dodekaedrs

Sieviete (36)
iepazīties ar dodekaedrs

2 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Par principiem un principialitāti
Mainu gultasveļu reizi nedēļā un katru dienu nostaigāju vismaz 10km, kā arī jau gadiem praktizēju kontrastdušu (veselā miesā mājo vesels gars…). Vācu pļavas tējas, jo matus mazgāju ...

Būt vai nebūt remontam?
Tā kā katru dienu visos plašsaziņas līdzekļos biedē ar neizbēgamo karu, nevaru saprast - taisīt vai netaisīt remontu dzīvoklī?! Uztaisīšu remontu, karš sāksies, kāds okupants ...

25 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Ko tu iesāktu ar €15000 algu mēnesī?
Un ko var iesākt ar 40 000 € lielu pensiju? Es nopirktu automašīnu, kas nebūtu katrus divus mēnešus jālabo. Nodrošinātu bērnam drošu un gaišu nākotni. Aizbrauktu ceļojumos, kas stāv “gribu, bet vēl nevaru atļauties” listē. Piemēram, uz Grenlandi, Ugunszemi, Jaunzēlandi, Dienvidāfriku, Aļasku. Gribu redzēt Baikālu. Viss pārējais man ir. Uz dārgu apģērbu ...

Atradu viltus profilu
Jāapziņo Ruks!

bruunie konteineri
Ceru, ka šos konteinerus atbildīgie dienesti tukšos naskāk par žurkām.

ko dariit?
Nestučītu. Ja pietiekami garšīgi gatavo un maltīte nemaksā miljonu - lai tik dzīvo un strādā!

Augstskola uzdeva veikt aptauju. Tagad man jāiet stavēt pie veikala ar bloknotu?
Secinājums - nav ko veciem cilvēkiem darīt augstskolā. Izņēmums varētu būt tikai tad, ja pats esi ļoti nepieciešams un gaidīts lektors/profesors.

Par principiem un principialitāti
Interesanti. Te, oho, laikam tāda tradīcija, ka katra diskusija izvēršas par diagnožu uzstādīšanas komiteju. :)

Par principiem un principialitāti
nemelosev, par enerģijas aiziešanu nepareizā virzienā memaz nebiju aizdomājusies. Paldies!

Par principiem un principialitāti
Pelašķi, vīgriezes, piparmētras. Matiem vienmēr saroku kalmju saknes. Pie dīķa mums kalmes katru gadu vareni saaug. Diezgan purvaina mājvieta. Bet kalmju sakņu novārījums matiem ir bērnu dienu klasika. Godīgi? Laikam mums tā lauku māja stipri nomaļus atrodas… Esmu tur vareni dedzinājusi vecos kažokus un žurku sačurātās “Jaunākās ziņas”.

Par principiem un principialitāti
CoCoSan, matus mazgāju ar zāļu tējām, jo nevaru visu izdzert tējās, ko esmu salasījusi, bet man žēl, ka aiziet postā labas lietas. Es arī nekad nespēju atstāt pusizēstu šķīvi. Īpaši, ja gaļa uz šķīvja paliek, jo … tā cūka/vista mirusi, lai es paēstu. Gan jau gulētu arī uz sen nemainīta palaga, ja tādi apstākļi pienāktu, bet šobrīd ir šādi; Princips ir ...

Par principiem un principialitāti
Pašdisciplīna veido principus. Par gultasveļu - svaigās cisās vieglāk izgulēties! P.S. Burgers un kola nav inde. Baudai ir jābūt cilvēka dzīvē! Arī cigarete un aliņš var būt glābiņš krīzes situācijā.

Latviešu klasiskais skaudības fenomens
Skauda bērnībā kaut kādi štrunti, kas bija citiem, bet man nebija, jo vecāki nepirka. Atceros, gribēju fērbiju, bet mamma teica, ka tas esot “dārgs mēsls”, toties tad, kad ar kori devāmies ceļojumos, man vienmēr bija solīda kabatas nauda, lai kārtīgi izpriecājos un nopērku sev kaut ko foršu. Šobrīd skauž (laikam jau skauž…) citu cilvēku spēja ātri izveidot ...

Būt vai nebūt remontam?
Man šķiet, ka Brazīlijā ir daudz lielākas iespējas dabūt galu (pat vēl pirms karš sācies). Tur jau arī laikam jāzina, kur iekārtot mitekli - maksimāli tālu no iespējas trāpīties Comando Vermelho un favelu rajonu ceļā.

Būt vai nebūt remontam?
Uz kuru valsti? Kur ir tā laimes zeme, kur, piemēram, ies secen 3PK?

Būt vai nebūt remontam?
Felix, ja prātā 4x4 automašīna crossoverv/jeep, valsts pati to piesavināsies armijas vajadzībām militāra konflikta gadījumā. Arī savdabīga okupācija.

Būt vai nebūt remontam?
Finks?

Vai Jūms ir nācies satapties ar teicienu:"gudrs cilvēks"!?
Mūms nau.

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Maģistra grāds vieš uzticību, ka cilvēks nav pildīts ar skaidu un dubļu maisījumu, bet… увы, rakstītprasme klibo, redzesloka nav un spriedumi bērnišķīgi. Zūd ticamības moments. Sekss ir maiņas prece, ja nekā cita prātā paliekoša nav. Un pat tad - nevar zināt, ko īsti katrs piedāvā, ko katrs saprot ar vārdiem “labs”, “liels”, “tev patiks”.

kaajnieku miinas
Domā, ka tikai krievi uz mīnām var nejauši uzkāpt? Latvietis vai alnis nevar? Un kā pēc tās lielās nomīnēšanas attīrīt mīnu un lādiņu piedi*rstu zemi…?

Vai Jūs piedodat?
Tīšu padlību nevaru piedot. Visdrīzāk izslēdzu no atmiņas.

Pāvests Francisks : seksuālā bauda Dieva dāvana.
Bergoljo ļoti daudziem pasaules kristiešiem ir parādījis vidējo pirkstu… Kaut vai “geju jautājuma” sakarā. Nevar nepiekrist, ka izjust seksuālo baudu IR dievišķi, taču no pāvesta puses derētu dzirdēt komentāru par šīs baudas piedzīvošanu Dieva svētītā laulībā, nevis pa kaktiem un krūmiem.

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Kad VVF uzdāvināja Abreni Krievijai, kā arī brauca svētsvinīgi skatīties 9. maija parādi, tas viss tika uztverts kā mieru vēstošs žests - lai tak! Mūsu muera dūja. Tagad, kā skatos, Ukrainai (ģeogrāfiskam milzim) neesot ne kripatas savas zemes jāatdod krievfašistiem. No kurienes tāda divkosība? Arī Roņu sala, kas teritoriāli mūsu, tomēr nav mūsu. Nja.

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Ņemot vērā Ukrainas milzīgos apmērus, nav jau brīnums, ka tur arī kara situācijā vienā valsts galā, notiek dzīve, uzdzīve un ražošana otrā valsts galā. Un pa valsts vidieni joprojām labības tīrumi. Tīri objektīvi skatoties, pilni veikali ar Made in Ukraine precēm - sākot ar pārtiku/kosmētiku un beidzot ar sadzīves tehniku. Mums nav cilvēkresursu. Mums acis ir ...

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Mirst nabagi, kuri nav spējīgi atpirkties no iesaukšanas frontē. Tātad - kas ir tās vērtības…?! Ja ievērtē Rīgas klusā centra autostāvvietas, tās ir pilnas ar 4x4 piedziņas auto no ukr.

Kas ir drāžama um mīļāma sieviete?
Smieklīgi līdz brīdim, kad par paša meitu vai māti kāds pašpasludināts “ģēnijs” sāk domāt tādos lielumos - “tikai drāzienam”. Būtu patīkami?

Cik svarīga attiecībās ir augumu saderība?
Zinu vairākus pārus, kuros sieva lielāka visos parametros. Varbūt gluži ne 20cm augumu starpība, bet 10 gan. Sabiedrībā ļoti harmoniski cilvēki. Pieļauju, ka mājas apstākļos sieva neklapē ar kotlešu pannu slaido dzīvesbiedru. Esmu par to, lai cilvēkiem labi. Un ja ir labi, tad ko daudz aprunāt?



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu