av2

Virietis (54)
iepazīties ar av2

260 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Labi, ļauni un nesaprotams kādi.
Paarsvaraa ..labus cilveekus esmu saticis. Un? Bet vinnu nav daudz. es nemekleeju draugus sev, ir dazzi, kaads jau ir arii labaakos mediibu laukos. Viss. Pietiek. Iepaziities ar svessiem, uzticeeties vinniem....nu nafigaa ? Taa luuk ir labaak. Un arii neviens taapeec nevar ko, kaa te teica, llaunu izdariit tev neko.

Kā jums tāda demokrātija?
Tev tiessaam sskkiet normaali, pasaule iet uz augssu savaa attiistiibaa, skatoties citu civeku...beerniibas traumas ??? Tad nav jaabriinaas par sso cepienu/jautaajumu sseit.

Kā jums tāda demokrātija?
Kas ir toktik? Pasaules dumjiibu apseestaas smadzenes.Un kaapeec kaadam tas viss buutu jaaskataas?

Par foto un vispār ....
Redzi,ja reiz izsskkiiraamies, intrese ir nulle.Punkts. Bet nu taa speciaali aizmirst..neredzu iemeslu.Man ir laba atminna. A varbuut es neuztveeru jautaajienu pareizi, a?

Chrysler Voyager 2006 2.5D virsbūves metināšana un pretrūsas apstrāde apakšai
Loggiski buutu, ja nu iegaazta naudinna manaama, iztirgot pa rezeres dallam.Ja motors iet labi, nekuup, var ko nopelnit atpakall tak.

finansu pratiba
Taapeec jau jautaaju -kaads , ja nu kaadam vajag ko transporteet. Nu free reklaama tak netraucees :)

Ford S-Max motors 2.2 dizelis
Fords ir ok liidz 3, max 5 gadiem. Peec tam paarveerssas...mission impossible. Vienu vietu sachiniisi, nobirs cita. Fords ir jau saruuseejis no ruupniicas. Un diizelis, muusdienaas, vareetu buut "super jautrs" pasaakums.

Chrysler Voyager 2006 2.5D virsbūves metināšana un pretrūsas apstrāde apakšai
20 gadiigs Voyager ir....nee nu var jau restaureet, bet, nopietni, nafigaa? Izmaksas nebuus leetas,(sstukas ) ja kaadam citam maksaasi. Ja pats savaa garaazzinna, tad jau ir ok. Taapat, kaa laapiijaam vecos krievu luuzznnus , savaa laikaa.

finansu pratiba
Saki, kravenieks? Kaads? Un 600 alga. Nu, nu...

Sekss ar saistībām.
Ssitais Deivids ,kaa parasti, runaa , kaa feika te sieviete.Leeti joki.

Tenisa kortu īre Rīgā - vai tiešām tik dārgi?
Buusim tiessi, jebkurss sports, kur kusties, ir ne-leets prieks muusdienaas palicis.Vissi, ka ir ap to areeanu, iekssaa, araa ,tak grib vaariities uz tevi, tas viss. Vai nu piennem "speeles noteikumus", vai skrien , pa mezza tacinnu.

Sods dzērājšoferiem
Atnnemts autinnss ir normaals sods, ja follikki brauc. Un kaapeec domaajaat, ka brauks vienalga? Ar ko?

Vai tiešām visi un visas ir vienādi?
Ko noziimee...viiriessi ir egoisti?

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Katram sava pieredze. Kur izraavi savi, nav ne jausmas. Laikam dziivoju uz citas planeetas. Sievieteem, ja ir kliksskkis,love....patiik, ja vinnas...redz arii . Un? Bet, jaa, ir mazliet tendence jaunaam meiteneem izraadiities virtuaali , piemeeram ... FBaa.Uzmaniibas truukums, vai tur ir kautkaada naudas pelniissana par katru milionu "like", nezinu.Man taa meitennu virinaassanas ...

Bagātība vai nabadzība mūsdienu rietumu pasaulē ir vairāk psiholoģiska.
Jaa, savs auto ir diagnoze :)) A taa, pat izlsaiijis citu atbildes, taa arii nesapratu jautaajienu...

vai nabadzigam but ir kauns?
Naudas nav, jo neapdomiigi teree. Tas ir tas, ko es redzu katru dienu. Sannemaas daargus dziivokllus, massiinas utt, un tad saak braukt virsuu bosam, lai.... pieliek lielaaku algu. Jo, redz, man ir taadi teerinni. Idiotisms. A par tiem, kam tas ir dziives stils, vilkties apkaart ar izstieptu plauksu, nopliisussam. Mans viedoklis ir, ka minimaali cilveka cieniigai dziivei var nopelniit ...

shoreiz par vegetaarieshiem
Vieniigais , ar ko esmu saskaries, kad ssitaads cilvis ierodas ciemos , lielaa ballukaa, un izraadaas .....galds nokrauts, kaa jau pienaakas, ar visu ko. Un tad ir tas sskkibais skaties, saak lasiit araa savas lapinnas utt. Un neviens, ibj, nejuutas sorry, ka ssamajam"probleema". A ta, visiem pilniibaa tak vienalga, ko katrs, cits, eed.

Vai Tu nākamajā dzīvē arī gribētu piedzimt Latvijā?
Jaa.

Pārdomas...
Varbuut....Roku darbs, uzbuuveet taadu?

Riepas
Jauuataajums buus .... ibj , "kur rodas puteklli" maajaas, un kur pazuud nauda, a? :)) Riepas ir no gumijas tomeer, un turaas uz diska bez kameraam muusdienas. Loggiski, ka pa 5ciem gadiem ir nokrities spiediens. Tas veel ir lloti ilgi. Spiedienu tomeer vajag skatiities kaut reizi meenessi, vai divos.

biski cemmi uzsita
Diivaini. Manaa beerniiba, uzaugu laukos, mamma variija maajas vistinnas, un es taas aadinnas ar gardu meeli notiesaaju. Un kas ? Bet te taads cepiens,liidz virtuaaliem kulakiem.....:(

kaadas juusu domas?par ameriku
Uzvara paar Krieviju butu nolikt vinus pie vietas, lai nelien kaimnn valstim, it pat nedomaa liist virssuu ! Plus, sakaraa ar to, ko vinna sadarijussi ir Ukrainaa, sagrauta kaada dalla Maskavas, llaunuma iemiesojumu ,Kremli, priekssgala , lai ir atminnas kas notiek, ja lien kaiminniem virsuu.

MB Sprinters 313cdi nestrada ABS
Pats ABS ta noshancee taa strauji bremzeejot? A taa, vajag elemntaaru diagnostiku MB ABS bremzeem.Taa paraadiis, kas, kur un kaapeec. Protams, vari elemntaaro paarbaudiit pats - bremzzu sskkidruma liimeni, atgaisot bremzes, un...bremzzu lampas aizmuguree vispaar iedegaas, kad nospied bremzes ?

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Nezinu kur juus taas baabas , rijeejas, izraujat. Nu nav man taadas pieredzes, un nekad nebuus, jo pirms siet uz randu, ibj, filtree tak ar ko iesi. A, tomeer atcereejos, reiz, sen..lloti sen atpakall, bija randinnss te no ohO, nu meitene smuka, bet vel jau mazliet uz apalliigumu. Man bija garlaiciigi LV , plus runaaja normaali, Viss bija forssi, bet nu izraadiijaas viena no taam..."tikai peec ...

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Un kur ir jautaajums? Vai piekristu tadam randinna nosaciijumam , ka vinna par visu maksaa? Hmm, nav taadas pieredzes. Bet domaaju, ka jaa taa kaada dariitu, ja viinna buutu labi paziistama sieviete, lai dara.No big deal. Ja svessaa/tiko iepaziita, domaaju ,ka nekaada randinna nebuutu. Viiriessiem iipassi neintresee ssitaas "es pati visu varu". Ja nu tikai "pa***t" , un lai staigaa ....Un ...

kaadas juusu domas?par ameriku
Un Tu tiessaam domaa, ka zini ko Ameerika iesak/neiesaka dariit Ukrainas armijai?? Un ja nebuutu TV un Interneta , tad arii domaatu taapat? Un kurss ir teicis, ka kaut 5% no izplatiitajaam zinnaam ir...taisniiba? Ko es saku, sen dienas lielvalstis svaa starpaa VISU SARUNAA. Un aitinnaam, tas ir, iedziivotaajiem pastaasta to, ko .....gib pastastiit. Pa lielam , liela nauda regulee visu taa, lai ...

Kā dabūt smaku ārā no jauna paklāja?
Pajautaa paardeveejam? Lai atved citu, kur probleema...

Liela gadu starpība slēpjas psihologijā.
Nee nu, viiriessiem ir jaapprec taadas sievietes , uz kuraam vinniem nestaav. Tad viss buus pareizi, a? Beernudaarzs, goda vaards.

shoreiz par nato
Lexx, pilniigi nopietni, nu ej aarsteeties. Punkts.

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Te jau humors domaats, bet reaali, ja sieviete saaktu vilkt araa savu karti, un saaktu biidiit tos tekstus..."es pati visu varu" , tas ar buutu peedeejais randinnss ar vinnu. Bet nu, cilveeki ir visaadi. Taa kaa, katram savs viedoklis.

shoreiz par nato
Man arii jautaajums, kas ssobriid tiessi buuutu veel jaadara NATO? Ukrainaa....tas ir, valstii, kas neietilps NATO. Kaapeec krievs vispaar nebgribeeja, ka Ukraina iestaajas NATO, taapeec, ka vinnam, krievam, IR BAIL. Jo ja aizskars NATO valsti, karinnss nebuus svessaa teritorijaa, bet dabuus tiessi sirddi, savaa , ibj, "stollicaa". Buus tur sagrauti dziivojamie nami, hospitaalli , viss tas, ko ...

kas notiek auto tirgu?
Principaa jau cilveeki nav pretii filtriem. Probleema jau ir cita, visas taas sisteemas uzkaraas nonstopaa. Straasaaju katru dienu tikai ar lielajiem busu motoriem.(Cummins, Detroit, Volvo) Ja pirms 10 gadiem ssad tad , super reti , kaada turbiina nobeidzaas, kaads iesmidzinaataajs, vai suuknis, tad uz ssodienu 50% darba ir vakteet taas regen/def sisteemas. Katru dienu ar laptopu . Pa lielam ...

Daudzi sevi novērtē dīvaini , mazliet pārspīlē ...
Kur iisti ir problleema? Tas , ka Tevi nenoveertee, vai ka vispaar nav, kas veertee? Peec tiem 50...sievieteem tomeer ir gruutaak, jo jauniibaa vareeja pannemt ar tiiri smukumu. Tagad...:( Ar ko pannemsiet pusmuuzzaa, ja reiz visi viiriessi ir bijussi sikti, un esi palikusi viena? Viiriessiem ir vieglaak tajaa zinnaa, jo ja tu ruupeejies par veseliibu, un neesi nabags, viss ir, un ...

shoreiz par nato
Te kaads tiessaam veel kaads domaa, ka ja nebuutu NATO ,Latvija nebuutu taas sastaavaa , buutu labaak?

Vai parādnieks ZTI tiesvedībā ir tiesīgs īrēt dzīvokli?
Iiree tak 1 istabu.Buus leetaak. Kaut ar domu, ka uz laiku. Dziivee viss kas mainaas. Paraadi ir jaaatdod. Ja domaa, ka nav, nu....nezinu. Es taa nedomaaju. Ja galiigi neko vairs nevari pavilkt, jaabankrotee, lai visi atsujaas. Un peedeejais, vienai nav viegli. Taapeec varbuut ir tomeer briidis dziivee, kad ir...jaasamierinaas ar sso to, lai nebuutu jaapaliek...uz ielas.

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Cilveekiem tiessam ir laika ar mullkkiibaam nodarboties?

Tikšanās realitātē
Ir bijussas, un ir veel joprojaam. Viss oki. PA ir kaadi 10, kas jau lasot vinnu tekstus uzsit riebumu , kur nu veel satikties. Taapec, vienkaarssi nelasu to slimos te. Lasu, ko raksta cilveeki, kas ir simpaatiski, kaut virtuaali.

Te nav tik interesanti ...
Kaa nu katrs juutaas. Gribaas jau to otru cilveeku liidzzigam domaam , idejaam, skatu naakotnee . Un ko lai dara, ja taada sieviete ir ....tos 10-20 gadus jaunaakas ? Un ne jau tas ir raadiitaajs. Praktiski dziivee ir taa, iepaziisties , juuti , ka ir saveejais cilveeks,ir forssas attieicibas ...visaas jomaas , un tikai peec kaada laika nejaussi uzzini, ka vinna ir...krietni jaunaaka. Ko ...

pazinjas jokainaa riiciiba
Ar varu miillss nekllussi, sena patiesiiba tak. Un labi, ka taa ir. Atsijaas feikie passi no sevis.

Kad katru no mums sadedzinās kā raganu vidusslaikos?
Principaa, ja LV ir tiesiska valsts (ir? ) , tad cietumaa (100% cietumaa ) jaaieliek tos, kas izplata zinnas pirms notiesaajossa leemuma piennemssanas. Un sseit nav runa tikai par konkreeto gadiijumu. Da jebkuru nepatiessu zinnu izplatiissanu. Kaa var publiskot ko, pirms notiesaassanas??? Tiem, kas ko publisko , buusim reali - apmelo ,graabj leetu populiritaati ..nav bail norauties ? Ko vinni ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu