homo_ursus

Virietis (49)
uzzināt vairāk par homo_ursus

23 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Riepas
Gadās, ka vienkārši dēļ temperatūras maiņas var pamainīties spiediens, kritums; piepumpē un var dragāt tālāk. Ja nelīdz, tad riepas defekts.

pazinjas jokainaa riiciiba
Kara laikā daudzi zaudē prātu, bet skatos, te vēl pirms tā viens idiots par tādu jau palicis. Tracer, psihopāt, ei ar savu kara kviegšanu bunkurī un nespiedz te!

Varžacs
Plāksteris ar "aci" laba lieta un var arī mājas puķi zaļā krāsā likt, to "gaļīgo" un sulīgo.

ar ko varam lepoties ...
Kā mēs strādājam tiem, kuri strādā citiem.

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
Pamodušās kokotes no ziemas miega, spraudējbanda, jobcik cobcik

Kāpēc šeit anketās vīrieši MELO par savu izglītību ?
Ja arī patiešām ir tā, tad varbūt notušē savu mazvērtības kompleksu. Bet ja netīk, tad ej ar līkumu.

Logu mazgāšana.
Var mēģināt atrast logu mazgājamo divpusēju birsti ar magnētu; kustinot iekšējo birsti, āra birste dara to pašu. Tikai nezinu kā ir ar dubultlogiem ar to saturēšanu, bet plānos it kā mazgājot godam.

Jūsuprāt iemesli, kāpēc, piezvana bijušais vai attiecīgi - bijušā?
Tāpēc arī jāuzklausa, kādi tad ir tie iemesli, kāpēc zīlēt? Varbūt nolēmis visu šeit pamest, pārrakstīt māju pie jūras uz tevi un doties basām kājām uz Dominikāņu klosteri uz mūžu mūžiem. Neceļ klausuli un domā ko tur gribēja otrs.

No onanīma izveidot reālu pielūdzēju -iespējami?
Amarille nav ne bikuci labāka par citiem anonīmiem, jobcik cobcik :) Ja domā, ka zem anonīmiem nikiem slēpjas tikai perversisti, tad tā nav absolūta taisnība. Dīkdieņi gan. Bet arī tos var atvērt kā gliemežvāku un atrast pērli. Ieinteresēt, pavilkt uz kontaktu un viss var notikt. Nebūtu tik jauna, varētu iedot savu izmēru, vai(!), IP izmēru biju domājis.

Vienkārši , sievietēm ir bijuši krāpnieki , vīriešiem ir bijušas krāpnieces .
Minētai tēzei piekritīšu un jautājumu es varu pats izlobīt no teiktā, paplašināt domu jautājuma virzienā un veidot diskusiju. Bet negribu, vienkārši rieb tie krāpnieki tikpat stipri, cik tautas nodevēji un domas par to paņem daudz enerģijas.

Manipulācija
Tā viņš ir...kurš skaļāk bļaudams sola, tā muļķu un idiotu ausis labāk uztver. Masu mēdiji pie mums ir angažēti un pamēģini neklātēt ko saimnieks teiks (uz doto brīdi Samnera Velsa atražojumi, atašejus ieskaitot); tad tu redzēsi visus draudu stāstus, šantāžu un finanšu nogriešanu tavā adresē.

Ja mīlestībā neveicas...
Tad laiks uzturēt kaķīšus. Tie īpaši mīlēs barības reizēs.

bruunie konteineri
Atceros, ka bērnībā, padomju laikos, bija tas pats, kartupeļu mizas un līdzīgus bio atkritumus metu atsevišķā urnā. It kā cūčiem vai citiem meža dzīvniekiem, precīzi nepieminu. Tad gan nebija atsevišķas samaksas. Tu tur saturies, jo visi sia centīsies kaut kā izgrozīties šajos grūtajos laikos, izdomājot papildu ienākumus.

Kā sieviete 40+ 50+ var būt tik plika un nabaga,
Mentālā veseliba kapitālisma laikmetā ir ar lielāku nobīdi uz destrukciju. Vajag izvērtēt, vai vispār ir vajadzīgas attiecības, kur, piem., kādas sīkās ieskatā pirmie divi jautājumi sākas ar: cik daudz pelni un kāds ir izmērs un bildi, ne apavu protams; kur persona ir gatava tikai mūžīgām izklaidēm, braukšanai pa izpriecu ceļiem un pa apli nepārstājamajai rīšanai ...

Kā vīrietis 40 + labi 50+ var nebūt bagāts !?
Netiecos pēc bagātnieka statusa, lai šitādas apokalipses, kurām galviņā tikai naudas zīmes, īpašumi rādās, kārtējs drāziens tualetē no nepazīstamā, netiktu līdz manai personas bagātībai.

Kā Jūs domājiet kas ir cēlis ēģiptes piramīdas ?
It kā senie ukri. Ja jau Melno jūru tie ir izrakuši, no smiltīm Ararata kalnus pacēluši un vēl visādus pasaules brīnumus radījuši. Nu tāda varena tauta... droši vien arī piramīdas ir būvējuši.

Vai pa "dārgo "apciemojāt Jūrmalu??
Tak nebrauc uz Jūrmalu, ved savu naudu uz ārzemēm un sildi Polijas un c. valstu ekonomiku. Jā, cenu pacēla un jāmaksā ne kā parasti, pavasarī, bet Jūrmalai kaut kā ir jāpilda savas saistības pret iedzīvotājiem... bezmaksas skolas, brīvpusdienas bērniem utt. Tak tas debīliķis ar dubultpilsonību visu mūsu naudu nolidina privātajos reisos un pašvaldībai no valsts tukšā un ...

Kur var nopirkt zābakiem šņores
Es skatītos veikalā "Gandrs". Tur, pēc pieredzes, vispār ir kvalitatīvas preces un tāda garuma šņores tur varētu būt. Ja nu nav, tad pa kluso var izvērt no kādiem kalnu Hang Wang apaviem.

Vai pērkat loterijas biļetes? Ja jā, tad cik procenti no tām ir ar laimestu?
Pāris reizes gadā paņemu Superbingo. Kad bija Latu vienība, tad no viena varianta, uz dullo, biju vinnējis Bingo, bez "super" virs 700 latiem. Reizes trīs bija izkrituši studijas cipari, bet nevarēja sazvanīt, rinda nebeidzamā.

Jums vīrieši nav bail iet ar oho sievietēm uz randiņiem?
Ir bail un negribu vilties kā tas regulāri notiek ar B.Šova varones prototipu un tēmas pieteicēju. Vai nu vienīgā īstā, vai neviena, bet oho to vairs nav.

visiem brashajiem tv ekraanu karotaajiem
Ko tu, durik, tur nolīdzinātu līdz ar zemi! Nesmīdini, tracer. Izņemot tulznainos pirkstus, hemorojpakaļu tu pakustināt nevari, kur nu vēl prātiņu uzaudzēt tai līdzināšanai.

iekrājušās atvaļinājuma dienas
Saskaņā ar Darba likumu, cik atceros, var izmantot nākamā gada nogrieznī, vismaz noteikti jūsu variantā. Un atvaļinājuma laikā slimojot, iesniedzot darba nespējas lapu, var izmantot pilnā apmērā atvaļinājumu par slimošanas laiku.

Ja sieva glītāka un seksīgāka
Un kur paliek morālās vērtības, morālā stāja? Kam tad baznīcā klārē mūžīgu uzticību un cieņu?Ja ir kam ziedot sevi, priekš kam vēl tērēt enerģiju un spraust pa labi un kreisi? Jautājums ir retorisks.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu