Istaa

Sieviete (44)
iepazīties ar Istaa

13 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Kāds būtu optimālākais ´´drošības´´ variants dzīvoklim?
Piekrītu DanaL par pilsoņu vēlmi nevietā paspīdēt ar nievīgiem komentāriem. Nesmuki.Zin, es arī nedzīvoju krutākajā rajonā savā pilsētā. Bet man ir tā priekšrocība,ka man vēl spēka gadi, iekšas un hvz, kas vēl kaut kas tāds, kas liek alkašiem poģīša trepēs nostāties miera stājā un palīdzēt uznest ričuku uz attiecīgo stāvu. Un apsolās atrast to nāpsli, kas ...

Kapēc sievietei grūti pieņemt.
Tikko bija tēmats. Un samāksloti raksti. Lai gan skaidrs, ka proti. Nepaķer šodienā šis stils.

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
Jautrākais tas, ka autors tā arī neuztvēra citu komentētāju ironiju. Un pilnā nopietnībā naivi apstāstīja savu pieredzīti, it kā te attiecīgo interešu lapa. Brīnums, ka vēl nepieminēja meiteņu vārdus, uzvārdus.

Baisais seksuālais noziegums
Jason -- Nevar neņemt vērā arī mūsdienu dzīves reāliju - jebkura uzmanības izrādīšana no uzmākšanās atsķiras tikai ar to, ka pirmajā gadījumā vīrietis sieveitei ir patīkams, bet otrajā, ka ne... A var arī skuķei patīkami, ka izrāda uzmanību, bet tielējas un sacer smkas sadzērušas kopā ar citiem. Pasniedzējs, protams, totāls lohs. :) Gan jau izmeklēs. Neviens ...

Baisais seksuālais noziegums
Sliecos piekrist Hugo7 par saraksti. Ja man ko tādu rakstītu, es dzedrā tonī tā arī palūgtu nesūtīt tāda tipa ziņas + kādā sakarā vēl kaut kas tāds tiek sūtīts. A te it kā "atmazka", ka lai provocētu jau ar iepriekšēju plānu publiskot. Publiskot var arī saraksti, kurā skaidri un gaiši cien. profesora kungam lūgums neizteikt šāda veida piedāvājums, pretējā ...

Baisais seksuālais noziegums
Sasmaidīju par komentētāju, kas 2 meitu tēvs un ilgstoši šeit vajājis ar seksuāla rakstura vēstulēm par "kādā krāsā bikītes šobrīd, vai ir krūšturīts uzvilkts un vispirms seksiņu sāksim ar minetiņu". Neskatoties uz maniem protestiem no tēmas, nu kā tā var. Un tagad tik svētā sašutumā komentē, ka jāķer pēc boldirjāņiem. Par tēmu. Gan paši noskaidros ...

Kāpēc šeit anketās vīrieši MELO par savu izglītību ?
Es vrbt offtopicā. Bet no kurienes tas uzskats, ka katls ar makaroniem, speķa gabals un divas Cielaviņas ir kas tāds, pēc kā tiekties. Es speķi malkas talkā večiem uzgriežu vai Cielaviņu vecaimātei par godu atmiņām par viņas ziedu laikiem. Laikam neveiklas metaforas par sieviešu merkamtīlismu.

Vai ieraugot nepievilcīgu sievieti, jums rodas vēlēšanās kritizēt viņas izskatu?
To Roksna. Ne vienmēr ir tā, kā nepievilcīgie (piem., ļoti dūšīgie u.tml.) ir ar skaistu iekšējo pasauli. Ir dzīvē zināmi reti pretīgi kadri. Iedomīgi, pārgudri un indīgi, kas nevilcināsies izteikt savu kategorisko viedokli jebkurā situācija. Droši vien kompleksi un tā kompensē savu ne- vizuālo.

Paradīze?!
Kā Rokons izteicās, izskatās pēc halucinācijām. Lietotājs ģenerē garus tekstus, bet to dziļo domu nesaprast.

Par randiņu..
Nav vajadzīgi ne ziedi, ne sazin kāda izēšanās. Tas nav randiņš vispirms, bet vienkārša apsveicināšanās nopētīt vienam otru. Dažkārt gadas, ka uzreiz gribas iet prom. Jēga no tā laksta tad.

Pēcnāves lifts
Visādi šeit bijuši. Šis arī pazudīs agrāk vai vēlāk. Pats aizvainojumā deletēsies vai pašu deletēs uz pagrabstāvu vai pie Saules un Gaismas. Pēc individuālas vēlēšanās. Bet pēcnāves lifts izklausās funny.

Atgriežamies pie OHO.
Pēc iekopētās vēstules satura skaidrs, kurš nicks tas ir. Iet pa kuro apli pilsonis. Bet klusie regulārie piezīmju grāmatiņu pievienotāji savdabīgi, tas gan.

Sieva lieto alpramazolu - kā palīdzēt?
Pag,ārstus arī nav forši vainot. Ko viņi spēj tai gūzmā ar sūdzībām izsekot šitiem psihodēliskiem gadījumiem. Ir arī saprātīgā auditorija, kurai vajag bik, lai var funkcionēt ikdienā. Tie var būt no jebkuras profesijas, vīriec vai sievieš.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu