Labrador

Virietis (49)
uzzināt vairāk par Labrador

12 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Apavi ikdienai.
Paarvaraa tomeer vados no gaumes. Kurus no atteelaa redzamajiem Juus ieteiktu ilgstoshai staigaashanai ikdienaa , kaa arii skrieshanai?

Mehanizaacija.
Nesaprotu , kamdeelj , Latvijaa tiek mekleeti automashiinu vadiitaaji , ja jebkursh uznjeemeejs var nodarbinaat tuukstoshiem darba mekleetaaju , kuri buus ar mieru nogaadaat kravu , nesot rokaas, ...

RailBaltiс.
Сieniijamie pasazhieri! Kaadas Juusu prognozes?

Apavi
Mēdz apgalvot, ka pirmais iespaids ir izšķirošais. Tātad vizuālais un tā iesaiņojums. Kādus apavus pasažieri velk uz randiņu un kādus vīrietim kājās vēlas redzēt sievietes?

PVN
Par cik procentiem Jūsuprāt tiks celts PVN, lai vektu strukturālās finansu reformas?

Apģērbu kvalitāte
Kaads Juusu viedoklis par apgjeerbu un apavu kvalitaati - ir tā, ka piemeeram vienas un taas pashas firmas razhojumi atshkjiras, atkariibaa no valsts, kur tos plaanots realizeet?

Sporta apavi.
Kaapeec vairumam sporta apavu tagad masiivas , platas zoles?

Atpazīstamība.
Daudzās sociālajās interneta vietnēs cilvēki ar uzmanības trūkumu cenšas celt savu atpazīstamību. Ir neskaitāmi blogeri , kouči un influenceri , kuri cenšas piesaistīt pēc iespējas ...

Darbs slēgtā tipa darba vietās.
Daudzviet pasaulē , optimizācijas nolūkos , izveidotas slēgtā tipa darba vietas ar stingru disciplīnu, tur darbinieki tiek nodrošināti ar pārtiku , apģērbu , guļamvietu. Ārpus ...

Brākis.
Secinu, ka aizvien vairāk izstrādājumu, īpaši slaveno brendu , ir brākis. Sākot ar darba instrumentiem - urbji neurbj , pat lokās, metāla zāģi nezāge, darba apģērbi - ļoti ...

Balzaks.
Par plerdakiem aptuveni noskaidrots. Bet cik gadus veca ir Balzaka vecuma sieviete un kādas ir tās raksturīgākās īpašības? Onorē Balzaks sen miris , taču termins --Balzaka vecuma sieviete ...

Darbinieku melnais sraksts.
Taads pastaav. Tajaa nonaak paarsvaraa tie , kuri atteikushies pildiit neadekvaatu uzdevumu , atteikushies straadaat neapmaksaatas virsstundas , kaa arii veersushies attieciigajaas instituucijaas ...

199 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Tramps vai Baidens?
Kāda Jūsu vīzija, kā rīkosies tautas ievēlētie priekšstāvji , ja vizītē ierodas Donalds Tramps!?

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Drīzāk bēg no reģioniem uz Rīgu.

OHO!
Latvijā daudzi aktīvi cilvēki izbrauc , daudzi pavisam , izveidojas dzīve citā sabiedrībā, Latvijas oho tiem nav aktuāls. Daudzas sievietes izveido attiecības ar ārzemniekiem, sākot ar britu lordiem , beidzot ar Indijas parašuramiem, ko nevarētu teikt par vīriešiem. Lidz ar to brīvo vīriešu Latvijā ir ievērojami vairāk, īpaši reģionos.

Kā jūs sevi raksturotu?
Var piekrist Bitiitim - draudzība , uzticamība ir pārbaudāmi tikai kritiskās situācijās. Un pietiek kaut nedaudz atšķirties no ganāmpulka, un tevi sāks nepieredzēt. Ja gribi būt lops, dzīvo ganāmpulka, dzīvo pēc tā likumiem un esi kā pārējie. Man vienatnē būšana galīgi neapgrūtina , jo ir tik daudz interesantu lietu un vietu.

kaa juus riikojaties?
Varbūt Jums kādi kopīgi vaļasprieki? Svarīgi zināt , kas tai interesē un uz to interesanto uzaicināt.

Dzeramā ūdens pasūtīšana
Floriana - Latvijā visi dzeramie ūdeni saulē un siltumā pārvēršas par degvīnu.

Problēmas runāt darbā
Viss , ko Jūs darba kolektīvā esiet runājuši , ar piepuskujujumiem tiks atskaņots priekšniecībai.

Vasaras sajūta
Cilvēkiem līdzīgajiem produktiem svētlaimes sajūtu sagādātu , ja nekavējoties tiktu ieviests kovics, bet šizofrēniskaka veidā, nekā bija.

Vasaras sajūta
Diemzheel deelj daudzu koleegju kritiskaa veseliibas staavoklja naakas buut nemitiigos komandeejumos. Protams , var atteikt , bet darbu ar cilveeciskiem apstaakljiem un atalgojumu pagruuti peec tam atrast. Atliek vien ziileet , kaapeec fiziski veseliem cilveekiem taa peekshnji saakushaas probleemas ar veseliibu - sirdsdarbiiba , reibonji , gjiibonji ...?

Priekšnieki
Vispaar , peec rakstiitiem un nerakstiitiem likumiem vadoshu amatu driikst ienjemt tikai cilveeks ar juridiski apstiprinaatu netradicionaalo orienteeciju. Ir zinaatniski pieraadiits , ka taadi ir erudiitaaki , uznjeemiigaaki , energjiskaaki un kompetentaaki. Taapeec , ja kaadam doma kaapt pa karjeras sakneem , tad naaksies mainiit savus iesuunojushos ieradumus un stereotipus.

Kāda ir Jūsu sapņu profesija ?
Vairuma sapnju darba vieta - policija , muita , CSDD.

Priekšnieki
Darba efektivitaati censhas panaakt , samazinot darba izpildiitaaju skaitu un samazinot darba izpildiitaaja riiciibaa esoshos resursus un liidzekljus . Viens no efektivitaates paaugstinaashanas panjeemieniem ir darbinieku fiziska iespaidoshana. Apmeeram taa - ja govs dod mazaak piena , nekaa iecereets tad to vajag sist.

Kāpēc tauta nesaprotas ?
Darbs teoretiski bija , bet algas nebija.

Priekšnieki
Katram priekshniekam ir sav priekshnieks , kursh no taa prasa , pieprasa.

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Tādiem tipāžiem, ka tesa dzīves jēga ir pazemīgi kalpot un iztapt tam , kurš dotajā brīdī pasludinājis sevi par saimnieku. Ar visu apmierināta, dzimtcilvēka sindroms - ka tik saimniekam labi.

Jūsu bērnības spilgtākās atmiņas?
Viesošanās pie vectēva uz kuģa.

Tramps vai Baidens?
Galavaards ir Rabiinu padomei ar VirsRabiinu priekshgalaa un reaalaa pasaules konstituucija ir Cianas gudro protokoli. Taa kaa visdriizaak prezidents buus Gavils Nuusoms , netaa var iepaziities ar vinja progresiivajaam , spalvainajaam idejaam.

Problēmas runāt darbā
Darbs - pierunaat cilveekus pirkt nevajadziigas , nekvalitatiivas lietas par neadekvaatu cenu. Piemeeram , sunju basketbola inventaaru.

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Daudzi brauc straadaat uz Riigu no regjioniem. Par minimaalo , zemaaku , vai vispaar bez algas , jo visur paarbaudes laiks - 6 meeneshi. Iireet dziivokli daargi vai neizdeviigi , taapeec katru riitu celjas 04.00 vai agraak , darbaa pavada 12 un vairaak stundu , ap 23.00 vai veelaak maajaas. Un taa katru dienu , bez briivdienaam un atvaljinaajuma , jo krediits jaanomaksaa , procenti aug , taapeec ...

Pirms attiecību veidošanas jāatrisina problēmas?
Skatoties , kaadas probleemas.

Darbs un darba intervija
Interesants ir Latvijas iedziivotaaju ( nozombeetu dzimtcilveeku ) viedoklis par gadiijumiem , kad uznjeemeeji neizmaksaa algas un shmaucas ar nodokljiem. Darbinieks pats esot vainiigs , noteikti slikti straadaaja. Neizmaksaaja algu - loham loha liktenis. Ja darbinieks saak ciiniities par tiesiibaam - ekstremists , putina agjentsBagaatajam vienmeer esot taisniiba jo prata nopelniit daudz naudas. ...

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Negatiivi ir tas , ka darba un pelnjas iespeejas koncentreetas galvenokaart Riigaa , regjioni paliek novaartaa , izmirst.

Tramps vai Baidens?
Pret Donaldu Trampu tika veikts atentāts. Taču neveiksmīgs , kas dziļi sarūgtināja Streipu un viņa sekotājus. Kā domājiet , kurš vai kuri ir pasūtītāji?

Vai jūs apmierina mūsdienu iepazīšanās veidi?
Attiecības ir tirgus. Preces iegādi mūsdienās atvieglo internets , vienīgi labāk preci redzēt dzīvajā, nevis foto. Taču vispārējā tendence - sievietes sev uzstadijusas pārāk augstu cenu , kura neatbilst vairuma vīriešu pirktspējai. Internets rada arī maldinošu iespaidu - cilvēks ielicis dažas bildes no kāda ceļojuma, kurā bijis reizi mūžā, taču rada iespaidu, ka ir ...

Kādi vēl apsaukāšanās vārdi tiek lietoti?
Propoganda nepadara cilvēku stulbu. Tā pašos pamatos paredzēta stulbeniem. Bet lai uz propogandas āķa uzķertos pēc iespējas vairāk , tiek veicināta attiecīgā virziena izglītība. Tiek ģenerēti dārzeņi ar seklu, vienvirziena domāšanu.

Anglijā bija vīriešu klubi , labi ka veči draudzējas jo ...
Tas , ko uzrakstīja gunda , ir abstraktais katķisms.

Vai jūs apmierina mūsdienu iepazīšanās veidi?
Pēc desmit gadiem, ja nenotiks kāda kataklizma , būs globālā verdzība, elite būs rabīni, viņu kārtības uzturētāji būs no Ziemeļāfrikas un Tuvajiem austrumiem, bet vergi būs eiropeīdās rases vīrieši. Tie par iepazīšanos domās vismazāk, jo visas viņi dzīvos nemitīgā stresā, miega un pārtikas badā un domās , kā mazināt apsargu izraisītās ciešanas. Savukārt ...

Apavi ikdienai.
Es nopirku abus , lai kaut nedaudz ieriebtu kritikjiem! )))

Kā Tu domā tikt pie vīrieša?
Sievieteem nekas nav jaadomaa. Jau mineeju - Latvijaa uz vienu briivo sievieti ir apmeeram 3 briivi viirieshi , taa kaa sievieteem vien atliek shkjirot piedaavaajumus un izveeleeties tiikamaako.

jocigs baudas guushanas veids
Briivo , reproduktiivaa vecuma sievieshu Latvijaa kljuust aizvien mazaak un , ja pievilciiga aariene , tad bez oho taadaam ir liels daudzums pedaavaajumu . Aciimredzot , taadas izveelas interesantaako variantu.

Ar ko nodarbojaties atvaļinājumā? Kā to pavadiet?
Nākas nomainīt kolēģi , jo aizvien vairāk veselības problēmu , kuras izraisīja populāra , uz zinātni balstītā medicīniskā procedūra. Giibonji , trombi , reiboņi arī nāve. Tikai ticīgie kolēģi negrib atzīt , vaino klimata izmaiņas ... Tāda ir brīvības un demokrātijas cena , jeb , pareizāk sakot , cena par muļķību.

Jūsuprāt, kā ir pareizāk?
Tā saucamajā demokrātiskajā pasaulē vairums strādā , lai rabīnu baņķierim atdotu parādus un vairums pataloģiski baidās zaudēt darbu un to izmanto darba devēji , nemitīgi uzkraujot papildus slodzes. Tur , kur strādāju , ir 12 stundu darba diena bez izejamajam dienām un atvaļinājuma. Tāpēc darbinieki izspiesti , kā citroni. Man nav kredītu , tāpēc varu atļauties ...

Ar ko nodarbojaties atvaļinājumā? Kā to pavadiet?
Tiku steidzami izsaukts no atvaļinājuma. Varētu jau atteikt , bet tad manā gadījumā tas atvaļinājums varētu būt ļoti ilgstošs un beigās nāktos mīt pedāļus ar zaļu kasti uz muguras.

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Vizuālais ir sievietes stiprākais trumpis. Lieliski kompensē visus trūkumus. Sievietēm ar vidējo vai vizuālo virs vidējā , ir pastiprināta uzmanība gan virtuālajā , gan reālajā dzīvē. Ir milzum daudz komplimentu un piedāvājumu. Tas ceļ pasnovertejumu kosmosā ar izrietošajām sekām , tajā skaitā neadekvātām prasībām pret vīrieti un paviršu attieksmi attiecībās. ...

Seja - dvēseles spogulis ?
))) Festivaals Lampa paredzeets , maigi izsakoties , vaaji informeetiem un leetticiigajiem.

Ar ko nodarbojaties atvaļinājumā? Kā to pavadiet?
Auto , moto , velo , foto , laivoshana , daarzs , kvalifikaacijas kursi.

Kundzēm gados - vai ir svarīgi, lai vīrietis ir izskatīgs, glīts?
Latvijā , nerunājot par oho šīs sieviešu kategorijas prasībām atbilstošu pasažieru nav. Nu , varbūt Martins Gauss, bet visdrīzāk tās arī Bredu Pitu izbrāķētu.

Seja - dvēseles spogulis ?
Ja cilvēka sejā lasāmas paģiras , tas nozīmē daudz cietušu , smalku , romantisku dvēseli. Tas norāda , ka cilvēks daudz cietis no apkārtējās vides iedarbības , taču nav zaudējis cilvēcību.

Tramps vai Baidens?
Varbūt atkāpe no ASV, Latvijā var būt jebkāds prezidents un pieņemt jebkurus lēmumus, tauta vienmēr atbalstīs un glaimos cerībā saņemt apgrauztu kauliņu no kunga galda. To lieliski pierādīja Bērziņa prezidentūra.

Ko gatava ir sieviete ir izdarīt ar otru sievieti, vīrieša dēļ?
Šķiršanās iemesls vienmēr ir uz apvāršņa parādījies , šķietami veiksmīgāks vīrietis.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu