Aizved_mani

Sieviete (56)
iepazīties ar Aizved_mani

3 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vientulība
Vai redzējāt pēdējo raidījumu " Aizliegtais paņēmiens"? Dzīvot vientulībā esot tik pat kaitīgi, cik dienā izpīpēt 15 cigaretes? Ko Jūs par to domājat? Vai Jums patīk dzīvot ...

Lai izdzīvotu...
Izstāstīšu īsumā savu bēdu stāstu un varbūt Jums arī radīsies viela pārdomām. ...atlidoju no atvaļinājuma un īsāk sakot, pamodos un sapratu, ka beidzot arī es esmu slima. Un tā pa ...

Lai izdzīvotu...2
Turpinām iesākto? Man tur vairs oho neļāva komentēt. Limits, kā izrādījās. Tātad vai esat stādījušies priekšā savas vecumdienas? Jūs esat viens? Jūs esat joprojām ar savu ...

95 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Svingeru pasākums uz prāmja Tallink!Jums gribētos tada piedalīties?
kas ir - kukolda pasākumi?

Varbūt ir kādi ieteikumi Oho apmeklētāju skaita palielināšanai?
Man no šī oho ir aprecējušies pazīstami 6 pāri, viens pāris ir izšķīries...viens pāris aprecējās pirms salīdzinoši neilga laika. Visi dzīvo un dzīvo labi. Bet vajag abiemgribēt to kopdzīvi, viņiem tā sakrita, palaimējās. Bet tagad...es labāk vispār neizteikšos, ko domāju par šo oho patreiz un šeit novākušos publiku.

Siaviešu viedoklis: cik viegli ir dabūt kāroto vīrieti
Nelietim pilnīgi caur kauliem iet tāda stratēģija...!:) Man domāt, ka, ja grib, tad dabūs...vīrieši ir diezgan primitīvi konstruēti!:)

Siaviešu viedoklis: cik viegli ir dabūt kāroto vīrieti
Piekrītu Bruklenei, ja gribēs, dabūs. Vienīgais traucēklis var būt, ja cilvēks dzīvo citā pilsētā, tad ir mazākas iespējas. Bet šis periods ir tik interesants, aizraujošs. Slikti ir tad, kad nevienu negrib dabūt.

Augstskola uzdeva veikt aptauju. Tagad man jāiet stavēt pie veikala ar bloknotu?
Tev ir variantu - atteikties? Domāju, ka nav! Tad beidz te spirināties un sāc...Tev tapat agrāk vai vēlāk šīs atpautas rezultāti būs jāprezentē. Ātrāk sāksi, ātrāk beigsi!

Augstskola uzdeva veikt aptauju. Tagad man jāiet stavēt pie veikala ar bloknotu?
ņem talkā draugus, paziņas, kolēģus, lai viņi arī palīdz, iesaistās. Tas nav nekas neizdarāms. Es savā diplomdarbā arī veicu aptauju, atbildēja visi.

Vientulība
Ruu: Cik Tev ir gadu? Cik ilgi Tu taisies barot bērnus? Tev bērniem jau jābūt lieliem un pastāvīgiem. Lai viņi paši jau kā nebūt meklē sev maizi...bet Tev zobus vajag!:))

Vientulība
True: lasīt proti? Tad pārlasi vēlreiz. Kaut gan man vienalga liekas Tu nesapratīsi...

Kā sieviete 40+ 50+ var būt tik plika un nabaga,
Kā var? Nu, teorētiski - nav izglītības, nav normāli attalgots darbs, nav paveicies dzīvē, varbūt slima, varbūt vecāki vai bralis, māsa slima, jeb bērns slims, invalīds...visa naudiņa aiziet palīdzot - zālēm, kopējai, slimnīcām. Visādi jau dzīvē kritieni mēdz būt. Varbūt dzer, varbūt spēlē...ļoti daudz variantu kapēc cilvēks ir vai paliek nabags.

Vientulība
Ruu: nu re, kaut kas Tev pieleca, tas labi. Vispār, ja Jūs vīrieši zinatu, cik svarīga ir mutes higiēna sievietes acīs, Jūs visu naudu liktu zobos...!:)))

ko dariit?
Ljeka: :))) Riktīgi labais bizness! Apsmējos! Tam cilvēkam, kas to izdomāja, žetons, izdomas netrūkst!:)

Vientulība
Ruu: opaps dauzījās, bet Tu noticēji pa īstam?!:)) Tie, kas pīpē, smird vēl briesmīgāk, tāpēc mēs negribam smirdoņas blakus...mēs jau uzreiz galvā piemetam: tātad, ja man ir vecis, man ar viņu būs jāguļ vienā gultā un jābučojas. Un, ja no viņa nes kā no atejas...es nevarēšu un nekas tur nesanāks....

ko dariit?
Tracer, Tracer...Tev nav 6 eiro pusdienām, bet Tu sapņo par jauniem zaķiem? Dies žēlīgs...pilnīgi žēl Tevis reizēm paliek. Bet labi, labi, esi optimists! Sapņo vien !

Vientulība
jozi: ko Tu tur muldi, gudriniek? Man otrās ilgās attiecības sākās tieši pēc 40, tā kā nevar teikt, ka es neko nedarīju. Noturēt sev blakus - cīnoties?:)))Ha, vot riktīgi apsmējos....es knapi tiku no viņa tiku vaļā, ja tā to vispār var nosaukt, jo viņš noīrēja dzīvokli manā mājā blakus kāpņu telpā....tā kā nevajag tā standartveidīgi domāt, ka sievietes baigi ...

Kā vīrietis 40 + labi 50+ var nebūt bagāts !?
Ir cilvēki, kuriem vienmēr ir nauda un ir cilvēki, kuriem nekad nav naudas. Šo paradoksu es ievēroju jau sen... Piekrītu TikaiTu, pilnīgi manas domas.

Cik pieņemami vīrietim...
TikaiTu: man laikam tas viss vēl priekšā, man nekad nav bijis vecāks vīrietis. Man jau likās pēc teorijas, viņam tak jābūt tjipa riktīgi izglītotam. Nu, labi, viņš vairs fiziski nevar to brūķi pavilkt ilgi, bet tā lenā garā viņu tā kā nevarētu apmuļķot par orgasmu. Īsāk sakot - Normālu veci - neapmuļķosi, orgasma laikā dažādas lietas notiek ar sievietes ...

Cik pieņemami vīrietim...
Tvaikoni: paskatījos Tavu anketu, Tev ir 63 gadi....un Tu pieļauj domu, ka sieviete spēj apmuļķot un notēlot orgasmu? Tiešām? Es reizēm figeju no jums, vīrieši...pat 63 gados? Labi, kaut kādu jaunu ērzeli varbūt var kāda apmuļķot, lai neievainotu viņa pšlepnumu vai, lai viņš beidzot atšujās....bet ne jau vīrieti 63 gados... varbūt es atkal naivi domāju, ka vecim pēc ...

Cik pieņemami vīrietim...
tracer: apsmējos!:)) Vai,cik forši, Tu proti arī reizem tā pateikt! Super! Mirs no pārpūles...!:))

Vientulība
Chris: kam man būtu japakļaujas? teorijai, ka visi vīrieši, kas dzied koros un dejo tautiskās dejas ir stulbeņi? Nē, nepiekrītu! Un es nebūt pat nestrīdos, es apgalvoju, ka nav stulbeņi!

Vientulība
Epifanija: jā, tiešām! Diez ko viņi tagad darīs ar tautu dejām? :)nebiju par to tā padomājusi...jā, ko viņi darīs? Chris: tie visi vīrieši, kas ir kolektīvos un mēs viņus redzējām Dziesmu un deju svētkos ir stulbeņi?

Kā svinēsim mīlestības dienu 14.februāri?
es pat biju aizmirsusi...svētki nekad nevar būt par daudz!:) Manam pirmajam vīram dikti patika man taisīt visādus sirsniņpārsteigumus. Tagad man šķiet tas vairs nav tā dikti aktuāli. Ja es būtu tā riktīgi vesela, pieteiktos Nelietim līdzi uz karnevālu!:)))

Vientulība
Epifanija: es īsti negribu iesaistīties kolektīvos, kur ir noteikti mēģinājumu laiki un tā...man nepatīk, kad mani ieliek rāmjos, es gribu dejot tad, kad es gribu!:) ...bet reiz es pat par to interesējos, zini, ko man atbildēja? Jā, var nākt, mēgināt, bet ar savu partneri, jo vīriešu nav!

Vientulība
chris: nu kādu lepnumu? Nu, kur es iešu? Es labprāt apmeklētu dejas senioriem, vienkārši padejot, man patīk dejot ...Tādu vietu Liepājā nav...mums bija "Klondaika", tā bija vienīgā vieta, kur varēja kādreiz ar kādu kompāniju aiziet padejot, aiztaisīja ciet. Vienīgais, kas priecē, ka drīz "Pērkons", biļetes jau nopirktas, ceru, ka līdz tam laikam būšu uz strīpas!:)

Vientulība
Tessa: es tieši neesmu klaču bāba, tāpēc neiesaistos. Mani galīgi neinteresē šīs jūsu spelītes!

Vientulība
zini, Tessa, es arī Tevi nepazīstu. Bet man personīgi uzrakstīja cilvēks, kas man par lielu pārsteigumu sāka par Tevi stāstīt šo un to....biju ļoti izbrīnīta...tapēc - liec man mieru, ok? Miers?:) Es te ienāku šad tad aiz gara laika un man galīgi netīk iedziļināties te jūsu intrigās un iekšējā oho katlā. Man ir viens niks, šad tad kaut ko ierakstu, kaut ko palasu, ...

Vientulība
maskava: nav gan, protams. Esmu patreiz joprojām vairāk vai mazāk piesieta mājām pēc slimošanas.Sajuta, ka esmu izkritusi no aprites.

Lūdzu, izskaidrojiet man, kas ir vientulība?
es Tev pastāstīšu, kas ir vientulība. Bērni ir izaudzināti un aizlidojuši kur nu kurais, viņiem pašiem ir sava dzīve. Tie ir puiši, varbūt būtu meitenes, būtu savādāk. Viņi atbrauc Ziemssvētkos un vasarā, kad ir aktuāla jūra un pludmale. Tie ir draugi, tuvāki, tālāki, bet ir...visiem ir savas ģimenes, brāļi, māsas, savi mazbērni, savi pasākumi. Man mazbērnu nav ...

Vientulība
Sarmīte...gan jau Tu zināsi, ka tas domāts Tev, varētu Tevi, lūdzu, lūgt man nesekot? Cikos ceļos, cikos liekos gulēt, cikos ienāku oho...Lūdzu!

Vientulība
tad kapēc Jūs nešķiraties? Kapēc tā jādzīvo?

Vientulība
ko ta vakar visi tik ātri aizgājāt gulēt kopā ar vistām?!!:)) pareizi jau man te viens cilvēks teica, Jūs te lielākoties visi esat precēti cilvēki, tapēc laikam jau Jums kaut ko vaicāt par vientulību ir bezjēdzīgi. Domāju un cik nu es te vispār ienaku un palasu, tad tikai daži cilvēki ir vientuļi un tā nav viņu izvēle.

Vientulība
Tiešām? Viss tik vienkārši, ja? Sekss ilgst nu pieņemsim stundu un tālāk, ko? Domā viņš uzreiz tā gribēs ar mani kopā dzīvot?:)Nedomāju gan. Baigi primitīvi Tu ņem, Deavid.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Par ko Jūs vispār runājat? Es neko nesapratu. Es vienīgā neko nesapratu? Kādi mazbērni, kādi opji un kādi babuļi? Kāds vispār ir jautājums, tēma? Starp citu, Jūs ļoti labi izskatāties, Mairita.

Lai izdzīvotu...
tu pļerksti pļerksti, neizaicini...beigās es tevi izskaitļošu un novākšu...

Lai izdzīvotu...
tec, saulīte, tecēdama... redzi, esi aizslēpies aiz monitora, reālajā dzīvē tu sen jau pa degunu būtu dabūjis.

Kā Skype izdzēst fotogrāfijas?
Tādu arī vēl kāds lieto?

Vai attiecībām ir nākotne,ja
jozi: Labs sekss ir vienojošs - jā! Uz kādu laiku - jā! "Mīlestība ilgst 3 gadus", laba grāmata, iesaku...Bet tad, kad tas trakums pāriet, gribas jau ar kādu parunāt...un, ja visu laiku mājās jālauž šķēpi, kaut vai par elementārām lietām - ko šovakar ēdam? ...tas nogurdina un beigās noved pie strupceļa, jo mēs visi mājās gribam mieru.

Vai attiecībām ir nākotne,ja
Manuprāt, tur nekas labs nav gaidāms.

Lai izdzīvotu...
tu atšūsies jeb nē? Šī tēma jau sen slēgta. Gribi parunāties aci pret aci? Es varu parunāt! Esmu tev kaut ko izēdusi, kaut kā aizvainojusi? Varam noskaidrot. Raksti privāti, sarunāsim satikties, ja neesi gļēva!

Lai izdzīvotu...
saulite: https://www.youtube.com/shorts/aBCYDOQOftk zb tu man esi...

Lai izdzīvotu...
Tu vēl te? Es tak teicu: brīva! vari doties! Kuru vārdu Tu nesaprati? Tu tik daudz man veltī laiku un enerģiju, pilnīgi glaimota jūtos! Diez kura tā būtu? Da man vienalga, ko tu te vamslā...Cik gribēšu, tik arī rakstīšu...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu