mairita1971

Sieviete (52)
iepazīties ar mairita1971

4 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Vai ir iespējams iegādāties dzejas izlasi grāmatā?
Ļoti patīk šeit ,reizēm ielikti,skaisti dzejoļi.Tagad tos manām reti.Closing Time .Neuztveriet šo par sevis piedāvājumu.Vienkārši patīk viņa dzeja.

Kuru apkures veidu izvēlētos Jūs?
Šogad gribu nomainīt apkures veidu.Labāk būtu Granulu katls vai pieslēgties pilsētas apkurei?Garām mājai iet siltuma trase.,bet mājai ir daudz kvadrātmetru.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Par opjiem viņus nenosauksi,jo pēc sajūtām viņi ir čipendeiļi.Nu,izskats gan ,reizēm nodod,jo atgādina Ļeņinu mauzolejā.Interesanti,vai vecmāmiņas uz soliņa nav aizgājis etaps?Te ...

Vai ar vien vairāk cilvēku neizvēlās ieņemt upura lomu?
Tā vietā,lai analizētu savas kļūdas un mainītu savu attieksmi un sevi,cilvēks bļauj,ka viņš ir tāds,jo tad un tad,tas un tas viņam ir izdarījis to un to.Plašs saraksts par ...

58 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Jums arī ir tādi cilvēki darbā, kas saka - man par to nemaksā?
Pastrādājiet uz sevi.Būsiet lielākie izdzinēji,un pat nav par ko pasūdzēties.Sevi jau nerāsi.

Labi, ļauni un nesaprotams kādi.
Parasti cenšos saskatīt labo,jo slikto viņi paši parādīs.(joks)

finansu pratiba
Ko taupa taupītājs,to atņem laupītājs.Par nekustāmo īpašumu piekrītu.Vienīgais,kur var ielikt ietaupījumus.Galvenais,ka nav karš.

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Etiopijā visās ciltīs staigāja kaili,bet ar sievietēm tika darītas briesmu lietas.Vienā ciltī riņķi ap kaklu tik daudz ,ka tos noņemot, kakla skriemeļi pārlūst.Citur riņķi apakšlūpā.Vēl citur,sievietes sit ar rīkstēm līdz nosišanai,tā izrādot patiku viņai.Tikai,kad šo rituālu skatās ekskursanti ,pārbijies paijā ar rīksti.Bail no lielākiem vīriešiem.Un ...

vai nabadzigam but ir kauns?
Kad skatos kā eksistē citur,jo nav iespējams pat padzerties,paliek kauns par sevi.Man viss ir.Es negribu 30 mašīnas,lai visu laiku par tām domātu.Es gribu atgriezties dzīves vietā,kur jūtos brīvi,nevis mani pavada vērtējoši skatieni no mājkalpotāju puses,kuri vēlāk uzraksta grāmatu patiesā princese.Kā Diānai pārmeta par to,ka tā atdod viņai dāvinātas dāvanas.Labāk ir ...

Vai Tu nākamajā dzīvē arī gribētu piedzimt Latvijā?
Parunājot ar ārzemniekiem,kuri šeit dzīvo,viņiem ļoti patīk Latvija.Mēs nezinām,kādas bailes izjūt citi,izejot no mājām.Kolumbietes vecāki ,kuri atbrauca ciemos pie meitas pilsētas svētkos,ilgi nespēja noticēt,ka iespējams tādā cilvēku daudzumā justies mierīgi.Tas ka policisti nesastāda pusi no publikas,bet viņus vispār neredz.Brazīlieša Filipes māte guļot mierīgi ...

Vai Tu nākamajā dzīvē arī gribētu piedzimt Latvijā?
Mēs esam sena tauta,ar savu vēsturi.Skaudīgi gan,bet mums tas ir dzenulis virzīties uz priekšu attīstoties pašam.Mēs neejam dedzināt kaimiņa sādžu tikai tāpēc,ka tur kāds sācis strādāt un nopircis vēl vienu govi.

biski cemmi uzsita
Lepnība esot viss lielākais grēks.Mēs ar vīru,jaunībā,kad naudiņas nebija,jo bija nopirkts par dārgu naudu benzīna kannu,lai varētu braukāties ar veco moskviču,tā paliekot bez naudas.....ēdām samakšķerētas ,ceptas zivteles.Es to atceros kā foršāko laiku.Diemžēl naunda ,reizēm,visu sabojā,ja sāc tai dzīties pakaļ un pārstāj just skaisto mirkļu burvību.

biski cemmi uzsita
Par brīnumu,tieši bagāti cilvēki bāž mutē to no kā parastam mirstīgajam ,jau no domas,metas šķērma dūša.Sakot no bezdelīgas ligzdām un beidzot ar pērtiķu smadzenēm.

Vai ir iespējams iegādāties dzejas izlasi grāmatā?
Man patīk dzeja,kurā domu var saprast uzreiz.To,ka reizēm nesaprotu ir vienīgi,mana vaina.

Liela gadu starpība slēpjas psihologijā.
Ir gan citi laiki.Kādreiz jaunās meitenes pie veciem vīriem izdeva vecāki,bet viņas pašas,pie altāra,gāja raudādamas.Tagad meitenes pašas cīnās par deviņdesmit gadīgiem naudas maisiem,un tēlo lielu laimi,kamēr opis nenoliek karoti.Bet kad noliek,tad, labi ja, atstāj jaunavai saderināšanās gredzenu.Jo labi zin,ka gulēts ar viņu tika,ne jau aiz mīlestības.

Vai Jums arī mēdz
Man vajag ātri un labi.Meitenes zina,ka nemīlu sēdēt ar krāsu matos.Labi,ka tas notiek manā darba vietā,tad laiks paiet ātrāk.Runājot par klačošanos.Ir divu tipu meistari.Vieni,kuri ir interesanti ,jo zina par visiem visu.Tātad arī par tevi.Ir otrs tips,kas uzklausa,bet izlaižot pa durvīm klientu,momentāli aizmirst runāto.Kā smejos,ka esmu tik liela egoiste,lai man interesētu ...

jociiga taa publika
Runājot par bailēm.Katlu mainu,jo nepaliekam jaunāki.Mana mamma kļūst veca,un nest malku viņai vairs nav pa spēkam.Arī mani jau saukā par babuli,tātad arī novecoju.Otrkārt,var būt ka malkas apkuri aizliegs,un arī meža man nav.......Un ja mainīsies vara,pirmais ko viņi dara,nomaina naudu.Un pēc tam ,savus papīŕīšus,vari iesālīt.Ja māja paliks vesela,tad vērtība ,kaut ...

Kuru apkures veidu izvēlētos Jūs?
Bet arī pilsētas apkurei var izmantot termogalvu.Un vai granulu katlu nevajag kā kombinēto ar malku?

Varžacs
Runājot par plāksteriem.To var likt tikai pa nakti,vai brīvdienā.Ja ar plāksteri staigāsi trīs dienas uz darbu,tad salicilskābe izēdīs ne tikai varžaci,bet arī apkārtējos audus.Tad nevarēsi uzvilkt nevienu apavu,un reizēm var arī iekaist līdz strutām.Podologs arī var palīdzēt.Vēl pārbaudi pēdiņas,vai nav jānomaina.

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
Vienā komēdijas filmā pārsmējos.Vīrs pierunā sievu uz seksu trijatā.Viņa un vīra pazīstama kolēģe.Sākās orģija.Vīrs ar kolēģi tā aizrāvies, pat nepamana,ka sieva cenšas līst pa vidu.Beigās vispār, to, izstumj no gultas.Tad nu viņa nesaprašanā,vai maz ir bijis grupveida sekss.Bet pārsmieties varēja.

Baisais seksuālais noziegums
Atvainojiet,bet piecdesmit gadīgais večuks ,tikai,uzlika man roku uz ceļa.Nekā vairāk nebija,bet vienalga bija pretīgi.

Baisais seksuālais noziegums
dabasmīli,viņas pie uzmākšanās un svilpšanas ir vairāk pieradušas,tāpēc spēj visu virzīt sev vēlamajā virzienā.Pasniedzējiem var nepaveikties un paši iekļūs savās lamatās.

Baisais seksuālais noziegums
Jaunām meitenēm kauns ir lielāks kā pieaugušai sievietei.Kad man astoņpadsmit gados piecdesmit gadīgs večuks/tā par vīriešiem, tādos gados,domā katra jaunietes/ biju kā ar ūdeni aplieta.Jutos kaut kur vainīga pati,un bija drausmīga sajūta.Es izvairījos no viņa ,un viņš saprata.Bet meitenēm,kurām jāturpina komunicēt ar mērgli.Jo meitene naivāka,jo vieglāk viņu ...

Kopdzīve ar rutīnu nogalina jebko ?
Ja skatās vienā virzienā un kopīgi aug garīgi,arī rutīna atkāpjas.Bet grāmatas jālasa abiem,nevis jālielas ka dzīvesdraugs lasa.

Ko jūs uzskatāt šodienā par maukām?
Nu ,laikam,jau tās,kas neskatās kunga makā,un,kungam,nesaprotamu iemeslu dēļ,grib ar viņu pārgulēt.

Jūsuprāt iemesli, kāpēc, piezvana bijušais vai attiecīgi - bijušā?
Ja viņš ir bijušais,tad zvans pat neuztrauc,Viņu vienkārši ignorē,nevis raksta jautājumu.Laikam Tev labi iet bez viņa,ka nolēma atgādināt par sevi.

Vai Jūs šodien savām kolēģēm, draudzenēm, dāvājāt ziedus ?
Senajos Padomijas laikos sievas parasti sagaidīja vīrus,pēc darba,nosvinējušos tā ar koleģēm,ka sievau domātā puķīte bija jau nobeigusies vai vispār pazudusi.Tie svētki man tā palikuši atmiņā.Gan tēva laikā,gan vīra.

No kurienes cilvēkam rodas domas
Dabasmīli,Izbarošu mošķiem.

Siaviešu viedoklis: cik viegli ir dabūt kāroto vīrieti
Tā jau saka.Ne viss ir zelts,kas piepeld pirmais.

Iepazīšanās ar dziļi ticībā esošu cilvēku
Ja ticīgais savu ticību uzsver ar lepnību,jūtoties pārāks,tad ticības viņā nav.Īsti ticīgi cilvēki analizē sevi.Mēs uz katra soļa grēkojam.Aprunājam kādu klāt neesošu cilvēku,vienalga,ja pat sākām ko labu.Baznīcas vairs nav svētītas vietas.Tās ir uzņēmumi.Ja vecam cilvēkam neviens neiedod vietu,jo tās ir sadalītas starp draudzes locekļiem.Noteikta samaksa par ...

No kurienes cilvēkam rodas domas
Tā jau saka,ka uz viena pleca sēd eņģelis bet uz otra velnēns.Tad nu pašam jāizlemj,kuru klausīt.Es lūdzu,lai stiprina mani labais un iemāca atteikties no kārdinājumiem.Jo šobrīd cīnos ar sevi par bausli,tev nebūs iekarot cita vīru/sievu.Jo vēl esmu tik vāja,ka meklēju attaisnojumus,un arī viņus atrodu.Tātad,nelabais,smejas.Un ticības man nav ne melnuma aiz ...

Varbūt ir kādi ieteikumi Oho apmeklētāju skaita palielināšanai?
Runājot par jauniešiem.Ja viņu iemīļotā saitā parādās kāds viņu vecāku gados,tie mūk ko kājas nes uz citurieni.Feisbukā bija pilns ar jauniešiem,bet tagad viņi tusē citur vai kādā no grupām.Nedod dievs,ja kāda mamma vai tante,arī opīši,ko muļķīgu iekomentēs Ķauns pa visu seju.Bet OHO ir vieta,kur uzturas cilvēki briedumā.Kur var uzzināt ,kur tu kļūdies.Jo ārā ...

Beidzot Krievijā par vienu muļķi mazāk.
Aizgājējs ,varbūt,Krievijai būtu vajadzīgs,bet ārējās politikas skatījums arī nebija visai pozitīvi tendēts.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Tracerīt,Tā jau ir novērots,ka vīrieši kas var nolaist tikai ar degunu,paliekot ar dzīvi neapmierināti un uz visu apvainoti.Pacenties šo problēmu tik atklāti neizrādīt,citādi gribas pažēlot,bet tad Tevī vīrieti vairs nevar saskatīt.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Jā,kad saproti,ka 20 gadus ir nodzīvots tā,ka tagad vairs tādai kopdzīvei neparakstītos.Tādēļ agresiju izlieku šeit,nekā aizvainoju ,savus tuvākos radiniekus.Tuvāk nepaskaidrošu,jo nav bērnu dārza audzinātājas diploms.Varu kādam radīt nepanesamu traumu.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Vai tad dzīves baudīšana ir tikai sekss?Tagad es izvēlos pasākumus,kādus gribu es.Nevis pielāgojos vīram lai būtu kopīga atpūta.Es biju aizsargāta ,ar noteikumu, ka esmu zem tupeles.Alkoholu bez iemesla nedzeru.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Amarille,Nostrādāts 14 stundas,tad nu negribas pus stundu sēdēt pareizi izdomājot teikumus.Kas gribēs,tas sapratīs.Kas nesapratīs,varbūt paies garām vai ievems.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
Nav problēma.Tas tāpēc,ka man vienalga kā kāds te mani sauc.Patiesība ir ārā.Te mani nekas neaizskar. Savos gados baudu dzīvi,kuru nevarētu baudīt ar vīru,jo tad man tiešām novērtējums bija zem nulles.Bet tagad ,kā sauc tā atsaucas.Lai jau bērndārzniekiem tiek,citādi slapina tikai biksītes.Kaut ko noorganizēt ta čuriņa pil.Riešanai liela dūša nevajag.

Vai jūs nevajā vienādu ciparu kombinācijas?
Kādreiz bija trīspirkstu kombinācija.Figa saucās.Visi saprata.Tagad to mazāk pielieto.

Vai jāpaskaidro otram, ja nevēlies veidot attiecības?
Ir gadījumi,ka ,tā īsti,nekādas attiecības nav bijušas,bet ,vienalga,tiec vainota visā.Varbūt,lai viņš attaisnotu sevi.

Apdrošinātāji, kuri tikai iekasē naudu.
Man mašīna iebrauca mājas žogā.Samaksāja ātri un ļoti labi,neskatoties,ka vainīgais aizmuka.

Vai pērkat loterijas biļetes? Ja jā, tad cik procenti no tām ir ar laimestu?
Vinnēt loterijā ir tik pat liela % iespēja kā nomirt lidmašīnas avārijā.Bet visi cer uz pirmo.

Dzīvot priekš sevis!
Pieņemu ,ka mūsu vecumā vairs nevar akli iemīlēties.Visi plankumi uzreiz redzami.Dzirdēts,ka tie ,kuriem auksti,parasti ierodas ar diviem koferiem.Nu gluži kā gliemezis.Viss kas dzīvē sastrādāts,vienā koferī saliekas.Mammai vismaz nebūs vientuļi.Bet par sevi labāk klusēt,jo netīši palūgsi ko nevēlies.Man bija paziņa,kura visu laiku baidījās no vecumdienām,no ...

Dzīvot priekš sevis!
Railija,ja esi dzīvojis sev,tad vecumdienās neko negaidi.Bet cik sāpīgi ir tiem vecīšiem,kas pie dzīviem bērniem,nevienam nav vajadzīgi.Man ir mamma,kura pelnījusi labas vecumdienas.Un mainīt viņu pret cilvēku,kuru pat tā īsti nepazīsti,neuzskatu par prāta darbu.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu