ingryda

Sieviete (35)
uzzināt vairāk par ingryda

7 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

vai dzivojat taupīgi?
Nē. Taču pērku tikai to ko vajag, un kad vajag. Un labākās kvalitātes lietas un produktus. Neredzu vajadzību dzīvot dzīvi pērkot štruntus, siera produktu izstrādājumus un dermantīna apavus.

ko dariit?
Turpini tur ēst un nenomoki sevi ar lietām, kas nav svarīgas.

Vai pērkat loterijas biļetes? Ja jā, tad cik procenti no tām ir ar laimestu?
Nokārtojot vienu no pēdējiem eksāmeniem augstskolā, braucām uz jūru svinēt. Tur arī biļeti katrs nopirkām, tādu kur jākasa lodziņi nost. Mana biļete deva 40 naudiņas, mani kursabiedri arī dabūja ko līdzīgu, kurš mazāk, kurš vairāk. To visu vēlāk krogā draudzīgi noballējām, saliekot laimēto kopā. Vairāk gan to neesmu atkārtojusi. Tādi "būs smieklīgi, ja ...

Sieviešu negācijas šeit un viss ap to!
Da tēmas lielākajā daļā gadījumu ir stulbas, un nav nekā jēdzīga ko teikt. Daudzi, nez kādēļ, neizmanto iespēju paklusēt. Un tas attiecināms uz abiem dzimumiem.

Vai Jūs piedodat?
Atkarīgs no konteksta.

Jums vīrieši nav bail iet ar oho sievietēm uz randiņiem?
Man šī tēma jau sāk krist uz nerviem. Neviens normāls cilvēks taču neinvestēs savu laiku un enerģiju, ja priekšā ir kaut kas absolūti nepiemērots un nepieņemams. Negribi atbildēt, neatbildi. Negribi tikties, netiecies. Negribi otro randiņu, tā arī pasaki. Gatavais bērnu dārzs, goda vārds!

Vai Jūs sūtat?
Sūtu kartiņas savējiem, un ne tikai uz Ziemassvētkiem. Tās tiek īpaši piemeklētas, tiek padomāts ko rakstīt. Un krāju tās, ko pati esmu saņēmusi.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu