Eneile

Sieviete (43)
uzzināt vairāk par Eneile

1 tēmas pēdējo 4 mēnešu laikā:

Klusā nedēļa.
Un tad priecīgas Lieldienas! :)

71 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Klusā nedēļa.
Mhm, un kaķa neesamība būtu absolūtās izlaidības pazīme! Varbūt kāds varētu izzāģēt visas ievas kā nelaimes sakni. Un šitā dranķība beigtos. Man būs zemē jādabū 10 ceriņi! Un vēl čupiņa rozes. Vot pasakiet, ir man prāts vai nav? Kād mārrutka pēc man nav miera un visu šito vajag... Un bail pat domāt, kā es jutīšos, ja zirgi tos ceriņus norīs vai traktors ...

Klusā nedēļa.
Man domāt pirms gada nopirktas biļetes, bet bildes uzņemtas pavisam nesen, pirms mēneša :)

Vai rādīt dzimumorgānus ir kauns? Kāpēc?
Bet tu, DanaL, rēc. Nekas cits tādai Durai vulgaris visticamāk, neatliek... Laipnībā ----------- Šis bija ģeniāli :D Paldies par smieklu devu :D

Klusā nedēļa.
Bazhikam smukas ceļojuma bildes :)

Sods dzērājšoferiem
Man laikam šķiet saprātīgs esošais sods - transportlīdzekļa atsavināšana. Tas ir gan sods, gan ierobežojošs faktors.

ka garsigi pagatavot?
Man bērnības delikatese bija vistu guziņas saldā krējuma mērcē ar puraviem.

Klusā nedēļa.
Kāpēc vīns jālej blenderī? Man galīgi nav iebildumu arī pret mierīgu vīnu. Tiesa, prasītos klāt pludmale un +25 grādi.

Klusā nedēļa.
Tā ir cita lieta. Es saku, ka visticamāk, Tev nav empīrisku pierādījumu 95% teorijai :D

Klusā nedēļa.
To tā nemaz nevar zināt. Jo tomēr kādi 50% netiek līdz tam, lai atrisinātos paši, jo kāds viņus tomēr mērķtiecīgi novāc no trases, jo nepietiek pacietības. PIemēram. Saimniecības mājai jāmaina jumts. Atrisinās pats no sevis būtu - māja sabrūk. Baigi ilgi jāgaida. Cerams.

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Tracer, tak būtu to "babuļu" tik daudz, nemētātos Tu te, kā Dieva nepieņemts :)

Klusā nedēļa.
Vot pasakiet, kāpēc dzīve ir viens vienīgs "izaicinājums", lai kā man riebtos šis vārds :D Tu cilvēks domā - nu tā, nogrūdīšu šo problēmu, atrisināšu šo jautājumu un tad varēs biki mierīgi padzīvot. Tak nē. Atkal kaut kas jauns un tev ir jāizvēlas - pieņemt vai nepieņemt. Un nevis tu cilvēks dabon atelsties un tad ar aizrautību mesties iekšā, kā jaunā ...

vai randiņa sievietei ir pašai par sevi jaamaksā?
Man ir bijis pirmais randiņš, kur vīrietis jau kalkulēja, kā mēs varētu dalīt rēķinus ikdienā un kā es varētu strādāt viņa saimniecībā un, protams, ka katrs maksāja par sevi. Paldies Dievam. Un jaunībā man arī ir bijis randiņš ar reāli interesantu čali, kur maksājām katrs par sevi. Nedomāju, ka tas bija skopums. Vienkārši mūsdienīgais variants, kur viņš ...

Klusā nedēļa.
Manas bērnības šausmas bija radiniece, kas brīvdienās brauca mums palīgā ravēt. Tētis ar mammu tajās dienās parasti bija neparasti agri augšā un tādi nedaudz tramīgi :) Radiniece forša, bet štrama un rosīga. Abet manējie nekad nav bijuši tipiskie laucinieki, kas ar cīruļiem kopā ceļas. Govis arī bija iedīdītas kārtīgiem lauciniekiem nesaprotamos laikos :)

Klusā nedēļa.
Bazh, atšķiras ar mērogiem. Laukos pamatā bija visi pazīstami un labi ja pāris nezināmie par kuriem tāpat visu zināja, daudzdzīvokļu māja ir šaurs areāls, kuram apkārt ir daudz daudz māju, līdz ar to, pāris zin un ļoti daudzus nezin. Bet jā, es pieļauju, ka vienkārši komunikācija mainās un gan jau arī līdz Sigvarta laukiem aizies pilsēta.

Klusā nedēļa.
Par to introvertumu. It kā es sevi pilnīgi noteikti sauktu par introvertu, bet ilgstoši apmeklējot vienu un to pašu veikalu, galu galā es sākšu pļāpāt ar pārdevējiem :D

Klusā nedēļa.
Man šķiet, stāsts ir par to, ka laukos visi ar visiem kopā mācījušies, gājuši vienā skolā, paaudžu paaudzēs maisījušies un visi visus zina. Un tad pārējie ir jaunienācēji, kur kā nu māk vai nemāk, tā iedzīvojas.

Klusā nedēļa.
Bazh, tad tie vienkārši nav lauki. Tas ir kādas pilsētas guļamrajons :) Tādi lauki par kuriem runā Sigvarts, palēnām izzūd. Vismaz te, kur es dzīvoju. Tiesa, pēc būtības arī šeit palēnām veidojas Rīgas guļamrajons, nevis lauki.

Klusā nedēļa.
Vot Tu mūs par čūskām tagad nosauci vai karalienēm vai pamātēm? T.i. tagad vajadzētu apvainoties? Vai arī nē? Es iešu uzēst bumbieri :D Tas tomēr drošāk, kā ābols. Vispār nē. Ābols pašaudzēts.

Klusā nedēļa.
Nevajag čības tik ilgi valkāt, kamēr tās atiež zobus.

Klusā nedēļa.
Vispār es būtu ļoti pārsteigta, ja mēs ar Skarletu saietu matos :) Bet, ja labi grib, sastrīdēties var ar jebkuru :)

Klusā nedēļa.
Tevi nevajag dalīt gabalos :) Daudz mazas Epifanijas, tas skan draudīgi :) Mani šodien piešņāca. Laika prognoze solīja, ka pēcpusdienā nelīs. Te tev nu bija.

Klusā nedēļa.
Bazh, pēc šāda paziņojuma tak kā reiz Tevi jems un saraus gabalos! :D

Vai Jums arī mēdz
Nē, man garastāvoklis parasti uzlabojas kādu nedēļu pēc friziera apmeklējuma. Sākumā viss ir slikti, tad mati kripatiņu ataug, es pierodu un tad ir forši.

Kāds ir neparastākais
Paldies, nesūdzos :)

Kāds ir neparastākais
Braucot ar mašīnu un skatoties pa logu man ir nelāgs niķis jūsmot par visiem redzamajiem lopiņiem. Īpaši mīļas man ir gočas. Tā es kārtējo reizi jūsmoju par skaistajām govju acīm un blakussēdētājs, sakārtojot manas kleitas plecu lencīti, paziņoja, ka manas acis ar nav sliktas :D

Klusā nedēļa.
Neko nesapratu, bet interesanti.

Klusā nedēļa.
Nē, šodien ir otrdiena un tāpēc pirmdienas atskaite šodien nav jānodod! :D /tēlo beigtas peles un strausa krustojumu/.

Klusā nedēļa.
Tas kā reiz, varbūt, būtu ļoti pareizi, lai visu uzspētu :) Bet reāli gan diez vai :) Man vispār šitā 24h diennakts šķiet galīgi nepareiza! :D Man visu laiku viss brauc auzās tik tālu, ka galu galā es gulēt varētu iet no rīta un celties pēcpusdienā. Un tagad vēl ņem un sagroza laiku! Es svētdien pamodos pusvienos un pirmdien man neko diži labāk neizdevās. Un šodien es ...

Klusā nedēļa.
Skar, kāpēc Tu pavasarī esi uzlikusi rudens cepuri? :D

Klusā nedēļa.
Man skaistākais negaiss laikam ir trāpījies Itālijā. Sēdējām viesnīcā lodžijā pie jūras, kamēr pa to joņoja zibeņi. Baisi krāšņi.

Klusā nedēļa.
Hmm.. kā tad tam negaisam ir jāgatavojas? Nu ok, telefons jāuzlādē un sveces jāizvelk :)

Klusā nedēļa.
Uz vīrieti. Kur skatās viņš :D

Kāds būtu optimālākais ´´drošības´´ variants dzīvoklim?
Restes, manuprāt, varētu dot emocionālu drošību, kaut gan no praktiskā viedokļa ir dzirdēts, ka tās īpaši grūtības nesagādā.

Ir kāda laba santehnika Padomju māju standartiem?
Ražotājs ar kuru es līdz šim neesmu aplauzusies ir hansgrohe.

Klusā nedēļa.
Es tomēr nesaprotu, kāpēc nevarēja novākt to kasti Vecrīgā un pārcelt visu okupācijas muzeju uz Stūra māju. Viss tematiski, loģiski kopā. Un nav tā briesmekļa Vecrīgas panorāmā.

Klusā nedēļa.
Ne gluži. Viendien saklausījos gudru pļāpāšanu par gribasspēku. Ar atlaidi uz jauno gadu biju paņēmusi Open.lv abonementu. Termiņš tuvojas beigām, mēģināju vismaz kaut ko drudžaini noklausīties :D Lūk, tātad par gribasspēku, tā doma bija par ļaušanos impulsiem vai arī pārvarēt impulsu nākotnes lielāka labuma vārdā. Nu lūk. Daudz foršāk ir bumbulēt un slinkot ...

Kapēc sievietei grūti pieņemt.
Viss ļoti vienkārši. Lielākā daļa sieviešu šeit tomēr nav Zuzānes kundzes, lai viņai vieglas smiltis. Tur tomēr jābūt ļoti pieklājīgiem ienākumiem, lai varētu tā izklaidēties.

Klusā nedēļa.
Ek, es būtu priecīga, ja es no sevis varētu izžmiegt kripatiņu vairāk disciplīnas.

KASKO
Līgums. Mazie burtiņi. Lasīt. Kasko no Kasko atšķiras.

Klusā nedēļa.
Zosis es parasti redzu/ dzirdu pārlidojot, tās ļoti reti pa mūsu applūdušajām pļavām dzīvojas. Gulbju bari gan regulāri :)



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu