Jason

Virietis (46)
iepazīties ar Jason

53 komentāri pēdējo 4 mēnešu laikā:

rādu pēdējos 40 komentārus

Kā jums patīk VK vīriešu kustība?
Vīriešu kustība mūsu sabiedrībā patiešām būtu vajadzīga, tikai nu viņa noteikti varētu risināt daudz svarīgākas problēmas par kādam atsevišķam dīvainim mūžīgi sāpīgo 50/50.

vai nabadzigam but ir kauns?
Jautājums formulēts pārāk vispārīgi un nekonkrēti. Tāpēc arī atbildes tādas pašas... Varbūt labāk būtu pajautāt, vai jūs personīgi veidotu attiecības (un/vai dotu seksiņu) tādam/tādai, kas saņem, piemēram, minimālo algu?

Enerģētiskās prakses,jūsu domas par to lietderību?
Vai nu tas kāds grib naudu no Tevis, vai vienkārši... piegulēt. ;)

Tikšanās realitātē
Ir arī tādi, kas gan diskutē, gan vēlas iepazīties klātienē. Viens otru taču neizslēdz. Pie tam, diskutējot var labāk iepazīt potenciālo randiņa biedru.

Te nav tik interesanti ...
Kā parasti, Tev, Gunda, viss galīgi garām. Es, piemēram, sev kategoriski nevēlētos 20 gadus jaunāku. Kas tur labs? Skaidrs, ka šādas attiecības (pat tad, ja naudas lietas sievietei nav svarīgas) nekur neved... un ir tikai laika jautājums, kad es šādai jaunai meiča kļūšu "par vecu" un viņa sev sameklēs jaunāku džeku. Runājot par sievietēm, Gunda, parādi man to 40-45 ...

Ķermenja temperatūra 35,7?
Laikam jau neko tur nevar darīt. Kad temperatūra noslīdēs līdz 25 grādiem, sāks parādīties līķa plankumi... un vēl pēc brīža ar jautru izsaucienu "braiiiinnnnnnssss" varēsi mesties virsū apārtējiem. ;)

Vai Jums arī mēdz
Ja rezultāts patīk - pilnīgi noteikti. Alla69, vai ta´ ir kāds vīrietis-frizieris, kurš nav... feģiks? :D

Kāds ir neparastākais
"Tu esi tāds kā labsirdīgs" :)

Kā tu novērtētu savas attiecības ar kaimiņiem, labas, neitrālas, ignorēju, nezinu tādus, vienmēr svi
amarille, Tev neviens nav teicis, ka Tu esi mazliet... dīvaina? :)

Kā tu novērtētu savas attiecības ar kaimiņiem, labas, neitrālas, ignorēju, nezinu tādus, vienmēr svi
Dzīvojot daudzdzīvokļu mājā, par labiem kaimiņiem uzskatu tādus kaimiņus, ar kuriem nav bijis nepieciešams iepazīties.

Ko manto pamate?
Civillikuma 393. pants "Laulātais saņem bērna daļu, ja gribu mantot izteikušo bērnu skaits ir mazāks par četriem, bet, ja gribu mantot izteikušo bērnu skaits ir četri vai vairāk, — ceturto daļu."

Kāpēc vīrietim grūti pieņemt
Te nav runa par pieņemšanu vai nepieņemšanu. Ja sievietei ir lielāki ienākumi, var sanākt, ka vīrietis vienkārši nevar pavilkt viņas dzīvesveidu. Un tā kā neviens normāls vīrietis nevēlēsies dzīvot uz sievietes rēķina, šīs attiecības automātiski virzīsies uz... pakaļējo daļu.

Baisais seksuālais noziegums
Jautājums, kas šajā lietā būtu jānoskaidro: vai studente bija saņēmusi no pasniedzēja kādus mājienus par to, ka viņas sarakstes (un ne tikai sarakstes) varētu (pozitīvi vai negatīvi) ietekmēt viņas vērtējumu pie konkrētā pasniedzēja. Ja šādi mājieni bija, tad var runāt par noziegumu. Ja nebija... tad jājautā, vai studente pati šīs sarakstes neveidoja kā tādu ...

Ko jūs uzskatāt šodienā par maukām?
Nedomāju, ka mūsdienās šāds termins vispār ir piemērojams - dzīvojam gana liberālā sabiedrībā.

Kurš izvēlas..kura izvēlas "princeses/prinčus"!?
Bija tāds joks: sieviete meklē sev princi, vīrietis nav tik izvēlīgs - viņam pietiek arī ar kalponi. :D Ja mazliet nopietnāk, man prinči un princeses nesaistās ar ideāliem. Ideāli ir tad, ja mīļotā sieviete vienlaicīgi var būt arī labākais draugs.

Par randiņu..
No praktiskā viedokļa, iet uz randiņu ar puķēm - tas nav gudri. Tādā gadījumā tās puķes būs jāstaipa līdzi un dāmai gribēsies ātrāk doties mājās, lai puķes varētu ielikt vāzē. Cita lieta, ja randiņš notiek pie dāmas mājās.

Vai pretējais dzimums ir jau noskatīts OHO, pavasaris jau tuvojās?!
Epij, izskatās, ka Tu esi pamanījusies aptaisīt gandrīz katru, kas atļāvies izteikties šajā tēmā. Emmm, varbūt... kādā dziļā teorijā kaut vai uz mikroprocentu pieļausim iespēju, ka problēma patiesībā varētu būt arī Tavā galā? ;)

Vai pretējais dzimums ir jau noskatīts OHO, pavasaris jau tuvojās?!
Autore, nu ko Tu uzreiz tik agresīvi un rupji..? Nebija jau nekas ļauni domāts. Vienkārši, ja prasi atklātību no citiem, pieklātos to demonstrēt arī pašai.

Vai pretējais dzimums ir jau noskatīts OHO, pavasaris jau tuvojās?!
Tad, Epij, parādi tautai īstenas drosmes piemēru un nosauc traceri, kuru pati plāno pačamdīt! :D

Atradu viltus profilu
Tb, ar tādu kā tu? :)

Piedošanas spēks
Absolūtas muļķības. Piedošana nozīmē to, ka ļaunums (ļauns cilvēks, ļauns darbs) paliek nesodīts. Tas dod iespēju ļaunumam sakopot spēkus un dot jaunu triecienu.

Pēcnāves lifts
Ticēšana, autor, ir domāta pamuļķiem un sliņķiem, kuri nevēlas piepūlēt savas smadzenes.

Pēcnāves lifts
Zini, man kādreiz tas bija hobijs - meklēt visādas pārdabiskas pieredzes. Kā rāda mana novērojumi šajā hobijā, katrs tāds gadījums beigās izrādās pilnīgs fufelis, bet konkrētais cilvēks - apzināts vai neapzināts melis/afērists, vai, labākajā gadījumā, vienkārši labdabīgs fantazētājs.

Pēcnāves lifts
Lūdzu studijā tos cilvēkus, kas ir piedzīvojuši pieminēto saskari, un tad arī izvērtēsim, ko tieši mēs no viņu pieredzes varam saprast un secināt.

Iepazīšanās ar dziļi ticībā esošu cilvēku
Hmm, dīvaini, bet neredzu nekādu lietu no tavas puses, Raivīt, drīzāk jau tāds gundveidīgs bezsakars.

Iepazīšanās ar dziļi ticībā esošu cilvēku
Tas ir tāpat kā ar garīgi slimu cilvēku - sākumā viņš ar savām idejām pārāk neuzmāksies, taču kādā brīdī uzstājīgi sāks pieprasīt, lai arī jūs noticat tiem "zaļajiem cilvēciņiem/velniņiem/dieviņiem". Kopdzīve tur beigās viennozīmīgi izjuks.

Beidzot Krievijā par vienu muļķi mazāk.
Pievienojos fargo viedoklim. OHO administrācijai vajadzētu beidzot sākt bloķēt kremļa troļļu un vienkārši krievfašistu profilus, bet viņu tēmas dzēst, - viņi jebkurā gadījumā šeit nav ne iepazīšanās, ne diskusiju dēļ.

Ja mīlestībā neveicas...
Ja cilvēku neviens nemīl, jāsāk sevi mīlēt pašam/pašai.

Daudzi vīrieši ļoti mīl savas bijušās sievas gadiem pēc šķiršanās ...
Galīgi nepareizi.

Augstskola uzdeva veikt aptauju. Tagad man jāiet stavēt pie veikala ar bloknotu?
Dari tāpat kā visi normāli cilvēki dara šādos gadījumos - izdomā aptaujas rezultātus pats. ;)

Kā vīrietis 40 + labi 50+ var nebūt bagāts !?
Latvijā viņam arī vienā sezonā bija ļimons.

ko dariit?
Ja man kādā vietā uzkrītoši nedod čeku, es palūdzu viņu iedot. Un jautājums ir atrisināts.

Kā vīrietis 40 + labi 50+ var nebūt bagāts !?
Godīgi miljonu mūsu zemē ir nopelnījis ja nu vienīgi Sandis Ozoliņš, kad spēlēja Rīgas Dinamo, un arī tad, ņemot vērā, no kurienes tā nauda nāca, pasākuma morālā komponente ir visai apšaubāma... Atbildot uz autores jautājumu - varbūt šis vīrietis vienkārši nav gatavs būt par nelieti.

Vai jūs nevajā vienādu ciparu kombinācijas?
Vienīgā ciparu kombinācijas, kas mani vajā katru darbadienas rītu, ir 06:10, kad zvana modinātājs! :)

pieeja!
Ziniet, dāmas, man ir laba ideja - pamēģiniet pašas uzrakstīt to pirmo vēstuli vīrietim. Sēdēt un izvēlēties - šitam rakstīšu atbildi, šitam nē - ir visai viegli, bet pamēģiniet (vismaz eksperimenta dēļ) pašas kādam nepazīstamam cilvēkam, par kuru jūs neko nezināt un kuram, iespējams, pat profilā tikpat kā nekādas informācijas nav, uzrakstīt ļoti sakarīgu un ...

pieeja!
Šāda sada satura vēstulei ir viens, konkrēts mērķis - noskaidrot, vai konkrētā dāma vispār vēlas uzsākt saraksti. Un viss, nekādas citas domas tur apakšā nav. Varbūt nemaz nevēlas. Varbūt viņai to sarakstes biedru ir jau vesels lērums. Tad labāk to noskaidrot uzreiz nevis bezjēdzīgi nodarboties ar lielu "palagu" sacerēšanu. Un pilnīgi noteikti atbildē nav jāsāk ...

Cik ilgi finansiāli atbalstīt bērnus?
"pašam pelnīt jau studiju laikā" - un tas rada mūsu zemei raksturīgo paradoksu: students strādā, lai apmaksātu lekcijas, uz kurām viņš tāpat netiek, jo viņš strādā.

Cik ilgi finansiāli atbalstīt bērnus?
Atbalstīt vajag tik ilgi, cik tas ir nepieciešams un ir iespēja to darīt. Protams, ja bērns ir sliņķis un neko nedara, tad kādā brīdī ir jāsaka tas "pietiek". Savukārt, ja bērns cenšas kaut ko sasniegt, mācās vai strādā, vajag to atbalstīt.

Šajā portālā vīrieši piedāvā tikai seksu
Es tikai no autores nesapratu - tas ir labi vai slikti, ka piedāvā? Citādi viena te pirms laiciņa diensgrāmatās sūdzējās, ka šai pat reizi mēnesī neviens nepiedāvā... Ej nu saproti, kā vajag! :)

Būt vai nebūt remontam?
Klausieties, jūs tur tiešām esat aptaurēti? Krievfašisti šobrīd Latvijai uzbrukt nevar - nav ar ko! Būs jāsāk uztraukties tad, ja Ukraina zaudēs. Tad jā - tad pēc gadiem 5 šie turpinās... un arī tad, man domāt, upuris drīzāk būs Moldova vai Gruzija. Nu, varbūt Kazahstāna. Bet, protams, arī mēs kaut kur tajā sarakstā parādīsimiem. Tāpēc darām visu iespējamo, lai ...



<< atpakaļ
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu