Salsss

Virietis (45)
iepazīties ar Salsss

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

KK demisija
Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa. Kādi ...

10 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Baisais seksuālais noziegums
Man arī patīk 20 gadīgas sievietes un es dažreiz viņām to pasaku - vai mani par to jābāž cietumā? Nē nu tad nav jābēž tevi nekur. Bet diez vai skandāls ir par tevis aprakstīto piemēru.

Baisais seksuālais noziegums
Tur jau tā lieta, ka tu nezini tēmas autor, kas tur notika. Vari tikai minēt. Vai cienījams profesors ir rīkojies neētiski vai krimināli sodāmi, to jau mēs uzzināsim. Bet tolerances līmenis protams oho tantēm un onkuļiem pret šo ir neizmērojams - kas tad tur tāds, nu pateica, ka ieskaiti nopenīs, ja ļaus pupos iegrābties /izdomāts piemēr/, nu kas tur liels..

Valmiera - Daugavpils
ar vienu sabiedrisko nevar, bet, ja nofraktē personīgi - vienā mierā var paspēt.

Klubi Rīgā 50+ vecuma cilvēkiem
vvr, ko pati klausies ikdienā, pie kādas mūzikas dejo?

Klubi Rīgā 50+ vecuma cilvēkiem
reālu jautājumu uzdeva tēmas autors, bet tās atbildes vienkārši nogalina. :D kas, te kaut kāds, dalb*jobu konkurs? Par tēmu, nav ne jausmas, kur Rīgā var iet 50+ cilvēki patusēt, cik vispār ir 50+? man ir 44, es eju visur pēc kārtas, ja eju, uz roķeni, uz saint black, uz Sapņiem, kaut uz Alu utt Varbūt ir kaut kāds strikts nogrieznis, kad vairs tur nevarēšu, nezinu

Vai jābūt džentlmeņiem kaut cik ?
drusku mežģas smadzenes šo lasot. ja tas tā domāts, tad respect.

Par principiem un principialitāti
dīvainu principu kopums, tiešām dīvainu.

Vai pa "dārgo "apciemojāt Jūrmalu??
to labsa 2024-02-04 14:55 Bet jūrmalā jau jāmaksā par iebraukšanu, ne stāvēšanu. Un tas ir apsurds. Stāvēšana ir bez maksas, tāpat kā Cēsīs, Aizputē utt.

kaa tas iespeejams?
nesalīdzināmi lielumi, greiza loģika, kas būs nākamais kam ķersies klāt - gājēju ietves? tas vispār nav pretstatāms, autobraucējs un velosipēds, kā var līdz šitam nokļūt un tad vēl cepties. Apbrīnojami.

boikoteshu latvijas zemnieku produkciju
Tas vispār ir ļoti diskutabls jautājums, par atbalstu lauksaimniekiem, kāpēc vispār tas jādara. parādiet man vēl kādu nozari kur ir šāda atbalsta sistēma. Bet tas nav LV jautājums, tas ir Eiropas jautājums. ps. Amerika (ASV) subsidē savus lauksaimniekus?



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu