teo_dora

Sieviete (84)
iepazīties ar teo_dora

8 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vai parādnieks ZTI tiesvedībā ir tiesīgs īrēt dzīvokli?
700€ kā minimumu atstāj. Īre sākot no 300+komunālie, kas ziemā var būt pat ~200€. Paknapi. Bet ja pārvācas uz hosteli, vai īrē istabu, ja bērnu nav, tad it kā var.Bet krāpniieki parasti nemēdz būt bijušie, viņiem roka piešauta,mēģinās atkal kādu apjāt.

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Nekad nepiekristu maksāt naudu un tērēt laiku šādām muļķībām. Ja plītos virsū, momentā pasūtītu nax.

Tikšanās realitātē
Vairs negribu. Ne tāpēc, ka būtu vīlusies. Nav vairs tie gadi. Bija laiki kad piedalījos OHO rautos. Nemaz tik slikti nebija, it sevišķi, ja neko nemeklē, bet aizej tāpat.

Tā laikam ir sava veida novirze ....
"Vislielākā novirze ir tad ,kad cilvēks nezin ko ar sevi iesākt un lai kaut kā savu garlaicību aizpildītu sāk" zem katra nika vederneeju saskatīt. Vot tā toč ir novirze. Dzīvot vienās bailēs un aizdomās, vaktēt, meklēt, rakt. Bet ko darīt, ja personas dzīvīte sastāv tikai no OHO, gadiem ilgi, Oho, Oho, Oho....

Kāpēc cilvēki apzīmē sacu ādu?
IvetaJ, ja esi tēmā, tad zini kā Krug beidza dzīvi./ Urkas ielauzās viņa mājā, Krugu nošāva un apzaga/. Tātad jāsecina, ka no šādām lietām labāk turēties tālak. ,kāda nu tur identitāte, stulbenītis, nekas vairāk, bet ja savādāk nevar, tad vismaz ar zīmējumu uz pieres vai kājas.

Tā laikam ir sava veida novirze ....
Atzīšos godīgi, 3x lasīju, nesapratu jautājumu.

Interesanti ko Jūs parasti ņemat
Elementāri. Vīriešiem nav 20 somiņas, ko tur vienu un to pašu nēsāsi. Telefonu iestūķē 1 bikšu kabatā, portmanē otrā un staigā tāds izspīlētām biksām.

Kāpēc cilvēki apzīmē sacu ādu?
Dažiem patīk cietumnieku dziesmas, dažiem kā cietumniekiem sev ko uztetovēt. Gaume tāda. Aicinajums. Varbūt iepriekšējā dzīvē daudz pa ķurķiem dzīvojās.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu