noktirne

Sieviete (59)
iepazīties ar noktirne

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Personīgi manas domas ,ka pats cilvēks vislabāk var sev palīdzēt,bet nepārtraukti kāds vēlas pierunāt ,lai piedalos kādā šāda veida pasākumā.Skaidroju ,ka man to nevajag ,jo depresiju ...

35 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Kādai sievietei ir jābūt mašīnai, lai tā varētu aicināt tajā sēsties vīrieti?
Tīrai!!!

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Ja galva uz pleciem ir ,tad nopelnīt var jebkurā vecumā.

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Daudz ražīgāk strādā tie ,kuriem tiek maksāta akordalga -pēc izdarītā .Tomēr pastāv vēl darba aizsardzības likums un darbiniewki nav vakarējie vergi ,kuri neprot lasīt līgumu un darba aprakstu ,ja darba devējs raksta rīkojumu par papildus darbu ,tad ir atrunāts par kādu samaksu ,bet arī tad darbinieks ir tiesīgs atteikties no papildus darba.

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Cilvēks ,kurš darba tirgū ir pieprasīts par paldies nestrādās ,bikses dibenā rauj tie ,kuriem nav citu darba piedāvājumu un tādā veidā cenšas noturēties darba vietā.Pati esmu bijusi vadošā amatā un nekad neesmu likusi papildus strādāt ,ja šādi gadījumi bija ,tad attiecīgi devu brīvdienu cilvēkiem .Darbiniekam jābūt stimulam ,lai strādātu .

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
av2,,,,Vācijā neviens pat minūti ilgāk nestrādā ,tikai mūsējie palikuši padomijas laikmetā ,kur pašsaprotami bija subotniki ,stahanovci utt.Ārzemēs par katru papildus pienākumu ir piemaksas.Darbu prasa izdarīt kvalitatīvi un par to novērtē un piemaksā.

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Pareizi dara ,ka nepiekrīt darīt darbu par kuru nemaksā .Ir amata apraksts -tas par ko maksā naudu ,nevienam papildus darbs nav jāveic par velti.Tā ir sevis un sava darba cienīšana ,par papildus pienākumiem ir jāsaņem piemaksa .Darba devējs nav tiesīgs uzlikt papildus pienākumus -nemaksājot par to ,ja nav iespējams samaksāt ir jāpiešķir apmaksāta brīvdiena.

vai nabadzigam but ir kauns?
Kas ir nabadzīgie Latvijā - pensionāri un darba veicēji par minimālo algu ,kam un par ko būtu jākaunās?

Sex vai prāts
Skatoties ar kādu nolūku liek sludinājumu ,ja tikai seksam ,tad paura saturs nav svarīgs ,Gētes daiļradi diez vai gultā apspriedīs.Ja tas mērķis atrast partneri ilgstošām attiecībām ,tad paura saturs ir pat ļoti svarīgs.

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Tās ir morāles normas ,tāpēc ir pludmales ,kur līdzīgi domājošie drīkst to darīt .

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
,,,,pirmajā randiņā ,ja sieviete atļauj par sevi samaksāt ,tas ir liels gods vīrietim ,ka vispār piekrita ar viņu pie viena galda sēdēt ,tātad ir cerības uz nākošo randiņu. Principā ,katram būtu jāmaksā pašam par sevi,lai vīreļi nebankrotē un necer ,ka kafija un kūciņa jāatstrādā .

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Lai Dievs nogrābstās ,kāds pašvērtējums tam medījumam ,publiski paziņot cik vērtīgs eksemplārs te apgrozās ,bet aizkadrā kompleksu jūra šim vīrelim -par vīrieti grūti nosaukt.

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Lexx ar jogu nenodarbojos , ārstu neesmu apmeklējusi ,neatceros ,kad pēdējo reizi esmu iesnas saķērusi vai slimojusi ,stāsts ir par to ,ka to enerģētisko prakšu ir savairojies kā sēņu pēc lietus ,katrs kuram nav slinkums grib mācīt kā vajag dzīvot .

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
aija_69 enerģētiskās prakses ,piemēram reiki utt.,pierunāt cenšas tie ,kas ar to ir sākuši nodarboties ,kuriem ir veselības problēmas vai sarežģītas situācijas dzīvē ,uzskatu ,ka nostrādā uz kādu laiku placebo efekts ,jo cilvēks tik ļoti tic ,ka tas palīdzēs atrisināt viņa problēmas.Tā kā mans darbs ir saistīts ar nepārtrauktu komunikāciju ,tad dodos uz mežu ,kur ...

Tikšanās realitātē
Esmu pāris reizes tikusies un diemžēl, skarbā realitāte,kad satiekoties saproti ,ka i-neta viss bijis piepušķots pat vizuālais tēls ,atturos no randiņiem.

aljo babulji
,,,,babuļi baidās sava vecuma vīriešiem biksēs ieskatīties ,jo saprot ,ka būs jāveic reanimācijas pasākumi viņu lepnumam un ja tas draudziņš augšām necelsies tā īpašnieks vainos to babuli ,ka nekam nav derīga ,ne savu nevarību ,tad jau labāk teātris .

Kāds ir neparastākais
Tev acis kā govij,,,,apvainojos ,bet paskaidrojums lika pasmaidīt

Vīrieši patiesībā negrib kaut cik nopietnas attiecības ...
Strautam dvēseles caureja ,,,,,un ja nav celulīta ,nekas nav noslīdējis ,bet paskatoties tādas anketas kā Strautam secinājums viens ,katram sprukstiņam Napaleona sindroms :))))Nepatīk ,ka mušas ar kotletēm vienā bļodā maisa.

Vīrieši cik Jums ir svarīgs sievietes izskats ?
Nav saprotams -kāpēc šo jautājumu komentē sievietes:)))

Sievietes cik Jums ir svarīgs vīrieša izskats ?
Vīrietim jābūt koptam ,izskatam vienmēr ir nozīme pie iepazīšanās ,neskatoties uz vecumu tas tomēr ir svarīgi.

Paradīze?!
Visi par to runā,bet neviens īsti nezina ,kas notiek pēc fiziskā ķermeņa nāves.Kā īsti darbojas šis enerģijas nezūdāmības likums.Tāpēc dzīvojam un nedomājam par to ,savas dzīves laikā esam cilvēcīgi,iecietīgi un piedodoši pret līdzcilvēkiem.

Dzīvot priekš sevis!
mairitai1971 applausi-precīzāk nav iespējams pateikt.Super!

Kā tas tagad sanāk?
Lexx it kā rakstīts ,neskriet pa priekšu,bet nu fantāzijas aizliegt nevar.

Vai jūs vīrieši esat pārliecināti, ka rakstat vēstuli sievietei?
,,,,līdz pirmajai telefona sarunai ,teoretiski iespējams ,ko tālāk?

Kā tas tagad sanāk?
Neskriesim notikumiem pa priekšu.

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Šeit ir dažāda publika,bet izglītībai un seksam nav nekā kopīga .

Vai ar vien vairāk cilvēku neizvēlās ieņemt upura lomu?
Tie ,kuri nepārtraukti sūdzās par grūto likteni un beigās piebilst ´´tu nezini kā tas ir ´´,izbauda šo cietēja lomu .Vienā no šādām reizēm atļāvos pateikt ,ka nemaz nevēlos zināt kā tas ir ,kļuvu par neinteresantu sarunu biedru. Katram ir savas nebūšanas ,bet ne katrs par tām runā un ,gandrīz vai ,liek justies vainīgam par to ,ka tev nekas nesāp ...

Tā esot slimība , kur sievietes sevi redz tievāku , bet vīrieši sevi jaunāku .
Esmu ievērojusi ,ka korpulentās sievietes cenšas ;gērbties ļoti piegulošā apģērbā un izcelt vidukli ar jostiņu palīdzību ,kur vajadzētu rīkoties tieši pretēji.Jā ,vīriešiem ir tendence izvēlēties daudz jaunākas sievietes ,tāda pašapliecināšanās .

Lai izdzīvotu...
saulīte ,laiks norietēt ,fantāziju nams Tvaika ielā skumst pēc tevis.Komentāri lieki un medicīna bezspēcīga tavā gadījumā,bet uzjautrināji.Āmen!!!

Lai izdzīvotu...
p.s.-----paldies par ieteikumiem ,bet es neatceros ,kad pēdējo reizi būtu slimojusi ,nevajag tā nervozēt ar žulti var aizrīties no skaudības.Izteicieni kā neattīstītai ģimnāzistei ,taču jauna ,skaista ,tīra un veselīga ,ko meklē oho ,iespēju jūra,,,,labi mēs te vectantes neiesim uz klubiem ,,,,,

Lai izdzīvotu...
saulīte34(piepūties lietus mākonis)būtu piemērotāks niks ,paskaties ,kurā sadaļā raksti(ja lasīt proti).Stāv rakstīts ---PSIHOLOĢIJA UN ATTIECĪBAS).nevis ---KUŖŠ LABĀK NORIES TĒMAS AUTORU----ne prāta,lai ko sakarīgu pateiktu vai paklusētu ,ja tēma nešķiet aktuāla. Ar tēmas autori neesmu pazīstama ,bet dumji izlēcieni un komentāri jau apnikuši . Gudriniece varētu ...

Lai izdzīvotu...
saulīte 34,,,,savas sāpītes neattiecini uz citiem ,....sasmīdināji ,vectantes ir veiksmīgas un barojas pašas ,,,,vēl joprojām lieliskā fiziskā formā ,šaubos vai jaunava brauc slēpot uz kalniem vai nodarbojas ar citām sporta aktivitātēm.Tēma ir aktuāla gan jaunajiem ,gan gados vecākiem ,bet ne katrs uzdrošinās par to runāt.Biezprātība savā elementā ,viena kroka un tā ...

Lai izdzīvotu...
saulite34 nav vēlējusies publicēt datus par sevi. tas liecina par lielprāta īpašnieci ,,,,,labo īpašību GURU ,nu izpaužas kā prot ,tāpēc jau oho apmeklē ,lai pasakot ko pretīgu ,izceltu sevi uz to fona ,kuriem vairāk paveicies .Nezinot cilvēkus ,apriet tos nav māksla.

Lai izdzīvotu...
Lexx ,,,,,kuru esmu ´´nodirsusi´´?Es izteicu viedokli ,nevis apgalvojumu ,,,,tieši tā, Aizved_mani,,,,,suņi rej ,bet karavāna iet uz priekšu .Parasti ´´dusmīgie´´ir tādi nelaimīgi ,neapmierināti cilvēciņi ,kuri gūst gandarījumu , uzrakstot ko aizskarošu.,,,,nolaiž tvaiku")))

Lai izdzīvotu...
Nu gan ,tauta nolasījusies ,cenšas spīdēt ar asprātībām ,kaut kā aizskart ,sarūgtināt,,,,,mans viedoklis -katrs savā reizē ,kad ir smagi ,noteikti ir aizdomājies par šo autores tēmu.Novēroju ,ja sieviete izskatās labi ,tad atradīsies tāds Lexx ,kurš pateiks ko izcili ´´gudru´´.

Lai izdzīvotu...
Ar prātu mēs saprotam ,ka vajadzētu to otru ,sevišķi šādos brīžos,,,,,izdzīvošanas pēc ,nezinu vai pareizais risinājums ,ja pret to otru ir nosacītas jūtas ,tad viss ko viņš dara beigs nost nervu sistēmu ,pat sīkumi .



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu