Siirups

Virietis (37)
iepazīties ar Siirups

5 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Automašīnas reģistrators
Savam Opelim uzstādiju kopumā 6 kameras no Teslas . Nopirku komplektu Lietuvā no šrota no 2015. gada Tesla model S. Tagad onlainā varu apskatīt un visa vēsture ir apskatāma mākonī! Bet tur bija jāpačakarējas, lai uzstādītu. Tagad var gulēt mierīgi.

Kā skalojamā kastē nomainīt aizvaru?
Vajag atrast sievieti ar tehnisku domāšanu. Viņa atnesīs cienastu, saremontēs un bez seksiņa maigi atšūsi :D

jociiga taa publika
Šodien rečekiste ar gobzemu kasās instagramā.. Gobzems jau ir pārvācies uz Spāniju, jo viņš ir kremļa dzeguze un nojauš nākotnes notikumus. Jā, gudrākie LV biznesmeņi kā rezerves variantus jau meklē dzīvokļus.

Ķermenja temperatūra 35,7?
Ko darīt? Dzert siltu zāļu tēju ar medu un ingveru. Ēst svaigus sīpolus(salātos ar tomātiņiem un gurķīšiem), čilli. Ēst pietiekošā daudzumā olbaltumvielas - tās pārstrādājot izdalās siltums. Dzert karsētu pienu. Ja pēc pāris dienām neuzlabojas situācija, tad pieraksties pie manis uz konsultāciju!! Veselību!

Kāds būtu optimālākais ´´drošības´´ variants dzīvoklim?
Deviņdesmitajos traki kāpa iekšā ciemiņi. Vienu reizi fāteris pīpē uz ķeblīša un ierauga divas rociņas un galvu... nu tad izpildīja āmurveida sitienu pa galvu, nokrita un aizmuka. Kaimiņam ielauzās un nozaga radioaparātu un 3l marinētu gurķu burku - bez jokiem. Kaimiņiem nozaga bikses caur restes caurumiem, vēlāk viņi iestikloja. Iestiklošana labākais variants. Otrs ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu