Bruuklene

Sieviete (45)
iepazīties ar Bruuklene

6 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Siaviešu viedoklis: cik viegli ir dabūt kāroto vīrieti
Ja kāda sieviete tiešām grib kādu konkrētu vīrieti viņa viņu dabūs. Cits jautājums, uz cik ilgu laiku un vai viņai maz to vajag, bet, jā, dabūs.

Vienkārši , sievietēm ir bijuši krāpnieki , vīriešiem ir bijušas krāpnieces .
Normālie, saki..... kuri tad tādi ir? Tie,kas bez atmiņas? Katrs nākam ar savu pagātnes bagāžu, kas tādā vai citā veidā palīdz vai traucē.

kaajnieku miina
Piekrītu tiem, kas saka, ka mūsu situācijā tas dod tieši neko.... šobrīd raķetēm ir tāds darbības lauks, ka nepārkāpjot LV-RU robežu visu teritoriju var apšaudīt, kāpēc lai kāds kājām te nāktu un kāptu uz tām mīnām?

Lai izdzīvotu...2
Jap, dzīvošu viena, brīvo laiku pavadīšu ar tādiem pašiem veciem dīvaiņiem, svētkos aicināšu bērnus un mazbērnus ciemos :)

Kašķis.
Loģiski.... tiem, kam sekss rada labsajūtu, tā trūkums rada diskomfortu. Ir tie, kas nekautrējas to izrādīt, ir tie, kas labi audzināti un valdās 😁

Lai izdzīvotu vajag vismaz ,
Sanāk, Tracers ir ideāls kandidāts, jo viņš ar taksi ne tikai zāles, arī paiku un visu citu var atvest 😁🙈 traki tas ir, ja jādzīvo ar kādu kopā, tikai lai kā kurjeru izmantotu..... šis ir tas, ko es nesaprotu, kāpēc jāvelk tas beigtais kaķis (lasi, apnikušās, iespējams morāli vai kā citādi vardarbīgās attiecības), ja nevienam nekādu prieku tas vairs ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu