Remontnieks

Virietis (51)
iepazīties ar Remontnieks

2 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vajadzetu Win7 home basic instalāciju?
Laba diena! Uz datora ir W7 home basic uzlīme ar seriālo, bet microsofta lapā vairs lejuplādēt nevar. Internetā un torentos arī kaut kā strjomaini. Varbūt kāds var izlīdzēt? Paldies.

IBM ThinkPad E480 korpuss
Laba diena! Kādu ThinPad modeļu korpusi vēl ir identiski E480 modelim? Vajag nomainīt. Paldies

4 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Aerosols gāzes. gaisa noplūdes noteikšanai
Ne ar ko! Joprojām freona noplūdes precīzai noteikšanai izmantoju "ziepjūdeni"citreiz pat virtuvē paņemu trauciņā feiri un uz priekšu. Nekad nav pievīlis.Citreiz pat detektors rāda brīnumus un norāda noplūdi, kur tā pēc loģikas nevar būt.

IBM ThinkPad E480 korpuss
Nu tā/. Pagaidu neliela atskaite. Pētot ebay app telefonā un datorā saturs tiek atspoguļots atšķirīgi. Tieši datorā atradu, ka korpusi ir vienādi sekojošiem modeļiem For LENOVO ThinkPad E480 E485 E480C E490.Tālāk devos uz "Aļiku". Vajadzīgo korpusa detaļu jau pasūtīju. Tagad būs jātiek skaidrībā ar nolauzto enģi (skrūvju vietas) un iztrūkstošajām divām skrūvēm ...

OCTA- Morālā kompensācija par CSN
TrueBlue: Iesaku šo pašu jautājumu uzdot juridiskajā forumā. Šeit jau vairumā autobraucēji, kuru attieksme pret skūteristiem ir krasi negatīva. To Strauts: Kurā CSN pantā rakstīts,ka no skūtera vai velo jānokāpj šķērsojot neregulējamu krustojumu?

IBM ThinkPad E480 korpuss
Paldies par atbildēm!



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu