av2

Virietis (54)
iepazīties ar av2

166 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Esi paarliecinata , ka ar Tevi viss ir labi?

Cik kW uz 100 km realitātē?
Labiem ap 0,20 kw uz km, knapaakiem vairaak.

Ko gatava ir sieviete ir izdarīt ar otru sievieti, vīrieša dēļ?
A kas vainas trijataa ? Vajag uz pasauli ....skatiities vienkaarssaak, mazaak probleemu reegosies.Tur kur vinnu nav.

izdegšanas sindroma ārstēšana
...arii sexaa jaaiemaacaas pateikt to ...nee, a? :))

izdegšanas sindroma ārstēšana
Kas velk, tam krauj, liidz cilveeks ..atsleedzas. Ko dariit? Naturaali jaatpuussas, un taa, lai neviena zvana,emaila, burzmaz, steigas... klusumaa, mieraa, prom no visa. Man paliidz. Nezinu, ko dara tie aarsti, bet ssaibas...nu nezinu.Tad tikai guleet gribaas.

Restorānu randiņi
Uz restoranu var vest visas. Iipasso vienu vediisi uz ..sev iipassu vietu.

Vecums un skaistums? Kašķigums un cieņpilns miers?
Veiksmiigi , dziives gudri , cilveeki izskataas labaak.

😍Flirts, 💃🏻priekšspēle🕺🏻 vai naids😡?
Kaapec...naids? Nedomaaju. Jaa , viedoklli atsskkiraas, taapat, kaa tur, aaraa. Bet naids nav, man patiik sievietes, dazzas, no miljoniem gan tik ...A paareejaas, vienalga. Intresanti te saka, ja atsskiraas mans viedoklis no tava, tad taa uzreiz ir...kasskkeessanaas? Kaapeec?

Kā Tu domā tikt pie vīrieša?
Vinnaam plaana nav nekad bijis, un nebuus ar. Taas 10-20 te esossaas , sen dienas ir ar kaadu, vai nekad nav bijussas, un nebuus.

Nūdisti
Man jau sskkiet, ka sievieteem plikaam vazaaties pa pludmali , kur svessi cilveeki , nu nav stiliigi tomeer tas . Nafigaa to dariit publiskaas vietaas ? Deell nosaullossanas , vai deell lai paraadiitu savu...ka man viss vienalga, vai kaa ? Taadaam nodaarbeem ir privaatmaajas baseins , maaja, milzu gullamistabas utt. Tikai mans viedoklis , ja kaadai tas sskkiet nice, lai tak dara ko, un kaa ...

Vai Jūs domājat vēl precēties ?
Prieksskam?

Vai šeit ir vīrieši, kurus vēl interesē sievietes?
Neredzu probleemu to izdariit.

Tramps vai Baidens?
Liela nauda speelee lielu lomu ASV. Ja man godiigi jaasaka, pirmo reizi nav iista veelessanas iet uz veeleessanam, jo neredzu par ko balsot...nu taa,nopietni. Bet iessu , un balsossu par Trumpu. Jo lloti ceru , ka vinnss maacees/gribees/izdariis.... aptureet karus pasaulee. Jo tie ir bezjeedziigi, civeeces idiotisms. Citaadi, tomeer jaannem veeraa, ka ASV Prezidentam vara ir, bet ierobezzota. Ir ...

Škiršanās līdzinās pie mums noziegumam pret cilvēci , ciemata iznīcināšanai Àfrikā
Kaapeec, te oHo PA , no pusteikuma saproti, kas ir uzdevis jautaajumu? A? Sievietes parasti nenoveertee to, kas vinnaam IR. Nekad. Patiet gari gadi, un tad ir teksti....ka , redzi , visi aizmirsussi vinnu , laikam jau nebija iistie draugi nemaz. Tiessaam ? A to ko pati dariija, to jau ir izdeviigi aizmirsusi.

Auto radio PIN Golf 5
https://www.youtube.com/results?search_query=Golf+5+radio+pin+codes

Auto radio PIN Golf 5
Atvieno pilnoiigi visus sstekerus uz laiku.

Brieduma gadu sindroms
Nu bet loggiski, kautkad no kaadiem 40 paliek viiriessi....es neteiktu to..."izveeliigi" , bet skaidri zina, ko veelaas, un ko nee. Domaaju , ka sievieteem ir liidziigi. Peec 40 visas te raksta, ka uzreiz meklee nopietnas attieciibas utt.

No kā Tu staro?
Seenes derees ? :)

Laikam lielākā daļa sievietes ir garlaicīgas , parastas?
Vispaar saproti, ka viena no visdiivainakajaam te ....esi Tu? Nu palasi savus jautaajumus , tekstus te....bez simt gramiem neko isti sparast nevar, parasti.

Mani un Tavi Līgo svētki?
Nesvineeju, nebija laika.Nu letinnu alinnss, vakaraa veelu ,jau neskataas...

Internets Ventspilī
Mobiilais 5G tikai teoreetiski spetu tos 10Gps. Pat speetu vairaak. Bet taa ir teorija. Tornis fiziski jaaredz , un arii lietotaajs ja esi "vieniigais" .Tad var . Dziivee - pilniigs tuuds. LV vispaar...."3 centimetri" no Riigas viss apstaajas. Optika, vai pat parasts kabelis ir 77x stabilaaks pasaakums.

Vai būtu jāsoda sieviete?
Jaasoda? Laikam jau nee... Bet DNS testu vajadzeetu ieviest par oblegaatu visur, buutu sava kartiiba utt. Un finaalaa daudz mazaak probleemu cilveekiem.

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Liidz ssim visos skallojos skandaalos , par teemu, pieraadiijumi ir vajadziigi tikai viirietim. Sievieteem pietiem paveert tikai muti. Diemezzeel. Un passas sev bedri rok uz pilnu klapi. Dazzas te filazofee par , kaa buutu, ja uz tavu sievieti, sievu, meitu kaads paskatiitos ne ta??? Tiessaam, taa ir probleem,a kaadam aizstaavet savas...da kau svessas sievietes, paretinot zobus idiotiem??? ...

Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?
Kaa taa partijele saucaas, "meToo" ? Visaas ssitajaa idejaas ir viena milzu probleema, ka sievieteem nekas , nekur taa iisti nav jaapieraada. Un otrs, ja vinna dod pa labi, un kreisi, un kaads nosauc lietas iistajaa vaardaa, buus tiesas daebi ? Tiessaam....?? Vispaar, riebjas, ka cilveeku mentaalaa attiistiiba iet uz graavi daudziem. Ir jau taa, ka viiriessi nekad nevienai no zila gaisa ...

Piedzīvojumu filma
Ja te kaads saka, ka ir atkal labas filmas, davai, uzraksti savu "labo" filmu sarakstu, no peedeejiam....5 gadiem. Man nav taada saraksta. Viss ko noskaties, peec nedellas esi aimirsis. Titaaniks, Avatar, Passengers , Fall.....var buut veel kaada, no peedeejiem 10+ gadiem. Viss.

Kā atrast klasesbiedreni ja atceros tikai vārdu un skolu kurā macijamies?
Cits jautaajums, prieksskam?Tas bija ....tik sen, un visi/visas ir....totali mainiijussies tak. Nevajag bojaat bijusso labo visu atminnaas. Ir man pieredze, ar nejaussi satiktaam ...:( Ir tikai viena doma peec tam - cik labi, ka nav vinna maneejaa ssodien.

Kā atrast klasesbiedreni ja atceros tikai vārdu un skolu kurā macijamies?
:)) Pats galvenais, uzdot sso jautaajumu anoniimi te, un visur citur. Tad noteikti atradiisi kaadu. A taa, skaties FBaa ssodien. Vai ir arii maksas pakalpojums, vismaz mana diikkaa malaa.Atradiis pat ...Aafrikaa.

ko domajat pa so soda veidu?
Labrador, kautkas tur neliimeeljas. Tiessi Vaacijaa ir kvalitatiivas bildes, kur ir skaidri saredzama masiinas numura ziime, pluss, pat face ir pievilkta tuvplaanaa. Un sodus maksaa tas, kur tiessaam bijis pie stuures.

Piedzīvojumu filma
Normaalu filmu vairaak nav. Ir maza ceriiba, ka ja filmaa ir kaads star, buus daudzmaz skataama, bet peedeja laikaa arii sanaak vilties ar taam zvaigzneem :(

Kas tās par ped er astiskām reklāmām visu laiku lec ārā??? Vai var kā tos sūdus izslēgt???
Google spiego visus jau sen. Pat klausaas telafonaa, ko runaasi. Par ko intreseejies, ko meklee Internetaa, tadas reklaamas baazz visur, kur pagadaas.Kaa paskatos autinus, taa maacaas visruu ar autinniem, kaa paskatos kedas, taa ar apaviem, kaa meitenes, taa ar..meiteneem :)) Meeggini noblokkeet ar kaadu no , nu piemeeram, AdBlock. Starp citu, oHo veel ir tiiri maz to reklaamu.

dariit labu
Nopietni atbildot, sievietes ir lloti izteikti, kaa lai pasaka, privaatiipassnieciskas. Ja tu kaiminnienei paliidzeesi meebeli sastelleet, vinna noteikti tev atso***la. Taa kaa labaak skaties telluku maajaas , sveeta miera labad. Vai nu piennem to, vai dziivo viens.

Jūsuprāt, kā ir pareizāk?
Ko nu katrs saskata savaa pasauliite. Es teiktu, pavisam bez darba buutu garlaiciigi. Bet, visu ar meeru. Muusdienaas cilveeki gan biezzi vien straadaa daudz par daudz.Pa lielam tam iemesls ir tikai viens, visa pasaules naudinna ir kaadu 10% pasaules iedziivotaaju rokaas. Paarejiem jaaiztiek ar mazuminnu muusdienaas. A citaadi , Vairaak ir jaadziivo sev, saviem priekiem, izklaideem, ...

Varavīksnes gājiens šodien
Aciimredzot jau nav taa, ka visi ir pret to. Ja taa buutu, tad tak aizliegtu.

Pleca lūzums
Dziist ilgi . Skruuves vispaar nnem araa peec veel ilgaaka laika, gada, un vairak.

Uzpumpētās krūtis un lūpas sievietēm
Dara , jo ir ceriiba, ka izskatiisies labaak. Un ja godiigi , ir kam ari izskatas labaak, ja dara ar meeru, ka nezinaataajs pat nezina neko. .Un pedeejais , ne jau visas palielina kruutis, ir kas samazina, jo ar DDD tomeer nav viegli .....tiiri fiziski dziivot.

vai tas uz naudu?
Cilveeki mierina sevi ar taadaam domaam, tas jau nu ir fakts :)

RailBaltiс.
A kas par probleemu, ka iet uz Berliini? Maneejie, kas dziivo Vaacija, reizeem tiessam ar autinnu brauc uz Berliini, un no taas lido kur nu kam vajag, arii uz Latviju.Buutu aatrvilciens, noteikti brauktu ar to. Man jau sskkiet, ka lielakie kritizeetaaji sseit ir cilveeki, kas nekad nav izmantojussi komfotablu aatrvilcienu. Llopenes nestaav ne tuvu. Protams, taa buus tikai viena liinija, a ...

RailBaltiс.
Buss pat lloti ok.Valstis, kur ir tas aatrgaitas baanis, ir baigi forssi, aatri, eerti. Llopeneem gan business nokritiisies.

Cilvēks no nākotnes ...
Agaa, mazaak kost vajag. Tad ssitaadus murgus nedzejos. Cellojums laikaa ir tikai teoreetiski iespeejams. Taapat, kaa aizcellot uz citaam , ne muusu Saules sisteemas, planeetaam. Neiespeejami.Un veel llloti ilgi nebuus iespeejams, pa ja vispaar kaadreiz buus iespejams. Esam davai reaali, un beidzam fantazeet. Biezzi vien ir jautaajums, kur ir visi citi ??? ..nu no citaam galaksijaam muus ...

Kāpēc plikām sievietēm
Kautkas burviigs jau zustu, ja visas akuraati plikas staigaatu apkart. Ir tak taa, ka sexy apakssvellaa ir , iistajaa briidii , daudz seksiigaak , kaa...uzreiz plika pavisam ....



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu