Felix

Virietis (59)
iepazīties ar Felix

73 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Ezoterika un attiecību veidošana
Mana drauga sieva ar to aizrāvusies un tas gandrīz noveda līdz laulību šķiršanai. Kad tava sieva katru vakaru komunicē ar Urantiju un uzskata "zināšanās"sevi par pārāku... nu labi tas nevar beigties, pie tam zinot kādas ģeķības tur figurē. Pasarg dievs!

Priekšnieki
Priekšnieki ir dažādi. Kad saņem biezu aploksni, tie liekas forši, bet kad manipulatīvos nolūkos saņem kaku uz piere... ir kā ir.

Pirms attiecību veidošanas jāatrisina problēmas?
Kāda no šejienes dāmām, kurām rakstīts ka precējusies, piedāvāja komunicēt un uz manu, ka vīrs var piestādīt rēķinu, izrādīja nesapratni. Ja man, kad pēc vairāk kā gada pēc šķiršanās es uzzināju iemeslu, būtu trāpījies tas ārzemju sprukstiņš, es rēķinu piestādītu. Tagad man po... gan viņš, gan viņa. Domājam!

Liels dzimumloceklis
Romieši esot uzskatījuši ka tikai barbariem esot lieli, toties visoptimistiskākā tauta ir žīdi- vēl nezina cik liels izaugs, bet jau griež nost.

Latvijas medicīna , kurš ir bioloģiski vecāks pēc 40 gadiem ?
Tas tāpēc, ka jūs visu mūžu sūcat mūsu asinis un ēdat smadzenes. Pārāk liela maksa par to medus podiņu, pie kura ne vienmēr vēl arī tiksi.

Anglijā bija vīriešu klubi , labi ka veči draudzējas jo ...
https://nra.lv/pasaule/463182-viriesu-pasnavibu-skaita-pieauguma-tiek-vainotas-sievietes.htm

Ko lietot lai mazinātu ēstgribu ?
Kā reiz teikusi Faina Raņevska, ja kāda zina tādu staļina laiku aktrisi, ēdiet augļus. Nemazgātus.

Vai jūs apmierina mūsdienu iepazīšanās veidi?
Ņemot vērā vispārējo sabiedrības degradāciju, var sagaidīt jeb ko.

Latvijas medicīna , kurš ir bioloģiski vecāks pēc 40 gadiem ?
Vizuāli jau var pateikt kuram vīrietim ārsti nav vajadzīgi.

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Var būt tu pati? Bābu tupums rullē?

Romantika atpūta
Ka tik kāds ieliktu putniem čivinot!

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Ha-ha-ha

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Labi, te tiku apšaudīts ar nesmuku sieviešu komentiem, tad nu jāatklāj skarbā dzīves īstenība. Jaunībā varētu iet gar vēzī noliekušos sieviešu ierindai un katrai ielikt. Armijā čalis no krievijas stāstīja ka viņi tā romašku spēlējuši. Meičas ar plikām petenēm saguļas riņķī un čalis katrā no tām pavada vienu minūti. (Mūsu karalienēm var nestāstīt ko viņas ...

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Pirms nedēļas redzēju bijušo un tur nu nekāda iztēle vairs mani nepiespiestu atvērt bikšupriekšu, kaut arī viņa ir jaunāka par lielāko daļu no šeit pieprasošajām karalienes kroni. Tāda nu ir tā skarbā dzīves īstenība- pēc 50 kariete pārvēršas ķirbī, bet es negribu jārēties ar sievieti, kura izskatās sūdīgāk par mani. Sori.

Romantika atpūta
Ekstrēmu izklaižu cienītājiem Krima. Ja izdosies izdzīvot pēc raķešu triecieniem, sekss būs neatkārtojams.

Vai jums to vajag?
P.S. Starp citu pazīstams 10 gadus vecāks "čalis", ar kuru kopā uz pirti braucam, pirms gadiem 4 trīsdesmitgadniecei bērnu uztaisīja.

Vai jums to vajag?
Diezgan dīvaini ka šādu jautājumu uzdod cilvēks, kurš droši vien ir izveidojis falšu profilu, tad nobijies un pat to paslēpis. Secinājums- provokators, vai arī lasot šos komentārus uzbudinās un mēģina uzburzīt to, kas vairs nav uzburzāms.

Ar ko nodarbojaties atvaļinājumā? Kā to pavadiet?
Neredz vizuālo. Iespējams ka siltajās zemēs pelnīja atvaļinājumam.

😍Flirts, 💃🏻priekšspēle🕺🏻 vai naids😡?
Aizved_mani, tā ap 50, ļoti individuāli un daudz ātrāk kā vīrietis, kurš uztur sevi formā.

😍Flirts, 💃🏻priekšspēle🕺🏻 vai naids😡?
Kur kašķis, tur dzīvība? Tam nu gan nepiekritīšu. drīzāk jau kur kašķis, tur tuksness. Kašķus meklē zumu intelektuāli cilvēki, jo kaut ar tukšu bļaustīšanos mēģina panākt savu, ja jau nav spējīgi noformulēt savu sakāmo. Šeit vairāk redzu ka vecas sievietes mēģina sevi pasniegt par princesēm un dusmojas, kad vīrieši mēģina ieskaidrot ka tā nav.

Kā Tu domā tikt pie vīrieša?
Aplaudēju pēdējiem 2 komentāriem. Nežēlīgā dzīves patiesība.

Mēnešreižu biksītes
Kādreiz esot bijušas gumijas biksītes. Vienkārši atnāc mājās un nolej.

Vai šeit ir vīrieši, kurus vēl interesē sievietes?
Bez vārda runas! Pie tam vientuļā pludmalē diez vai to procedūru līdz galam diez vai pabeigtu. Pie viena noteikuma- jūs neizskatāties pēc manas vecmāmiņas un jums nav izteikti liekā svara. Precēties? Lai pēc nāves atstāt visu jūsu mantiniekiem, nevis saviem bērniem? Te nu ir dilemma- vai nu sekss, vai nekā.

Brieduma gadu sindroms
Pat ja vīrelis, vienalga vajag izdrāzt, bet jūs kļūdāties. Pēc psihiem, kad abi pielējās un tas kā tur... nu mopēds... lika iet pēc aliņiem... da nē, sieviete.

Brieduma gadu sindroms
Epifānij, Tevi reāli vajag labi izdrāzt, citādi galīgi psihā.

Brieduma gadu sindroms
Pagaidi vēl mazliet un viņas no karietes pārvērtīsies ķirbī. Ne daudzām lemts šim pārlekt. Pat paskatīties negribēsi.

Pareizrakstība.
Tas atpakaļ ir kropļojums no krievu valodas. Tā pat kā daudzi citi. Vēl mani tracina vārdā esu nez kādēļ iebāztais burts m. Palokiet vārdu esu un sapratīsiet ka tas ir "īslandiešu" izgudrojums lai simulētu ka kaut ko dara.

Mehanizaacija.
Tā kā vēl par agru svinēt, vai radi vakar sabrauca un rīt sēdēsiet skābiem ģīmjiem?

Vai būtu jāsoda sieviete?
Bet protams! Jautājumā jau ir atbilde. Es tieši tā arī darītu, vēl nokāstu morālo kaitējumu. Lēnas dabas ragainīši var būt domā citādi.

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
DanaL, kādi kompleksi! Sievietes propagandas ietekmē ir nonākušas tādā marazma pakāpē, ka ar taukiem apkārusies dāma grib lai viņu lutinātu! B...ģ, tu par seksu vien domā, bet vienalga dzen savu fufeli! Teica ka pasaulei gals būs tad kad pe...a būs ar zobiem. Liekas ka tie zobi ir izauguši. Visi mēs 50+ šķirteņi esam norakstīti, bet pēc Orvela daži ir norakstītāki. Sori- ...

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Nesen kāda sieviete man klārēja ka viņas ir jālutina. Darbā pacēlu šo jautājumu un atbilde bija līdzīga. Esu padzīvojis vīrietis, bet pirmoreiz man tika bāzta ausī tāda hu...ņa. Es zinu mīlestību, cieņu, pieklājību, sievietes sudzēšanu, bet kakova hu...ja lutināšana! jūs b...ģ bērni esat? Viss tas griežas ap piķi. Kad tev tā daudz, tiks piedotas dažādas ...

ko domajat pa so soda veidu?
Epifānij, piršana sabiedriskā vietā ir visaugstākā iekļaujošās demokrātijas pazīme.

ko domajat pa so soda veidu?
Sīkā, kāds paziņa vairākus gadus strādāja ziemeļvācijā un viņš teica ka tā arī notiek.

ko domajat pa so soda veidu?
Var piekrist gan Maskavai, gan jozelsonam. Pat mūsdienās atraugāties pie galda, gan arī nopirsties vāciešu vatei ir normas robežās, jo tas nozīmē ka ēdiens ir bijis labs. Tad jau jāsoda pavārus par to, ka gatavo labu ēdienu!

Benzīna zāles trimmeris.
SPARTA 250 TR neiesaku. Visa dzinēja konstrukcija turas uz viena gultņa. Ļoti viegli nokaut.

PVN
Vispirms lai izdzenā nereāli uzpūsto ierēdņu armiju, tad pīkst par nodokļiem. Manā uztverē pietiktu ar 10% no esošajiem. Kāda valsts dienestā esoša dāma teica ka 50. Laikam taisnība ir kaut kur pa vidu, bet es neesu ar mieru vilkt uz saviem pleciem šo liekēžu armiju un tikai daļa no tiem saprot ka ir liekēži. Pārējie tev acis izraus par patiesību, jo tiešām ir sākuši ...

Hialuronskābe
Jaunībā dzirdēju ka metamajā spricēja zem ādas uzkarsētu bora ziedi apjoma palielināšanai. Manuprāt tam pi...im jāizskatās smieklīgi- maza galviņa un aiz tās tāds riktīgs gaisa balons.

Benzīna zāles trimmeris.
Katrs cilvēks ir pats savas laimes kalējs. To vajag atcerēties pērkot ķīnīzerus depo vai senukos. Pēc tam varēs plēst matus no dibena, jo saremontēt diez vai varēs un sevi cienoši servisi tos neņem pretī. Jūsu variantā vislētākais no firmas trimmeriem būs Oleomac BCH 250 T. Cena 200 rajonā. Jebkur, kur tirgo Oleomac tehniku. Jūsu gadījumā vēl ieteicams būtu Husqvarna ...

Pirmais randiņš
Jābūt maksimāli godīgai. Ja atnākot uz randiņu pirmā doma ir - da nu na...uj!, tad vainīga pie tā esi pati.

Vai vēl kāds vīrietis ir palicis...
Par augstu intelektu tas neliecina. Ir saprotams kāpēc kaut kur džungļos ietetovē savu totēmu, bet kāds pie velna totēms mūsdienu pasaulē! Tagad tetovējumi kļuvuši sarežģītāki, bet bija brīdis, kad modē bija ietetovēt hieroglifus, nezinot ko tie nozīmē un tā nu tatū salona iznāk cepts cālis sojas mērcē. Vērtējot no cilvēces progresa skatupunkta, tas ir solis ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu