daris

Virietis (54)
iepazīties ar daris

5 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Restorānu randiņi
Vairums kinofilmās tiek rādīts kad randiņš vienmēr notiek ar restorāna apmeklējumu .Vai tiešām tas ir svarīgi sievietēm ? Un vai tas skaitās LABAIS tonis ?

Drenāžas ierīkošana zemes gabalā pēc Jūsu pieredzes
Nav ko brīnīties kad šo jautājumu uzdodu šeit . Jo citos populārajos soc. tīklos manis nav (F.B. u.tt ).Rakstiet privāti , satiksimies ,izrunāsimies par šo tēmu - samaksāšu naudu jo ...

Uzpumpētās krūtis un lūpas sievietēm
Redzēju pa TV jaunu sievieti ar uzpumpētām lūpām . Man liekas kad šausmīgi jau izkropļo sevi tādā veidā . Bet KĀPĒC ? Kur jēga ?

Gūžas operācija, protēze?
Te daudzi par privātām lietām jautā - es arī uzdrīkstējos . Lūdzu pastāstiet savu , citu pieredzi par šo tēmu . interesē pilnīgi visi sīkumi .

Rīkstnieks
Lūdzams iesakiet reālu un godīgu rīkstnieku ,kurš parādīs dabā , kur atrodas āderes. Vajadzīgs , lai būvētu ( izvietotu ) māju un kur taisīt h2o urbumu . Pilnīgi nopietni. Jautāju ...

50 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Kāds apmetuma maisījums nepieciešams?
Galvenais tikai nelietot āra darbiem uz ģipša bāzes veidotos apmetumus .

Kāds apmetuma maisījums nepieciešams?
Skatoties cik liela kvadratūra ir jāapmet . Ja liela , tad laikam pašam jāmaisa putra . Ja mazi apjomi pērc gatavu maisījumu .Tad tikai lasi instrukciju kādiem mērķiem un kādām virsmām domāts . To veco grunti vari izmantot ,jo sliktāk par tīru ūdeni nebūs. Citi meistari gruntē tikai ar ūdeni ja nu kas.

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Vispār jau tas stāvvietu bizness ir faktiski neko nedarot iekasēt naudu ne no kā . Tāpat vien - maksā un viss. Un vēl cilvēkus iedzen stresā meklējot un lasot paskaidrojumus zem P ceļazīmes. Un vēl tie maksāšanas veidi un paveidi vēl jo vairāk sarežģī dzīvi . Jūrmala ir labs piemērs = jebkurā stāvvietā bez maksas un cik ilgi gribi . TIKAI vajag maksāt par iebraukšanu ...

Ko lietot lai mazinātu ēstgribu ?
Gribasspēks - nedomā par ēšanu , dari k/ko citu .

Krākšana
Var pamēģināt tā paša cilvēka , kurš krāc, dienas sastaigātas zeķes uzlikt uz deguna lai ieelpo to smārdu - it kā apstājas krākšana .

Romantika atpūta
Izskatās kad saldajam pārītim par visu varu grib uzspiest tādas vietas kuras es sauktu par čupošanos .Nekādas divvientulības . Un vēl bargu naudu par to kolhozu maksāt . Tad jau labāk pie kādiem draugiem , paziņām uz īstajiem laukiem pārlaist pāris naktis pirtiņā . Nu kā piemērs.

Ar ko nodarbojaties atvaļinājumā? Kā to pavadiet?
Ja jau darbs ir sūrs un grūts ( kā akmeņlauztuvēs , gāž mežu , kaplē bietes ) ,tad vajag atpūsties . Bet mūsdienās jau tagad daudzi strādā attālināti - sēž pie datoriem mājās uz dīvāniem !

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Vai tad vīrieši nevar izskatīties divejādi = reāli ikdienišķi un kad jādodas uz randiņu ? Nu gluži kā sievietes = bez kosmētikas un ar kosmētiku . Ir atšķirība ?

Veselības apdrošināšana
Skaidrs ir tikai viens = ne apdrošinātājs , ne zobu dakteris nebūs zaudētājs . Tad kurš ?

izdegšanas sindroma ārstēšana
Izdegt var tikai ja visu šo dzīvi uztver pārāk nopietni .( take it easy )

Kā Tu domā tikt pie vīrieša?
Plāns A - OHO , plāns B- astrologs , psihologs .

Nūdisti
Ja ir vēlme nosauļoties bez apģērba , tad uz 9 stāvenes jumta ir vislabākā vieta . Bet nē , mums jau vajag izrādīties kas un cik liels izaudzis . Un to var parādīt un apskatīt t.s. nūdistu pludmalē.Lai es brauktu , meklētu un tērētos ...... .Nafig .

Mēnešreižu biksītes
Atļaušos uzjautāt = kāpēc firmas ? Vai tad nevar būt no Centrāltirgus ? Ka tik jaunas . Var tikai nobrīnīties uz Ļaudīm = pērk visu ko un ka tik firmas zīme , bet tas kad ražots tepat Bolderājas pagrabos , to gan neaizdomājas !

Vai šeit ir vīrieši, kurus vēl interesē sievietes?
Konkrēti Tev vai vispār kādai sievietei iesmērēt ? Domāju kad reti kura gribēs ,jo baidās no vīriešiem viendienīšiem ,jo galvenā doma jau nav sauļoties , bet precēties . Un tādu vīriešu vienkārši nav .

Drenāžas ierīkošana zemes gabalā pēc Jūsu pieredzes
Paldies visiem ! Lucky = protams kad senie latvieši cēla māju uzkalniņā . Un vai mūsdienās tā var atrast uzkalniņu un pašvaldībā pateikt = šeit es tagad dzīvošu ??!!! Senos laikos nebija pašvaldību un likumdošanas un pat policijas .

Drenāžas ierīkošana zemes gabalā pēc Jūsu pieredzes
Zemes gabals teiksim 1000 m2 , tiks būvēta 1 st . māja . Baidos braukt virsū ar tehniku - ka tik ne nogrimst .Grunts ūdens apt.70 cm . Protams kad jebkura būvfirma sacīs kad nosusinās . Un kā jau tracer raksta - nauda būs tikai izsviesta , bet rezultāta nebūs . Vēlos visu izdarīt saviem spēkiem . Trūkst reālas , patiesas un praktiskas informācijas kā pareizāk izpildīt .

Pareizrakstība.
Konkrēti es pareizi rakstu tikai oficiālajos dokumentos vai vēstulēs uz valsts vai pašvaldības iestādēm u.tt., kur ir nopietnam jābūt . Bet kā šeit un teiksim vēstulē kādai sievietei var taču rakstīt nepareizi , bet ar humoru un lietojot tautā iegājušos izteicienus ,kuri nu tiešām nav gramatiski pareizi .

Mehanizaacija.
Un vēl === katrs darba devējs domā tikai divos virzienos = kā apjāt valsti un strādnieku .

Mehanizaacija.
Patreiz esmu bez darba . Protu un drīkstu vadīt arī traktoru .Bet par simbolisku darba samaksu labāk kasu savas olas . Tā kā darba devēji domājat par adekvātu samaksu un būs jums strādnieki .Kā maksā tā arī strādā .

Futbols
20 skraida pakaļ 1 bumbai 2 stundas un rezultātā 0=0 . Ļoti interesanti ?

PVN
Cietīs jau pensionāri .

PVN
Aplokšņu algas būs mūžīgi . PVN celsies - nelegālais rūpals arī .

RailBaltiс.
Kamēr būs iespēja nepamatoti ,nevis strādājot pelnīt ,bet kāst naudu no valsts tikmēr būs šādas globālās būves kurām izmaksas iz izzīstas no pirksta .

Apģērbu kvalitāte
Oriģinālu mantas maksā bargu naudu.Novalkāt nav iespējams. Vai pa lēto - novalkā un izmet. Toties mainās sortiments.

Kāpēc plikām sievietēm
Varbūt vēl paspēsim piedzīvot tos laikus kad šīs vietas netiks slēptas . Uz to taču iet zibens ātrumā = nu piemēram ja salīdzina bumbierenes un stringu biksītes .

Benzīna zāles trimmeris.
Šādi izskatās

Benzīna zāles trimmeris.
Pirktu benzīna aparātu ,lai būtu jauda visiem dzīves gadījumiem . Tad vairs nekad nepirktu t.s. amatieru maz pazīstamu nosaukumu ražojumus . Pa tiem 200 reālākais variants lietotu caur ss. Un vēl tikai t.s. krūmgriesi ,lai var lietot ar t.s. trīsstūri kas domāts teiksim avenēm vai tam līdzīgiem stiebriem ,jo ar to auklas mainīšanu var sjukt prātā . Bez auklas var iztikt . ...

Hialuronskābe
Ja nu tiešām tās naudas gribas tērēt , varbūt labāk noziedo !

Lancia LYBRA 1,8 benzīns, dzimusi 2001 gadā.
Itāļu auto ir pirmajā vietā pasaulē auto dizainā . Tas varētu būt vienīgais pluss .

Vai vēl kāds vīrietis ir palicis...
Nesaprotu cilvēkus ,kuri brīvprātīgi sevi nolemj sāpēm un citiem ķermeņa uzlabojumiem -krūšu palielināšanai sievietēm ,piemēram .Un atrod taču laiku ,saņemās un taisa plastiku ???????

Skrējējiem: ko Jūs dariet ziemā?
Kāpēc vispār jāskrien ???? Var taču ar k/ko interesantāku nodarboties/sportot .

Brākis.
Ne pa velti atdzimst interese par lietotiem priekšmetiem , kuri ražoti teiksim 90-ajos vai pat agrāk = tad bija cita un labāka kvalitāte . Nu piemēram automašīnas vai vienkāršas elektriskās tējkannas ,kuras vēl šodien darbojas . Cits jautājums kādā izskatā tādas mantas ir saglabātas līdz mūsdienām .

Kokapstrāde
Izdarīt var visu . Bet vai šis uzdevums k/ko praktisku iemācīs ? Labāk būtu izgatavot kādu reālu priekšmetu no koka vai saplākšņa ,kurš kādam noderētu . Bet šis uzdevums vai izstrādājums pa taisno uz kurtuvi !

Gūžas operācija, protēze?
Godīgi un pa īstam fiziski strādāts . Visdrīzāk no sūdīgas pārtikas , jo pērku tikai veikalos . Labāk būtu laikam pašam audzēt īstu .Sports nav bijis . Cita izskaidrojuma nav .

Gūžas operācija, protēze?
Tātad alternatīvas nav ?

Gejovīzija
LV katrs otrais ir dziedātājs , modele vai deputāts . Kurš tad reāli strādā šajā zemē ?

Vai tā var izturēties pret saviem pilsoņiem?
Kur tad paliek taisnīgums ????? Daudz daudzdzīvokļu mājās dzīvokļus kādreiz dalīja bez maksas . Un tagad tie ļaudis čīkst !!!! Un ko darīt tādiem kas dzīvokli pirka ? Dūrei tik spēks .

Duškabīne Ogrē
Te saka kad vajag meistara palīdzību . Taisnība un pareizi jau būtu . Viss jau atduras naudā , tāpēc jau Viktors vēlas t.s. kaktu meistaru un vēl vietējo ,lai k/cik ieekonomētu . Vairs nav cilvēcīgu attiecību meistars - klients (kunde ) = tagad ir klients ( naudas maiss) ,no kura ir jākāš nekaunīgi jākāš . Meistars grib par vienu darba dienas pavadīto ( varbūt arī ...

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Ja tā var pateikt tad tas nozīmē kad šis cilvēks nāk uz darbu " caur zobiem " - negribot . Konkrēti Ja man k/ko nesamaksā , es paņēmu graudā.

Tenisa kortu īre Rīgā - vai tiešām tik dārgi?
Dārgi ? Kas tur ko nesaprast = tas ir t.s. bizness = neko nedarīt , bet pelnīt naudu uz līdzenas vietas . Neviens jau nerēķina ja pa mazām naudām būtu ļoti daudz gribētāju .



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu