HONEY_APPLE

Sieviete (73)
iepazīties ar HONEY_APPLE

4 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

jocigs baudas guushanas veids
Par citām nezinu, man piemēram jau sen nav vēlmes ne ar kādu iepazīties, ne sarakstīties. Savā laikā apetīti atsita tas, ka zināju- piedalos konkursā, raksta visām pēc kārtas. Bet bija tiešām dažreiz tik interesantas vēstules, ka gribējās redzēt autoru.

Draudzība precētu pāru starpā
94 gados jau kāds tur sekss? Gribēju teikt, ka var kopīgi šnabi dzert, bet tas arī jaunākiem. Varbūt kārtis uzspēlēt. Ja pa nopietno, tad es nesaprotu, kur tie draugi paliek. FB bieži sievietes meklē draudzenes. Kā var tā uz pasūtījumu svešiem cilvēkiem sadraudzēties un kur palikuši radi un bijušie draugi.

Kāpēc LV ceļi ir tik sūdīgi?
Naudiņa drošivien, ka atkatos un 10 m dziļajos grāvjos gar jaunbūvējamajiem vai remontējamajiem ceļiem. Bez otboiņikiem, lai ja kas, mašīnas krīt gravī un nav ko čakarēties. Salīdziniet ar Lietuvas ceļiem, tur nav neviena dziļā grāvja.

Kuru apkures veidu izvēlētos Jūs?
Man malkas katls. Mainīt neko netaisos. Kaimiņam bija gāze, pagājušoruden ielika arī malkas, jo gāze bija par dārgu. Radiniecei centrālapkure, sēž 16 grādos, tāpat par 2 istabu dzīvokli par apkuri bija180€. Aizgaja uz pašvaldību, visus izlamāja, atrada, ka rādītājs nolasīts nepareizi/krietni vien pielikts/, tagad mēneša pēdējā naktī 12-os nolasa rādījumu un ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu