Bazhix

Virietis (43)
iepazīties ar Bazhix

89 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

shoreiz par vegetaarieshiem
Normāla padomju laika domāšana. Visiem jādara tā kā es daru un jebkurš, kurš dara kaut kā savādāk, nav normāls. Īpaši izteikti tas ir tiem, kas neko tālāk par Cēsīm nav redzējuši :) Grūti saprast, cik vēl laika būs nepieciešams, lai šis mainītos :)

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Man šķiet, ka īsts vīrietis uzreiz noķertu loģikas kļūdu. Resp., vispirms tiktu aicināts uz randiņu un tikai tad viņam izmaksātu, nevis kā tēmas pieteikumā - vispirms izmaksā un tad aicina :)

Klusā nedēļa.
Un kāds no tā prieks? Kādēļ gan nevari iet papļāpāt ar sava līmeņa čaļiem, kuri spēj atrast vairākus gadus vecas atbildes uz uzdotajiem jautājumiem un no tā izvilkt filozofisku tēmu, nevis mēģināt kliedēt garlaicību ar lielākiem un mazākiem alkoholiķiem no Spama?

Klusā nedēļa.
Ir dažādi vīni. Dzirkstošo vīnu nevirpuļo. Un degvīnam saskarei ar glāzi ir jābūt pēc iespējas mazākai :) Un es nemaz nepieminēšu pingvīnu un Ervīnu :D :D

Klusā nedēļa.
Empīrisku, protams, ka nav. Reizi pa reizei man vajag pieņemamu risinājumu :D

Klusā nedēļa.
Tā jau ir izvēle - negaidīt, kamēr atrisināsies pats no sevis :D

Klusā nedēļa.
Tāpēc, ka 95% atrisinās pašas no sevis.. :D Tiesa, gandrīz vienmēr ne tādā veidā, kā mēs to vēlamies :D

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Gan jau visādi statistikas nūģi varētu aptaujāt bārmeņus/baristas - cik pāri uz jautājumu "maksāsiet kopā vai atsevišķi" atbild "atsevišķi". Cik nu mana pieredze bāra otrā (klienta) pusē liecina, tad noteikti vairāk kā puse sieviešu pirmās pasteidzas un atbild "atsevišķi". Un absolūti lielākā daļa no vīriešiem atbild "kopā" (es atceros tikai vienu tādu čali, kas ...

Klusā nedēļa.
Ir drusku savādāk. Laukos jaunieši nepaliek/nepalika, tādēļ tā paaudžu pazīšanās arī mazinās. Laukos vairs nav lokālo veikalu un pārdevēja kā centrālais baumu punkts (un lai veci pensionāri domā, ko viņi grib :D). Un saradušies visādi pilsētnieki, kas tracina vietējos un nepakļaujas kolhozu tradīcijām :)

Klusā nedēļa.
Eneile, tie ilggadīgie kaimiņi ir visur. Mammas daudzdzīvokļu mājā Pļavniekos arī ir palikuši kādi 5 kaimiņi, kas ar viņu ievācās vienlaicīgi :) Joprojām sastopot pie lifta viņa ar šiem aprunājas. Ar ko tas atšķiras no laukiem? Ka dzīvo tikai 40 gadus, nevis 400 gadus? :D Bet jā. Pierīga vairs nav lauki, bet drusku plašāks guļamrajons :) Lai gan lauki ir lauki. Man ...

Klusā nedēļa.
Sigvarts apgalvo, ka tā ir atšķirība - kaimiņu kopienas laukos un pilsētā :)

Klusā nedēļa.
Pilsētā ir stipri vairāk kaimiņu ar kuriem veidot attiecības :) Laukos zinu tuvākos un ar to man pietiek. Vēl jo vairāk, ka gandrīz visas pļavas ir apbūvētas un kaimiņi vairojas daloties :)

Klusā nedēļa.
Kurš uzsver, ka ir labāks, jo ir no pilsētas? :) Mūsdienās laucinieks no pilsētnieka gandrīz ne ar ko neatšķiras. Ar šī brīža iespējām grāmatvedis var dzīvot meža vidū un slaucējs - pilsētā :) Resp., viss ir no cilvēka paša atkarīgs, nevis no vides, kur viņš dzīvo.

Klusā nedēļa.
Nu, nu. Kas laukos ir savādāks nekā dzīvojot pilsētā? :) Izņemot to, ka jāplāno alkohola lietošana, jo tad, kad tukšs, nevar apakšbiksēs aiziet līdz veikalam ielas galā.. :D Pārējās ērtības ir tādas pašas - ja ir drusku ieguldīts pirms tam :) Siltais/aukstais ūdens, automātiskā/pusautomātiskā apkure, visas veļas, trauku un kafijas mašīnas, plīts u.c. laukos ir ...

Klusā nedēļa.
Ne jau pasts, bet teātris.. :) Cik var skatīties uz kaimiņiem - reizēm gribas paskatīties arī uz kādu, kuru tipa pazīst - kādu TV redzētu cilvēku :)

Klusā nedēļa.
Nu nē. Par preci kļūst tikai tad, kad prec :DD

Klusā nedēļa.
Bazhix nav objekts. Bazhix ir subjekts :)

Klusā nedēļa.
.. ja paliek mati :)

Klusā nedēļa.
Lai jums nav jākaujas, man nav nedz sekretāres, nedz sievas :) Un arī ģipša atlējuma vēl nav :)

Klusā nedēļa.
Tu ikdienā saskaries ar mazgadīgiem dauņiem, kas ar 240km/h mauc "purnā"? Un neko nedari, lai šo mainītu? Tātad Tu esi tāds pats noziedznieks, kas būtu jāizolē no sabiedrības

Klusā nedēļa.
Ou, neskatījies, ne kur, ne kā tas notika, bet ir viedoklis, ka tas ir normāli, tādēļ es tos murmuļus Tev novēlu ceļā. Vislabāk katru otro dienu. P.S. Ja tomēr gribas paskatīties, kā tieši viņi izpildījās - https://tinyurl.com/37ezwwpu Konkrēti Tev es iesaku apskatīties, lai Tu kārtējo reizi nerunātu par lietām, par kurām nav nekādas saprašanas

Klusā nedēļa.
Sigvart, es ceru, ka Tu to video ar 240km/h redzēji?

Klusā nedēļa.
Kāpēc lai FIFA (starptautiskā futbola federācija) dzenātu mani? :)

Klusā nedēļa.
Nobeļa prēmiju nedod tikai matemātikā :) Ja izdomāšu/pierādīšu, kā apturēt laiku, es esmu stipri pārliecināts, ka būs Nobeļa prēmija :)

Klusā nedēļa.
Bet tur rakstīts, ka var mainīt laiku, bet nevar to pagriezt atpakaļ. Pēc tā raksta šķiet, ka ir iespējams arī kā apturēt laiku :)

Klusā nedēļa.
Es neapgalvoju, ka laiks ir kaut kas, ko nevar izmainīt un to, ka tas pat esot matemātiski pierādīts :) Lai ko tādu apgalvotu, ir jābūt precīzai definīcijai. Citādi nav iespējams neko pierādīt :)

Klusā nedēļa.
Ir diezgan vienalga, kas ieviesa, ja nav skaidrs, kas tieši ir laiks un kas to definē :)

Klusā nedēļa.
Tad jau jāsāk ar pamatiem - kas vispār ir laiks?! :)

Klusā nedēļa.
Ko nozīmē - nevar izmainīt? :) Einšteins, manuprāt, laiku, kā reiz, uztvēra kā relatīvu - pamaini novērošanas vietu un laiks būs savādāks. Ja nekļūdos, tad tipiskais piemērs, ko šajā sakarā min ir - diviem novērotājiem uzsākot mērīt laiku, un vienam aizbraucot pusi gaismas gadu kosmosā un tad atgriežoties, nomērītais laiks abiem būs dažāds :)

Klusā nedēļa.
Un šodien ir pirmdiena, vai ne? :D Jo tās nolāpītās brīvdienas arī čakarē laiku :) Vai būtu labāk - nē :) Jo viss ir pierašanas jautājums. Labi ir tad, ja notiek kā pierasts. Tikko kaut kas mainās un ir jāpielāgojas, organisms sāk protestēt :)

Klusā nedēļa.
Nē. Nevis kā paredzēts, bet kā vienojušies :) Tu vari dzīvot 13 mēnešu gadā, kur diena ir 30h gara, bet tas noteikti nebūs vieglāk, jo ir vnk nepareizi :D

Klusā nedēļa.
Runa ir par lietām, par kurām lielākā daļa cilvēku ir vienojušies, tādēļ arī ir tāds termins - pareizi :) Ja kaut kas neatbilst vispārpieņemtām patiesībām, tad tas nav pareizi :)

Klusā nedēļa.
Kā dzīve var kļūt vienkāršāka, ja, piemēram, man vajadzīgais ir "2 + 2 = 1998"? :)

Klusā nedēļa.
4. nepareizs pieņēmums, ka ir viss vajadzīgais :)

Klusā nedēļa.
Ja nav oranžā brīdinājuma, var negatavoties, ja vien nav ieplānots kaut kas ārā. Tipa meklēt olas zem krūma vai dzīt pēdas zaķim :) Bet labāk lai nav šādu brīdinājumu. Es vienreiz dzīvē esmu saņēmis sms par bīstamiem laika apstākļiem. Tas nebija Latvijā, vietējie bija mierīgi (bet no āra kafejnīcas aizvāca visu, kas var lidot, ieskaitot krēslus un galdus :)), bet ...

Klusā nedēļa.
Vai tas skaitās, ja olas ēd ar majonēzi, kurā ir sāls? :)

Kopā svinēt svētkus ar mīļoto sievieti, vai tomēr ar labāko draugu?
Jāni, un Lieldienas kā? Ar cilvēku, kuram ir olas? 😂

Klusā nedēļa.
Tiešām klusa nedēļa. Bet nekas. Es atgriezīšos un.. nekas nemainīsies 😂

Kultūru krustpunktā
Gan jau kādam patiktu, ja tas iemesls būtu tas pats, kādēļ daži čaļi dodas uz Taizemi vai Indonēziju. Vienīgi filipīniešu princesi atvest mājās ir stipri vienkāršāk nekā sīriešu princi :)

Klusā nedēļa.
Bet tas jau tas, ko es saku. Ja sekas par neizdarīšanu būs būtiskas (vai būtisks būs ieguvums), tad impulss kaut ko izdarīt būs daudz spēcīgāks. Ja vnk kā ir tā ir labi, tad tā arī dzīvojam :) Nesanāca, da i miers ar to :)



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu