andzipa

Sieviete (71)
iepazīties ar andzipa

2 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Riepas
Vissezonas riepas, varbūt gadus 5 braucu... Tagad skatos, ka jāuzpumpē. Kur, kā pazūd gaiss???

kā atslēgt AUX
Pēkšņi ekrāns rāda, ka ieslēgts AUX, kaut nekad neesmu to lietojusi; nevar ieslēgt nevienu radiostaciju. Kā atslēgt AUX?

5 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Riepas
Žetons LEXX!!!:):):) , kas 94 gados vēl grib bērnu bariņu un sola pastāstīt - kur pazūd degviela braucot! un AV2 - tiešām varētu drīz būt 5 gadi, kad uzliku šīs visssezonas riepas un ripoju bez problēmām,,, Tāpat jau rudenī jāpērk būs jaunas - katrai sezonai....

Riepas
Homo! Paldies! Tā arī daru:)

kā atslēgt AUX
Švaki te ekspertiņi:) mašīnā paskatījos uz "pogām" , izrādās, nejauši esmu ieslēgusi AUX:):):) Tā kā kafiju varu dzert klausoties gan radio, gan CD uttt:):):) Paldies!

kā atslēgt AUX
Tur jau tas joks, ka nepārslēdzas! Rīt pamēģināšu CD ielikt, varbūt tad noreaģēs. Opel Corsa- kāds nu tur ir, tāds ir...

Dzīvoju un strādāju AK 15 gadus bet neesmu izdeklarējies no Lv ,līdz pensijai 3 gadi, vai Lv man pēc
Būtiski- starpvalstu līgums pensiju lietā- internetu lieto, tātad vari sameklēt pats! Par nostrādāto periodu LV- ja pietiks stāžs, tad saņemsi tik, cik nodokļos esi maksājis. Arī UK- cik vajag stāžu, lai saņemtu pensiju, Kur deklarējies- pupu mizas! Par LV visu var atrast Latvija.lv/ VSAA,,, prognozējamā pensija. Tāpat attiecīgi visu var atrast info par UK. Lai veicas!



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu