Tessa

Sieviete (89)
uzzināt vairāk par Tessa

46 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Ir tikai Labais un Ļaunais
mums ir jauns messija? /pabaza galvu/ messij, juļka jaarZte. /padod klizmu/

Nopelni?
kremļa pautam (c) nav miera?

Pēc daudziem gadiem , kad večiem būs ap 90 gadiem ...
tu jau tur sen esi, liec mieru večiem.

saaku jaunu dziivi babuliishi
pa kuru laiku valdiiba un atlaist saimu zivis izkera?

akne
neesmu saskarusies, bet esmu dzirdejusi, ka labi paliidz korejiešu kosmetika. Protams, ir svariigs uzturs, probiotiku kurss un veseliigs dziivesveids.

ko dariit?
ko dariit? redzi, ja tu prastu gatavot, tev atkristu daudz problemas: *butu paedis un nebutu nikns; *ietaupiitu naudu - par 4 eur sanaktu pusdienu maltiite divam dienam, zupa-trijam; *neparmestu sievietem, ka tas tevi izmanto seskuali un neizvara boršu/nesacep kotletes, aiz ta tu sievietes nevis neieredzetu, bet ieredzetu. viss ir loti vienkarši.

Vientulība
nu tad tu esi prasta klaču baba, ko lai es citu saku :) un nomaini toni. te neviens nedariis ta ka tu saki, te tev nav tavs darbs. tipiska abjuziva uzvediiba - izklačot kkadas zinjas un pateikt davajte žitj družno. Nopietni? :)

Vientulība
autore, es tevi nepaziistu un nemaz negrasos tevi paziit, atškiriba no tevis, kas izskatas, seko man ik uz soļa :DD es rakstu to, ko redzu-cikos ir ielikta tema, cikos ir komentari. lai es kadam sekotu, tam ir jabut personibai ar lielo burtu. Piedod, ja vari :)

Lūdzu, izskaidrojiet man, kas ir vientulība?
katrs pats izvelas, ka justies.

Vientulība
redzi, autore, cik cilveki ir dažadi, man nenaktu ne prata sedet pie kompja vienos naktii. Es eju gulet velakais 23-jos un esmu augša ne velak par 8. Piemetinašu, ka tagad man ir garas briivdienas. Pari vieniem diena kur es tikai neesmu bijusi un ko tik neesmu apdarijusi, bet tu tikai iegajo oho. Tieši tapat ir realitate, es nevaretu biedroties ar kadu, kurš tik loti atškiriigs, citi ...

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
tracer, neglaimo sev. tevi vienkarši izmanto, pasesko, bet boršu ta arii neuzvara, esi godiigs.

Kādiem jābūt babuļiem pēc piecdesmit no vīriešu skata punkta?
absoluti neinterese, ka kads doma un ka man butu jaizskatas. Turklat praktiski visas vecmebeles lieliski zin, ka es izskatos savos 50+.

Vientulība
cilveki ietekmejas no kkadiem apšaubamiem viedokliem un tere tiem savu laiku, atgremojot, ta vieta, lai dziivotu dziivi. luk, ko es domaju. Ja cilvekam ir labi, viņš neko nemaina, ja slikti, maina. Ij viss.

Valdībmīļi un reālā dzīve un problēmas .
vakar Gobzeme redzeju vienu tanti, kura stastiija, ka pa nakti gulj ar 7 termoforiem, viens no tiem uz dzimumorganiem, jo esot jasilda riisu grauds, kuru vinjas dzemde ir ieaudzejuši amerikani. Vinja pilniiga nopietniba runaja par plakano zemi, valdiibu, svitram debesiis utt apmeram 9 minutes. tas ir par stabilitati. un tad ir jajauta, kas ir ar to stabilitati šadu indiviidu pratos. daudzus ...

Par principiem un principialitāti
tracer, kapec man butu jaraksta no sveša profila? ok, es saprotu, tu te esi samera jauns lietotajs. Tessa šeit ir jau 15+ gadus. pajauta vecmebelem, vai Tessai ir citi profili?

Par principiem un principialitāti
tie nav principi, tas ir dziivesveids. Princips var but, piekritiišu, neaizdot naudu. Man tada principa nav, aizdodot, rekinos, ka var neatdot un tapec aizdodu tadu summu, par kuru nebus kreņķis. Vienkarši nakošreiz neaizdošu, bet man nav ta bijis, ka neatdod. Varu arii vnk iedot vai veikala kadam, kuram nav liidzekli nopirkt karoto, nopirkšu. gan ziedoju, gan nesu abgerbu, tie nav ...

Ko teiksiet"valdībmīļi"?
kas Juļkai notika, vai macas rakstiit vaziski vai vnk skruve izkrita?

Taro.
cinnij, beidz muldet. ne tev kads taro lika, ne tevi tas izglabs.

Taro.
taro kartis ir intersantas, man patiik to dažadiba, ka visu apraksta utt. pati, droši vien saputrotos, bet pret taro man nekas nav pret, kaut gan izmantojusi esmu kkad senak, kad man galiigi negaja (lasi, slikti gaja). man patika, viss piepildijas. taro var iedot atbildi uz sasapejošo. piemeram, ko man dariit, braukt vai nebraukt, iet prom no darba vai ne. un kapec. youtube ir tada angela ...

Sieviešu negācijas šeit un viss ap to!
nassa, naids ir loti speciga emocija, tapec nedomaju, ka kads vai kada šeit tevi neieredz. vienkarši ir savs viedoklis un viss, gadiem maļas visi ka rasola. tas, ka dažam patiik iedzert, tas ir skaidrs. tapat ir skaidrs par mužigam mekletajam-spridiitem. kadi ir tie cilveki, tadi ir. Un oho ir sabiedriibas spogulis.

Sieviešu negācijas šeit un viss ap to!
piekriitu TikaiTu. pie tam gadiem ilgi.

Malka vai briketes?
es, man šķiet, sapratu, par ko ir runa un ieteiktu izmantot iekuram. apakšā brikete, virsū malka, brikete uzdzīs t un turēs grādu.

par naudu aizsardziibai
Lexx, ar aprobežotiibu nelepojas, bet nu tev ir piedodams, jo aciimredzot kolonoskopija bija parak dziļa. ja tu vel nezini, vai vnk esi stulbs, tad pastastiišu, ka bija čečeņu kari, krievija uzbruka Gruzijai un Ukrainai, karoja Sirija. Un tas ir tikai pedejo 30 gadu laika, tapec savas pasacinjas var iebazt sev dziļi vieta, kuru skara tava iemilota procedura. :))

par naudu aizsardziibai
tieši ta, oho pilns ar vati un sektantiem foliju cepuriites. varetu pakluset par gimenem pirmaja vieta :DD zinot visu oho vesturi :D p.s. mi#eji vatetie.

par naudu aizsardziibai
nu, kur vaimanataju koris? tracer, tu zini, cik sanem mediki un skolotaji? cik % pensionaru un kapec ir minimalas pensijas? par daudzu algu piekriitu, ir jabut vairak. Pensijai jabut ka minimalai algai vismaz. Daudzi pensionari ir ar loti labam pensijam, nestasti te. aizsardziibai nekad nebus pietiekoši daudz naudas, mes nespesim saražot tik daudz, ka to var dariit lielvalstis. to taču tu ...

Par joža tēmu,par Ukrainu.
tracer, vinjam ir lidzekļi, un karotajiem maksa labi, nesatraucies. Arstešanu arii apmaksa valsts. vari uzskatit, ka vinjam ir slimibas lapa. Domaju, kad jutisies labi, bus tur atpakaļ, varbut ne tieši kaujas lauka, bet dariis kkadus citus darbus.

Par joža tēmu,par Ukrainu.
es vispar nesaprotu, par ko te tads tirgus. Viens no maniem pazinjam sadarbojas ar Azova džekiem un vismaz reizi menesi aizgada vinjiem busu ar visu nepieciešamo. Otrs dzen mašinas. Trešais tagad ir ievainots, letgaļu puika, karoja vairāk neka gadu, sadragaja kaju. Visi apkart beigti, viņš izdzivoja. Sakuma arstejas majas, tad atveda uz LV. Nu jau staiga, bet pusgads ir pagajis. Arii ...

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
juļka, izmazga savu cepuriiti, ta pec cepta laša vanda. uzcelsim arii, Bučai tas tika apsoliits. Bet tu riktiigi tiiri izslauki setu un novac pernas lapas. Un uzvelc jaunu cepuriiti, lai smuki.

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
ritausma katreja vista foliju cepuriite.

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
diniite, tiiri intereses pec, ka rikojas latvieši? vai latvieši neaizstaveja savu zemi 1919.gada un neizciniija briviibu? jozolsen, es ar tevi.

visiem brashajiem tv ekraanu karotaajiem
viens ir skaidrs, uz Eiropas parlamenta velešanam ir jaiet, citadi atkal sabalsos rašistus un Langu, kura novirza akcentus no butiskam lietam, jo Latvija bez valodas jau nu nepaliks.

visiem brashajiem tv ekraanu karotaajiem
neatceros, kad pedejo x skatijos Panoramu, bet piekriitu Jason, beidz m*zt un vaidet. vissvaigakas zinjaas ir Telegrama, tur tagad Zetņiku ir vaidi par vakardienas ļočenēm, jau ausiis džinkst.

kaa muus pieradina
kur Latvija ir pedeja vieta? linkus, informaciju, statistiku studija.

kaa muus pieradina
tracer, man briižiem šķiet, ka aiz tava nika slepjas Segliņas kundze, vinjai tikpat daudz domu ziimes. tu visu laiku esi neapmierinats ar to, ka tev par maz naudas un vissirslikti. Bet medijiem arii naudu ir japelna, par ko tu briinies? Ir, kas nemaksas, bet ir, kas abones. Tu taču neljausi nemaksat par savu pakalpojumu, ko?

Lai izdzīvotu...
galīgi nevilina Egipte. Braucu uz pavisam citam zemem.

Lai izdzīvotu vajag vismaz ,
tracer, neglaimo sev. Nu, vismaz piektdienas vakaraa ne. :DD

Lai izdzīvotu...
nu, dziivot kopa ar tevi es negribu, bet ja bezizeja, griezies. Aivediišu zales, produktus, ko tev vajadzes.

ko dariit 50+
dabasmiili, tev ka slinkim to nesaprast. Dziive ir kustiiba. Jo vairak kusties, jo ilgak dziivosi.

ko dariit 50+
es iisti nesapratu, par ko sape. Es arii stradaju bez pusdienlaika (aprišana piecas minutes nav normalas pusdienas) un bez piippauzem. Bet es pati ta gribeju un pati izvelejos. rezultats uz sejas. Darba diena nostaigaju mazakais 9km, lielakais bija 24, bieži ir japadoma, ka tikt uz tualeti. Mans darbs man patiik, brižiem ir gruti, bet neko dariit, sanemas un kapa. Darba laika man nav ...

Kā lai iztiek dzejnieka dvēsele?
es taču teicu, palietotajam kartejie tukšie ziemassvetki.



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu