jozolsen

Virietis (51)
iepazīties ar jozolsen

8 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Ko jūs uzskatāt šodienā par maukām?
Izskaidrojiet darbības kritērijus .Vēl labāk nodefinējiet? Nejauciet ar prostitūtēm- profesionāles,legālas, nelegālas, nodokļus maksā ,nemaksē, bet naudu jāmaksā par paklpojumu. ...

Vai turpināsim atbalstīt divkopienu sabiedrību savās darbībās ikdienā?

Varbūt ir kādi ieteikumi Oho apmeklētāju skaita palielināšanai?
Oho bija labs IEPAZĪŠNĀS portāls. Un tad visu publisko sadaļu sāka pārvaldīt, veidojot priekštatu- seju par portālu, ķēzītāju grupa un grupējumi. Saucit to par izklaidi..Pašiem ...

Pāvests Francisks : seksuālā bauda Dieva dāvana.

Vai spēsim būt tādi kā ukraiņi?
Liels paldies ukraiņiem ,ka vīnī cinās un mirst par savu tautu , zemi, vērtībām. Viņi visai pasaulei parādīja, ka krievija nav tāda par kuru lieloties izlikās. Latvijā arī bija ...

Vai labprātīgi dodiet info netā dažādiem pakalpojuma sniedzējiem?
Man interesē, kas ir zem LIKUMĪGĀS INTERESES dažādiem sia ´šļukas´´? Tās taču nav valsts iestādes! Izlasīju;vienā jā, 37 paklapojuma sniedzējiem!!

Patvertnes, vai bumbu patvertnes?
Patvertnes no vārda patvērums.Tas ir īslaicīgi. Bumbu patvertnes ,no dažādām bumbām. Ar dažādu bumbu noturību. Arī PSRS laikā bija dažādas. Visdrošākās bija valdībām un ...

Vai esat kādreiz tā kārtīgi apskatījuši savu pasi- dokumentu nr.1. ??
Kas ´lācītim´vēderā´?Mn tā šķērmi paliek..Ko uz tās rbežkonteoles, vai viesnīcās padomā par mums..un arī es Latvietis. Tā tāda indviduālistu izpausme nerēķinoties ar citiem, ...

285 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Kā jums tāda demokrātija?
Jāpiesaka karš amīšim un jāpadodas..Lai šamie mūs aizstāvētu no ´brāļiem´..

Sekss ar saistībām.
Kā saucās tas seksa paveids ar saistībām - sasiets, rokudzelži...?

Sekss ar saistībām.
Tas taču tikai nevainīgām un pēc salaulāšanas!! Par seksiņu sasieties?!! Un tad brīnās- melojis!!

Par foto un vispār ....
Jautājums par menopauzi?!!

Eiropas klubu izvirtības
Izrādās ka ir arī citāti aktīvās dzīves piekritēji.. Ne tikai fitness ,skriešana, nūjošana, pedāļspiešana- ritenistes, salātu ēšana..Ko šodien reklamē visu un esot ´pareizi´.. Ar alko esi uzmanīgāks tādās vietās, lai spētu kontrolēt situāciju.

Vai tiešām visi un visas ir vienādi?
´´Jaunajām tantēm´´ attīstās tikai ´jaunas´ papildus prasības ar strauji palielinošo bezseksi. Jaunās tantes´´ kļūst atkal morāli ´nevainīgas´ tikumiskajā nedošanā - seksa noliegšanā.... Jo vecākas paliek jo vairāk ´jaunu´ atrunu un nosacījumu , lai nedarītu un nebūtu.. Paradoks un realitātē ...

Vai tiešām visi un visas ir vienādi?
Vienā laika periodā dzimuši, vienādas skolās mācījušies. Vieni un tie paši informatīvie masu mēdiji audzinājuši. Visiem ar vienādām reklāmām dolbījuši..un dolbī..Veidojpt vienādu sabiedrisko domu, uztveri baram.. Un vēl šeit dzīvojot gadu gadiem.. Oho paaudžu maiņa nav notikusi. Katrā szīves periodā veidojas savas prasībās. Kādas bija bērnībā, jaunībā? ...

Riepas
hMM..Prežiem jau arī jābūt ražotāja garantijām!!

Sods dzērājšoferiem
LIELS Paldies policistiem, ka viņi novāc no ceļa šos apdraudējumus.

Kādam jūsuprāt ir jābūt pirmajam randiņam, lai tas nekļūtu arī pēdējais?
Ja labi stāv un gribas, tad nebūs pēdējais un pēdējā.

shoreiz par vegetaarieshiem
Baigi dīvaini izskatās, kad 1ogadīgs puika prasa mammai par katru ēdiena sastāvu pie viesību gada!! No pieredzes. Baigi un baisi.

Tests – vai tu esi īsts Vīrietis
Būtu interesanti cik gara tantu rinda sastātos, ja pēkšņi Tracs izziņotu, ka gatavs ilgai kopdzīvei (līdz 5 gadiem)!!! Varētu pat ielikt vairāksolīšanā!!

Riepas
Vai tad bērnībā vecāki balonus nedāvināja?!!

Pārdomas...
Tirgotāju biznes. psrs laikā bija siltie vagoniņi uz smago mašinu bāzes darbam.

Vai Tu nākamajā dzīvē arī gribētu piedzimt Latvijā?
Es citu dzīvi nezinu un esmu kur esmu, esībā. Pat reinkarnācija nav dota otra dzīve cilvēkam..Tārpi, kukaiņi, zivis, mikrobs..

ka garsigi pagatavot?
Tā taču zilcgaļa!!

Liela gadu starpība slēpjas psihologijā.
Princešu galvenais UZDEVUMS bija karalim dzemdēt viriešu kārtas pēcnācēju. Un priekš tā viņas tika audzinātas un gatavotas. Pēc tā arī tika vērtētas.

Vīrieši manu prāt nepareizi nosaka sievietes pēc izskata ...
pēc vārnu kājām ap acīm, vai veļas dēļa uz pieres?

aljo babulji
Par stārķiem un stārķenēm patiesība!! Zeme arī vairs nav plakana. Zinātne. Pirmā atlido stārķis tēviņš uz savu ligzdu. Izkaujas kuram piederēs māja un būs saimnieks, drāzējs.Tad atlido stārķene; Oho kāds jauns uz spēcīgs ŠOSEZON drāzējs!! Tas pats par gulbjiem. Katru sezonu cits tēviņš.

pazinjas jokainaa riiciiba
Mēs esam baigā nomale un sīka vienība..Pat karš ukrainā uz Sarkanās jūras- Suecas kanāla fona ir jau štrunts. Kad visai pasaulei uzleks naftas cenas ,ieguvēji būs muslimi un krievi!

aljo babulji
Tas ir interesanti..Seksu nevajadzēja, tikai kamēr rozā brilles- bērna ieņemšanai, tagad, norietā, vispār nav vajadzīgs. Bet, meklē veci!! Paradokss!!

Skalojamā kastā ik pa laikam dzirdama sīkšana, vienreiz laikam pat tā ka pilēja
Dzīvo wc!!

Kādreiz visi bija kaut kā līdzīgi , sievietes obligāti strādāja ....
psrs..saņem ´algu´ trīs dienas nenāk mājās, dzerstās...un uzraksta iesniegumu vīra darba vietas načalņikam, lai algu varētu saņemt kasē vīra vietā..tā arī psrs sievietes ´uzturēja´ ģimeni pelnot ´naudu´..

ar ko varam lepoties ...
Latvieši nekad nav dzīvojuši tik labi kā šobrid!!Labklājība. Latvijā ir ļodi daudz skaistu un KOPTU sieviešu. Dzīves ilgums palielinās. Latvijā ir neaizskarta ekofauna. Dživo dzīvnieki, putni, kukaiņi, kuri citur jau izmiruši- iznīcināti.

ar ko varam lepoties ...
Mums ir 85% senču un tagad stādīto mežu , kuri aizņem 53% teritorijas!!Esam mežu valsts!! Gar jūras un līča krastu visas priedes ir stādītas!! Mums ir četri gadalaiki un mērens klimats. Ziemas sporta veidu lielvalsts!! Rīgu sauc par eiropas nozīmes arhitektūras pilsētu. Latvijā ir ļoti daudz cilvēku ar muzikālo izglītību, kura eiropā maksā ļoti lielu naudu.. ...

ar ko varam lepoties ...
Un tagad ķēzītājiem , par zemi kurā dzīvo. Latvijā runā latviešu valodā!!Vēsturiski tas nav izskaidrojams!! Nav bijuši etniskie kariņi, kaut ar vienmēr ir bijusi multinacionāla!! Esam sporta Llielvalsts!!Vismaz 20 sporta veidos piedalamies pasaules līmeņā sacensībās. Ir pāri par 30 sporta federācijām. Esam kultūras un mākslas valsts. Eiropā tāda limeņa operas , ...

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
Šī tēma TĀ satrauc coco un epif..?!! Nerealizētās fantāzijas ´princesēm".. Tēviņi aplecina pēc spējām un varēšanas.

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
Ir kuri spējuši savas seksuālās fantāzijas realizēt realitātē un tādi kas pat savas fantāzijas noliedz, melojot sev un visiem. Pseidomorāli un fiziski kastrēti bļāvēvēji cenšas noliegt Māti dabu.

Sex ar 2, 3 partneriem vienlaicīgi
ir,ir,ir...Patika pašam un viņas bija pārsteigtas par sevi un uzdrošināšanaos..

vai dzivojat taupīgi?
Interesanti vēl tirgojas Buša saldētās vistu kājiņas..Ar ketčupu var apēst visu.. Galvenais, lai kartupeļiem ir raža Jārēķinās, ka perspektīve būs grūtāka nekā pašreiz.

vai dzivojat taupīgi?
Nu nav bail no nabadzības, ir sen apgūtas prasmes dzīvot pieticīgi. Tagadējiem 40- gadniekiem gan sūdīgi. Nav dzīvojuši mēnešiem ar ceptiem kartupeļiem un aliņiem..

Kāpēc vīrietim grūti pieņemt
Trakie 90-tie ienāk sadzīvē..Kamēr meitenes mācījās augstkolās, tikmēr puiši maz mācījās un meklēja vieglo naudu..

Baisais seksuālais noziegums
Amaril..Bez nekādas izmeklēšanas apbižotās tantes jau visu palaida ēterā un zinās..Sabiedrība jau visus salikusi cietumos!!Un NEVIENA tante pēc pusgada neuzņemsies atbildību.. Demakova atkāpās, žēl. Viņa redzēja visu laukumu. Jau piemirsāt; bijušo veselības ministri attaisnoja!! Un kuru TANTI-BĻĀVĒJU cietumā ielika?!!

Baisais seksuālais noziegums
Kādreiz bija einuki, tagad jasterilizē, kā runčus? Aizvainotām tantēm par prieku un ierastāk, jo mājās kaķis- ne runcis.

Baisais seksuālais noziegums
Kultūršoka sižeta veidotājai ari bijakopošanas ar pasniedzēju, bet maita neaprecēja!! Rezultāts jau būs bēdīgs..Augstas kvalitātes pasaniedzējus izdzīs. Jaunus vietā nedabūs..Vadību nomainīs pret savējām. tantēm..Mācību proces pasliktināsies

Kāpēc šeit anketās vīrieši MELO par savu izglītību ?
Bez tracers šis dīķis sāks vēl trakāk smirdēt..Viņš kā vēja plūsma, saviļņo un bagātina ar skābekli.. Vai tad tantēm nav vienalga beseksī ar ko vāvuļot..Ja mazizglītots var izrādīt savu ´gudrību´ kopā ar čertdūru skapi..Jābaidās no izglītotiem, zinošiem, pragmātiķiem, intelektuāļiem..jo ieņirgs

Vai tā ir taisnība , ka mūsdienās ir vīrieši , kam pieredze ir tikai ar nenopietnām sievietēm .
´Ilgtermiņā uzņemas atbildību..´ Ezelītim kraus virsu savu nastu, kamēr spēs nest? Tu nopietni, ezelīšu mazohistu meklējumos un vēl bez tās balvas- pišas?! Un vēl ar likuma burtu- piesies izvarošanas nopietnu nodomu... Brrr... Nenopietnās ar prasmēm ārpus konkureces.. un tantes brīnās par tām CITĀM..

Vīrietis drīkst, bet sieviete nedrīkst, ja, izvēlēties ar kuru iepazīties?!
Tā ka stāvošā garuma pietiekoši un mēle pareizā vietā, makaroniem, vēl arvien ir izvēles iespējas.. Par tantēm, omām gan vēl nav pieredzes!!

Kāpēc šeit anketās vīrieši MELO par savu izglītību ?
Ar videni profesorieni drāzt nedrīkst?!! Guļ kā balķis un neko no seksa nejēdz, nesaprot un vēl pat daudzi noteikumi.. Par seksu jau augstskolās nemācija un nemāca, tikai pamatskolās kaut ko par dzimumiem. Tāpēc jau arī šeit arī it kā ar augstāko izglītību bet aukstas, kā zivis..

Vai tā ir taisnība , ka mūsdienās ir vīrieši , kam pieredze ir tikai ar nenopietnām sievietēm .
Izskaidrojiet, kas ir NOPIETNAS ATTIECĪBAS?!! Sniegt, gūt baudu seksā tas ir NOPIETNI vai nenopietni?! Grāmatvedes, skolotājas, dakteres tas ir ļoti nopietni? Pārdevējas, kantornieces un citas darbinieces NENOPIETNI?



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu