f12

Virietis (54)
iepazīties ar f12

58 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Ezoterika un attiecību veidošana
ja tas nebūtu uz plānprātīga agresīva fanātisma robežas , droši vien būtu interesanti diskutēt-salīdzināt kristus, krišnas, kecelkoatla vai lielā garā makarona teorijas vai plakano zemi ar Einšteina relativitātes teoriju.

Dzeramā ūdens pasūtīšana
dzeršanai ir labs krāna ūdens. Vienīgais iemesls varētu būt autorei iespēja ar čaļiem -ūdens nesējiem sapazīties.

Vasaras sajūta
īstā vasaras sajūta ir tieši , kad esi iekšā vasarā ar visām maņām ,šeit un tagad. Atmiņas un pārdomas pēc tam protams arī ir foršas. Bet tas jau tomēr ir tikai ievārījums ,nevis saulē sasilušas zemenes.

Priekšnieki
teicienam nepiekrītu. Vidusmēra priekšnieks ir kā zolītē kreiča kungs-ne īsti spēka ne punktu. Starp priekšniekiem mēdz būt daudz lāga ļaužu. Un viņiem nenākas viegli - būt vienlaikus kā augstākajai priedei un dejot limbo zemzemu lai apmierinātu strādājošos speciālistus, akcionārus ,inspektorus, investorus, un klientus pasūtītājus. Protams ir arī siltas un ...

Ticība...
""dieva likumus"" sacer viltīgi cilvēki ,parasti savtīgu motīvu vadīti. ( lai varētu paši nestrādāt , bet labi ēst un ērti dzīvot)

Pirms attiecību veidošanas jāatrisina problēmas?
ja vēlies cilvēkus bez problēmām- ļoti mierīgus un ļoti uzticamus- tad ej uz kapiem.

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
autoram, kā taksistam vajadzētu priekā diet gan par automobiļu skaita samazinājumu,gan par sabiedriskā transporta joslām...vai īstais takša bizness sēdēt sastrēgumā ar ieslēgtu skaitītāju?

Egocentrisms - nelaimīgu laulību , attiecību pamatā ?!
nelaimīgām attiecībām parasti ir sūdīgi pamati. Ilūzijas, traumu rētas ,kauns , kurlums, aklums, pret otru .Alkatība un lielība.

Vai jūs apmierina mūsdienu iepazīšanās veidi?
Veidu ir pietiekami. vislabākais un senākais -satikšana dzīvē darbosies arī pēc desmit gadiem un pēc tūkstoš gadiem ( ja divkājainie radījumi nebūs iznīkuši) bet varbūt būs arī vēl kādas virtuālas h*iņas - socioniskais biorobots jānis ar mākslīgo intelektu un ar pulti regulējamu fallu

Latvijas medicīna , kurš ir bioloģiski vecāks pēc 40 gadiem ?
ārstam varbūt ir tabletes pret muļķību...

jocigs baudas guushanas veids
arī klusēšana ir atbide.

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
skaistas sievietes pašas izvēlas. Ziedošas pļavas un saulrieta kino vai akcijas rozes par eiro99 un brūnu laimi plastmasas kārbiņā

Taro.
tarologs salasa tukšo taru un nes uz taromātu.

Restorānu randiņi
LABAIS tonis tas varbūt arī ir. bet daudzām sievietām LABĀ toņa vīrieši nemaz nepatīk.(garlaicīgi loši der rēkinu apmaksai) cita lieta pirāti , jākļi, zagļi un revolucionāri ;)

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
7:36 Tava iedomība izpaužas spriedumā ,ka kādam kautkas jādara ,lai Tev patiktu. Bet ,kā redzi, tā vis nenotiek :)

Seja - dvēseles spogulis ?
tikai no statiskas bildes -ļoti maz. Bet sarunājoties un acīs skatoties gan var ļoti daudz nojaust un sajust.

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
smukajiem un gudrajiem džekiem patīk patiesi jaunākas ,( nevis ar tikai jaunu virspusi.) un/vai arī mīļas un gudras. Bet iedomīgajām nākas vien spļaudīties ap simts riebīgām fotogrāfijām.

😍Flirts, 💃🏻priekšspēle🕺🏻 vai naids😡?
te kopā sakults ir viss- vilinājums, iekāre naids un nožēla, tīrs stulbums un augstprātīga gudrība, patiesa pieredze un tīša troļļošana.

Škiršanās līdzinās pie mums noziegumam pret cilvēci , ciemata iznīcināšanai Àfrikā
pie jums palātā viss ir iespējams...

Varavīksnes gājiens šodien
es ar domāju ,ka nākotne pieder multiseksuālu grupu"" laulībām"" un mākslīgā intelekta kontrolētiem vaislas procesiem, veidojot Saimniekam vajadzīgām īpašībām apveltītus īpatņus- gluži kā tomātu škirnes, vai suņus takšus,pūdeļus un toiterjerus.Melno darbaspēku kastrēs ,lai mierīgāki.

Vai ir kas nosodāms, ja
tad čatubatora abonentmaksu var kvalificēt kā adminstratīvo sodu par neķītru blenžšanu. Bet tiem kas neskatās - arī sods -par necieņu pret vectanti un diskrimināciju .

Vai ir kas nosodāms, ja
Tas ir viennozīmīgi pienesums tautsaimniecībai, un iespēja Torpedo kungam un citiem interesentiem būt iekļaujošiem un sociāli atbildīgiem .

Uzpumpētās krūtis un lūpas sievietēm
apmierinājums ar jebko jau pirmkārt ir sajūta - galvā un dvēselē. Silikons tur nepalīdz.

Apavi
pirmkārt ērtus. Šajā sezonā zandales ,labi ievalkātas. Randiņā svarīgi justies brīvi- ja dāma taisās likt iespringt -tad nafiga tādu vajag ?

dariit labu
Tracers ir mūslaiku klusais varonis. Un vizionārs - apvienojot labdošanu ar labbūtību līdzestību vienlīdzību un kopbraukšanu

Uzpumpētās krūtis un lūpas sievietēm
lai vai cikt tas emmai liktos neticami, man patīk sievietes arī ar nelielām krūtīm .

Uzpumpētās krūtis un lūpas sievietēm
pīļu lūpas un piepūsti pupi un skropstas-slotas man ļoti konkrēti riebjas. Šāda sevis izķēmošana parasti ir sekas dziļam stulbumam.

Hialuronskābe
kaktu dakteri -meža sanitāri. Lai tik špricē -hilauronu ,silikonu urīnu un botoksu un atbrīvo muļkus no naudas (un dažkārt pasauli no muļķiem.)

Pirmais randiņš
Pirmā tikšanās . tas ir īpaši. Tas ir pirmkārt šeit un tagad... nevis aizvakar ,rīt vai kautkad. Svarīgāko jau jūt "pa tiešo" -.. acu skatiens, smaids , ķermeņa valoda, smarža un pieskāriena siltums. Protams arī domas un vārdi, intelekts un spēja sajust otru...un īsto mirkli, kad kautko sacīt un kad ieklausīties..

PDF Dokumentu automātiskā tulkošana.
Bīstami Tev ieteikt labu rīku- iebarosi tulkotājam savus karmiski tantriskos pātarus un mākslīgais intelekts sajuks prātā :)

Sporta apavi.
galvenais ir maksimāli lēta ražošana- robots pšik-pļek- un pressforma ar putām pilna- nekādu daudzo detaļu ,šūšanu, līmēšanu.. pašizmaksa pāris eiriki -cena veikalā 100 eur zole pēc tam ātri nodiļst un saplok no resnā sportista svara- sporta aita var pelnīt nākamos 100 euri iet pēc jaunām tupelēm. Mēslu ražošana turpinās

Vislabākais modelis cilvēkam
modelis ir nopietni mācīties un nebūt stulbam. Stulbeņus izčakarē jebkurā sabiedrības iekārtā- vienlaga vai tā ir verdzība, komunisms , kapitālisms, sociālisms, dzimtbūšana ,pirmatnējā kopiena vai monarhija

Kas nosaka sievietes vērtību?
nepiekrītu teicienam. smukums un skaistums ir ļoti dažādas kategorijas.

Atpazīstamība.
Laba saturīga bloga autori varbūt. ietekmeli/drazu tirgotāju ,plakanzemi konspirologu vai pīļlūpainu kustoni-patērētāju -noteikti ne.

Kāpēc lielais vairums iepazīšanās
kāpēc svarīga LABA humora izjūta- tāpēc ka tajā ietilpst puspasaule- gan spēja saredzēt apkārt notiekošo un ieklausīties sarunu biedrā, attieksme pret pasauli,drosme un pieklājība , gan radošums un fantāzija ,rotaļīgums ,intelekts vārdu krājums un dzīves pieredze, . un tas viss īstajā brīdī ..

Vai nedabūšana stipri spiež uz smadzenēm?
jā, privātīpašnieciskums attiecībās ir tiešām liela problēma. Mēģinājumi savākt ,monopolizēt piesiet kontrolēt iespundēt un nosargāt prasa milzu pūles , bet tā ir tuķši izškiesta enerģija. Tas , ka lielisku sieviešu ir vairāk , nekā viņām iekārojamu vīriešu, ir fakts. Pardaoksāli, bet nemēgināšana privatizēt ir tik ļoti forša, ka var arī ...

Vai mēs, latvieši, patiešām spējam novērtēt savus laikabiedrus?
lex-svimp-gund- guru jau sapelna daudz... daudz virtuālā rūķīšu zelta- digitālās pasaules valūtas- klikšķīšu un skatījumu. bagāti ļaudis... :)

ko jums vairak žēl?
nogriezt vistiņai ķeskas - lai šamai vieglākas svars un nepiekūst kājas staigājot. tā ja.. ?

vai ziniet shos personaazhus?
vecs gudrs kuilis, auna tipa alnis, caurs zābaks, aitu vārdotājs.

kas ir veiksmīgs darba izteikums?
prezervuārs..



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu