Rudaabestija

Sieviete (49)
iepazīties ar Rudaabestija

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Randiņu pieredzes stāsti!
Tikšanās, vai gatavojaties, vai ir kādas vīzijas, ja otru pusi esat redzējuši kaut bildēs, un bijusi komunikācija? Vai satiekoties realitātē bieži ir vilšanās, kas nogāja greizi? Ja ...

15 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vai Jūs esat bijuši uz randiņu (iem) ar šeit sasaptu personu ?
Esmu tikusies ar šeit esošiem kungiem, pagaidām nekas nav sanācis, jo nesapas vēlmes un simpātijas.Daži no viņiem ir palikuši labu paziņu statusā.:)

Vecas guļbūves iekštelpu remonts.
Siltināt no ārpuses, iekšpusē, notīrīt līdz kokam, savest kārtībā un būs autentiska koka iekšējā apdare, nevis, visādi reģipši!

Latviešu klasiskais skaudības fenomens
Skaudība vispār ir slikta, neatkarīgi no tautības...Priecāties par cita veiksmi,kad pašam iet sūdīgi ir fenomenāla īpašība, kura piemīt ļoti nedaudziem indivīdiem.

Swedbank brīdinājums , par krāpniecību !
Es neloloju ilūzijas,ka pensijā diži ko saņemšu, jo redzot kā tiek izkaisīta valsts budžeta nauda, labākajā gadījumā būs ķeksīša pabalsts. Par bērnu audzināšanu tā jau maksā smieklīgus pabalstus, tagad no 1,5-2 gadi pat to 20-ku grib atcelt...un tad skaisti muld par demogrāfiju,ka izmirstam u.t.t. Es nekad neaizmirsīšu Ziemassvētkus,kad pēc 2 nostrādātām maiņām ...

Cik ilgi finansiāli atbalstīt bērnus?
Pēc vajadzībām un iespējām! Ja manam bērnam nebūs ko ēst, es viņam arī 30 gadu vecumā palīdzēšu ar ko varēšu.Kamēr mācās un studē, pat nav apspriežams.

Vai pērkat loterijas biļetes? Ja jā, tad cik procenti no tām ir ar laimestu?
Šad un tad nopērku, šad un tad mazliet laimēju. :)

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Vienai daļai jau tagad iesaku iepirk avio biļetas ar atvērtu datumu!Vienai meklēt patvēruma iespējas tuvākajās eiropas valstīs,ja paspēsiet, jo pirmais ko iznīcinās, ostas un lidlaukus, nobloķēs Lietuvas-Polijas pāreju.Suvalkus. Ja neviens nav sapratis tas ir mirklis un mēs esam slazdā! Un tad katram būs jāizvēlas glābt savu ādu, vai cīnīties! Ne jau par tirliņiem ,kas ...

Snieg un sasnieg dziļi, dziļi sniegi... Prieks vai..??
tracer,katram savas izklaides, pie sava īpašuma pašam sniegs jātīra, laba aerobika un svaigā gaisā! Vaigu sārtumu nav jākrāso!:)

Vai attiecībām ir nākotne,ja
Snow, bez attiecībām pie tā labā sex netikt! Koks ar diviem galiem!:D

Snieg un sasnieg dziļi, dziļi sniegi... Prieks vai..??
Tūlīt iešu uz mežu ar suņiem, man patīk ziema,labāk nekā karsta un tveicīga vasara. Tas svaigais gaiss un gurskstošais sniegs zem kājām, super vienkārši.Pilsētā ar sasālītām un netīrītām ielām, tā burvība protams zūd, tāpēc esmu laimīga ,ka varu izbaudīt dabu...un tad braukt uz "skudru pūzni" pilsētu.

Vai attiecībām ir nākotne,ja
Dzīve sastāv no sīkumiem lielākoties, sīkumi veido to pamatu, nerunājot par lielākām lietām! Komunikācijā iepazīšanās sākumā ir tabu tēmas,kurās nevajag braukt iekšā,kā reliģija un politika.Izglītība ne vienmēr garantē cilvēka inteliģenci, no cilvēka ir atkarīgs cik viņš attīstās un paplašina savu redzesloku. Arī uztura jautājumi nav tie par kuriem ...

Peles mājas sienās
Ieviest pāris minkānus un nevienas peles nebūs, plus vēl būs kas kājas pasilda aukstajā laikā un stresu noņem! :)

Cik svarīga attiecībās ir augumu saderība?
Slaidiem jau vienalga kāds partneris, bet divi rausīši var tik ar vēderiem pabadīties!:D Tas pats ar lielu garuma starpību, man piemēram nepatīk uz vīrieti skatīties no augšas.

Randiņu pieredzes stāsti!
Tornhilde pateica visu, ja vīrietis ir ieinteresējis sarakstē un vizuāli ir patīkams, bet randiņā šis viss gaist, tad vairāk randiņu nav! Vairāk izbrīna,ja intereses nav , bet uz randiņiem iet!

Kur plānojat Rīgā sagaidīt 2024?
Aiziesim ar sunčiem uz mežu izskraidīties, jo pēc tam būs jāsēž ieslēgtiem voljēros un jārej uz stulbajiem salūtiem! Vēlāk draugu kompānijā pasēdēsim pie galda, padejosim, sagaidīsim Jauno gadu un sarunāts vedējs aizvedīs visus pa mājām saldam miedziņam savās gultās.Lielas svinēšanas un cilvēku bari bija interesanti 30-35 gados, tagad patīk zināma kompānija un ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu