Arvardu

Virietis (43)
iepazīties ar Arvardu

25 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Pati paskaties. Es šeit esi tikai lai jūs norādītu virzienu :). Izbaudiet.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Vai arī muļķi, kuri neko ārpus sava burbuļa negrib redzēt.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Iemesls ir vienkāršs, kā slepkavība bez iepriekšēja nodoma. Tikai partijnieki āģitē par stāšanos partijā un tikai tie kas sēž uz budžeta, tai skaitā privātie, aģitē ka viss ir kārtībā.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Partijniekam un budžeta dēlei ljekainītim izrādās viss kārtībā, par tautu protams viņam nospļauties, tauta ir priekš stāšanās partijā un nodokļu maksāšanas :). Un tieši tāpēc ar valsts iet pa burbuli, dēļ tādiem kā ljekainītis, kuriem viss būs kārtībā līdz brīdim, kad jālec lidmašīnā, lai bēgtu no tautas atriebības.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Ja esi tik gudrs, esi gan biznesā, gan partijā, tad tas ar ir iemesls kāpēc valstī viss ir pilnīgā pakaļā. Jo meļi un zagļi apsaimnieko nodokļu naudu. Un tagad meklē muļķus, kas iestāsies tavā politbiznesa partijā, lai uz vēlēšanām sanāktu pilns skaits. Tad ar tevi, lietas ir vēl sliktāk kā domāju, bet gan jau vieta rindā uz tautas "pateicību" atradīsies arī vecam ...

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Ierunājās daudz pieredzējušais nezinītis, kurš nesaprot kur aicina iestāties, vai kā tiek taisīta politika Latvijā. He, smieklīgs esi ļekainīt. Un pat padirsties normāli neesi spējīgs, tik vien apelēt pie sava sapelējušā kautkā, kas nevienam vairs nav vajadzīgs. Atkārtošos pieklājīgi - tavs laiks ir pagājis, papis malā, ka nesabradā :).

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Nevajag pašam sāk diršanos, ja neesi spējīgs turēt līdzi, bet ko nu no veciem komunistiem var gaidīt. Varbūt vienīgi jautru apvienošanos ar zaļajiem klimatkomunistiem un varavīkšņainajiem pedokomunistiem. Ko un kur jūs savstarpēji partijā viens otram bakstiet, tā ir jūsu individuālā lieta, nebāzies te ar savu guļamistabu publiskajā telpā.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Atnāca sarkanais ljakainītis un nokomandēja visiem stātiet partijā, savādāk tulīt atnāks Sadams Huseins un ieviesīs demokrātiju :). Gudra diršana nav tikai vecu komunistu iztika, citi arī tā māk. Tā ka paej malā, ja nekā jauna nav ko teikt.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
ljekainīt, savas slimības citiem pierakstīt ir komunistu paņēmiens un tev kā vecam komunistam vajadzētu ar beidzot saprast, ka šie paņēmieni jau sen ir zināmi arī citiem, tāpēc uz tiem uzķeras tikai tie paši, kas uz taviem partijnieka murgiem. Ņem vērā, ka paliec vecs un uz jaunām idejām nespējīgs :), tāpēc dročī uz riņķa to pašu metodičku ko partorgs izsniedza ...

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Raivi. Man liekas, ka ir vienalga kurā vietā esam pēc kautkādiem parametriem, ja es redzu, ka ekonomika ir pakaļā, tulīt vēl iestāsies sekas "naudas ir vairāk kā jebkad" un tie paši šķērdētāji turpina taisīt ballītes.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Palasi vēsturi, kas notiek ar meļiem un zagļiem(ieskaitot viņu pakalpiņus). Kad pienāk pareizais brīdis.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Nevajg dirst ljekainīt, neviena partija nelaiž pie teikšanas kautkādus muļķus, kas iestājas viņu partijā. Partijas ir ļoti konkrēti ekonomiski grupējumi ar savām savtīgajām interesēm, ar sponsoru savtīgajām interesēm un rīkojumiem no augšas, tas ir Eiropas prasībām. Un to neizmainīs pat tūkstotis naivuļu katrā partijā. Tā ka vainu tu melo, vai arī esi naivulis.

Valdībmīļi un reālā dzīve un problēmas .
coco - džinsi no amerikas onkuļa un cerība kādreiz nokļūt leiputrijā, tas ir eiropas savienībā, bļaķ. Un tagad, šajā savienībā, atkal viss pakaļā.

Valdībmīļi un reālā dzīve un problēmas .
traceri, ko kā tāds komunists pieprasi, lai kāds cits Tev traktoru sagādā. Esi vecis, pats nopērc.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
ljekainīt augstprātīga izlikšanās nepalīdzēs. Cilvēki partijas(jebkuras partijas) melus beidzot sāk uztvert kā melus, nevis stulbumu. Un Tu man te piedāvā iestāties partijā :), pie meļiem un zagļiem.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Šo liberāļu demagoģijas manuāli es ar esmu lasījis. Esi radošāks.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Demagoģē kā globalistu komunists, kurš izmanto demokrātijas vājās vietas savas ideoloģijas uzspiešanai.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Ljekainīt - pievienoties noziedzniekiem pret paša valsti? Tak tieši šiem partijniekiem arī jāsēž.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
ljekainīt, par vēlu dzert boržomi. Sabiedrība jau sen ir mēs pret viņiem, uz ko arī norāda pieaugošā ēnu ekonomika. Cilvēki vairs netic, ka iespējamas izmaiņas un šitais valdības kartelis nevar atteikties no valdīšanas, jo ienākot jauniem nekontrolētiem valsts cilvēkiem viņiem visiem spīd ilgi gadi aiz restēm un sazagtā atņemšana.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Bezatbildība rada visatļautību. Ļoti labi redzams Latvijas ierēdņu un politiķu darbos. Cēloņi un sekas, arī ēnu ekonomikai.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Ljekainīt - valsts ņem visu, ko vien var paņemt, ja negribēsi dot atbrauks vid, pvd, policija, tiesu izpildītāji un pievāks visu līdz pēdējam. Ierēdņus ziepēs.

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
Tvaika nolaišanas jautājums, paburkšķēt un pieņemt. Tādas lūk man domas par šo Tavu pieredzes apmaiņu.

Kā tas tagad sanāk?
Sāciet dzemdēt, lai ir ko aizstāvēt.

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Ā un vēl. Tikai seksu piedāvā sievietei, kurai neko citu nav vērts piedāvāt, vai arī neko citu nevar piedāvāt, vai negrib neko citu. Sievietes nepiedāvā neko, bet pieprasa, lai viņām piedāvā kautko, izņemot seksu. Sieviešu daļa ir teorētiski, jo neesmu šeit nevienai neko vēl piedāvājis, vai pieprasījis.

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Elementāri Votson. Šie labi atalgotie maģistri meklē mīļāko. Jaunāku, skaistāku, piselīgāku par sievu protams.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu