Versis

Virietis (52)
iepazīties ar Versis

10 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Kā dabūt smaku ārā no jauna paklāja?
Paklāji, linoleji, visi mākslīgie segumi ražoti no veselībai kaitīgiem izejmateriāliem. Iesaku no tā visa atbrīvoties un neko tādu jaunu mājās nenest. Neskaties, kā citi dara, jo neviens cits tavā vietā veselību nenosargās.

Rīkstnieks
Ir laba tēma attīstīt projektu ar nosaukumu "Dzīvais ūdens". Kaut vai iesākumā smel no akas, fasē un piegādā. Vaidzēs paprovēt uzšaut project, mošk aiziet šitā štelle.

Rīkstnieks
Piekrītu, tas ka Pierīgā un citās vietās apdzīvotās būs vairāk piesārņojuma, kā laukmalē. Tas, ka pa krānu tek ūdens nenozīmē, ka to var droši dzert, cik nu vispār tas ir labs. Skaidrs ir viens, ja grib lietot tīru dzeramo ūdeni, dzīvu ūdeni un baudīt tā vērtīgās īpašības, tad tas būs avots, dzīvā aka laukos. Neviens veikala ūdens nav dzīvais. Tas ka ...

Rīkstnieks
Čau, kur ir ādere, krustpunkti, varu noteikt. Jautājums, kam tas ūdens, kādai lietošanai paredzēts. Virszemes ūdens, laistīšanai, mazgāšanai utt. Tas būs 3.5.7.lidz 10-15 m. Dziļurbums ap 20 un vairāk, kas iziet caur dolomīta slānim būs iespējams dzeršanai lietojams. Iesaku vispirms izpētīt ģeoloģisko karti, piesaistīt speciālistu, kas zin ūdens kvalitāti tajā ...

Kāds būtu optimālākais ´´drošības´´ variants dzīvoklim?
Restes, tas ir absolūts absurds, marasms augstākā pakāpē, kad cilvēks tiecas uz cietuma kameru. Ko tur sargāt, var kaut vai signalizācijas gaudekli sensora pa 30 e, vai arī pat lētāks no alīša. Īsti gan neredzu jēgu, ko vaig drošināt. Uz balkoniem vēlo izstiepj no 3.stāva.Nevaig turēt vērtīgāku par tukšām burciņām neko.

Kopā svinēt svētkus ar mīļoto sievieti, vai tomēr ar labāko draugu?
Katram savs laiks.

Kur atrast labu dziednieku, kas palīdz alkoholisma problēma?
Dziednieki-cukurs,ūdens, nauda, vārdi Ampula-vitamini Narkologs-ietekme mutiska, regulāra, gaistoša Minesota-uzspiesta kārtība ar mērķi ievirzīt, ne ārstēt Anonīmie-iet, kā uz randiņu, bet var aiziet garām Psihologs-ved uz iznīcību Narkologs-dara savu darbu citā līmenī, ne tajā kur esi tu. *** Motivācija, apskaidrība, sapratne par notiekošo un virzība uz ...

Kāpēc vīrietim grūti pieņemt
Meklēju turīgu, mīlošu sievieti, ar māju, auto, "Jura" kafijas automātu .. un pozitīvismu! Es mazturīgs, pieticīgs, bet cerīgs!

Vecas guļbūves iekštelpu remonts.
Reģipsis, kā suga ir auksts materiāls un arī neelpo uzsūc mitrumu, pelē... Iesaku ar ekovati piepūst no ārpuses spraugu starp ķieģeļiem un koka konstrukciju. No iekšas sienu apdarei izmantot kokšķiedru plāksnes un būs eko, silta, elpojoša, siltumnoturīga, ilgmūžīga māja ar patīkamu mikroklimatu. Tas pēc pieredzes!

Vai gaidiet pensiju?
Sirmiem matiem nav absolūti nekāda sakara ar vecumu, ja to vēl nezināt, painteresējieties, jo iespējams tas brīdis pienāks negaidot vecumu! Strādāt ieteicams līdz to spēj, bet vergot beidz jau šodien!



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu