudas un mantas krãßana ir atkarība, faktiski slimība, jo logiski padomãjot tos miljonus viñi tak neizmantos visas dzïves laikã ,tãpêc te bija rakstīts par bagãtnieku kurß krãj veclaicīgus auto bet mãjas paliek pussagruvußas unpats izskatãs kã bomzis, ir paruna kă miljonãrs ...

kāpēc?
Emma Tu laikam pati tãda mele kă citiem iesaki, bet veçiem jau labãk reizi redzët nekã 7 reiz dzirdët, tapëc padomi neefektïvi priekß reãlas iepazïßanãs!

shoreiz par vegetaarieshiem
Visas tãs aprobe ZZ otãs pãrliecïbas ir debilisms ,cilvëks or visëdåjs in ir pat teorija kă smadzenes manãmi palielinãjãs tikai kad sãka êst pietiekoßi dzīvnieku olbaltumvielas a ta savãdãk par gorillãm vël tagad staigãtu!

Vivaro
Vai kāds kurš ir ceļojis pa eiropu vai Turciju ar karavānu vai motormāju var padalĭties iespaidos?

Vīrieši manu prāt nepareizi nosaka sievietes pēc izskata ...
Pareizumam nav nozįmes,visu izškir slăpes jeb sexĭgums!

KK demisija
Kā pēc ohujistu cenzŭra neparādija manu komentāru Nr40 par knarińa varońdarbiem ? Vai oho arī vienotības banda okupējusi?

KK demisija
Nu ja knariņš ir izdarījis īstam latvietim cienīgu darbu : saglabājis latvāniju atpalikušo ES valstu pakaļgală pirms Bulgārijas un priecīgi appisis latvānijas gojus - nodokļu maksātājus uzdzīvojot ar 600 taykšķus vērtiem lidojumiem jo redz nodokļu maksātāju naudas bijatik daudz kā nekad jo vajadzēja tak pārpalikumu kautkur iztērēt , nevarėja tak tikai villās pie ...

KASKO
Vai kāds var pateikt cik izmaksās Lielbritānijas auto registrēšana un numura maiņa Latvijā 2014 gada 2,2 l ?

ar ko varam lepoties ...
Filmasmultenes. Vai tu arī kādu ne amerikāņu filmu esi noskatījies? Tā holivudas produkcija domāta tvaika nolaišanai lai cilvēki neattīstītos bet tik uzsēstos uz dzīvniecisko instinktu izrādīšanu un novēršanu no aktuālām problēmām lai veidotu saturīgu un apzinātu dzīvi!

Kādreiz visi bija kaut kā līdzīgi , sievietes obligāti strādāja ....
Strādāšanai nav jābŭt pašmērķim , mērkaķi arī var iemāciīt strādāt un lāci dancot , bet vai viņi apziinās ko dara un vai gŭst. NO tā gandarījumu? Darbs no mērkaķa izveidoja cilvēku bet tagad no cilvēka izveidos biorobotu, to ka tika slavināts darba tikums tagad rezultējās Latvijas priekšpēdējā vietā ES, jo peogresu veicina slinkums nevis čaklums , ja ...

Kultūru krustpunktā
Vējš aiugstākās priedes nolauza ... bet ikvienam ir roka jæpieliek lai lielais darbs uz priekšu tiek... kur savu roku amarille liek?

Kopā svinēt svētkus ar mīļoto sievieti, vai tomēr ar labāko draugu?
Vispār svinēt vajag ar labāko bet sexot ar smukāko

Kaloriju patēriņš braucot ar velosipēdu
Sergio, vai D vitamins lieto? 34 gadi jau nu gan nav vecuma rādītājs , man jau bŭs 64 I ta vēl uz 34 gadīgām un jaunākām skatos

Kopā svinēt svētkus ar mīļoto sievieti, vai tomēr ar labāko draugu?
Piekariņš laikam domāja draugiem izrādīt bet nepaspēja jo iztaisīja par grēkāzi vemjotība



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu