antikrize

Sieviete (54)
uzzināt vairāk par antikrize

12 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

kaapeec cilveeki beeg no riigas?
Viss labi, ir zivis, kuraam patiik akvaarijaa dziivot un citaam vajag okeaanu! Galvenais saprast ko katram vajag un dzivot laimigi!

Skaistās sievietes atstāsim vīriešiem bez iztēles ?
Man loti patik sarkanas rozes un garsho shokolaade. Man var daavinaat. Vai es buutu skaista sieviete? Pat ja neesmu, tad vismaz laimiga esmu. Nekurzeme- topiks greizsirdibas deel?

Vecums un skaistums? Kašķigums un cieņpilns miers?
visu nosaka prioritates dziive! Ja palicis ledusskapis un TV...tad tas ir beigu saakums.

Vai vēl kāds vīrietis ir palicis...
Man reiz pacients, uz sho jautajumu atbildejaa, ka veselibas probleemas ir tik nopietnas un saapes tik stipras, ka tetoveeshanas uz to briidi dara laimigu. Es kluuseeju un tikai izdvesu, lai ilgi un laimiigi. Par laimi, mans kermenis ir labs un derigs bez tetovejumiem.

Sporta apavi.
Mode mainaas! Mainaas viss!

Kas nosaka sievietes vērtību?
Maskava13- jaunibaa mees visi esam jauni, taa ir, bet...visi noteikti nav skaisti, ir pavisam neskaisti arii, diemzeel. Bet varbut tie neskaistie ir laimigi.

Kas nosaka sievietes vērtību?
Maskava13- skaistumam ir nozime un veel kaada. Te es domaaju laudis lidz 60. Pec tam...laikam jaameklee... kur vispaar ir?

Vai attiecības pilsētniekam ar laucinieci varētu būt
Viss jau dziivee var buut, nekad nesaki nekad. Man kaa dzimushai riidziniecei, lauku gaiss vajadzigs 2x meenesii, var arii mazak. Un esmu laimiiga atgriezoties Rigaa. Dzimushiem aarpus Rigas to nesaprast un nevajag.

Darbs slēgtā tipa darba vietās.
Autor, ludzu piemeerus, kas jums ir slegta tipa darba vieta LV?

Kas nosaka sievietes vērtību?
Protams, ka smukaas ar smukajiem, jaunibaa noteikti, citus pat nepamana, ja veel augums puisim zem 170cm! Un atkal atkartoshos, ka jaunibaa muus interesee- Kaads vins ir, dzives viduu- Kas vins ir, un tad peedeejais....Kur vins ir...

Kādēļ pļerdaki vienmēr atgādina, ka 50 nevienam nav vajadzīga?
Izsaku lidzjuutiibu Epifaanijai. Diagnoze ir saasinajusies, pavasarii taa var notikt. Agresijas liimenis bistami augsts. Meklee arsta palidzibu, ja veel pati vari. Varbut kads vinai var palidzeet. Te vairs nav smiekligi, te ir nopietns pacients, kuram steidzami vajag palidzibu.

Kāds būtu optimālākais ´´drošības´´ variants dzīvoklim?
Amarille- tas ir tikai normali, ka cilveks piekeras savai vietai. Kas tur stulbs? Epifanija- cienisim seniorus, pashi tadi busim. Droshiba nav tas pats, kas putna piens. Un pat, ja cilveks var atlauties putna pienu, jums zheel?



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu