Gerbera

Sieviete (61)
iepazīties ar Gerbera

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vai ieraugot nepievilcīgu sievieti, jums rodas vēlēšanās kritizēt viņas izskatu?
Jautājums galvenokārt vīriešiem, kāpēc daži šajā vietnē izmanto katru izdevību norādīt uz nepilnībām sievietes ārējā izskatā, savas piezīmes pievienojot tēmām vai diskusijām, ...

33 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Par nodevu par naudu saņemot no ārzemēm.
Pirms saņemšanas nekas nav jāmaksā. Pēc tam kaut kad lasīju, ka radiniekiem līdz trešajai pakāpei nav jāmaksā nodokļi, citiem ir noteikta ar nodokļiem neapliekamā summa, precīzi nezinu, es gan vienmēr pārskaitījumā radiniekiem speciāli norādu, ka tā ir dāvana.

ka garsigi pagatavot?
Gvena, vāri zupiņu. Būs ļoti garšīga. Kā tai pasakā, pat no cirvja var gardu maltīti pagatavot, tikai jāpieliek sīpoli, burkāni, putraimi, lauru lapa, pipari, beigās šķipsniņu sāls un varēsi labi paēst :) :) :) Ā, vēl svaigas dilles beigās :)

Kapēc sievietei grūti pieņemt.
Kāpēc grūti pieņemt? Jo gan radinieki, gan mēdiji nemitīgi brīdina - viņš ir potenciālais krāpnieks, kas iekāro tavu mantu nevis tevi pašu. Un tu pati zini, ka esi padzīvojusi sieviete, ar izskatu diezin vairs vari ieinteresēt, ar ko tad vēl?

ar ko varam lepoties ...
Drīzāk esam tauta, kas dzer veikalos nopirktu alkoholu, Eiropas dienvidos izdzertā šļivovica un rakija statistikā neparādās!

Cik daudz cigarešu blokus var vest lidojot uz Itāliju ?
Laimīgā kārtā es nesmēķēju, veipu nedomāju sākt lietot, bet komentāru izteicu kā praktisku padomu. Es nedzīvoju izolēti, eju sabiedrībā, pieredzi gūstu no sarunām ar draugiem, redzu nelegālo cigarešu tirgoņus, lasu ziņas ... tavs komentārs, elsa, absolūti ne par tēmu.

Kāpēc šeit anketās vīrieši MELO par savu izglītību ?
Piekrītu Allai, te ir daudz šķirteņu, kas nedēļas nogalēs kļūst nevaļīgi :)

Cik daudz cigarešu blokus var vest lidojot uz Itāliju ?
Pārdot ar peļņu droši vien neizdosies, reģions ir labi apgādāts ar kontrabandu no Turcijas caur Balkānu valstīm.

Vai ieraugot nepievilcīgu sievieti, jums rodas vēlēšanās kritizēt viņas izskatu?
Mans jautājums nebija par rakstura īpašībām, bet par vizuālo iespaidu un attieksmi pret to. Te man sanāca viedokļu nesaskaņa ar kādu, kas apvainojās par tiešu jautājumu - kāpēc tev tik cītīgi tas jāatgādina sievietei, kas tev nepatīk, vai nav vieglāk baudīt dzīvi ar patīkamu sievieti.

Kā iepazīties realitātē ?
Nu, rokās peldošais būtu tas, kuru lidmašīnā apsēdina blakus ...

Kā iepazīties realitātē ?
Es domāju reāli iepazīties visvieglāk ja kopā ar draugiem satiekat kādu viņiem pazīstamu vai pazīstamus, tad klātesošos parasti savstarpēji iepazīstina.

Ja ir problēmas palīdzot nopietna dzīves vietas maiņa .
Ir dažādi ieteikumi problēmu risinājumiem. Viens liek rakties pagātnē, atcerēties visu slikto, analizēt to, vainot visu pasauli, bet sevi atzīt par upuri ... Ir pavisam cits ieteikums - tu nevari padarīt par nebijušu slikto, bet vari mainīt attieksmi kā to uzlūkot. Šeit palīdz pabūšana citā vietā, tad atgriezies, un tavas problēmas vairs nav tik traucējošas, lai pats ar ...

Cikos ir pieklājīgi..?
Piekrītu, mūsdienās pieklājīgi ir vispirms aizsūtīt ziņu - vai vari runāt un sagaidīt pozitīvu atbildi...

Kurš izvēlas..kura izvēlas "princeses/prinčus"!?
Jābūt dzīves telpai un draugu pulkam, tad var plānot harmoniskas attiecības. Ir lietas, ko dara kopā, bet ir arī atšķirīgas intereses. Prinči lai paliek jaunības ideālismam, tas laiks sen pagājis. Es varu tikai vēlēties lai nebūtu pārāk prasts vai pārāk iedomīgs, pārāk sīkumains vai vienkārši garlaicīgs.

Biezpienmaize
Biezpiena masai miltu vietā lieku mannu, arī labi saista mitrumu.

Vai pilnmēnesī drīkst mīlēties?
Ja pa īstam mīlējas, skatās uz partneri nevis sauli vai mēnesi ... :)

Vai jūs ticat pasakām un saprotat tajās iekodētās lietas?
Viens piemērs man atgādināja brīnumpasaku par trešo tēvadēlu, kas bēga no ļaunā milža ar izglābto princesi. Viņam bija burvju nūjiņa un burvju kamolītis, kas palīdzēja tikt pāri trejdeviņiem kalniem. Ja šķērsojat Alpus maršrutā Zalcburga - Fillaha, tur ielejām pāri iet milzu viadukti, bet kalnos izcirsti tuneļi. Labais gariņš atvēris durtiņas kalnu sānos, bet ...

Vai dotu briesmīga paskata svešiniekam pajumti uz nakti?
Mums bija tāpat pirms daudziem gadiem, cilvēks bija atbraucis ar nakts autobusu ziemā, viņu neviens nesagaidīja, klauvēja pie durvīm un uzreiz teica, lūdzu, lūdzu ielaidiet, neko nezagšu, neko neaiztikšu, esmu pārsalis ... ielaidām, virtuvē iekūrām plīti, tēju iedevām ...no rīta radi atbrauca pakaļ...

Atradu viltus profilu
Mūsdienās vairs nav jāuztraucas par viltus profiliem vai jāiet uz "aklajiem" randiņiem, ir taču videozvani. "Viltniece" tev Puucizi, nepiekritīs zvanam, varēsi viņu bloķēt un aizmirst!!!

Svingeru pasākums uz prāmja Tallink!Jums gribētos tada piedalīties?
Tvaikoni, svingeri speciāli atstāja atvērtas kajīšu durvis, nesvingeriem bija jāiet garām šīm atvērtām durvīm, lasīju ziņu portālā "Kas jauns"... :)

Siaviešu viedoklis: cik viegli ir dabūt kāroto vīrieti
Jozolsen, Džuljeta savam Romeo patika no sākuma, viņa cīnījās pret dzimtu naidu, nevis par mīļotā uzmanību!

Siaviešu viedoklis: cik viegli ir dabūt kāroto vīrieti
Es domāju, ka velti censties, ja neesi uzreiz iepatikusies. Vīrietim tomēr pirmais iespaids ir izšķirošais.

OCTA- Morālā kompensācija par CSN
Kāds soda naudas apmērs tad tavuprāt būtu jāpiemēro šoferim? Un ko dos kompensācija pusaudzim? Kad dzīvē patiešām notiek liela traģēdija, nekāda nauda to nepadara par nebijušu ... zinu ko runāju.

Vīrieši īpaši nesaprot , ka patiesibā ir vergojuši saviem bērniem , kas pēc 70 gadiem zupu uzvārīs
Nu gan pateica! Vergošana? Vidusmēra normāls atbildīgs vīrietis rūpējās par saviem bērniem, tāpēc ka tie bija viņa bērni un cienīja bērnu māti. Tagad pie viņa brauc ciemos arī mazbērni, gan zupu izvāra, gan šokolādi nopērk. Vīrietis ar mierīgu sirdsapziņu dzīvo nost, un nekādi verdzības murgi viņu nevajā.

Cik pieņemami vīrietim...
Vienīgi tad, ja vīrietis devis mājienu, ka varēšana kā ir tā ir... ne vienmēr...

Lūdzu, izskaidrojiet man, kas ir vientulība?
Ir pareizi, ka visapkārt mums ir cilvēki, tehnoloģijas un nevajadzētu justies vientuļi. Man paveicies, ka apkārt ir draudzīgi, sirsnīgi cilvēki, arī visas mūsdienu saziņas iespējas pieejamas. Vientulība sākas ar lietām visapkārt, kas atgādina dzīvi divatā. Otrs atpūtas krēsls pie TV ir tukšs, otru kafijas krūzi plauktā vairs nelieto, saasināti dzirdi vētras naktīs ...

Vientulība
Vientulībā ir skumji. Protams, dzīvot kopā ar kādu tikai tāpēc, lai nebūtu viena, arī nav pareizi. Man laikam ļoti paveicās iepriekšējās attiecībās, jo draugu pulkā nevajadzēja uzspiest izklaidi pēc vīra gribas - sievas kopā gāja uz teātri, vīri skatījās futbolu un dzēra alu.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Esmu šeit pusgadu, pieredze ļoti daudzpusīga... aktīvie sieviešu noniecinātāji te ir kādi 10 niki varbūt. Iepazīšanās domas esmu atmetusi, var palasīt dienasgrāmatas, diskusijas, reizēm interesantas idejas pamani, jokus, kas gan tur slikts?

Seksisma trends un tā robežas
Tas te ir vēl viens stereotips - visas izmisušas nabadzītes, santīmu skaitītājas, kas tā vien lūko kādu, kam uz kakla sēdēt...

Seksisma trends un tā robežas
Esmu saņēmusi aizvainojošus tekstus, iespējams, sūtītājs varēja nebūt vīrietis, šeit jau var izlikties par ko vien vēlas. Grūti saprast kāpēc tik negatīva attieksme pret centieniem kliedēt negaidīti iegūtu vientulību. Nu nepatīkam, ignorējiet gluži kā reālā dzīvē!

pieeja!
Domāju pirmā vēstule ar tikai sveiki ir pilnīgi normāla, lai noskaidrotu vai ir interese atbildēt. Doma jau laba, veidot vietni, kur vientuļi cilvēki var izklaidēties, bet daļai šejieniešu ir sava izpratne par izklaidi ... dzīve laikam viņiem daudz darījusi pāri ... esmu pamanījusi negatīvu gaisotni un noliedzošu attieksmi pret jebkādu humoru, ironisku domu izklāstu, ...

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Vai tad es saku ka ceru? Tikai dalos pieredzē par piedāvājumiem...nu piedāvā taču... tā te ir diskusijas tēma!

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Laskovij, Nigērijas mantojums sen izņemts no aprites, tagad naftas platformu inženieri sūta dārglietas, kas iestrēgst muitā un jāsūta maksājuma apliecinājums, ko, protams, atdos ar uzviju, kad tiksimies... un vispār, tā kategorija seksu nekad nepiedāvā, tikai rozes, vijolītes un kvēlu mīlu kopā ar kriptovalūtu, nekādas miesaskārības... tavs komentārs pavisam ne pa tēmu...

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Seksu te patiešām piedāvā daudzi. Es mēģinu jaunajiem (30 - 40 gadniekiem) atgādināt tracer kritērijus, ka esmu veca, resna un ne vairs pirmā svaiguma, viņi saka patīkot nobriedušas sievietes, apaļumi netraucējot, drīzāk otrādi... par runāšanu gan tālāk neesam tikuši...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu