Labrador

Virietis (49)
uzzināt vairāk par Labrador

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Ko domājiet par šo auto?

100 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Ko tu iesāktu ar €15000 algu mēnesī?
Tik apmēram saņem , nevis nopelna praktiski visi valsts un pašvaldību struktūru darbinieki.

Vīrieši cik Jums ir svarīgs sievietes izskats ?
Jo izskatīgaka sieviete , jo lielāka uzmanība no citu vīriešu puses , tas nozīmē , ka lielāka varbūtība , ka tā atradīs citu īsto mīlu.

Vai tā ir taisnība , ka mūsdienās ir vīrieši , kam pieredze ir tikai ar nenopietnām sievietēm .
Pragmatisms nav raksturīgs sievietēm , kā arī dzīvē sieviete nekad nebūs uzticams sabiedrotais.

Baisais seksuālais noziegums
Demokrātiskajā sistēmā šādas lietas cenšas noklusēt un ziņotājus apklusināt. Tātad šajā gadījumā netipiski . Vai nu kādi kāro pēc augsti apmaksāta amata ( Latvijas rektori saņem vairāk , nekā nopelna skandināvu inženieri un arhitekti) , vai arī uzmanības novēršana no kaut kā svarīga. Šādas parādības ne jau šogad pēkšņi dzima , sena tradīcija , īpaši ...

Sieviete,kas apzinās savu vērtību!
Sievietes sevi parceno. Uzstādītā cena augstāka , nekā realitātei atbilstošā.

OCTA- Morālā kompensācija par CSN
Elementāri - tam autobraucējam ir vajadzīgie sakari, tāpēc labi vēl , ka pret Jūsu dēlu un Jums netika ierosināta krimināllieta un nenotika īpašuma konfiskācija.

Kā iepazīties realitātē ?
Latvijas tuvākā nākotne attiecību jomā - sieviešu pasnovertejums un prasības pret vīrieti tikai augs, dēļ kā pajuks vēl esošie pāri. Visi dzīvos solo, būs neapmierināti un igni, jo sieviešu prasībām atbilstošu vīriešu Latvijā nav un nebūs , savukārt vīrieši varēs kaut no biksēm lēkt, vienalga neatbildis sieviešu prasībām. Un pēc dažiem gadu desmitiem tāda ...

Kas pelna vairāk, cilvēki ar bērniem, vai bez?
Visai bieži cilvēks ir izvēles priekšā - bērni vai karjera.

Kā iepazīties realitātē ?
Daudzviet pasaulē , pieļauju , drīz arī Latvijā mēģinājums iepazīties publiskā vietā var būt interpretēts , kā seksuālā uzmākšanās , par ko draud kriminālatbildība.

Kā iepazīties realitātē ?
Novērojumi apkārtējā vidē - pat sievietēm , kurām vizuālais ir zem vidējā , ir ļoti daudz piedāvājumu , redzu , kā daudzi , instinktus kontrolēt nespējīgie vīrieši veselām komandām cenšas "sist kanti". Latvijā ir izteikts reproduktīvā vecuma sieviešu deficīts , īpaši lauku reģionos , dēļ tā apstākļa , ka daudzas izveidojušas attiecības ar ārzemniekiem. Manā ...

Kā iepazīties realitātē ?
Miers - diemžēl šim vīrietim izredzes ir minimālas. Sievietes VIENMĒR pavelkas uz saldajiem makaroniem , kā arī tām patīk nekaunīgi vīrieši. Tiesa , kad nonāk vientuļas mātes statusā , tad sāk meklēt to īsto atbalsta plecu - tādu , kā Tavs radinieks.

Kā iepazīties realitātē ?
Jebkurai sievietei , kuras vizuālais pēc 5 ballu skalas ir 3 un vairāk , ik dienas ir neskaitāmi komplimenti , piedāvājumi , ir viens vai vairāki laicīgie partneri un gatavība esošs pulciņš uz rezerves soliņa.

Par randiņu..
Kuks - tāpēc , ka vairums vīriešu nespēj kontrolēt savus instinktus. Ir gatavi dzīvot pēc sievietes notikumiem.

Kurš izvēlas..kura izvēlas "princeses/prinčus"!?
Sievietes, kā partnerus vēlas 2-5% no vīriešiem (augšējo plauktu pārstāvjus) , gadiem ejot, prasības aug.Pārējie tām praktiski vienaldzīgi. 20 gados katra uzskata sevi par princesi , kurai pienākas princis. 30 gados katra sevi uzskata par karalieni , kurai pienākas karalis ar karaļvalsti. 40 gados katra uzskata sevi par dievieti , kurai pienākas dievs. Prinču , karaļu , dievu ...

Par randiņu..
Kā izteicās kāda intervēta sieviete - ja vīrietis pirmajā randiņa nevar atļauties iztērēt 1000 eiro , ar viņu nav vērts sasieties. Tas tika apspriests arī FB , un šāda pozīcija guva sieviešu un aļņu atbalstu.

Vai te vispār kādam var iepatikties, jūsu pieredze?
Sieviešu pieprasītie vīrieši - slavenības , augsti situētie ļoti reti ganās iepazīšanās saitos.

Par randiņu..
Sievietes uzskata , ka viņām viss pienākas un visi viņām parādā , tāpēc , ka ir sievietes.

Vai pretējais dzimums ir jau noskatīts OHO, pavasaris jau tuvojās?!
Gan virtuālās , gan reālas dzīves specifika - sieviešu prasībām atbilst kādi 2-5% vīriešu. Tā kā vīrietis var noskatit un naivi cerēt , bet 90% mēģinājumi iepazīties beigsies ar kurviti.

Kur vairāk domā par tautu
Visās valstīs visos laikos pie varas esošajiem pārvaldītās teritorijas iedzīvotāji bija un ir slaucams , cērpjams un vajadzības gadījumā kaujams ganāmpulks. Tas kas tiek uzskatīts par valdību funkcionē šaura slāņa interesēs , vairojot tā ietekmi un labklājību. Pēc neatkarības atgūšanas valdības strādāja vietējo un dažu RU oligarhu interesēs. Pašreizējās - tā ...

Dzīvot priekš sevis!
Man dzīvot priekš sevis nozīmē paveikt to , kas aktuāls + hobiji. Protams , lai tas īstenotos , jāstrādā .

Vai Jūms ir nācies satapties ar teicienu:"gudrs cilvēks"!?
Mūsdienu sabiedrībā ( viegli manipulējama ganāmpulka ) par gudru tiek uzskatīts tas , kuru par tādu nozīmējuši mēdiji. Piemēram Ījabs , Brante , Sipeniece un tamlīdzīgi.

Par principiem un principialitāti
Atsevišķs indivīds nekad pilnībā nevar būt savas dzīves noteicējs. Pārāk daudz atkarīgs no ārējiem apstākļiem , kurus pats ietekmēt nevar , piemēram laika apstākļi. Pastāv uzskats ka labāk dzīvo tas , kurš spēj pielāgoties situācijai.

Vai jūs vīrieši esat pārliecināti, ka rakstat vēstuli sievietei?
Puuciz - varbūt nav tik dramatiski , bet pārsvarā virtuālajā vidē cilvēki cenšas uzdoties par tiem , kas tie patiesībā nemaz nav. Taču zināmu piesardzību vajadzētu ievērot. Paziņam bija gadījums - aizbrauca uz randiņu , kurš izrādījās laupīšanas mēģinājums. Zinu vēl dažus gadījumus , kad iepazīšanās internetā un tam sekojošā tikšanās beidzās bēdīgi.

Vai jūs vīrieši esat pārliecināti, ka rakstat vēstuli sievietei?
Iepazīšanās portālu specifika - iepazīties grib galvenokārt vīrieši , sievietēm , īpaši ja kaut cik vizuālais , pietiekami daudz piedāvājumi reālajā dzīvē. Lai piesaistītu vīriešus , ir izveidoti daudzi profili ar pievilcīgas sievietes foto , bet reāli vīrietis komunicē ar portāla darbinieku (darbinieci). Šeit vēl lēti , bet citos iepazīšanās saitos jāmaksā ...

Ko domājiet par šo auto?
Attīstīto valstu iedzīvotāju pozīcija - ar auto saistītajiem ikmēneša izdevumiem nevajadzētu pārsniegt 10% no tīrā mēneša ienākuma. Vienu modeli vecāks V70 pieder norvēģu inženierim , ar kuru kopā strādāju.

Sarunas internetā , tāpat vien , laikam ir mūsdienās....
Pluss tāds , ka internetā var atrast domubiedrus neatkarīgi no attāluma.

Sievietēm ir ļoti dažādi raksturi patiesībā.
Vairums , kā no viena inkubatora.

Siaviešu viedoklis: cik viegli ir dabūt kāroto vīrieti
Neesmu sieviete , bet novērojums no malas - gadiem ejot , prasības pret vīrieti tikai aug , bet tirgus vērtība (vizuālais) krīt. Taču tas netraucē sievietēm gaidīt un cerēt uz visām prasībām atbilstošu oligarhu.

Vai turpināsim atbalstīt divkopienu sabiedrību savās darbībās ikdienā?
Svarīgāk ir tas , kā rīkojas vienkopienas vai divkopienas orķestra diriģents.

Ko domājiet par šo auto?
Es to iegādājos ikdienai, 2002 gada , bet , diemžēl ar dzinēju 2,4. Man vajag , lai var trimmeri ielikt. Vizuāli labāk patīk , nekā Passat , Vectra vai Avant. Subjektīvi - man liekas , ka viens no izplatītākajiem auto Latvijā, ja daudzi izvēlējušies, tātad nevajadzētu būt sliktam. Iepriekš tas piederēja cienījama vecuma kundzei.

Varbūt ir kādi ieteikumi Oho apmeklētāju skaita palielināšanai?
Viss loģiski. Cilvēki kļūst aizvien egoistiskaki, aizvien vairāk tiecās pēc svešas mantas, dzīvo mēdiju radītās ilūzijās. Rezultātā racionāli domājoši no šādas sabiedrības cenšas norobežoties.

kaa muus pieradina
Sabiedrība ar mēdiju un izglītības sistēmu tiek veidota par pakļāvīgu , nedomajosu ganāmpulku. Un tiek radinata akli klausīt ganan.

Manipulācija
Visus Latvijas medijus kontrolē Sorosa fonds. Galvenais ideologs ir Streips.

Manipulācija
Informācijas līdzekļi ir viens no sabiedrības manipulācijas un pakļaušanas instrumentiem. Dzīvojam periodā , kad viss ir īstermiņā. Un īstermiņa projektos viedi , erudīti cilvēki nav vajadzīgi, daudz izdevīgāks ir ganāmpulks. Gans plāno īstermiņā gūt maksimālo labumu.

No kurienes cilvēkam rodas domas
Domas rodas arī no vides , kurā domātājs uzturas.

Varbūt ir kādi ieteikumi Oho apmeklētāju skaita palielināšanai?
Pastāv viedoklis , ka iepazīšanās portālos apgrozās relatīvi liels toksisku cilvēku skaits , kuriem labsajūtu sagādā kādu apliešana ar samazgam. Bet līdzīgi arī reālajā dzīvē - tiklīdz nedaudz atšķirsies no ganāmpulka, sekos naids , agresija , uzbrukumi.

Vasarā , siltā laikā varētu skraidīt pa randiņiem , bet tauta ir dažāda .
Jozelsen - tantes uzskata , ka viņām pienākas tikai tāpēc , ka ir tantes. Latvijā netrūkst tādu , kuri gatavi dzīvot pēc tantu noteikumiem , vienīgi viņu maksātspējas un statuss neatbilst tantu prasībām. Bet laika mašīnas motorins strādā un dēļ tā tantes kļūst īgnas , nereti agresīvas. Neapmierinātas ir arī attiecībās esošās tantes , jo viņu rīcībā esošie ...

Vīrieši īpaši nesaprot , ka patiesibā ir vergojuši saviem bērniem , kas pēc 70 gadiem zupu uzvārīs
Sistēma balstās uz pakļāvīgiem , nedomajosiem , savus instinktus kontrolēt nevarošiem pasažieriem. Diskusijās lasāms , ka vairumam nekas vairāk , kā savu instinktu apmierināšana , neinteresē. Vēl aktuāli ir naudas kāre un bailes. Gani ganāmpulku vada ar visai primitīvām metodēm. Par gudru tiek dēvēts tas ganāmpulka pārstāvis , kurš visvieglāk pakļaujas dresūrai. ...

kaa tas iespeejams?
Tā notiek kkeptokeatiskas valstīs.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Sieviešu priekšrocība - pietiek vien ar to , ka statuss - sieviete norāda uz to , ka pat ūsainai , kantainai sievietei būs viens vai vairāki partneri + pulciņš uz rezervistu soliņa. Ja daba vēl apveltijusi ar vizuālo , tad laicīgo partneru un rezervistu pulciņi vēl plašāki. Vizuālais ir sievietes stiprākais trumpis.Vīrietim ar vizuālo ir stipri par maz. Jābūt , vismaz ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu